Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Rose canım benim miyom kontrolüm var yarın ya ameliyat ya hiç.ama küçülme olduğunu düşünmüyorum çünkü adetim aynı yoğunlukta geliyor su an

bu arada benim bebişte denedıgımız 16. ayda geldi.. ne çok uzun ne çok kısa..

Benimde myomum varmış, hamileliğimi öğrendikten sonra keseyi ilk gördüğü zaman söyledi kadın doğumcum. Ufaktı zaten iki taneydi ikisi de çok az büyüdüler, şimdi 36.haftamdayım. son kontrollerde sormadım bile kaç santimdiler ne oldu die. Normal doğum düşünüyorum inşallah bi sorun çıkmaz.

Ben zaten daha baştan miyomum var 3.5 cm diye anlatmakla hata yaptim.bakop kendisi gorseydi sorunlarimi.bu bana ders oldu.daha erken zaten aceleci davrandigimin farkindayim ama zamanla daha sakin beklemeyi ogrenirim herhalde :)
Kizlar sahuru firsat yapip 40 gün teheccud namazi kilacagim insallah.hepimizin şifasini ve hayirli saglikli evlatlarini teheccudde isteyecegim Rabbimden.

Rose canım benim miyom kontrolüm var yarın ya ameliyat ya hiç.ama küçülme olduğunu düşünmüyorum çünkü adetim aynı yoğunlukta geliyor su an
Off ins. Küçülmüştür ya kac yildir ya da kac aydir hamile kalmak icin ugrasiyordun? Sendeki miyom cok mu büyük, kac cm di? Allah hepimizin yardimcisi olsun.
aslinda benim gecen sene denedigim miyomu yok eden bitkisel bir formül vardi. Ben 15 ya da 20 gun kullandigimda diger adetlerde mucize gibi önemli degisiklikler olmustu. Kanamalar neredeyse normale dönmüstü. Adetlerim hep gününden erken olurdu. Günü gününe olmaya baslamisti. 3 veya 4 ay boyle duzenli devam etti. Sonra kis gelince büyük ihtimal soguktan, cunku doguya atanmistim ve her ay kanamalar artmaya basladi. kanamalar artinca bitkisel formulu tekrar denerim gecer diye dusundum. İstanbula geldigimde o bitkilerden aldim aktardan ve doguya götürdüm. Bir ara yaparim dedim 3 ay falan gecti yapmadim. Sonra dedim bu bitkileri artik balla karistirip kullanayim. Kullandim bir ay falan hic bir etkisini gormedim. Cok sasirdim bu iste birsey var dedim. Ve aktara sordum. Neden etki etmedi dedigimde bitkileri en fazla bir hafta bekletebilirsin yoksa yagi ucar dedi. O zaman anladim ki ben 3 veya 4 aydir bitkileri bekletmistim. Simdi ise tekrar Bu bitkilere devam ediyordum fakat devite baslayinca biraktim. Belki ikisi bir arada olmaz diye. Bana bu bitkisel formulu arkadasim onermisti. Yakin bir tanidigi kadinlara bu formulu soyluyormus ve cogunun miyomu kaybolmus. Uzulme sende dene demisti bana. Biraz uzun yazdim kusura bakma:) ama belki bir umut olur. Simdi cikmam lazim o formulu aksama yazarim.

canım öyle doktor mu olur ya. bence bakmıs ama gorememıstır myomu. eger ıcın rahat etmıyorsa baska bır doktora daha gıt canım benım.hem rımelın deedıgı gıbı sana ultrasondan cıktı vermedımı. onda yazar myomun ölçüleri

Kizlar yaa ne yapsam baska bi doktora görünsem mi yeniden? Yoksa beklesemmi 3haftayi doldurmayi.bide baska bi sıkıntı yok hersey normal görünüyor dedi.

canım lafı yuvarlamıs durmus agzında.ıstersen bıraz bekle ıyı bı doktor bul ona gıt.acelecı olma.

Canim otlari nasil kullanacagimizida yazda devitten sonra hemen baslayalim.senin miyom nerdeydi canim ebati nekadardi? Sanada mi ameliyat olmazsan cocugun olmaz dediler?

yaz canım yaz da belkı o da fayda eder

gecmıs olsun canım sana da. bugune kadar konusmadınız mı doktorunla bu durumu. normalde senle konusması lazım.normal dogum olursa alaccakmı mıyomları?

kızlar benim önceden uyguladığım bitkisel formülü yazıyorum. ben baya faydasını görmüştüm. 50 gr ısırgan tohumu, 50 gr çörek otu, 50 gr hava cıva otunun kökü. (hava cıva kökünü aktarda çektiriyoruz) ve süzme bal. bunların hepsini karıştıyoruz, macun kıvamına gelene kadar. sonrada bir tatlı kaşığı sabah ve akşam aç karnına yiyoruz. tahta kaşık olursa daha iyi olur.
daha öncede yazdığım gibi bu karışım bana bir ay sürmeden fayda etmişti. kanamalar ilk kez normale dönmüştü. mucize gibi dedim. daha fazla devam etmemiştim. nasıl olsa işe yarayan bir formül var demiştim. ama soğuktan olsa gerek 4 ay sonra falan kanamalr yine arttı. geçen yıldı. ben doğuya atanmıştım. her taraf soğuktu. banyoda sular donuyordu. o kadar soğuktu yani.sobalı evde oturuyordum.
sonra ben merak ettim benim miyom denen şey östrojen hormonunun artmasıyla oluyorsa, bu bitkiler demekki bu hormonu azaltıyordu. çörek otu zaten herşey şifaydı. hava cıva otunun kökünde pek bişey bulamadım araştırmalarımda. ama ısırgan tohumu ve östrojen hormonu diye google yazdığımda, ısırgan tohumunun bu hormonu azalltığını okudum. ve umudum daha da arttı. hatta şimdi sizin için tekrar ısırgan tohumu araştırıken kadınlar kulübünde böyle bir başlığa rastladım googlda. ve çokk şaşırdım. link şu
konuşmların tamamanı henüz bende okumadım.

http://www.kadinlarkulubu.com/bitki-sozlugu/196961-isirgan-otuna-dikkat.html
dikkatimi çeken konuşmada bu
erguvan12345 kullanıcısından alıntı

Gögsünde fibrokist olanların ısırgan otu tohumu kullanması sakıncalı mıdır?
arkadaşımın kayınvalidesinin göğüslerinde kiitleler bulunmuştu ve çok geridie olduğu için göğüsünün alınması gerektiğini söylediler ilaç verdiler 1 ay sonra gel ameliyat dediler....kadın bu ısırgan otunu günde 3 kere (galiba sayısından emin değilim) bir ay boyunca içmiş ve dr a gitmiş şaşırmışlar bırak göğüsü almayı kitleler anormal şekilde küçülmüş.........kadın ısırgan otundan başka bişiden değil bu diyor.......

devitten sonra buna başlayalım bakalım.

Son düzenleme:
Canim peki bu ısırgan kürü östrojeni baskiliyorsa eger gebelik düşünen biride kullanabilirmi bunu.yani östrojen baskilaninca hamile kalabilir miyiz acaba?

şimdi biraz başlığı okudum benim söylediklerimi orada da yazılı. böyle bir bulgu bizler için çok önemli.

http://www.kadinlarkulubu.com/bitki-sozlugu/196961-isirgan-otuna-dikkat.html

Dikkat!: Menopoz dönemindeki bayanlar
Menopoz dönemine girmekte veya girmiş olan bayanların ısırgan tüketiminden ve ısırgan küründen uzak durmaları gerekir. Isırgan, östrojen hormonunun üretimini baskılama (inhibe etme) gücüne sahiptir. Başka bir ifade tarzıyla, ısırganın östrojen hormon üretimini yavaşlatma gücü vardır. Menopoz dönemine girmekte olan veya girmiş olan bayanlarda östrojen hormon üretimi zaten yavaşlamaktadır. Bu durumda birde ısırgan tüketimi veya kürü uygulandığı taktirde, östrojen üretimi daha da fazla inhibe edileceğinden, yani, daha da az üretileceğinden, menopoz dönemindeki bayanların şikâyetlerini artırıcı etkisi olacak demektir.

Kısaca, ısırgan tüketimi veya ısırgan kürünün uygulanması menopoz dönemindeki bayanlar için kontra endikedir (ters etkili, zıt etkili) . Östrojen dengesi ile kalsiyum dengesi adeta iki kardeş gibidir. Menepoz döneminde üretimi azalmaya başlayan östrojen hormonu, kemiklerden kalsiyumun atılmasına neden olur.

Canim peki bu ısırgan kürü östrojeni baskiliyorsa eger gebelik düşünen biride kullanabilirmi bunu.yani östrojen baskilaninca hamile kalabilir miyiz acaba?

aynısını bende düşündüm. bunu doktorlara sormalıyız. gebelikte ısırgan tohumu zararlı mı diye. bir de googledan da araştırabiliriz. ya da o ay korunacağız. benim hamilelik meselesini sonra yazararım olur mu :) birazdan ezan okunacak, teravih namazı için beni bekliyorlar.

Tamam canim Allah kabul etsin bizlerede dua et:)

hamile kalabilir miyiz diye sormuşsun pardon. ben yanlış anlamışım, hamile kalırsak bilmeden bebeğe zarar verir mi olarak anladım ben:)
ama burda amaç miyomun gitmesi önce. ben böyle düşünmüştüm. zaten demekki bizde bu hormon yüksek, önce onu düzenlesin diye düşündüm ben. burada diğer arkadaşlar da fikrini yazarsa belki bilmediklerimizi öğreniriz. belki doktoruna sorup bize bilgi getiren olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…