- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Allah yardımcın olsun. inş. hiçbir şey kalmamıştır.
canım geçmiş sayfalarda yazmıştım tekrar anlatayim 30 yaşındayım iki senelik evliyim yaklaşık 16 aydır deniyoruz olmadı kasım 2012 de eşim spetmiyogrami yaptırdı sonuç gayet güzel çıktı
mart 2013 de ben hsg cektirdim tüpleri açık
hormon normal
sol taraftaki miyom büyüdükçe tüpleri bası yaptığını düşünüyoruz tabi sadece ihtimal
ben bebeği çok aradim miyom kaybetme sebebimiz olsun istemiyorum tabi takdir Allahın
kızlar her seyden önce özür dilerim yazmadım evimde değilim cepten giriyorum 3 gündür ameliyat tetkikleri yapiliyordu 14 ağustosta hastaneye yatıyorum 15 ağustosta prof. Ali acar tarafından abdominal miyomektomi ameliyat oluyorum Allah izin verirse
Amin canım İnşallah ama elimle yoklayınca hissedilen bişi var...
Canim seninki sapli miyom yada polip herhâlde. Evli olsan histereskopi yontemiyle cok kolay alirlardi onu.cok basit bi işlemmiş.ama bana hep açık ameliyat.diyorlar.sana ne onerdiler?
Aynen öyle, saplı yani.Hatta dışarı bile çıkıyordu bazen bir kısmı. Alttan girip ,genel anestezili ameliyat yapacaklarmış. Öyle söylediler.O dediğin yöntem nasıl bişi?
Benim dedigimde o iste canim.insallah devitten olumlu sonuc alirsinda ona bile gerek kalmaz.ama olursanda korkma.cok basitmis o islem.ve de en risksizi.ama yinede işinin ehli biri olsun doktorun.tecrubeli olsun.
Dr.lardan biri Yar.Doç. biri Doçent. Doçent olan onlkolojide de uzman ve öğretim üyesi. Her ikisi de zarı keser alttan gireriz dedi. Doç. olan kesmeden bir denerim olmuyorsa keserim dedi. Bunun için kağıt imzalatırız sana öncesinde dediler.
herkese iyi geceler kızlar gecen yazmıştım rahim içinde 1.5 büyüklüğünde miyomum cıktı diye hatırladınız mı bilmem bu ay adetin 5.günü dr gittim ve miyom gitmiş çok şükür kendiliğinden sizce adetle falan mı düştü dersiniz darısı basınıza inş tez zamanda kurtulursunuz miyomlardan gelir bebişler hepimizin
Kiz maşallah ne yedin ne içtin bizede soylede bizimkide gitsind vitamini kullanmismiydin
hayır cnm bnm hiç bişi kullanmadım sadece dua ettm..zatn gecen ay dr randevumda öğrendim rahim içinde miyomum olduğunu dr rahim içi temizlemesi gerek miyomun büyük falan dedi bnde panik korku tuttu ama yumurtan catlamıs bu ay bişi yapmayalım adet olursan gel ona göre tedaviye baslarız dedi bn de adet oldum 5.günü gittim miyom falan kalmamış gitmişnasıl mutlu oldum bide şaşırdım dr bişi demedi demkki adetle attm ama bi ünceki sayfadakilerin hepsi vardı bnde adet ağrım kanamam cok oluyo parça gelir devamlı bide karnım cok şişer sık idrarda öle ve kuyruk sokumu ağrısı gecen aylar ölürdü bni ama dr gitmedim demekki hep miyom yapıyomustu bu ay adetimde normaldi o da gitmiş kendiliğinden şükürler olsun Rabbime inşş önümüzdeki aya sizinde gider bebekler gelir onların muhabbetini yaparız aminnn
Maşallah. Bizede dua et bizimkilerde gitsin canim.seninki gercekten Rabbimin işi. Çünkü miyom öyle adetle falan atilacak bişe degil sanki.kas yapisindan olusan bişey oldugu için küçülüp kaybolmali.seninki kistmiydi yoksa.kist adetle atiliyor.yumurta catlamayinca kist olusabiliyor oda bi sonraki adet dönemlerinde atiliyor.
Zor bi karar.evli olsan gözün kapali tamam dersinde bekar olman zora sokuyor. Imza almalari elinde raporun olsun diyemiymis acaba.
Rabbim hayirlisiyla sifani versin inşallah. Ya ben devite cok guveniyorum nedense.belki 21 gün kisa bi süre. Ara biraz daha kullansak daha net bi sonuc elde edemez miyiz acaba? Ben dun farkli doktora gidecektim gidemedim.Erken uyanabilirsem bugün gidecegim.soylemeyecegim miuom olduğunu. Bakalim ne diyecek..
Bu arada kadin dogum hastaneleri her nekadar ortam olarak kötü olsalarda bana hep daha guvenilir gelmistir nedense.hastasi cok oldugundan daha tecrübeli olduklari gibi bi düşünce var sanırım bilinç altimda
kist miyom hiç bi fikrim yok cn msadece 1,5 luk bişydi bnde anlamadın ne ara oldu ne ara gitti dr yanlış görecek değildir ya bna çıktıda verdi rahim içinde diye şimdi gittigimdede yok hiç bişi temz dedi hayret ettm cnm ama neyse ney gitmiş ya bidaha gelmesin de ..ederim tabi cnm inş inşş giderler sizinkilerde
Geçmiş olsun, adına çok sevindim. Göbekten mi baktı yoksa alttan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?