Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

inşaallah kendi kendine kaybolup gider miyomun. devitte bugün 21. gün bitti. benim de bugün adetin 3. günü şu ana kadar çokk iyi gidiyor. kanamalar çokk azaldı. yarın veya diğer günler nasıl olacak bakalım. göğüslerde aşırı şişlik ve acıma olurdu onlar baya bir azaldı. zaten göğüslerde oluşan bu acılar ve şişlik de östrojen hormununun fazla oluşundanmış.

bende deneyeyım ısırganı

ısırgana bir müddet devam edelim evet. sonrada ısırgan ve çörek otu bal karışımını deneyelim. araştırdım baktım ısırgan, çörek otu bal karışımını ciddi faydaları var. beyin tümörünü bile iyleştirdiğini okudum. sizlerde araştırıp bakarsanız iyi olur. Allah hepimize acil şifalar hayırlı bebekler nasip etsin.

Kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz.
Miyomunu jontrol ettiren oldumu?
Hepimizin 21 günü doldu herhalde.
Bende daha kontrol ettiremedim

selam kızlarr 3 gundur yoktum hastaydım gırecek dermanım yoktu hıc ( umarım hepınız ıyısınızdrı.gelişme olan varmı. ben daha gidemedim doktora

Slm kizlar netimde sorun var giremiyorum tlf.girdim suan bu ne ya 3 gun kimse bir sey yazmamis bu gunde kimse yok hayirdir cabuk herkes donsun bakayim iftardan sonra bulusalim herkesi bekliyorum sizleri cok ozledim bende bir seyler var herkes gelsin anlatirim meraktan catlayin hih

valla ben anlattım pek inandırıcı gelmedi galiba arkadaşlara. benim bu ay ki adetim ciddi şekilde kanamasız geçti. inanılır gibi değil.
ilk gün azdı. 2.gün biraz yoğundu. 3.gün azaldı. 4.gün daha çok azaldı. 5. ve 6. gün ise lekelenme tarzında oldu.
fakat ben doktora gitmeyeceğim önce bebek deneyelim. hamile kalırsam miyomunda boyutunu orada öğrenirim. kalmazsam o zaman gideceğim. buraya yazarım.

selam kızlarr 3 gundur yoktum hastaydım gırecek dermanım yoktu hıc ( umarım hepınız ıyısınızdrı.gelişme olan varmı. ben daha gidemedim doktora

as. cimbom33, çok geçmiş olsun. bende ki gelişmeyi yazdım. sana bir şey soracağım, sen deviti kullanmış mıydın?

Canim miyom dejenere olmus gibi dedin onu sen farkedemezsin o cok farkli miyomun curumesi demek alinmasi demek diger organlara zarar vermesi demek

bende forumu ve yorumlarınızı okudum...ben aslan pençesi ve civan perçemi çayı içiyorum...acaba bunu kullanıp sonuç alanlar oldu mu..bende 2 tane 3 ve 3.5 cm lik miyomlar var..yeni evliyim eşimde varikosel var...doktorum hamilelik önerdi eşimden dolayı hamile kalamıyorum...miyomlarımı küçültmek istiyorum...deviti bu kürle kullsansam olur mu..bana önerebileceğiniz bişey var mı(( şimdiden cevaplayan tüm arkadaşlara çok tşk ederim

Canim miyom dejenere olmus gibi dedin onu sen farkedemezsin o cok farkli miyomun curumesi demek alinmasi demek diger organlara zarar vermesi demek

Hımm, ben bozulmaya başlaması olarak algılamıştım.Çün kü benim ki dıştan belli oluyor bazen, o eski diri, sepsert, pürüzsüz hali gitmiş, gevşek, yumuşak ve yamru yumru dokulu bir hal almıştı, çok cansız gibi hissettim elime gelince. Şimdi reglim, içeri kaçtı, bitsin kontrole gitçem İnşallah iyileşme vardır. Reglimde de bir tuhaflık ya da aşırılık yok şimdilik maşallah .

Sen ne yaptın canım, Ameliyattan bahsediyordun oldun mu???

Merhaba canım. Hayırlı haberdir İNŞALLAH.

İNŞALLAH canım, seninki de aynı şekilde olsun. Hadi bakalım, sonuçlar nasıl çıkacak?

Canim yaaa hadi gelde anlat hayırlı haberini.catladik burda

Canim geçmiş olsun. Nekadar zamandir ve nasil kullanıyorsun bu cayi? Hic kontrole gittin mi? Benim bi fikrim yok açıkçası birlikte jullansan sorun olurmu olmazmi..bi daha deviti kullandıktan sonra kontrole bile gitmedik.sonuclarimiI henüz bilmiyoruz.bitek umut gitti kontrole oda guzel sonuclar aldi.yeni haberleride varmış bakalim merakla bekliyoruz.
Rabbim hayırlı zamanda bebisini versin kucagina inşallah

Canim geçmiş olsun. Nekadar zamandir ve nasil kullanıyorsun bu cayi? Hic kontrole gittin mi? Benim bi fikrim yok açıkçası birlikte jullansan sorun olurmu olmazmi..bi daha deviti kullandıktan sonra kontrole bile gitmedik.sonuclarimiI henüz bilmiyoruz.bitek umut gitti kontrole oda guzel sonuclar aldi.yeni haberleride varmış bakalim merakla bekliyoruz.
Rabbim hayırlı zamanda bebisini versin kucagina inşallah[/QUOTE]

çok teşekkür ederim...daha yeni başladım bu çaya 5. günüm..20 gün kullanıp 1 hafta ara vericem...o arada da kontrole giderim..umarım olumlu sonuçlanır...otları kaynatıp içiyorum...forumu ilk sayfadan okudum..umarım devit in faydasını görürsünüz sizde...Allah çocuk isteyen kimsenin kucağını boşta bırakmasın..

[/QUOTE]

çok teşekkür ederim...daha yeni başladım bu çaya 5. günüm..20 gün kullanıp 1 hafta ara vericem...o arada da kontrole giderim..umarım olumlu sonuçlanır...otları kaynatıp içiyorum...forumu ilk sayfadan okudum..umarım devit in faydasını görürsünüz sizde...Allah çocuk isteyen kimsenin kucağını boşta bırakmasın..[/QUOTE]

Amin amin amin cnm inşallah. Sen bu kürü uygulayan birinden mi duydun.faydasini gören olmusmu yani.kim tavsiye etti?
bide isirgan kürü deneyecegiz biz bakalim.bi kontrole gidelimde.

hoşgeldin aramıza umutsuzvakalar. inş. umutluvakalara dönüşür her şey :) pek bir fikrim yok ama önce bu kürü bitirsen ikisi birbirine karışmasa daha iyi olur gibi. bir de deviti uygulamadan önce d vitaminine baktırırsan daha iyi olur. çünkü d vitamini vücutta depolanıyormuş ve fazlası zehirliyormuş galiba. ben tesettürlü olduğum için pek güneş görmem. dışarı da çıkıp gezmem. o nedenle tahlil yaptırıp baktırmadım d vitaminim düşüktür diye tahmin ettim.

diğer söyleyeceğim de biz devit3 ve calcimax adlı ilaçları bir arada kullandık önce. ama bir çoğumuza calcimax yan etki yaptı onu bıraktık devit3 le devam ettik.
benim 21 gün bitti ama kontrolden önce hamileliği deneyeceğim inş. hamile kalırsam o zaman miyom ne kadar oldu, kayıp mı oldu öğreneceğiz. ama benim kanamalar çok artmıştı. aşırı derecede kanama olurdu. her ay moralim bozulurdu kansız ve halsiz kalmaktan. uzun zamandır ilk kez bu ay çokk azaldı kanama. bilmiyorum şifa Allahtan, inş. devit işe yaramıştır.
son söyleyeceğim de ısırganın östrojen hormonunu düşürdüğü ve miyomu küçülttüğünü biliyorum. olmazsa ısırgana başlayacağız.
Allah sana ve hepimize şifalar versin.

çok teşekkür ederim verdiğn bilgiler için..ben 15-20 gün sonra doktora gidecem..olumlu sonuç alırsam yazarım..inş...olmadı ısırgana başlamak mantıklı görünüyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun ...inş en kısa zamanda hamile kalırsın:)

Amin amin amin cnm inşallah. Sen bu kürü uygulayan birinden mi duydun.faydasini gören olmusmu yani.kim tavsiye etti?
bide isirgan kürü deneyecegiz biz bakalim.bi kontrole gidelimde.[/QUOTE]

aktar tavsiyesiyle kullanmaya başladım..15 -20 gün sonra doktora gidicem..baklaım..olmadı bende ısırgana başlayacam

evet bozulma oluyormuş içine doğru kanlanıyormuş mesela bende 3 aydır çok sık kasık ağrısı var sanırım bu yüzdendi
benim ameliyatım 15 ağustosta olacak Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…