Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

çok sevindim senin ve bebişinin iyi olmasına. merak etmiştik. seninde olmuşmuydu grçekten 3 gündür önce kahve sonra pembe takmayayım diyorum ama işte. Rabbime emanet....

tebik ederim pınar...çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah...
değerin güzel lekelenme bendede olmuştu hiç korkma yerleşme kanamasıdır o...
kendini yorma mümkün olduğunca uzan ve dinlen...

inş detaylı ult çok güzel geçsin mavicim.....

kızlar kanamam bu akşam kesildi çok şükür değerlerim
9. gün 28
10. gün 50
12.gün 81 çıktı hem kanama hem kat artmaması beni çoookkk korkuttu ama ilk 20 günlük periyodda 1,5 kat Aartması yeterliymiş yani% 60 benimde öyle oldu. cuma tekrarlayacağım testi inş herşey güzel olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin ister istemez tedirginim...

pınarcım allah meleğini bağışlasın inşallah.biraz rahatlayıp kasmazsan kendini daha iyi olur sanırım.allahın izniyle sonuna kadar güzl güzl gideceksin canım.

pınarcım allah meleğini bağışlasın inşallah.biraz rahatlayıp kasmazsan kendini daha iyi olur sanırım.allahın izniyle sonuna kadar güzl güzl gideceksin canım.
ini canım o sabah üzerimdeki korkuyu attım çok şükür imdi iyi ve sakinim inş hepimiz için güzel olsun inş:))

merhaba arkadaşlar

daha önce yazmıştım size, doktor rahimde incelik var demişti son 2 ay ki kontrolümde. en son 2,5 hafta önce bakmıştı. gene ince demişti.daha önce aşılamalarda da aynı sorunla karşılaşmıştım ama klomen yapıyordu, tüp bebekte iyi çıkmıştı. bu sefer temmuz ayında kürtajolunca herhalde bunun etkisi vardır diye düşündüm.tüp bebebeğe başlayacaktık, kasım bayrama denk gelecek diye aralığa karar verdik. o zamana kadar şu rahim inceliğine çare bulayım dedim. bende belki çözüm olur diye soğan kürüne başlamıştım. ve bayram öncesi süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim. tam regli günümde regli oldum fakat kesildi, sonra ertesi gün gene geldi bu sefer kahverengiye dönüştü ateşde ölçüyordum ateşimde düşmeyip aksine yükselince şüphelenedim ve test yaptım hamileymişim, çok sevinemedim çünkü öncesinde de 3 tane kaybım var, artık sevinç yerine korku giriyor içime.

kürtaj sonrası birtakım şeylere başlamıştım, son olarakta doktor rahim ince deyince soğan kürü yamıştım bu kadar tesadüf olurmu bilmiyorum amailki dışında son 3 hamileliğimde de soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. inşallah devamı gelir.

çok sevindim senin için ne mutlu inş sağlıkla kucaklamak nasip olu evladını....

şimdi yoldan geldim hemen nete koştum inşşş pınar durumdan haberdar etmiştir dedim görünce okuyunca tüğlerim diken diken oldu..öle çok sevindimki inşşşşşşşşşşşş sağlıkla sıhatle kavuşursun bebeğine cnm benim gerçekten çok sevindim söyleyecek söz bulamıyorum

canımm çiğdemcimm sağoll canımm benimmm Allahım binlerce kere razı olsun inşşş herkese bu güzel duyguyu yaşatsın bu gün 14. gün transferden sonra tekrar test yaptırdım değerim 204 çıktı binlerce kere şükürler olsun:))

aminnn cnm inşş isteyen herkes kavuşsun meleğine..senin için gerçekten çok sevindim bundan sonrasıda hep böyle olumlu güzel geçsin inşşş..

değerin gayet güzel artmış, senin zaten 2.gün transferi değilmiydi normal test günü kaçıncı gün transferi olursa olsun yumurtalar toplandıktan sonraki 14.gün oluyor. artık içini rahat tut.

Son düzenleme:
aminnn cnm inşş isteyen herkes kavuşsun meleğine..senin için gerçekten çok sevindim bundan sonrasıda hep böyle olumlu güzel geçsin inşşş..
aminn aminn canım benim inşş en kısa zamanda sizlerede nasip etsin Rabbim hepimize duacıyımmm

değerin gayet güzel artmış, senin zaten 2.gün transferi değilmiydi normal test günü kaçıncı gün transferi olursa olsun yumurtalar toplandıktan sonraki 14.gün oluyor. artık içini rahat tut.
evet canım çok şükür bugün rahatladım inşş devam eder böyle:))

canım cok sevimdim. İnşallah sonrasıda problemsiz devam eder. darası bizlerin başına. dayanamadım bügün idrar testi yaptım ama negatif. kan testi pazartesi günü yapılacak.

canım cok sevimdim. İnşallah sonrasıda problemsiz devam eder. darası bizlerin başına. dayanamadım bügün idrar testi yaptım ama negatif. kan testi pazartesi günü yapılacak.
canım çok teşekkür ederim darısı sana olsun inşallah. benim arkadaşımın 12. gün testi 72 idi idrar testinde negatif gördü güvenme o testlere. lütfen içini ferah tut bol bol dua oku inşakkah meleğin seninledir...

pınarcığım çok sevindim. maşallah süper gidiyor. artık iş kese görmede hadi bakalım müjdelerin devamını bekliyoruz. Bak anlaşalım nilu'nun tek oğluna talipsin.
inşallah keseyi görüp pıt pıtları da duyunca cidden hamileyim diyebileceğim:)) ay güldürdün beni karamelim baksana zaten gidişat onu gösteriyo tek benim kuzu o nedenle nilunun tek oğlunu alacağım fotoları koysada damadımı beğenseydim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…