- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
evet bozulma oluyormuş içine doğru kanlanıyormuş mesela bende 3 aydır çok sık kasık ağrısı var sanırım bu yüzdendi
benim ameliyatım 15 ağustosta olacak Allah izin verirse
Hayırlısı olsun hakkımızda, Rabbim şifa versin tez zamanda, kolayca hepimize.
anesteziden korkuyorum hemde çoookkkk
Yaw kac gundur mide agrimasindan oluyorum yaw neyse umutsuzvakalar aramiza hosgeldin baci ve sakin anne dualarimiz seninle elele verelim kizlar fetih suresi okuyalim sakin annemiz icin bu arada ben nicklerden sikildim cok uzunlar yaw benim ismim feyza kizlar ismimi verecek kadar uzun muhabbet icindeyiz bence yeter yani puff veee guzel haber bende sadece 1.2 buyuklugunde bir miyom varrrrrrr baskada yok heee bizim 8 cm oldu 1.2 cm heyyyooooooo
Yaw kac gundur mide agrimasindan oluyorum yaw neyse umutsuzvakalar aramiza hosgeldin baci ve sakin anne dualarimiz seninle elele verelim kizlar fetih suresi okuyalim sakin annemiz icin bu arada ben nicklerden sikildim cok uzunlar yaw benim ismim feyza kizlar ismimi verecek kadar uzun muhabbet icindeyiz bence yeter yani puff veee guzel haber bende sadece 1.2 buyuklugunde bir miyom varrrrrrr baskada yok heee bizim 8 cm oldu 1.2 cm heyyyooooooo
umut canım Allah razı olsun Fetih suresi okuyalım demiş sin ona ayrı duygulandım bende düşünen varmış
umut canım Allah razı olsun Fetih suresi okuyalım demiş sin ona ayrı duygulandım bende düşünen varmış
iftara bir kaç dakika var ben buradayımevet bacım inancımı hiç kaybetmedim ve evet deviti 21 gün kullandım ve devitle birlikte su torbası yaptım vakit oldukça boş oldukça su kaynattım torbaya koydum bacak arama neyse ben döneceğim kaçtım
bende forumu ve yorumlarınızı okudum...ben aslan pençesi ve civan perçemi çayı içiyorum...acaba bunu kullanıp sonuç alanlar oldu mu..bende 2 tane 3 ve 3.5 cm lik miyomlar var..yeni evliyim eşimde varikosel var...doktorum hamilelik önerdi eşimden dolayı hamile kalamıyorum...miyomlarımı küçültmek istiyorum...deviti bu kürle kullsansam olur mu..bana önerebileceğiniz bişey var mı(( şimdiden cevaplayan tüm arkadaşlara çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?