Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Coooook haklisin. Bu kadar israrla istemek imtihanida beraberinde istemek oluyor aslinda.sadece bebek icin degil her konuda böyle. Rabbim her halde sabreden ve Şükreden kullarindan eylesin bizi inşallah. Sanada mutlulugunu doyasiya yasayabilecegin salih saliha evlat nasip etsin :)
Ben iki yil bir haftalik evliyim. Bebek istediğimiz 5.ayimiz bu.Latif olan Rabbim ramazanin hürmetine lutfeder insallah bu ay.

aminn. aminnn. aminnn. :) daha 5 aydır istiyormuşsun olur Allahın izniyle.
doğru diyorsun evet her neyi ısrarla illa istiyorum dersek, hayırlı hayırsız gözetmeksizin, sonrasında pişman oluyoruz. Allah her şeyin hayırlısını versin.
bak ne geldi aklıma bende uyguluyorum bunu. hem ramazandayız da hacet namazı kılarak Allahtan hayırlı bir evlat iste. Allah bakara suresi 153. ayetinde şöyle buyuruyor " Ey iman edenler, sabır ve namazla yardım isteyin. Çünkü Allah sabredenlerle beraberdir."
bu ayet aklıma geldi ve hacet namazı da kılarak Allahdan isteyelim. bu ayların yüzü suyu hürmetine Allah dualarımızı boş çevirmesin inş.

bir de ben özel msj yazamıyorum. sen bana özelden yazsan mesela ben sana cvp yazabiliyor muyum? bi dener misin?

Amin amin amin..Ilk ay hacet namaziyla basladim bebek çalışmalarına. Sonra ilk husranimi yasayinca acaba dedim buda israrla istemeye mi giriyor..sonra biraktim haceti.simdi sahura kalkiyoruz nasil olsa 30 ramazandan 10gunde arkasindan kalkip 40 teheccud kilmayi planliyorum.sadece bebek icin degil aslinda aliskanlik haline getirmek istiyorum teheccudu.gerci her ramazan bunu planliyorum arkasi gelmiyor.hayirlisi bakalim.
Du özelden yazayim ben sana bi

aminn canım insallah insallah

ya arkadaşlar hayır bu benim doktorum ama kafayı yemiş gibiydi çok değişmiş yawww bana ban sana 8cm miyom var demedim diye diretiyor alttan bak dedim ben alttan bakmıyorum artık dedi manyamışmı ne diğer iki miyomu görmedi evet ama bana ne dese beyenirsiniz hem üstten bakıyor hemde miyomların birleşmiş galiba birde iç tarafta 5,5 cm dedi yuh dedim artık oruç başınamı vurmuştu anlamadım önceden dediği hiç bir şeyi kabullenmiyor yok güneyh bacı benim doktor yok diye başka bir doktordan almıştım ama o alttan baktı bence ona tekrar gitmeliyim adam kan tahlili istedi ndenini sordum söylemedi diye kızdım aman neyse bu miyomları farkeden ilk doktorum dönmüş bayramdan sonra direk ona gideceğim bu arada evet benim umutlarım gitmez sizede moral oluyorsam bu benim dahada umutlu olmamı sağlıyor

bu doktorlara ne oldu bırden böyle.ilginç yanı.bu sekılde davranması acayıp anlasılır gıbı deıl.canım iyi bir doktora gıt ilk doktorun sanırım iyi birine benzıyor.en ıyısı ona muayene ol

Artık alttan bakmıyorum ne demekmis ya senin işin bu.alttan gerekiyorsa alttan bakarsin.hayret birşey. .

aynen cnm zaten o olmasa miyomları bilemeyecektik ondan onceki doktor 8cm ve 1.4 cm olanı göremedi ben alttan dedim o üstten baktı 2,5 cm miyom var 1 seneye kadar hamile kalmazsan gel dedi ama ondan sonraki asıl miyomları gören alttan bakıyor birde senin karşında ekran var oradan çizip sana gösteriyordu gitmişti dönmüş geçen konuştuk bayramdan sonra ona gideceğim ama ben devitin işe yaradığını biliyorum hissediyorum ilişkilerimde eşim bile çok değişiklik var diyor çünkü benim rahimin karşısında alt tarafa daha yakındı ben bile elimle dokunabiliyordum şimdi yok bu arada dün mik mik oldu bu gün 9 da kalktım lavaboda su gibi akıntıyla yine kılcal kan geldi bu iki haftada ikinci anlamadım ya yumurtalarım çatlıyor yada gebelik var ilişkiden sonra oluyor ve bu arada belirtiler miyom küçülüyor diye olur mu diye düşünmeye başladım gebelik demedi ama kılar bir sorun var ben 95 kiloyum ve etrafımda bazı bayanlar kilolu olunca alttan bakmadıkça göremiyorlar dedi birisinin 3. ayna kadar hiç bir doktor görememiş işte bu biraz kafamı karıştırıyor

dişi örümcek çiftleştikten sonra erkeğini yer, kraliçe arı diğer dişi arılara suikast düzenler, doğadaki bütün karılar manyak.

Son düzenleme:

canım sen en yısın kendı doktoruna gıt.bana da en az 1 yıl dene dedı.olmazsa amelıyat dedı.bakalım kısmet artık ınsallh amelıyata gerek kalmaz.canım akıntının olması normal ama kanamada olabılır bazen.ınsallah hamılesındır canım bı test yaptırsan kandan merakta bırakma bızleri

İnadına moral bozmak yok:) çünkü bu doktorlarda dengesizleşti. biri başka diyor diğeri başka. bu ay doktorlarla sınanıyorsuz arkadaşlar :)
ya sabır, deyip yola devam.

D vit kullanmaya başladığımdan beri kendini göstermeyen ve rahatsız etmeyen saplı miyom ya da polipim hala sarı yoğun akıntıya sebep oluyor ve bu gün lavaboda elimle yoklayınca hissettim vajen iç kısmında. Tek farkı henüz tam dışarı çıkmamıştı ve dokusu eskisi gibi pürüzsüz değildi sanki, bozulmaya uğramış gibi hissettim. Rahim içindekiler ne oldu bilmiyorum tabi , zaten ben bekarım (alttan muayene yapamıyorlar rahatça sanırım bu yüzden ilaçlı tomografi çekmişlerdi) ve onları almak da istemiyorlardı. Sanırım bu polip ve alınması gerekecek.

Canim Allah yardimcin olsun. Yakin zamanda kontrolün var mi?

kızlar her seyden önce özür dilerim yazmadım evimde değilim cepten giriyorum 3 gündür ameliyat tetkikleri yapiliyordu 14 ağustosta hastaneye yatıyorum 15 ağustosta prof. Ali acar tarafından abdominal miyomektomi ameliyat oluyorum Allah izin verirse

Allah yardımcın olsun. inş. hiçbir şey kalmamıştır.

Hakkında hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun.

Canim sen hemen ameliyat kararimi aldin yoksa bütün araştırmalar yapilmismiydi sana ve esine.belkide miyomdan degildir baska sebep vardir.hormon testleri hsg falan çekildi mi.esin kontrol oldumu? Bizimde bikac ay daha olmazsa bizde eşimle genel bi kontrolden gececegiz hemen ameliyat olmak istemiyorum çünkü miyomla hamile kalan bisürü insan var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…