- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Off ins. Küçülmüştür yaRose canım benim miyom kontrolüm var yarın ya ameliyat ya hiç.ama küçülme olduğunu düşünmüyorum çünkü adetim aynı yoğunlukta geliyor su an
Kizlar gelmenizi bekliyordum.kafam cok karıştı. Sinir oldum doktora.cok sert bi üslubu vardi.yanindaki sekreterini bile aglatti benim yanimda.neyse gelelim sonucuma;
Kendi doktorum degildi.sikayetin ne dedi.3.5 cmlik miyomum var kontrol icin geldim dedim nerde dedi rahim icine dogru büyüyen dedim daha onceki doktorumun söylediklerini söyledim.ultrasonmu istiyorsun dedi.baska nasil anlasilacaksa! Neyse ultrasonla bakti bakti bakti baya bi süre bişe söylemedi. Karnima falan bastirarak uzun uzun bakti.sonra daha onceki doktorun verdigi sonuc elindemi dedi bende evde dedim. Sonra birazdaha bakip evet aynen seninde dedigin gibi 3.5cm büyümemis dedi.ameliuat olman gerek vs. Bundan sonrasini tahmin edersiniz zaten.
Bana bişey göremeyip yalan söylemiş gibi geldi.onceki sonucumu sorup uzun süre bakmasi falan kafami karıştırdı. Benim söylediklerimi tekrarladi sonundada.neticede miyom ameliyatsız yok olacak bi durum degil yani doktorlar d vitaminini bilmiyorlar henüz. Kadin bişey göremeyip gurur yapmis olabilirmi acaba görmediği halde evet var deyip yalan söylemiş olabilir miki? Ama neden yalan söylesin bi cikari yokki.gel ben senin ameliyatını yapayim demedi sonuçta. Kafam karıştı iste.
D vitaminini sonuna kadar kullanip baska doktora gidecegim
Kizlar yaa ne yapsam baska bi doktora görünsem mi yeniden? Yoksa beklesemmi 3haftayi doldurmayi.bide baska bi sıkıntı yok hersey normal görünüyor dedi.
canım lafı yuvarlamıs durmus agzında.ıstersen bıraz bekle ıyı bı doktor bul ona gıt.acelecı olma.
Canim 21i tamamlayip baska doktora gidecegim zaten.vermedi cikti falan bu dr. Sen naptin gelmemistir inşallah kirmizilar cnm.
Off ins. Küçülmüştür yakac yildir ya da kac aydir hamile kalmak icin ugrasiyordun? Sendeki miyom cok mu büyük, kac cm di? Allah hepimizin yardimcisi olsun.
aslinda benim gecen sene denedigim miyomu yok eden bitkisel bir formül vardi. Ben 15 ya da 20 gun kullandigimda diger adetlerde mucize gibi önemli degisiklikler olmustu. Kanamalar neredeyse normale dönmüstü. Adetlerim hep gününden erken olurdu. Günü gününe olmaya baslamisti. 3 veya 4 ay boyle duzenli devam etti. Sonra kis gelince büyük ihtimal soguktan, cunku doguya atanmistim ve her ay kanamalar artmaya basladi. kanamalar artinca bitkisel formulu tekrar denerim gecer diye dusundum. İstanbula geldigimde o bitkilerden aldim aktardan ve doguya götürdüm. Bir ara yaparim dedim 3 ay falan gecti yapmadim. Sonra dedim bu bitkileri artik balla karistirip kullanayim. Kullandim bir ay falan hic bir etkisini gormedim. Cok sasirdim bu iste birsey var dedim. Ve aktara sordum. Neden etki etmedi dedigimde bitkileri en fazla bir hafta bekletebilirsin yoksa yagi ucar dedi. O zaman anladim ki ben 3 veya 4 aydir bitkileri bekletmistim. Simdi ise tekrar Bu bitkilere devam ediyordum fakat devite baslayinca biraktim. Belki ikisi bir arada olmaz diye. Bana bu bitkisel formulu arkadasim onermisti. Yakin bir tanidigi kadinlara bu formulu soyluyormus ve cogunun miyomu kaybolmus. Uzulme sende dene demisti bana. Biraz uzun yazdim kusura bakma:) ama belki bir umut olur. Simdi cikmam lazim o formulu aksama yazarim.
Off ins. Küçülmüştür yakac yildir ya da kac aydir hamile kalmak icin ugrasiyordun? Sendeki miyom cok mu büyük, kac cm di? Allah hepimizin yardimcisi olsun.
aslinda benim gecen sene denedigim miyomu yok eden bitkisel bir formül vardi. Ben 15 ya da 20 gun kullandigimda diger adetlerde mucize gibi önemli degisiklikler olmustu. Kanamalar neredeyse normale dönmüstü. Adetlerim hep gününden erken olurdu. Günü gününe olmaya baslamisti. 3 veya 4 ay boyle duzenli devam etti. Sonra kis gelince büyük ihtimal soguktan, cunku doguya atanmistim ve her ay kanamalar artmaya basladi. kanamalar artinca bitkisel formulu tekrar denerim gecer diye dusundum. İstanbula geldigimde o bitkilerden aldim aktardan ve doguya götürdüm. Bir ara yaparim dedim 3 ay falan gecti yapmadim. Sonra dedim bu bitkileri artik balla karistirip kullanayim. Kullandim bir ay falan hic bir etkisini gormedim. Cok sasirdim bu iste birsey var dedim. Ve aktara sordum. Neden etki etmedi dedigimde bitkileri en fazla bir hafta bekletebilirsin yoksa yagi ucar dedi. O zaman anladim ki ben 3 veya 4 aydir bitkileri bekletmistim. Simdi ise tekrar Bu bitkilere devam ediyordum fakat devite baslayinca biraktim. Belki ikisi bir arada olmaz diye. Bana bu bitkisel formulu arkadasim onermisti. Yakin bir tanidigi kadinlara bu formulu soyluyormus ve cogunun miyomu kaybolmus. Uzulme sende dene demisti bana. Biraz uzun yazdim kusura bakma:) ama belki bir umut olur. Simdi cikmam lazim o formulu aksama yazarim.
hımm bencede bekle bıraz daha sonra gıt canım.yok canım gelmedı :)) keyfım yerınde ya. moralım de ıyı :)
Kiz daha test yapmadinmi ay ben heyecanlaniyorum senin yerine burda :) hadi ver güzel haberlerini
Benimde myomum varmış, hamileliğimi öğrendikten sonra keseyi ilk gördüğü zaman söyledi kadın doğumcum. Ufaktı zaten iki taneydi ikisi de çok az büyüdüler, şimdi 36.haftamdayım. son kontrollerde sormadım bile kaç santimdiler ne oldu die. Normal doğum düşünüyorum inşallah bi sorun çıkmaz.
Canim peki bu ısırgan kürü östrojeni baskiliyorsa eger gebelik düşünen biride kullanabilirmi bunu.yani östrojen baskilaninca hamile kalabilir miyiz acaba?
aynısını bende düşündüm. bunu doktorlara sormalıyız. gebelikte ısırgan tohumu zararlı mı diye. bir de googledan da araştırabiliriz. ya da o ay korunacağız. benim hamilelik meselesini sonra yazararım olur mu :) birazdan ezan okunacak, teravih namazı için beni bekliyorlar.
Canim peki bu ısırgan kürü östrojeni baskiliyorsa eger gebelik düşünen biride kullanabilirmi bunu.yani östrojen baskilaninca hamile kalabilir miyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?