Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

kızlar kızlar gelemmi yanaginizdan opemmi
naber kuzular ben ameliyat oldum geldim
ameliyat öncesi korkusu sonrası agrisi sizisi çok uzun hikaye bir ara anlatirim sizi ilgilendiren kısmı yazıyorum
açık ameliyat oldum miyom alındı başarılı 1saat süren bir operasyon oldu ameliyat sonrası doktora rahmimi sordugum da hastanın birinden 76 tane miyom temizledigini onun bile rahmini almadigini söyledi
rahimde kaç dikiş var bilmiyorum 6 ay korunma süresi var şu an öksürük gaz ve ağrı var diren yeri acıyor buna da şükür
ben kurtuldum darısı sizin başınıza bekletmeden ameliyat olun derim ben

canım geçmis olsun öncelikle. senin doktorunun dediklerinin çogonu bana da dedi doktor. myomdan dolayı hamıle kalmamım çok zor olacağını, hamile kalırsamda erken doğum veya düsük olacağını bir an önce ameliyat olumam gerektiğini söyledi. o an canım o kadar sıkılmıstıki sürekli ağlamıstım. ama burdaki arkadasların yazdıklarından myomu olanların da hamile kaldığnı gördün. umudunu kaybetme asla

canım bizleri haberdar et durumdan.gelismeleri burdan paylasırsan bizler için iyi olur

amannnn ammannn geçmis olsunn hayatım. moralinin yüksek olmasına çok sevindim. gayet mutlusun masallahh
kazasız belasız atlatmana çok sevindim canım.hadi bundan sonra kendine iyi bakman gerek artık. bir an önce iyiles ve aramıza katıl tekrardan. çok sevindim senin adınaa yaa.

teşekkür ederim canım Allah hepimize şifa versin tez zamanda evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Hosgeldin aramiza canım. Asagi yukari hep ayni sorunlar hep ayni endiseler. Doktorun cok guzel aydinlatmis seni. İns. En kisa surede hamile kalirsin. Sendeki miyomlarin yerleri nerdeymis. Bende bu konulari arastiriyorum. Kaplicalarin hamilelik icin iyi geldigini okudum. Bir cok kisi kaplicadan gelir gelmez hamile kalmis. Miyom sicagi sevmiyor zaten. Bir de benim aklima sıcak tuglaya oturmak geldi. Bunlarida bi deneyelim. Allah hepimize sifa verir ins.

Son düzenleme:

Oh be masallah kurtuldun geldin. Hosgeldin :) çok geçmis olsun. Allaha sükür atlattin. 6 ay sonra kizlar hamileyim yazarsin ins. :) senin adina cok sevindim canim benim. Allah bir daha göstermesin. Bizlerde kurtuluruz şu miyomlardan ins.

Haydi gözün aydın, gelmiş geçmiş olsun. Darısı bize inşallah sağlıkla kolayca. Detayları da bekliyoruz.

Canim cok geçmiş olsun. Cok şükür atlattin bitti. Simdi bide teyze oluyorsunuz haberini ver insallah bize en yakin zamanda

Kizlar ben evime döndüm cok şükür. Artik buradayım. Bugün kontrole gittim hemen ama adet oldugum icin sadece hormon testi icin kan verdim. Doktorum miyoma adet bitince bakalim daha net görürüz dedi.
Bu ay yumurtlama gününü yakaladim çünkü yumurtlama akintimin icinde kan vardi.yumurtladigimi anladim.kv.lerde olmama ragmen bi yolunu bulup calisma yaptik eşimle. Yumurtlama günümü net olarak bildigim icin tam 14gun sonrasi olan dünü iple cektim.dun reglim gelmeseydi kesin hamileyim diyecektim.ama maalesef tam gününde geldi.bugun esimde bende gittik dr.a.esim ilk kez gitti sperm testi icin.bende ilk kez hormon testi yaptırdım. Sonuclarimiz pazartesiye kaldi. Miyomum duruyorsa eger kambocya cayi ya da ısırgan tohumu yagi almayi düşünüyorum. Ama ısırgan tohumu yagi östrojeni azaltarak Miyomu küçülttugu icin bi yandanda korkuyorum.ostrojen azalmasıda bi yanda tehlije çünkü menopoza sokar diye korkuyorum.
Bide burda yasli bi kadin varmis masajla kadin hastaliklarini bel kaymalarini vs vs tedavi ediyormus.onunla gidip konusmayi düşünüyorum. Kafam allak bullak gördüğünüz gibi..aptala bagladim

canımcım hayırlısı olsun üzülme ınsallah testlerdede sorun cıkmaz yıne beraber umutla sabırla bebısımızı beklemeye baslıcaz. benımde 3 unde reglç bakalım stresle beklıyorumm o gunu

asıll sen nerelerdesın kacakkkkkk

Canim yaa anca gelebildim evime işte. Yaz tatili uzun.biraz annemlerde biraz kayinvalidemlerde derken bi evimin olduğunu unutacaktim nerdeyse.
Ama siz sevgili miyomdaslarimi okadar ozledimki..neyse kavustum sonunda.sen nasilsin görüşmeyeli canim. Döndüğümde güzel haberlerinizi alayim diye cok dua ettim.henuz bebis haberi burdada yok galiba.
Su sonuclarimi alip bide miyomun durumunu öğreneyim hemen kombu mantari cayina baslayacagim karar verdim.nedense miyom konusunda umutsuzum.sanki duruyor gibi.o yüzden daha muayene olmadan yeni yöntemler arıyorum kendime.

Hadi herkes gelsin ama yaa burasi hepimizle güzel

hosgeldın canım :) özledık valla. evet burda kımseden ses yok daha mujde veren olmadı malesef (
o cayın nasıl yapıyorsun kız tarıfını bana da söle.

hosgeldın canım :) özledık valla. evet burda kımseden ses yok daha mujde veren olmadı malesef (
o cayın nasıl yapıyorsun kız tarıfını bana da söle.

Canim ben yapmıyorum cayi.siparis verecegim netten.arastirdim izmirde her türlü iznini almış bi yer buldum.ordan sipariş verecegim biraz pahali ama napalim yeterki kurtulayim şu miuomdan.

Hoşbulduk canım benim miyomlaımın yerlerini sormadım çünkü sayıları çok günden güne büyüyorlar kız kardeşim ameliyat oldu 22 adet miyom temizlediler irili ufaklı en büyüğü 4 cm endişelerim çok arttığı için sormadım klomen bitti doktora gittim bu gün yumurtalarım istediği kadar büyümemiş cuma tekrar gidicem kilo düzensizliği yaşayanlarda miyomların daha hızlı büyüdüğünü söyledi doktorum bu gün 52 kiloyum alıp vermemem lazımmış sizlerde dikkat edin bunlara miyomların sıcağı sevmediğini bende duydum araştırırken ama korkuyorumda bi yandan düzeltcez diye organlarınıza zarar vermesin çok sıcak Rabbim hepimize şifa versin , evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

Kizlar nerelerdesiniz yahu.herkesmi terki diyar eyledi topigimizi

Hoş geldin canım:)
hiç kimse uğramayınca buraya, bazen insan kendi kendine yazdığını hissediyor. bir nedeni bu:) diğer nedeni ise, bazen insan çok sıkılıyor şu miyom konusuna, umutsuzluğa kapıldığı oluyor. o zaman da bir şeyler yazmak gelmiyor insanın içinden.
aslında üzülsek de, sevinsek de burada paylaşmak güzel oluyor. çünkü her şeyden önce ne olursa olsun, moralimizin düzgün olması lazım. buradan birbirimize destek olalım yine. o dediğin çayı dene bakalım. bizlerde deneriz belki. biz elimizden geldiği kadar şifa arayalım. belki biri şifaya sebep olur. Allah her şeyin hayırlısını versin.

Amin canım. Allah hayırlı bebekler nasip etsin hepimize. sende haklısın. dikkatli olmamız lazım. organlara zarar verecek kadar sıcak tutmayız. bir de insan zaten anlar iyiye mi gidiyor kötüye mi. aslında bu miyomların sonu ameliyat olduğu için bir şeyler denemeye çalışıyoruz. Belki Allah şifa verir ve denediğimiz bir şey sebep olur diye. Kiloya da dikkat edelim o zaman. sana da hepimize de Allah şifalar versin.

Son düzenleme:
ayy kızlar sizinle sohbet.edip o ameliyat gününü uzun uzun anlatasim var ama evimde değilim bilgisayar başına oturamiyorum cepten giriyorum yazamıyorum
ağrım hafifledi ufak ufak aciyor birde gaz var aman Yarabbi gazman pardon gaz women oldum
Allahım kurtuldum ya buna da şükür

Geçmiş olsun canım kız kardeşimde ameliyat oldu 2 ay önce gaz çıkarman iyiye işaret özellikle ayaklarını sıcak tut soğuk aldıkca ağrı artıyor Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…