Pazar günleri hep sıkıcı olur:) ben bugün biraz ev isi yapmayi dusunuyorum. Ramazan gelmeden biraz toparliym etrafi:)
cimbom canım test yaptınmı merak ediyorum
Günaydıiiiiiiiiiiin :)
Geceden beri sevdicegime kavuşmak üzere yollardayim.yarim saatlik yolum kaldi.
bilirsiniz yolcunun duasida cok makbul olurmus.hepinize dua ettim isim isim :) miyomlarimizdan kurtulup saglikli hayirli bebislerimize kavusalim diye. Rimelede sıkıntısız bir hamilelik süreci ve kolay bir dogum ardindan inşallah saglikli hayirli evladini kucagina almasi icin dua ettim.
aynen canım. bende ilk gittiğim doktor hemen ameliyt dedi. 1 hafta içinde karar ver demez mi bana. nasıl canım sıkıldı moralım bozuldu.ağlamaktan bi hos olmustum. ameliyat olmassam bebegim olmazmıs, hamıla kalırsam erken doğum olurmus,düsük yapabilirmisin, gözümü öyle korkuttu ki. ama görüyorum ki myomu olan da hamıle kalabiliyor :))
slm şekerler biricik yoldaşlarım yaww bendeki belirtiler gitmiyor çoğalıyor bende sabırla 21.günü bekliyorum o gün doktorumla randevumda var dua edin rimelden sonra 2 güzel müjde benden olsun :))))
hadi hayırlısı canım benim müjdeyi bekliyoruz hepimiz.bende daha regl olmadım :) belki çifte müjde viririzslm şekerler biricik yoldaşlarım yaww bendeki belirtiler gitmiyor çoğalıyor bende sabırla 21.günü bekliyorum o gün doktorumla randevumda var dua edin rimelden sonra 2 güzel müjde benden olsun :))))
Hayırlısı olsun canım, Allah ameliyatsız kurtulmayı nasip etsin hepimize.
slm şekerler biricik yoldaşlarım yaww bendeki belirtiler gitmiyor çoğalıyor bende sabırla 21.günü bekliyorum o gün doktorumla randevumda var dua edin rimelden sonra 2 güzel müjde benden olsun :))))
yok canım yapmadım daha ilk gün bugün.bi kaç gün geçsin hemen umutlanmak istemiyorum
Canim nasil durabiliyorsun ben olsam coktan 5 test yapmistum
Hadi artik mujdeli haberler verin biriniz artik
canım hayal kırıklığı yasamak istemiyorum
Belirtin falan varmi cnm
Bütün gün temizlik yaptım kızlar eşimle de tartıştık canım sıkıldı birazbenim adet 5 gün geçti olsam artık
inşallah güzel arkadaşım. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. müjden bizlere de umut olsun. ardından bizler de müjdeli haberler verelim. şurada bulunan tüm arkadaşlarımın Allah boynunu bükük etmesin. şu mübarek günlerde hep birlikte dua ediyoruz. duaların gücüyle Allah hayırlı bebekler nasip edip hepimizin yüzünü güldürsün.
Amin amin amin canim.
Nasılsın keyifler nasil? Yarin doktora gidecegim kontrole.oruclu olacagimizi unutup saliya almıştım randevuyu.degistirebilirsem yarin muayene olmayi isteyecegim bakalim.insallah güzel sonuclarla gelirim.
İyiyim canım. Bugün bir hafta oldu devite baslayali. Calcimaxa da devam ediyorum. Her biriniz namazlarda hep duamdasiniz. O kadar yürekten istiyorum ki hepinizin yüzünün gülmesini. İns. Güzel haberlerle gelirsin. Olumsuz bir sey söylerse de doktor, sakın moralini bozma lütfen. Allah dilerse olmazlar olur. biz burda öyle güzel dua ve yürek birligi olusturduk ki.. Bir de Allah kabul etmeyecegi duayi kulunun diline getirmezmis. Allaha emanet ol. Allah yar ve yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?