Hosgeldin asli85, Allah kulunu bu kadar daraltmaz. Mutlaka bir cikis kapisi acar. Sana da en kisa surede kapilar acsin Allah. Asli85, şu ısırgan tohumunu bir arastir. Miyom, kist, vs. Kücültüyor. Adeti düzenliyormus. Vücuttaki östrojen hormonunu düsürüyor. Miyomun olusma nedenlerinden biri östrojenin yüksek olmasi. Ben dün ısırgan tohumunu aldim suzme balla karistirdim. Aksam ezaninda ac karna hemen bir kasik aldim. Gece yine ac karna aldim. Bu isirganin bu tur hastaliklara faydasini cok okudum. Mesela gögüslerde agri, aci, sislik ( fibrokistik meme) bunada iyi geliyor. Bizde deneyelim. Faydasini goruruz ins.
hoşbulduk teşekkürler, amin inşallah hepimiz için... benim önceliğim hayırlısıyla evlenmek şu aşamada
kendim ısırgan toplayıp kurutmuştum önceden,olur herhalde o,yaprakları ve üstündeki tane tohumlarıyla beraber toplamıştım,saça da faydalıymış,bal da alıp karıştırayım ben de o zaman,ısırgan ağzı yakmıyor değil mi...ben kaynatılıp içilecek diye duymuştum,idrar yollarındaki iltihaba,ödeme de iyi geliyor diye duymuştum...
Selam arkadaşlar, miyom ameliyatı olan biri olarak deneyimlerimi paylaşmak üzere cimbom33 arkadaşımızın daveti üzerine yazıyorum. Kendimden kısaca bahsedeyim.
43 yaşındayım, 30 yaşımdan buyana bebek sahibi olmak için sayısız tüp bebek tedavileri denedim. 2 kez tüp bebekle, bir kez de kendiliğinden gebeliğim oldu ama hepsi de 7. haftada kalp atışı durduğu için kürtajla alındı. Ameliyat olanların forumunda da bir çok arkadaş aynı şekilde benim gibi kayıplar yaşamış. 13 yıllık süreçte, tedavilerimi gerçekleştiren ankara'da isim yapmış, tüp bebek merkezleri olan 5 prof. dr.un hiç biri bana miyomun var, tedavine engel demedi. Sebepsiz infertilite olduğu için, hep doğrudan tedavilere başlandı, artık son 7 yıldır da yumurta ve embriyo sayılarımızda inanılmaz düşüş oldu, başarısızlıkla sonuçlandı. Nisan ayında Memorial ile yaptığım görüşmede, yer itibariyle miyomun alınmadan yapılacak bir tedavinin asla başarılı olmayacağını öğrendim. Ankara'da başkent hastanesinde bunu başka bir doktorda teyit ettikten sonra Mayıs ayında ameliyat oldum. 1,5 saat süren ameliyatımda miyomun dağıldığı, çürümüş gibi olduğunu söyledi doktorum. Henüz şişliklerim az da olsa devam ediyor ama korkulacak bir operasyon değil. Adetlerim çok düzenliydi, ameliyattan sonra aksamalar var, umarım onlarda düzelir. Yaşımdan dolayı rezervim az ama allahtan ümid kesilmez diyorum ve hamile kalmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bilgiler icin cok tesekkurler. Senin de arastirdigin gibi östrojen hormonunu yukselten yiyeceklerden uzak durmaliyiz. Fakat östrojeni dusuren ısırgan var. isirgani arastirdigimda bir cok kisiye faydasini okudum. Su isirganin uzerine gidelim biraz:)
Kizlar ben dondum arkadaslar onceki sayfalari okudum guzel bilgiler var hemen su isirgana baslayayim yav nasilsa devite ara verdim
Allah hayırlı bir kısmet nasip eder inş. sana. kaynatılıp içilen de var ama ben ısırgan tohumunu kullanıyorum bala karıştırdım. hayır ağzı falan yakmıyor. kaynatılınca belki etkisi gider diye ben tohumunu kullanayım önce dedim. bu arada profil resmin çokk güzell:)
Cnm senin 21 günün dolmadimi zaten daha? Tekrar gittinmi kontrole.benimde bugün bitti.bu hafta annemin ameliyati var ona refakatciyken kontrolümudeyyaptiracagim.kizlar annem icin dua edermisiniz ameliyat sonrasi pataloji sonucunda temiz ciksin:18:
Cnm senin 21 günün dolmadimi zaten daha? Tekrar gittinmi kontrole.benimde bugün bitti.bu hafta annemin ameliyati var ona refakatciyken kontrolümudeyyaptiracagim.kizlar annem icin dua edermisiniz ameliyat sonrasi pataloji sonucunda temiz ciksin:18:
Rica ederim, arkadaşlar lütfen siz de bulduğunuz bilgileri paylaşın bizimle burada. Isırganın yan etkileri var mı, bu konuda bilgi edin mi peki? Başka bitki çaylarından bahseden ve deneyen, olumlu sonuç alanlar da vardı galiba.Onlar da bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz.
Bir de östrojen içeren gıda tüketimi ile ilgili, kontrole giden arkadaşlar dr. larına bir danışırlarsa iyi olur. Ör; Her gün bir tutam maydonoz ve nane, 1-2 diş sarmısak yemek negatif etki edecek dozdamıdır miyomlarımız için vb.
Kizlar ben dondum arkadaslar onceki sayfalari okudum guzel bilgiler var hemen su isirgana baslayayim yav nasilsa devite ara verdim
Allah hayırlı bir kısmet nasip eder inş. sana. kaynatılıp içilen de var ama ben ısırgan tohumunu kullanıyorum bala karıştırdım. hayır ağzı falan yakmıyor. kaynatılınca belki etkisi gider diye ben tohumunu kullanayım önce dedim. bu arada profil resmin çokk güzell:)
hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah dualarınızın karşılığında bütün sıkıntılarınızı gidersin gönlünüzün muradlarına kavuştursun hepinizi
hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah dualarınızın karşılığında bütün sıkıntılarınızı gidersin gönlünüzün muradlarına kavuştursun hepinizi
Amin canım amin. Sen de kontrole gideceğinden bahşetmiştin galiba , ne oldu? Ayrıca dün adetim gelmeye başladı ve benim dışa çıkan miyom, polip her neyse daha da dışarı çıkmaya başladı ve eski canlılığını kaybetmeye, bozulmaya başladığını da fark ettim. O kadar ki elimle biraz zorlayıp çeksem kopup gelecekmiş gibiydi sanki. Dejenere olmuş gibi geldi bana. Haydi hayırlısı.
hadı bakalım canım guzel habeler alırız ınsallah
Amin canım İNŞALLAH. Dualarınızda eksik etmeyi lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?