Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

hoşbulduk teşekkürler, amin inşallah hepimiz için... benim önceliğim hayırlısıyla evlenmek şu aşamada
kendim ısırgan toplayıp kurutmuştum önceden,olur herhalde o,yaprakları ve üstündeki tane tohumlarıyla beraber toplamıştım,saça da faydalıymış,bal da alıp karıştırayım ben de o zaman,ısırgan ağzı yakmıyor değil mi...ben kaynatılıp içilecek diye duymuştum,idrar yollarındaki iltihaba,ödeme de iyi geliyor diye duymuştum...

Allah hayırlı bir kısmet nasip eder inş. sana. kaynatılıp içilen de var ama ben ısırgan tohumunu kullanıyorum bala karıştırdım. hayır ağzı falan yakmıyor. kaynatılınca belki etkisi gider diye ben tohumunu kullanayım önce dedim. bu arada profil resmin çokk güzell:)

Selam arkadaşım,hoş geldin. Çokkkkkk geçmiş olsun, dilerim Yüce ALLAH gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip eder . Amin...

Rica ederim, arkadaşlar lütfen siz de bulduğunuz bilgileri paylaşın bizimle burada. Isırganın yan etkileri var mı, bu konuda bilgi edin mi peki? Başka bitki çaylarından bahseden ve deneyen, olumlu sonuç alanlar da vardı galiba.Onlar da bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz.

Bir de östrojen içeren gıda tüketimi ile ilgili, kontrole giden arkadaşlar dr. larına bir danışırlarsa iyi olur. Ör; Her gün bir tutam maydonoz ve nane, 1-2 diş sarmısak yemek negatif etki edecek dozdamıdır miyomlarımız için vb.

Son düzenleme:
Kizlar ben dondum arkadaslar onceki sayfalari okudum guzel bilgiler var hemen su isirgana baslayayim yav nasilsa devite ara verdim

Kizlar ben dondum arkadaslar onceki sayfalari okudum guzel bilgiler var hemen su isirgana baslayayim yav nasilsa devite ara verdim

Cnm senin 21 günün dolmadimi zaten daha? Tekrar gittinmi kontrole.benimde bugün bitti.bu hafta annemin ameliyati var ona refakatciyken kontrolümudeyyaptiracagim.kizlar annem icin dua edermisiniz ameliyat sonrasi pataloji sonucunda temiz ciksin:18:

teşekkürler, tüm bekarlara inşallah... benim gibi umutla terry i bekleyen şeker kız candy ben olmazsa birazını kaynatıp içeyim,birazını da balla karıştırayıp içeyim,ortaya karışık.

geçmiş olsun,Allah şifasını versin inş.

Çok geçmiş olsun. Alah şifalar versin annene. ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleşsin. sonuçlarda tertemiz çıksın inş.

internetten araştırdım ama ben pek bir yan etki görmedim ısırgan için. hamile olanlar dikkatli ve doktor kontrolünde kullansın yazıyordu. bir de kemik erimesiydi galiba onlar kullanmasın diyodu. birşey daha vardı onu unuttum. ama yan etkiden çok şifası çok fazla ısırganın. kanseri bile yenenler olmuş ısırganla. tabiki herkes araştırsın aklına yatarsa kullansın. ama kullanılmayacak pek birşeye rastlamadım.

Oruç ağzımla dua ettim canım, inşallah tertemiz çıkar sonuç. Çok geçmiş olsun arkadaşım.

canım bende dua ettım hepimize ınsallah annen de tüm sıkıntılarından kurtulur.

bende deneyeyım ısırganı

hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah dualarınızın karşılığında bütün sıkıntılarınızı gidersin gönlünüzün muradlarına kavuştursun hepinizi

hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah dualarınızın karşılığında bütün sıkıntılarınızı gidersin gönlünüzün muradlarına kavuştursun hepinizi

Amin canım amin. Sen de kontrole gideceğinden bahşetmiştin galiba , ne oldu? Ayrıca dün adetim gelmeye başladı ve benim dışa çıkan miyom, polip her neyse daha da dışarı çıkmaya başladı ve eski canlılığını kaybetmeye, bozulmaya başladığını da fark ettim. O kadar ki elimle biraz zorlayıp çeksem kopup gelecekmiş gibiydi sanki. Dejenere olmuş gibi geldi bana. Haydi hayırlısı.

Son düzenleme:

hadı bakalım canım guzel habeler alırız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…