Canim sanada cok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda evlatlarimiza kavustursun miyomlardan kurtarsin hepimizi.ben manisada yasiyorum.cok fazla doktor gezdim en iyisinden en sacmasina bisürü doktora göründüm.ama güven problemim var.insanlara güvenim yok genel anlamda.oyuzden kendimi teslim edemiyorum doktorlara. QUOTE]
Amin canım cümlemize inşaAllah ben İstanbulda yaşıyorum Manisada biliceğim bi doktor yok malesefGüven duyamıyorum diye yıpratma kendini güvenmemen gayet normal en basit amelyatın bile ciddi riskleri var umarım tez zamanda aradığın hekimi bulabilirsin
canım geçmis olsun öncelikle. senin doktorunun dediklerinin çogonu bana da dedi doktor. myomdan dolayı hamıle kalmamım çok zor olacağını, hamile kalırsamda erken doğum veya düsük olacağını bir an önce ameliyat olumam gerektiğini söyledi. o an canım o kadar sıkılmıstıki sürekli ağlamıstım. ama burdaki arkadasların yazdıklarından myomu olanların da hamile kaldığnı gördün. umudunu kaybetme aslaSelam kızlar kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyordum Dün üye oldum....
Geçtiğimiz kasım ayından beri myomlarımla uğraşıyosum... Akıntım olduğu için gitmiştim hastaneye en büyüğü 3 cm olan farklı boyutlarda bi çok myomum olduğunu ve kanlandıklarını öğrendim gittiğim hekim Kartal araştırma hastanesine yolladı jinekoloji onkoloji bölümüne gidiyorum smear testi, kanser tarama testleri yapıldı ve biyopsi alındı LGSIL bulundu takip kararı alındı doktorum hamile kalmakta sorun yaşamıycağımı ama düşük , erken Doğum olabiliceğini söyledi gebzede iyi bildiğim bir jinekolok var riskleri anlattı ve hamile kalmamı önerdi ameliyat olduktan sonra rahmin iyleşene kadar tekrar ortaya çıkıcaklarını ve rahmin yıprandığı için hamile kalmakta sorun yaşıycağımı söyledi aralık ayından beri korunmadığım halde hamile kalamadım bu süre zarfındada oldukça yıprandım ve ve sayıları ve boyutları büyüdü doktorum artık Ameliyat esnasında hepsini temizliyemiyceklerini hepsi alınırsa benim için tehlikeli olucağını söyledi ve klomen verdi adetimin 3. günü başlıycam hamile kalmayı ve bebeğimin sağlıklı gelişmesi istiyorum ama korkuyorum Benim durumunda olan arkadaşlar varsa durumunuz hakkında beni bilgilendiriseniz çok mutlu olurum
Allah hepimize şifa versin.....
uzun zamandır giremiyordum...bayram nedeniyle anneme geçtim ve net yok giremedim...bende bitki çayı içiyordum pek işe yaramadı.2 miyomumdan biri içe doğru büyüyormuş...doktorum ameliyat olmam gerektiğini vurguladı..salı günü ameliyat olacam...ve çok korkuyorum ameliyattan(( ve sonrasındaki yapışıklılık durumudan...bana da dua edin...ameliyat olacaklara Allah güç versin inş sorunsuz geçer....
kızlar kızlar gelemmi yanaginizdan opemmi
naber kuzular ben ameliyat oldum geldim
ameliyat öncesi korkusu sonrası agrisi sizisi çok uzun hikaye bir ara anlatirim sizi ilgilendiren kısmı yazıyorum
açık ameliyat oldum miyom alındı başarılı 1saat süren bir operasyon oldu ameliyat sonrası doktora rahmimi sordugum da hastanın birinden 76 tane miyom temizledigini onun bile rahmini almadigini söyledi
rahimde kaç dikiş var bilmiyorum 6 ay korunma süresi var şu an öksürük gaz ve ağrı var diren yeri acıyor buna da şükür
ben kurtuldum darısı sizin başınıza bekletmeden ameliyat olun derim ben
canım geçmis olsun öncelikle. senin doktorunun dediklerinin çogonu bana da dedi doktor. myomdan dolayı hamıle kalmamım çok zor olacağını, hamile kalırsamda erken doğum veya düsük olacağını bir an önce ameliyat olumam gerektiğini söyledi. o an canım o kadar sıkılmıstıki sürekli ağlamıstım. ama burdaki arkadasların yazdıklarından myomu olanların da hamile kaldığnı gördün. umudunu kaybetme asla
Selam kızlar kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyordum Dün üye oldum....
Geçtiğimiz kasım ayından beri myomlarımla uğraşıyosum... Akıntım olduğu için gitmiştim hastaneye en büyüğü 3 cm olan farklı boyutlarda bi çok myomum olduğunu ve kanlandıklarını öğrendim gittiğim hekim Kartal araştırma hastanesine yolladı jinekoloji onkoloji bölümüne gidiyorum smear testi, kanser tarama testleri yapıldı ve biyopsi alındı LGSIL bulundu takip kararı alındı doktorum hamile kalmakta sorun yaşamıycağımı ama düşük , erken Doğum olabiliceğini söyledi gebzede iyi bildiğim bir jinekolok var riskleri anlattı ve hamile kalmamı önerdi ameliyat olduktan sonra rahmin iyleşene kadar tekrar ortaya çıkıcaklarını ve rahmin yıprandığı için hamile kalmakta sorun yaşıycağımı söyledi aralık ayından beri korunmadığım halde hamile kalamadım bu süre zarfındada oldukça yıprandım ve ve sayıları ve boyutları büyüdü doktorum artık Ameliyat esnasında hepsini temizliyemiyceklerini hepsi alınırsa benim için tehlikeli olucağını söyledi ve klomen verdi adetimin 3. günü başlıycam hamile kalmayı ve bebeğimin sağlıklı gelişmesi istiyorum ama korkuyorum Benim durumunda olan arkadaşlar varsa durumunuz hakkında beni bilgilendiriseniz çok mutlu olurum
Allah hepimize şifa versin.....
kızlar kızlar gelemmi yanaginizdanh opemmi
ameliyat öncesi korkusu sonrası agrisi sizisi çok uzun hikaye bir ara anlatirim sizi ilgilendiren kısmı yazıyorum
açık ameliyat oldum miyom alındı başarılı 1saat süren bir operasyon oldu ameliyat sonrası doktora rahmimi sordugum da hastanın birinden 76 tane miyom temizledigini onun bile rahmini almadigini söyledi
rahimde kaç dikiş var bilmiyorum 6 ay korunma süresi var şu an öksürük gaz ve ağrı var diren yeri acıyor buna da şükür
Kizlar nerelerdesiniz yahu.herkesmi terki diyar eyledi topigimizi
Canim cok geçmiş olsun. Cok şükür atlattin bitti. Simdi bide teyze oluyorsunuz haberini ver insallah bize en yakin zamanda
Kizlar ben evime döndüm cok şükür. Artik buradayım. Bugün kontrole gittim hemen ama adet oldugum icin sadece hormon testi icin kan verdim. Doktorum miyoma adet bitince bakalim daha net görürüz dedi.
Bu ay yumurtlama gününü yakaladim çünkü yumurtlama akintimin icinde kan vardi.yumurtladigimi anladim.kv.lerde olmama ragmen bi yolunu bulup calisma yaptik eşimle. Yumurtlama günümü net olarak bildigim icin tam 14gun sonrasi olan dünü iple cektim.dun reglim gelmeseydi kesin hamileyim diyecektim.ama maalesef tam gününde geldi.bugun esimde bende gittik dr.a.esim ilk kez gitti sperm testi icin.bende ilk kez hormon testi yaptırdım. Sonuclarimiz pazartesiye kaldi. Miyomum duruyorsa eger kambocya cayi ya da ısırgan tohumu yagi almayi düşünüyorum. Ama ısırgan tohumu yagi östrojeni azaltarak Miyomu küçülttugu icin bi yandanda korkuyorum.ostrojen azalmasıda bi yanda tehlije çünkü menopoza sokar diye korkuyorum.
Bide burda yasli bi kadin varmis masajla kadin hastaliklarini bel kaymalarini vs vs tedavi ediyormus.onunla gidip konusmayi düşünüyorum. Kafam allak bullak gördüğünüz gibi..aptala bagladim
asıll sen nerelerdesın kacakkkkkk
Canim yaa anca gelebildim evime işte. Yaz tatili uzun.biraz annemlerde biraz kayinvalidemlerde derken bi evimin olduğunu unutacaktim nerdeyse.
Ama siz sevgili miyomdaslarimi okadar ozledimki..neyse kavustum sonunda.sen nasilsin görüşmeyeli canim. Döndüğümde güzel haberlerinizi alayim diye cok dua ettim.henuz bebis haberi burdada yok galiba.
Su sonuclarimi alip bide miyomun durumunu öğreneyim hemen kombu mantari cayina baslayacagim karar verdim.nedense miyom konusunda umutsuzum.sanki duruyor gibi.o yüzden daha muayene olmadan yeni yöntemler arıyorum kendime.
Hadi herkes gelsin ama yaa burasi hepimizle güzel
hosgeldın canım :) özledık valla. evet burda kımseden ses yok daha mujde veren olmadı malesef(
o cayın nasıl yapıyorsun kız tarıfını bana da söle.
Hosgeldin aramiza canım. Asagi yukari hep ayni sorunlar hep ayni endiseler. Doktorun cok guzel aydinlatmis seni. İns. En kisa surede hamile kalirsin. Sendeki miyomlarin yerleri nerdeymis. Bende bu konulari arastiriyorum. Kaplicalarin hamilelik icin iyi geldigini okudum. Bir cok kisi kaplicadan gelir gelmez hamile kalmis. Miyom sicagi sevmiyor zaten. Bir de benim aklima sıcak tuglaya oturmak geldi. Bunlarida bi deneyelim. Allah hepimize sifa verir ins.
Kizlar nerelerdesiniz yahu.herkesmi terki diyar eyledi topigimizi
Hoşbulduk canım benim miyomlaımın yerlerini sormadım çünkü sayıları çok günden güne büyüyorlar kız kardeşim ameliyat oldu 22 adet miyom temizlediler irili ufaklı en büyüğü 4 cm endişelerim çok arttığı için sormadım klomen bitti doktora gittim bu gün yumurtalarım istediği kadar büyümemiş cuma tekrar gidicem kilo düzensizliği yaşayanlarda miyomların daha hızlı büyüdüğünü söyledi doktorum bu gün 52 kiloyum alıp vermemem lazımmış sizlerde dikkat edin bunlara miyomların sıcağı sevmediğini bende duydum araştırırken ama korkuyorumda bi yandan düzeltcez diye organlarınıza zarar vermesin çok sıcak Rabbim hepimize şifa versin , evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
ayy kızlar sizinle sohbet.edip o ameliyat gününü uzun uzun anlatasim var ama evimde değilim bilgisayar başına oturamiyorum cepten giriyorum yazamıyorum
ağrım hafifledi ufak ufak aciyor birde gaz var aman Yarabbi gazman pardon gaz women oldum
Allahım kurtuldum ya buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?