Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Ben adet oldum yarın kontrolüm var

Canim ultrasona giriyorum 5 dk sonra.dua et hayirli güzel haberle cikayim.cok korkuyorum ultrasondan.kendi doktorum yok.cok ters bi kadın bu da.

11:30 gibiydi galiba, baktigimda mesaj görmemistim. Mesaji yeni gördüm ama ben hep dua ediyorum. Sonuc ne oldu yazmamissin. Yoksa moralini bozan biseyler mi oldu?

Son düzenleme:
Kizlar gelmenizi bekliyordum.kafam cok karıştı. Sinir oldum doktora.cok sert bi üslubu vardi.yanindaki sekreterini bile aglatti benim yanimda.neyse gelelim sonucuma;
Kendi doktorum degildi.sikayetin ne dedi.3.5 cmlik miyomum var kontrol icin geldim dedim nerde dedi rahim icine dogru büyüyen dedim daha onceki doktorumun söylediklerini söyledim.ultrasonmu istiyorsun dedi.baska nasil anlasilacaksa! Neyse ultrasonla bakti bakti bakti baya bi süre bişe söylemedi. Karnima falan bastirarak uzun uzun bakti.sonra daha onceki doktorun verdigi sonuc elindemi dedi bende evde dedim. Sonra birazdaha bakip evet aynen seninde dedigin gibi 3.5cm büyümemis dedi.ameliuat olman gerek vs. Bundan sonrasini tahmin edersiniz zaten.
Bana bişey göremeyip yalan söylemiş gibi geldi.onceki sonucumu sorup uzun süre bakmasi falan kafami karıştırdı. Benim söylediklerimi tekrarladi sonundada.neticede miyom ameliyatsız yok olacak bi durum degil yani doktorlar d vitaminini bilmiyorlar henüz. Kadin bişey göremeyip gurur yapmis olabilirmi acaba görmediği halde evet var deyip yalan söylemiş olabilir miki? Ama neden yalan söylesin bi cikari yokki.gel ben senin ameliyatını yapayim demedi sonuçta. Kafam karıştı iste.
D vitaminini sonuna kadar kullanip baska doktora gidecegim

s.a. nasılsınız ya sorulara cvp yazacağım hangi soru kimindi hatırlamıyorum artık neyse belirtiler galiba denizkızı sormuştu günün ortasında durduk yere midem bulanıyor kasıklarımda batma var kramp falan gibi profiterol kız adın baya cazip olmuş en sevdiğim tatlı neyse ya benim 3 damlaya düştüya o normal gebede olsan zarar vermiyor bu arada kız cimbom belkide aynı gün hamiş kalmışızdır hani aynı zamanda verirsek mutlu haberi tahmini bir ölçüp tartma yapıyorum ;DDDDD güneyh tatlım sana ne oldu sonucu yazmamışsın merak ettim şimdi :'( birde rimel ben caicimaxsı kesmiştim yani 2 hafta dolmuştu bulantılar 3.hafta başladı :)

Kizlar yaa ne yapsam baska bi doktora görünsem mi yeniden? Yoksa beklesemmi 3haftayi doldurmayi.bide baska bi sıkıntı yok hersey normal görünüyor dedi.

canım bak morel bozmak yok sen kendin diyorsun sekreterini ağlattı bazı doktorlar gıcıklık yapıyor evet sana örnek vereyim benim 8cmlik miyorum ilk gittiğim doktor görmemiş güya alttan baktı bana sadece 2,5 cm var dedi 1.4 cm bile söylemedi ben ağrılarımdan rahatsız olunca şimdiki doktoruma gittim o hepsini gördü parça aldırmaya gönderdi hatta iyi huylumu kötü huylumu baktırdı artık sen anal kendi doktorum olan selma hanıma gitmeseydim miyom küçük diye ki zaten annemin zoruyla gittim o miyom kötü huylu olsaydı başıma şimdiye kadar ne işler açardı al sana örnek doktorlar çok saçma insanlar olabiliyor bazen bir hastaya kızıp sıradakinden acısını çıkarabiliyor yada özel hayat yüzünden insanları yanlış bilgiyle yönlendirebiliyor sen dediğin gibi 21 gününe randevu al tatlım tmm morel bozmak yok o doktorun amacıda bu zaten emin ol hadi gül şimdi göreyim kafanda karışmasın

canım.. biraz deiğişik bi dr. muş.. bilemedim ki? doğrucu mu gururcu mu? peki sen ekrandan göremedın mı? yada sana bı boyunu yazan ultrason kagıdı vermedı mı?.. kesınlıkle dr.unu değiştir.. hatta karından bakıosa bence erkek dr. a git.. bayan dr.ların çoğunlugu cok kaprisli oluolar.. insanı rahatsızlıgıyla da bırakmıolar.. cuma başka dr. a gıdebılırsın karın açmak oruç bozar mı ? bilmiyorumda..

benimde öyle olmuştu :) batmanın oldugu gün ilacı 3 damlaya düşürmüştüm 2-3 gun sonrada mide bulantım daha belırgın olmustu, hatta eriklere saldırmıstım tuzlayıp tuzlayıp.. hadi inşallah sende hamişsindir kuzum :)

Canim bu zaten benim doktorum degildi.benimki bugün yokmus.sirf merakimdan muayene olayim bari dedim. vajinal ultrasonla bakti ekran bana ters acidaydi.gorsemde anlamam zaten.kagit falanda vermedi.21 günü tamamlayip tekrar gidecegim baska bi doktora.kendi doktoruma gorunemeyecegim yine çünkü memlekette olacagiz 21 gün dolduğunda.

Umutcum cok haklisin doktor var ölümcül hastayi moralle ayağa kaldirir doktor var saglam adamı hasta eder. Moralim bozuk degil aslinda.sadece kafam karışık. Ama inanmadim o doktora.inanmayacagimda.

kafanda karışmasın bebem inş.herşey güzel olacak

Kahverengi dallardan,pembe çiçekler açtığına göre ümitsizliğe gerek yok...!

tamam canım inşallah sakin tatlı bi dr.a düşersin bi dahaki randevuna.. aslında hangi şehirdesin.. belki bizlerde o şehirlerde o tarıhlerde uygun dr. isimleri verebılırız. ben ankaradayım mesela.. bi de o araştırmada bazılarında dememişti 21 gunde %50 oranında küçülme demişti, yani hiç değilse 21 gun sonunda 1,7-1,8 cm olcaktır, ben ınanıyorum ki bu da bişeydir..

Acikcasi bende inanmadim bu doktora. Hemde hic inanmadim. Basindan savmis sanki. Bastirmis bsstirmis görememis. Hem ultrason kagidi niye vermemis. Bir de Allaha sükür ki eger 3,5 cm ise büyüme olmamis. Miyomlada hamile kalan bi sürü insan var. Ben inanmadim bu doktora hem de hiccc. Ne dedigi bile belli degil. En iyisi 21 günü tamamla.

Kizlar yaa hala umudum var ama yinede bi burukluk oluştu icimde.hayirlisi bakalim 21 gün bi dolsunda..kuzenimle konustum simdi ikinci bebegine hamileymis.sende artik yap bitane diyor. Kimseye diyemiyorum deniyoruz olmuyor diye.4aydir olmadı. Biliyorum miyomlada hamile kalan var ama korkuyorum işte. Millette sorup duruyor sinir oluyorum.olmuyor deyip kurtulsammi acaba dillerinden.bu kezde niye diye soracaklar..Rabbim hayırlısıni versin hakkimizda ne diyeyim

canım hiç canını sıkma bende bir doktora gittim hemde kadın doğum hastanesi bana miyom göremediğini söyledi ondan öncesindede hiç bir doktor miyomumu görememişti tabiki tüpbebek doktorum ve ondan önce hsg filmi çeken doktorum fark ettiler.miyomumu doktor fark etmediği için bir umut hemen tüpbebek doktoruma randevu aldım hocam benim miyomum soğan suyuyla kayboldu dedim oda inanmadı tabiki nasıl olur 1 ayda 7 cmlik miyom kaybolur gel bir muayene edeyim dedi.oda önce baktı falan göremedi tamam yok gerçeketen kayboldu diye sevinmiştim ama maalesef benim miyom olduğu yerde duruyordu filmini çekti al bunu girt o doktoruna göster dedi.çok üzülmüştüm ama ben yine ameliyat olmadan tüpbebek yaptırmaya karar vermiştim.bebeğimi transfer etti doktorum tam tutundu tutunmadı derken bebeğim beni terk etti aslında ben miyoma bağlamıyorum fakat doktorum yeni bir tedaviye başlamam için ameliyat olmamı şart koştu .bende şu an bir umut devite başladım Rabbim inşallah şifa verir .Allah'ın izniyle kurtuluruz şu miyomlardan ve bebeklerimize kavuşuruz amin

Çok geçmiş olsun canım, Allah başta şifa sonra gönlüne göre versin.

Bu konuda hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsin canım, Allah'ın takdiri bir canın vücut bulması, konu değiştir gitsin. Umudunu asla kaybetme ve hep olumlu düşün. Sonuçta birçok şey kafada bitmiyor mu? İyi düşünelim iyi olsun inşallah.

canım.. olabılır herkes yanına arkadaş ister kuzenın belkı ıyı nıyetınden soyledı, ama işte ınsan bu durumda uzulmeden edemıyo, hiç olmıcak sanıyo bebeği, öyle değil, neler war neler.. bende ilk zamanlarda uzuluodum herkesın sordugu soru "ne zaman ne zaman, bebek war mı, yok mu, yalan!! , yaa olmuo mu" diosun ki daha yenıyız "aa elini çabuk tut" , henuz bu ay basladık"hımmm(emınım oyledır bakışları)".. hepsi cok yoruyo ınsanı.. ama bu soruların karsısında gulmeyı ogrenmlısınkı , üzgün insanlar senı mutsuzluklarına ortak edip bunalıma sokamasın.. de ki" kısmet bu işlerrr, sen yarın ne olcagını bılıomusun , ee bunu verende Allah, bakalım , zaten bız daha cocuguz, acelesi yok, hala balayındayız " de canım..

myom için oluşan buruklugunu anlıyorum, ama belkı dr. dogru ölçemedi, belkı 21 gun tamamlanınca farklı bi sonuç alıcaksın, yarıya bıle ınse, 2 ay sonra tekrar yaparsın kürü canım benım.. birde hepimiz umut gıbı hızlı bi sonuç alamayabılırız.. inşallah güzel olur sonuç senın ıcınde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…