Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Tamam canim Allah kabul etsin bizlerede dua et:)

her zaman duamdasınız. Allahım diyorum, kadınlar kulübündeki konuştuğumuz bebek isteyen arkadaşlara hayırlı bebekler nasip et, onların da yüzünü güldür. kadınlar kulübü derken biraz tuhaf oluyor ama:)) diyorum Allah zaten hepimizi biliyor:)

aminnn canım.allah dualarını kabul etsin :)

şaşkınanne canım bugün senden hayırlı ve güzel haberler bekliyorum inşallah Rabbim yüzünü güldürsün

nbr kızlar ne çok şey kaçırmışım ben yaw cimbom sende yap şu testi milleti sıraya dizdin kız evini bilsem ben gelip yapacağım bu arada ben yarın doktora gidiyorum randevum var dua edin bana kızlar :26:

Son düzenleme:
nbr kızlar ne çok şey kaçırmışım ben yaw cimbom sende yap şu testi milleti sıraya dizdin kız evini bilsem ben gelip yapacağım bu arada ben yarın doktora gidiyorum randevum var dua edin bana kızlar :26:

Canim insallah güzel haberlerle gelirsin.bitmis kalmamis tertemiz desin doktorun insallah

gecmıs olsun canım sana da. bugune kadar konusmadınız mı doktorunla bu durumu. normalde senle konusması lazım.normal dogum olursa alaccakmı mıyomları?

Bilmiyorum işte diorum ya son kontrollerde sormadım bile, haftaya pazartesi kontrole gidicem 37.haftam, çalışamaz raporu alıcam hemde o zmn sorayım bakalım ne diyecek? Normal doğumda myomlar alınabiliyor mu ki? Sezeryanda alınır herhalde sezeryan mı önerir ki o zmn..

devit işe yaramadı doktordan geliyorum bu arada olur bana dejenere miyom miyom nedir anlatin size yapacakları var bir sürü ama dejenere hakkında bilgi istiyorum

yaptım canım yaptım ama negatıf. ama hala olmadım ?

sor bakalım canım ne dıyecek.bızıde bılgılendır. bende sezeryanla alınır dıye bılıyorum.

devit işe yaramadı doktordan geliyorum bu arada olur bana dejenere miyom miyom nedir anlatin size yapacakları var bir sürü ama dejenere hakkında bilgi istiyorum

Canim ne dedi doktor? Dejenere miyoma baktim ama net bişey bulamadim.miyomun bozulmasi diyor ama iyi bise mi kötü biseymi yazmiyor.
Ne dedi doktor sana? Bende dün gittim doktora. söylediğine göre bi değişiklik yok.hala 3.5 cm.ama ben doktora inanmadim.

Son düzenleme:
bu doktor da İntramural (interstisyel) miyom dedi halen aynı boyda kan verdim yarın ameliyat belli olacak ve ben kesin ameliyati olmaya karar verdim

canım sorularina cevap verecegim iftar için yemek hazırlamam lazım akşam anlatacağım

saskınanne canım dejenere miyomun olduğunumu söyledi doktor .sence bu iyiyiye alamet değilmi yani miyom artık beslenemiyor ve dejenere olmaya başlamış.biraz baktım netten anladığım kadarıyla bu şekilde yazıyor.bende şimdi iftara gidicem gelince daha iyi konuşuruz.hakkında hayırlısı olsun

kızlar dualarınız için çok tşk. ederim Allah razı olsun bende size dua ediyorum bu arada cimbom senin geçikmen iyiye işaret vucüt kendine hamileliğe hazırlıyor diyor bu durumda doktorlar çünkü mevsim değişikliği oldu zaten o yüzden olamaz bu durum bu bu arada sakinanne yapma bak devit işe yarmış 1 ay ara var tekrar uygula dejenere olmuş demek artık beslenemiyor şuan sabit kalmış demek beslenemediği için ark haklı bu konuda hemen ameliyat düşünme hemen umudunu kaybetme bu arada kızlar ben birazdan çıkıyorum dua edin doktor yolu gözüktü bana

Canim hadi guzel haberlerini bekliyorum heyecanla.gelince hemen yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…