Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Yaw kac gundur mide agrimasindan oluyorum yaw neyse umutsuzvakalar aramiza hosgeldin baci ve sakin anne dualarimiz seninle elele verelim kizlar fetih suresi okuyalim sakin annemiz icin bu arada ben nicklerden sikildim cok uzunlar yaw benim ismim feyza kizlar ismimi verecek kadar uzun muhabbet icindeyiz bence yeter yani puff veee guzel haber bende sadece 1.2 buyuklugunde bir miyom varrrrrrr baskada yok heee bizim 8 cm oldu 1.2 cm heyyyooooooo

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim feyza:) bende Zeynep...miyomun bayağı küçülmüş..çok sevindim...uyguladığın şeyleri sana zahmet bi daha yazar mısın....Ameliyata girecek arkadaşlara Allah tan acil şifa diliyorum..

memnun oldum bacım cnm ben devit3'ü kullandım profiterolün deviti kullanıp doktora gidip olumlu sonuç aldı dediği umut benim ve son güzel haberimi de aldım sıra bebişde bu kadar küçülmüşken ramazan mamazan demeden sahura kadar mik mik ve sıcak su torbası özellikle gün içinde oruçluyuz boş oluyoruz sahura kadar oturuyoruz falan o arada su torbasını bacak aranıza koyun ben sıcaktan kavruldum ama koydum klimayı bile açmadım ters etki olur diye bunları yaptım başka bir şey yapmadım şuana kadar en azından

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Ben miyomla ilgili pek çok topik gördüm buraya yeni rastladım.

Benim de 6cm büyüklüğünde dışa doğru büyüyen bir miyomum var ve ben bunu hamile olduğumu farkedince doktor kontrolüne gittigimde öğrendim. Doktor sende miyom var deyince şok oldum.
Miyomu olup hamile kalanlara örnegim şu an 5 haftalık gebeyim. İnşallah miyomu olduğu halde bebeği sağlıkla büyüyen ve sağlıkla dünyaya gelenlerden de olurum.

Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Harika bi haber bu Allahim inşallah bizdede küçülmüştür hatta yok olmustur. Insallah hepimiz hayirlisiyla en sagliklisindan bebislerimize kavusuruz.
Canim cok sevindim adina

çok tşk.ederim duaların içinde amin inş. herkesinde sonucu böyle olur hatun herkes adını yazsın da artık ne bu ya herşeyimizi biliyoruz ama isimlerimizimi saklıyoruz neyse devitin yanında su torbasınıda kullanın yazdım

Son düzenleme:
umut canım Allah razı olsun Fetih suresi okuyalım demiş sin ona ayrı duygulandım bende düşünen varmış

canım bacım tabiiki burada neler paylaşıyoruz en önemli dertlerimizi konuşuyoruz artık dost olduk yakın olduk sayılır tabiiki senin derdin benim derdim senin sorunun benim sorunum olacak o kadar canım benım dualarım seninle birde annenin ve senin adını verde mukabele okuyorum ben söyleyeyim isimle annenin şifası için herkes fatiha ihlasları ve ayetel kürsi okusun kimin duası kabul olur bilinmez öptüm

gözün aydın olsun feyza:) harika bir haber bu:)) sen hiç umudunu ve inancını kaybetmedin, hep pozitif oldun. inş. hayırlı bir de bebeğin olur. darısı bizlerin başına inş. sıcak su torbasını ne zamandır uyguluyordun. devitle beraber mi başladın? bir de deviti tam 21gün aldın dimi?

Son düzenleme:
umut canım Allah razı olsun Fetih suresi okuyalım demiş sin ona ayrı duygulandım bende düşünen varmış

bende okurum. derindenizlerden de ameliyat olacaktı galiba. ona da okuyalım. feyzanın da dediği gibi burada dost olduk. aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Allah hayırlı kapılar açsın, şu ramazanın hürmetine tüm sıkıntılarını gidersin, kalbine ferahlık versin inş.

iftara bir kaç dakika var ben buradayım evet bacım inancımı hiç kaybetmedim ve evet deviti 21 gün kullandım ve devitle birlikte su torbası yaptım vakit oldukça boş oldukça su kaynattım torbaya koydum bacak arama neyse ben döneceğim kaçtım

sasşkınanne, senin duygulandım demen içime işledi. o kadar mı yalnız hissettin kendini. Allah seninle, bir de bizler varız dualarımızla. ben "senin için bir de derin denizlerden" arkadaşımıza fetih suresini niyet ettim ikiniz için okudum. Allahım ameliyatsız hayırlı kapılar açsın. yüzünüzü güldürsün inşaallah.

Allah o güzel gönlüne göre versin inş. ben en çok doktora gittiğin ve 8 cm miyomun 1 cm düştüğünü duyduğun anı merak ediyorum. aynı doktora mı gittin yine. doktor şaşırdımı? biraz anlatsana çok güzel bir duygu yaşamışsın. inşaallah o, 1 cm de kaybolur gider.

Canim benim bizler burda aynen derdin muzdaripleri olarak miyom kardeşi olmadik mi :13: doktorlar işin fiili kısmını hallederken bizde duayla kavli kısmını hallederiz Allahin izniyle risksiz, sorunsuz çıkarsın ameliyattan.sen gönlünü ferah tut yeterki..korunma müddetin bitincede bebis müjdesini verirsin inşallah bizlere

Kizlar rimel icinde dua edelim insallah.3lu tarama testi sonucu baya canını sıkmış.baska bi topikte okudum . buraya bayadir gelmiyor.orada kendisine yazamadim ama üzülmesine üzüldüm bende.insallah hersey yoluna girsin hayirlisiyla en saglikli şekilde alsin kucagina evladini.cok sağlıklı bi bebeği olsun insallah.dualarimizda yer verelim.

canım hosgeldın aramıza ve gecmıs olsun.eger faydasını gördüysen bizlere de tarif et canım nasıl yapıldıgını.doktora gitinmi hiç kontrol amaclı kullandıktan sonra. bizleri de bu konuda bilgilendir. burda hepımız bırbırımız ıcın varız canım benım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…