- 7 Ağustos 2010
- 1.868
- 320
- 163
- 37
- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.441
canım msjını yeni gördüm...evet dinleniyorum ama çok ta kasmıyorum kendimi..ilk iki gün evden çıkmadım iki gündürde okula gittim geldim...şimdiye kadar tutunduysa tutundu zaten bu velet...
8 temmuz test tarihimiz....
ayy inşallah olur soway ya seninde benimde tüm isteyenlerinde olur inşallah...
şimdi kandilde dua etmedim diye benim çocuğum olmayacak mı Allahım sanırım pranoyak oluyorummmm Rabbim sen kalbimi biliyosun...imdatttttttt
yıldız pamuk yığını kelimesi çok hoşuma gitti...bana hep embriyo o tabakanın altına zor girermiş gibi gelirdi...
eğer pamuk yığını gibiyse kolayca gömülüverir embriyocuklarımız inşallah...
canım senii burda buldumm transferinn olmuşş hayırlı olsunn inşallah bu seferr yüzünn gülecekk hayırlısı ilee
pınarcım tatilde depoladığın enerjini hemen böyle tüketme. önemli olan niyet, kalpten inanış kalpten dileme...... o her an var zaten nasıl olsa.
vallahi 9-10 mm ve üzeri olunca pamuktan döşek gibi oluyormuş, 7-7.5 mm de herhalde tahta sedir gibi olsa gerek :)
dilerim bebeğin pamuktan döşeğini bulmuş ve içine gömülmüştür :) haber vermeyi unutma olur mu?
kızlarrrrr bugün adetimin 2. günü ve e2 ile yüzleşmeye gitmem lazım.
e2 düşmüşse yeni bir denemenin peşine düşücem, düşmemişse yapılacak birşey yok yine.........
kızlar e2 sonucum 64.57 çıktı, yani 119 dan neredeyse yarıya inmiş.
amaaaaaaaaa doktor yine beğenmedi. 50 nin altında olmalı dedi.
hem sevindim hem üzüldüm yine........
ayyy sağol canım inşallah olur bu kez çok heycanlıyım ben yaaaa....bugün 5. günüm hiç belirtide yok...
rabbim hepimize yardım etsin...
yıldızcım düşme olması harika ama anlamadım şimdi tedaviye başlıyomusun yoksa bekleyecekmisin inşallah hayırlısı olur senin için
mavi inşallah topiğimize bir enerji getirir yzümüzü güldürürsün...
cnm belirtilere takılmamaya çalış..o hiçde belli olmuyor her insanın bünyesi farklıdır...aslında bu dönemde olduysa eğer belirti olmazmış tıp öle söylüyor ama biz kadınlar yinede kendi kendimize birşeyler çıkarıyoruz:))
canım şöyleki yarın e2 testini tekrar edecekmişim. doktor ona göre söyleyecek .
ama bana göre düşüş olmaz çünkü bu e2 yumurtalar büyüdükçe zaten artıyor. bu durumda neden tekrarlatıyor anlamış değilim.
bana dediği mutlaka 50 nin altı olmalı. ben bunu hep yumurta rezervi olarak düşünmüştüm.
yalnızca yumurta için değil, endometriumun kalınlaşması içinde önemliymiş. yani başlangıçta (2. gün) e2 50 nin altı olması tedavinin ilerleyen zamanlarında endometriumun kalınlaşmasını verilen ilaca cevap vermesini sağlıyormuş. bunuda yeni öğrendim vallahi.
yani şöyle
e2 :155 olduğunda endo. 5.6 mm de kaldı (en kalın yeri)
e2:119 olduğunda endo: 6.2 mm de kaldı (en kalın yeri)
e2:64 düştüğünde endo: en ince yerinden itibaren 7.6 mm, 8.3 mm, 9.5mm, 13 mm. şeklinde
bu düşüşüde buğday çimi ve calciumdglucarate adlı bitkisellere bağladım, tabi aynı şekilde rahmin kalınlaşmasınıda.
bu bitkiselleride daha önce kullananlardan duydum araştırdım içtim. yaramış belliki.... ama yeterli değilmiş.
yıldızcım düşme olması harika ama anlamadım şimdi tedaviye başlıyomusun yoksa bekleyecekmisin inşallah hayırlısı olur senin için
mavi inşallah topiğimize bir enerji getirir yzümüzü güldürürsün...
ahh kalbime bi söz geçirebilsem ben ...aklım fikrim orda arkadaş başka şey düşünemez oldum :))
ne zor işmiş şu tüp bebek...
bi gelsin şu velet totosundan ısırcam heee
canım şöyleki yarın e2 testini tekrar edecekmişim. doktor ona göre söyleyecek .
ama bana göre düşüş olmaz çünkü bu e2 yumurtalar büyüdükçe zaten artıyor. bu durumda neden tekrarlatıyor anlamış değilim.
bana dediği mutlaka 50 nin altı olmalı. ben bunu hep yumurta rezervi olarak düşünmüştüm.
yalnızca yumurta için değil, endometriumun kalınlaşması içinde önemliymiş. yani başlangıçta (2. gün) e2 50 nin altı olması tedavinin ilerleyen zamanlarında endometriumun kalınlaşmasını verilen ilaca cevap vermesini sağlıyormuş. bunuda yeni öğrendim vallahi.
yani şöyle
e2 :155 olduğunda endo. 5.6 mm de kaldı (en kalın yeri)
e2:119 olduğunda endo: 6.2 mm de kaldı (en kalın yeri)
e2:64 düştüğünde endo: en ince yerinden itibaren 7.6 mm, 8.3 mm, 9.5mm, 13 mm. şeklinde
bu düşüşüde buğday çimi ve calciumdglucarate adlı bitkisellere bağladım, tabi aynı şekilde rahmin kalınlaşmasınıda.
bu bitkiselleride daha önce kullananlardan duydum araştırdım içtim. yaramış belliki.... ama yeterli değilmiş.
yıldız süper yorum olmui güldürdün beni :)))
ama bu tezine göre bende tahta sedir bile olamıyor:)
ahh kalbime bi söz geçirebilsem ben ...aklım fikrim orda arkadaş başka şey düşünemez oldum :))
ne zor işmiş şu tüp bebek...
bi gelsin şu velet totosundan ısırcam heee
sen kendine yarayanı bulmuşsun yıldız bu çok güzel bir haber...
bir dahaki ay çok daha iyi olur inşallah...
seninde pamuktan döşeğin olur :)))o döşekte uyuyan bebelerin olur inşallah....
yıldız ne güzel bu bitkiler işe yarıyor gibi aman maşşallahhh diyelim sen kullanmaya devam et bir an önce sende al bebeklerini..
ii ye gidiyosun aman sakın strese girme herşey düzelecek inşşş..dahada güzel şeyler olacakk..
AHMET MARANKİNİN bir sözü çok hoşuma gitti belkide yazmışımdır buraya, doğada her derdin dermanı var RABBİM derdi vermiş dermanıda vermiş önemli olan onu arayıp bulmak demişti...buna çok inanıyorum ben..sen buluyo gibisin tatlım hadi bakalım..
cnm inşşş bu son denemen olur..elbette söz geçiremiyoruz nasıl bir heycan olduüunu hepimiz çok ii biliyoruz negatif olması çok üzüyor belki ama o 12 gün içinde olduğunu bilerek yaşamak bile çok güzel...hele o transfer anı buluşma zamanı nasıl bir heycan sanki ilk aşkınla buluşuyo gibi :)))
inşşşş sen 9 ay boyunca hep içinde taşırsın bebeğini yada bebişlerini..bu düşüncelerin sonsuz mutluluğa dönsün cnm..
pınarın dediği gibi topiğimizde neşe getir..inşşşşşş
s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?