Tamam canim Allah kabul etsin bizlerede dua et:)
her zaman duamdasınız. Allahım diyorum, kadınlar kulübündeki konuştuğumuz bebek isteyen arkadaşlara hayırlı bebekler nasip et, onların da yüzünü güldür. kadınlar kulübü derken biraz tuhaf oluyor ama:)) diyorum Allah zaten hepimizi biliyor:)
nbr kızlar ne çok şey kaçırmışım ben yaw cimbom sende yap şu testi milleti sıraya dizdin kız evini bilsem ben gelip yapacağımbu arada ben yarın doktora gidiyorum randevum var dua edin bana kızlar :26:
gecmıs olsun canım sana da. bugune kadar konusmadınız mı doktorunla bu durumu. normalde senle konusması lazım.normal dogum olursa alaccakmı mıyomları?
nbr kızlar ne çok şey kaçırmışım ben yaw cimbom sende yap şu testi milleti sıraya dizdin kız evini bilsem ben gelip yapacağımbu arada ben yarın doktora gidiyorum randevum var dua edin bana kızlar :26:
Bilmiyorum işte diorum ya son kontrollerde sormadım bile, haftaya pazartesi kontrole gidicem 37.haftam, çalışamaz raporu alıcam hemde o zmn sorayım bakalım ne diyecek? Normal doğumda myomlar alınabiliyor mu ki? Sezeryanda alınır herhalde sezeryan mı önerir ki o zmn..
devit işe yaramadı doktordan geliyorum bu arada olur bana dejenere miyom miyom nedir anlatin size yapacakları var bir sürü ama dejenere hakkında bilgi istiyorum
bu doktor da İntramural (interstisyel) miyom dedi halen aynı boyda kan verdim yarın ameliyat belli olacak ve ben kesin ameliyati olmaya karar verdim
kızlar dualarınız için çok tşk. ederim Allah razı olsun bende size dua ediyorum bu arada cimbom senin geçikmen iyiye işaret vucüt kendine hamileliğe hazırlıyor diyor bu durumda doktorlar çünkü mevsim değişikliği oldu zaten o yüzden olamaz bu durum bu bu arada sakinanne yapma bak devit işe yarmış 1 ay ara var tekrar uygula dejenere olmuş demek artık beslenemiyor şuan sabit kalmış demek beslenemediği için ark haklı bu konuda hemen ameliyat düşünme hemen umudunu kaybetme bu arada kızlar ben birazdan çıkıyorum dua edin doktor yolu gözüktü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?