Bebis icin nelere katlaniyoruz ya Rabbi.hayirlisiyla şifamizi lutfeylede gonder emanetlerimizi.amin amin amin.
teşekkürler darısı basına..her ikisindede göbekten baktı cnm ..
Bebis icin nelere katlaniyoruz ya Rabbi.hayirlisiyla şifamizi lutfeylede gonder emanetlerimizi.amin amin amin.
kızlar her seyden önce özür dilerim yazmadım evimde değilim cepten giriyorum 3 gündür ameliyat tetkikleri yapiliyordu 14 ağustosta hastaneye yatıyorum 15 ağustosta prof. Ali acar tarafından abdominal miyomektomi ameliyat oluyorum Allah izin verirse
canım insallah küçülmüştür.güzel haberlerını beklıyoruz hadi.Amin canım İnşallah ama elimle yoklayınca hissedilen bişi var...
canım masallah nasıl oldu dıye sorcam ama dua ettım demıssın.allah kabul ettı dualarını canım benım.bizler içinde dua et lütfen.herkese iyi geceler kızlar gecen yazmıştım rahim içinde 1.5 büyüklüğünde miyomum cıktı diye hatırladınız mı bilmem bu ay adetin 5.günü dr gittim ve miyom gitmiş çok şükür kendiliğinden sizce adetle falan mı düştü dersiniz darısı basınıza inş tez zamanda kurtulursunuz miyomlardan gelir bebişler hepimizin
böyle bir sacmalik olurmu neden muayene etmiyor
Ekranda bilgilerime bakarken gördü r gün öncede gelmissin dedi.gerek görmedi muayeneye.bende diyemedim ben sonay hanima guvenmedim inanmadim söylediklerine diye.nasil diyeyim zaten.koskoca dr yalanmi söyleyecek diyecekti.ne dediysem etmedi muayene.degisik sikayetler söyledim ama ekranda kayitli bilgilerimde miyomu gördüğü için hepsini miyoma bagladi.yapabilecegim baska birsey yok dedi.memlekete gidecegim haftaya.zaten 21 günüm de haftaya doluyor.orada giderim artik yeniden. boşuna orucun sevabindan oldum bugün, ona yanıyorum.
Kizlar farkli doktora geldim.sirami bekliyorum.bu kez miyomdan söz etmeyeceğim. Insallah hic bi problem yok der dua edin. Bu jinekolojik muayeneler beni acayip geriyor. Her seferinde karnima agrilar giriyor sirami beklerken.Çarpıntım basladi resmen.bunu okuyorsaniz dua edin lütfen
Sinirimden agliyorum şuan. Bakmadi muayene falan etmedi.nasil çığlık atasim var suan anlatamam.geldigim merkez zaten hastaneye bagliymis.ekranda gördü 4 gün once geldiğimi.zaten muayene olmuşsun sonay hanima dedi.o doktorun düştüğü notlari okudu.miyomun varmis şikayetlerin ondandir dedi.ne dediysem ne yaptıysam ikna edemedim muayene etmeye.diyemedimki sonay hanima guvenmedim diye.inanmadim ona diye.ufffff
Ben bosunami oruc tutmadim simdi yaaa uffffff sinir olduuuuuuuummmmmm
arkadaşlar öncelikle güleç maşaallah ne güzel kendime olmuş kadar sevindim bacım bu arada denizkızı güneyh yi sen sordun sanırım o profiterol nick değiştirdi cnm orunu görmedi heralde ben cvp vereyim kızlar rimel yok ne zamandır bir terslik yoktur inş. ve ameliyata karar veren arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı ama ben bir kere net cvp aldım miyomum küçüldü tamamen küçülmemiş hala 4,5 cm ama diğer ikisi gitti ve 8cm den 4,5 düştü şükür bu gün koyu akıntı geldi olacağım tahminimce ama hiç sorun değil en azından o belirtilerin miyom gittiği için olduğunu anladım ramazan zaten 1 ay ara verip tekrar devit tedavisi uygulayacağım bayramdan sonra öyle karar kıldım doktorumu aradım o kılcal kanlar yumurtalarımın çatlamasındanmış rimelde o ihtimali söylemişti ama bir şey daha varki belkide miyomumun büyüklüğündendi anlamadım ama daha önce çatladığını belirten o akıntı gelmemişti bu ay ilk defa görüyorum evlendiğimden berri bu bile beni mutlu ediyor ve daha çok umut doluyorum
dün gece yazdıklarınızı okudum. şaşkın anne, derindenizlerden, umut, cimbom, profetorol, belki ismini unuttuğum arkadaşlarım. çok üzüldüm ve duygulandım. içten yaşadım sıkıntılarınızı. özellikle şaşkın anne ve derindenizlerden Allah sıkıntılarınızı hafifletsin. Allah yardımcınız olsun. ameliyat olmanız gerekiyormuş. Allah tez zamanda şifa versin size ve hepimize. belkide bir mucize olsun şu miyomlar küçülsün umut ve rimelde olduğu gibi, güleç87 de olduğu gibi..
Yok canım Güneyh i biliyorum, soran ben değilim. Küçüldü mü bilmiyorum ama benim ki dün gece lavaboda elime geldi yine aynen duruyor saplı olan.Bu polip de olabilir, o yüzden işe yaramamıştır belki. İnşAllah canım hayırlısıyla şifa buluruz.
Ekranda bilgilerime bakarken gördü 4 gün öncede gelmissin dedi.gerek görmedi muayeneye.bende diyemedim ben sonay hanima guvenmedim inanmadim söylediklerine diye.nasil diyeyim zaten.koskoca dr yalanmi söyleyecek diyecekti.ne dediysem etmedi muayene.degisik sikayetler söyledim ama ekranda kayitli bilgilerimde miyomu gördüğü için hepsini miyoma bagladi.yapabilecegim baska birsey yok dedi.memlekete gidecegim haftaya.zaten 21 günüm de haftaya doluyor.orada giderim artik yeniden. boşuna orucun sevabindan oldum bugün, ona yanıyorum.
hım kusura bakma denizkızı sakin anneydi ya o soran güneyh cnm sinirlenme relaks takılsınlar kafalarına göre nasılsa onlarında sıkıntısı olur Allah görüyor ben ona havale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?