Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

slm şekerler biricik yoldaşlarım yaww bendeki belirtiler gitmiyor çoğalıyor bende sabırla 21.günü bekliyorum o gün doktorumla randevumda var dua edin rimelden sonra 2 güzel müjde benden olsun :))))

Aminnnn, İNŞALLAH canım.

Hayırlısı olsun canım, Allah ameliyatsız kurtulmayı nasip etsin hepimize.

slm şekerler biricik yoldaşlarım yaww bendeki belirtiler gitmiyor çoğalıyor bende sabırla 21.günü bekliyorum o gün doktorumla randevumda var dua edin rimelden sonra 2 güzel müjde benden olsun :))))
hadi hayırlısı canım benim müjdeyi bekliyoruz hepimiz.bende daha regl olmadım :) belki çifte müjde viririz
Hayırlısı olsun canım, Allah ameliyatsız kurtulmayı nasip etsin hepimize.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim insallah ikinci müjdeyi de verirsin bizlere. Ama keske bi gidip gorunsen doktora.belkide hamilesin.hamileysen d vitaminini bukadar yüksek almaman gerekiyor.bebek varsa eğer sakıncalı olabiliyor. Hadi bi test yap evde en azindan

Bütün gün temizlik yaptım kızlar eşimle de tartıştık canım sıkıldı biraz benim adet 5 gün geçti olsam artık

Cimbom canım gerek yok korunduk ya bz zor ihtimal

inşallah güzel arkadaşım. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. müjden bizlere de umut olsun. ardından bizler de müjdeli haberler verelim. şurada bulunan tüm arkadaşlarımın Allah boynunu bükük etmesin. şu mübarek günlerde hep birlikte dua ediyoruz. duaların gücüyle Allah hayırlı bebekler nasip edip hepimizin yüzünü güldürsün.

Amin amin amin canim.
Nasılsın keyifler nasil? Yarin doktora gidecegim kontrole.oruclu olacagimizi unutup saliya almıştım randevuyu.degistirebilirsem yarin muayene olmayi isteyecegim bakalim.insallah güzel sonuclarla gelirim.

Amin amin amin canim.
Nasılsın keyifler nasil? Yarin doktora gidecegim kontrole.oruclu olacagimizi unutup saliya almıştım randevuyu.degistirebilirsem yarin muayene olmayi isteyecegim bakalim.insallah güzel sonuclarla gelirim.

İyiyim canım. Bugün bir hafta oldu devite baslayali. Calcimaxa da devam ediyorum. Her biriniz namazlarda hep duamdasiniz. O kadar yürekten istiyorum ki hepinizin yüzünün gülmesini. İns. Güzel haberlerle gelirsin. Olumsuz bir sey söylerse de doktor, sakın moralini bozma lütfen. Allah dilerse olmazlar olur. biz burda öyle güzel dua ve yürek birligi olusturduk ki.. Bir de Allah kabul etmeyecegi duayi kulunun diline getirmezmis. Allaha emanet ol. Allah yar ve yardimcin olsun.

Son düzenleme:

Canim ultrasona giriyorum 5 dk sonra.dua et hayirli güzel haberle cikayim.cok korkuyorum ultrasondan.kendi doktorum yok.cok ters bi kadın bu da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…