Amin canım amin. Sen de kontrole gideceğinden bahşetmiştin galiba , ne oldu? Ayrıca dün adetim gelmeye başladı ve benim dışa çıkan miyom, polip her neyse daha da dışarı çıkmaya başladı ve eski canlılığını kaybetmeye, bozulmaya başladığını da fark ettim. O kadar ki elimle biraz zorlayıp çeksem kopup gelecekmiş gibiydi sanki. Dejenere olmuş gibi geldi bana. Haydi hayırlısı.
bende deneyeyım ısırganı
Slm kizlar netimde sorun var giremiyorum tlf.girdim suan bu ne ya 3 gun kimse bir sey yazmamis bu gunde kimse yok hayirdir cabuk herkes donsun bakayim iftardan sonra bulusalim herkesi bekliyorum sizleri cok ozledim bende bir seyler var herkes gelsin anlatirim meraktan catlayin hih
selam kızlarr 3 gundur yoktum hastaydım gırecek dermanım yoktu hıc( umarım hepınız ıyısınızdrı.gelişme olan varmı. ben daha gidemedim doktora
Canim miyom dejenere olmus gibi dedin onu sen farkedemezsin o cok farkli miyomun curumesi demek alinmasi demek diger organlara zarar vermesi demek
Slm kizlar netimde sorun var giremiyorum tlf.girdim suan bu ne ya 3 gun kimse bir sey yazmamis bu gunde kimse yok hayirdir cabuk herkes donsun bakayim iftardan sonra bulusalim herkesi bekliyorum sizleri cok ozledim bende bir seyler var herkes gelsin anlatirim meraktan catlayin hih
inşaallah kendi kendine kaybolup gider miyomun. devitte bugün 21. gün bitti. benim de bugün adetin 3. günü şu ana kadar çokk iyi gidiyor. kanamalar çokk azaldı. yarın veya diğer günler nasıl olacak bakalım. göğüslerde aşırı şişlik ve acıma olurdu onlar baya bir azaldı. zaten göğüslerde oluşan bu acılar ve şişlik de östrojen hormununun fazla oluşundanmış.
Canim yaaa hadi gelde anlat hayırlı haberini.catladik burdaSlm kizlar netimde sorun var giremiyorum tlf.girdim suan bu ne ya 3 gun kimse bir sey yazmamis bu gunde kimse yok hayirdir cabuk herkes donsun bakayim iftardan sonra bulusalim herkesi bekliyorum sizleri cok ozledim bende bir seyler var herkes gelsin anlatirim meraktan catlayin hih
bende forumu ve yorumlarınızı okudum...ben aslan pençesi ve civan perçemi çayı içiyorum...acaba bunu kullanıp sonuç alanlar oldu mu..bende 2 tane 3 ve 3.5 cm lik miyomlar var..yeni evliyim eşimde varikosel var...doktorum hamilelik önerdi eşimden dolayı hamile kalamıyorum...miyomlarımı küçültmek istiyorum...deviti bu kürle kullsansam olur mu..bana önerebileceğiniz bişey var mı(( şimdiden cevaplayan tüm arkadaşlara çok tşk ederim
bende forumu ve yorumlarınızı okudum...ben aslan pençesi ve civan perçemi çayı içiyorum...acaba bunu kullanıp sonuç alanlar oldu mu..bende 2 tane 3 ve 3.5 cm lik miyomlar var..yeni evliyim eşimde varikosel var...doktorum hamilelik önerdi eşimden dolayı hamile kalamıyorum...miyomlarımı küçültmek istiyorum...deviti bu kürle kullsansam olur mu..bana önerebileceğiniz bişey var mı(( şimdiden cevaplayan tüm arkadaşlara çok tşk ederim
hoşgeldin aramıza umutsuzvakalar. inş. umutluvakalara dönüşür her şey :) pek bir fikrim yok ama önce bu kürü bitirsen ikisi birbirine karışmasa daha iyi olur gibi. bir de deviti uygulamadan önce d vitaminine baktırırsan daha iyi olur. çünkü d vitamini vücutta depolanıyormuş ve fazlası zehirliyormuş galiba. ben tesettürlü olduğum için pek güneş görmem. dışarı da çıkıp gezmem. o nedenle tahlil yaptırıp baktırmadım d vitaminim düşüktür diye tahmin ettim.
diğer söyleyeceğim de biz devit3 ve calcimax adlı ilaçları bir arada kullandık önce. ama bir çoğumuza calcimax yan etki yaptı onu bıraktık devit3 le devam ettik.
benim 21 gün bitti ama kontrolden önce hamileliği deneyeceğim inş. hamile kalırsam o zaman miyom ne kadar oldu, kayıp mı oldu öğreneceğiz. ama benim kanamalar çok artmıştı. aşırı derecede kanama olurdu. her ay moralim bozulurdu kansız ve halsiz kalmaktan. uzun zamandır ilk kez bu ay çokk azaldı kanama. bilmiyorum şifa Allahtan, inş. devit işe yaramıştır.
son söyleyeceğim de ısırganın östrojen hormonunu düşürdüğü ve miyomu küçülttüğünü biliyorum. olmazsa ısırgana başlayacağız.
Allah sana ve hepimize şifalar versin.
Hımm, ben bozulmaya başlaması olarak algılamıştım.Çün kü benim ki dıştan belli oluyor bazen, o eski diri, sepsert, pürüzsüz hali gitmiş, gevşek, yumuşak ve yamru yumru dokulu bir hal almıştı, çok cansız gibi hissettim elime gelince. Şimdi reglim, içeri kaçtı, bitsin kontrole gitçem İnşallah iyileşme vardır. Reglimde de bir tuhaflık ya da aşırılık yok şimdilik maşallah.
Sen ne yaptın canım, Ameliyattan bahsediyordun oldun mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?