- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
2 ay yaptım mıyom buyumemis ama hamıle kalırsam duşuk olur fln dıye bırakmıştım yenıden baslayım o zman teskkr ederm
Gebelik için incir kürünü deneyip memnun kalan çok gördüm istersen onu da yap. ben önümüzdeki ay deneyeceğim gelişmeleri yazarım.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bebişler versin
Selamlar.. Miyomdaşlarım..Eğer herşey yolunda giderse 10-15 gün sonra gelip bişeyler yazacağım size. Allahım nolur herşey yolunda gitsin..
ee.. ? her şey yolunda gitmiş sanırım az evvel hamile olduğunu öğrendim. Anlat bakalım neler yaptın canım meraklandım inan
hayırlı olsun takıp edıyordum senı sevındım bnm de rahmın ıcınde 4 cm mıyom var senın su an kac cm tamamen mı erıdı bu tedavıyleBirçoğunuz beni hatırlarsınız buralardan. Hikâyemden kısaca bahsedeyim. 3yıllık evliyim evliliğimin başında miyom olduğunu öğrendim. Rahmin içine doğru büyüyen cinsinden.submuköz yerleşimli 3.5cm civarı. Son Bir buçuk yıldır bebek sahibi olamayışımızı doktorlar hep miyoma bağladı..kimi ameliyat olmadan hamile kalamazsın dedi çok azıda ameliyat olursan rahimde kavite bozulur hamile kalamazsın dedi. Bende ameliyatın risklerinden kaçıp çeşitli yollarla Miyomdan kurtulmayı denedim. Çeşitli bitki çayları.. Buna kombu mantarı çayı da dahil.oturma banyoları.. D vitamini... Vs. Sürekli yeni yöntemler aradım durdum. Sonunda sülük tedavisine miyomdan kurtulabileceğimi duydum. Yüksek bir inançla başladım.
Önce 4seans harcamat tedavisi uygulandı. Ardından 2 seansta rahmin içinden sülük tutuldu.evet yanlış okumadınız.yani rahmin içine tam girmemede vaden girişinden tuttu sülükler. 2seans sonra eve gelen misafirler sebebiyle ara vermek zorunda kaldım.aradan birbuçuk ay geçti.3.seans olmadan önce doktora kontrole gittim. Miyom aynen duruyor ama ortasından erimeye başlamış dedi doktor. Ümitlendim.. Hemen 3.seans için adetimi beklemeye başladım. Bekledim.. Bekledim... Ama gelmedi.. Hamileydim
Bilemiyorum Rabbim sülükleri mi vesile kıldı. Belkide dualar..çok dua istedik herkesten. Önümüze gelenden dua istedik..belkide birilerinin duası kabul edildi..bilemiyorum..ama Rabbim nasip etti.şimdi sıra sağ salim kucağıma almakta..nolur sizlerde dua edin..sağ salim en sağlıklı şekilde alalım kucağımıza.
Sizlerde benim duamda olacaksınız.rose2, saskinanne, umut67, nurusima81, alaimisemaa, cimbom33.. Zaten hep Duamdasınız..bu listede her kim varsa Rabbim hayırlısıyla en tez zamanda sizlere de nasip etsin.kimsenin kucağı boş kalmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlara dolsun inşallah
Birçoğunuz beni hatırlarsınız buralardan. Hikâyemden kısaca bahsedeyim. 3yıllık evliyim evliliğimin başında miyom olduğunu öğrendim. Rahmin içine doğru büyüyen cinsinden.submuköz yerleşimli 3.5cm civarı. Son Bir buçuk yıldır bebek sahibi olamayışımızı doktorlar hep miyoma bağladı..kimi ameliyat olmadan hamile kalamazsın dedi çok azıda ameliyat olursan rahimde kavite bozulur hamile kalamazsın dedi. Bende ameliyatın risklerinden kaçıp çeşitli yollarla Miyomdan kurtulmayı denedim. Çeşitli bitki çayları.. Buna kombu mantarı çayı da dahil.oturma banyoları.. D vitamini... Vs. Sürekli yeni yöntemler aradım durdum. Sonunda sülük tedavisine miyomdan kurtulabileceğimi duydum. Yüksek bir inançla başladım.
Önce 4seans harcamat tedavisi uygulandı. Ardından 2 seansta rahmin içinden sülük tutuldu.evet yanlış okumadınız.yani rahmin içine tam girmemede vaden girişinden tuttu sülükler. 2seans sonra eve gelen misafirler sebebiyle ara vermek zorunda kaldım.aradan birbuçuk ay geçti.3.seans olmadan önce doktora kontrole gittim. Miyom aynen duruyor ama ortasından erimeye başlamış dedi doktor. Ümitlendim.. Hemen 3.seans için adetimi beklemeye başladım. Bekledim.. Bekledim... Ama gelmedi.. Hamileydim
Bilemiyorum Rabbim sülükleri mi vesile kıldı. Belkide dualar..çok dua istedik herkesten. Önümüze gelenden dua istedik..belkide birilerinin duası kabul edildi..bilemiyorum..ama Rabbim nasip etti.şimdi sıra sağ salim kucağıma almakta..nolur sizlerde dua edin..sağ salim en sağlıklı şekilde alalım kucağımıza.
Sizlerde benim duamda olacaksınız.rose2, saskinanne, umut67, nurusima81, alaimisemaa, cimbom33.. Zaten hep Duamdasınız..bu listede her kim varsa Rabbim hayırlısıyla en tez zamanda sizlere de nasip etsin.kimsenin kucağı boş kalmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlara dolsun inşallah
Birçoğunuz beni hatırlarsınız buralardan. Hikâyemden kısaca bahsedeyim. 3yıllık evliyim evliliğimin başında miyom olduğunu öğrendim. Rahmin içine doğru büyüyen cinsinden.submuköz yerleşimli 3.5cm civarı. Son Bir buçuk yıldır bebek sahibi olamayışımızı doktorlar hep miyoma bağladı..kimi ameliyat olmadan hamile kalamazsın dedi çok azıda ameliyat olursan rahimde kavite bozulur hamile kalamazsın dedi. Bende ameliyatın risklerinden kaçıp çeşitli yollarla Miyomdan kurtulmayı denedim. Çeşitli bitki çayları.. Buna kombu mantarı çayı da dahil.oturma banyoları.. D vitamini... Vs. Sürekli yeni yöntemler aradım durdum. Sonunda sülük tedavisine miyomdan kurtulabileceğimi duydum. Yüksek bir inançla başladım.
hayırlı olsun takıp edıyordum senı sevındım bnm de rahmın ıcınde 4 cm mıyom var senın su an kac cm tamamen mı erıdı bu tedavıyle
Canım inan çok sevindim,gözün aydın. Bebişini sağ salim en sağlıklı şekilde kucağına alırsın bu dertten de kurtulursun İNŞALLAH. Benim de ameliyatla alınan haricinde içerde 3 tane olmuş miyomlar, ne yapacağımı bilmiyorum. Sülükten ve hacamattan bahsetmişsin ama bu yöntemi nereden öğrendin, nerede yaptırdın, nasıl cesaret edebildin, içeri kaçmıyor mu sülükler , ya acısı??? :44:
Allah razı olsun, sağolasın canım duaların için..
Cidden pek çok şey denemişsin azmine hayran kaldım.
Rabbim bebeğinin sağlıklı bir şekilde tutunmasını ve seni hiç bırakmamasını nasip etsin. Sürekli dinlen kendini çok yorma. Leken geliyor mu herhangi bir sıkıntın yoktur inşallah?
Şu sülük tedavisini hiç duymamıştım gebelik için. Nasıl oldu, kimden duydun da cesaret ettin ayol... Neyse öyle böyle neticen olumlu ya çok şükür. Allah sevincini hiç bozmasın. Hayırlı sağlzıklı evlat versin.
Bu arada bu tedaviyi yaptirirken önceliğim bebek değildi tamamen miyomdan kurtulmakti niyetim. Allah bebegi nasip etti.nolur dua edin sizde. Simdilik bi sıkıntı yok şükür. Alaimisemaa sen sormuştun galiba lekem falan yok şükürler olsun. Rabbim tamamina erdirsin sizlerede nasip etsin. Sorunuz olursa yanıtlayacagim arkadaşlar. Simdilik aklima gelenler bunlar
Bu arada bu tedaviyi yaptirirken önceliğim bebek değildi tamamen miyomdan kurtulmakti niyetim. Allah bebegi nasip etti.nolur dua edin sizde. Simdilik bi sıkıntı yok şükür. Alaimisemaa sen sormuştun galiba lekem falan yok şükürler olsun. Rabbim tamamina erdirsin sizlerede nasip etsin. Sorunuz olursa yanıtlayacagim arkadaşlar. Simdilik aklima gelenler bunlar
Merhabalar:)
Ben de 7 cm miyomla hamile oldum. Bu ilk hamileliğim . 35 yaşındayım ve biraz geç kaldım iş güç derken..Geçen sene kontrole gidememiştim. Önceki sene gittiğimde ise kimse bana miyomdan bahsetmedi. Hamile kaldığıma çook sevindim ama ilk ultrasonda miyomu duyunca bir o kadar üzüldüm... Tehlikeli olduğunu ve sürekli istirahat etmem gerektiğini öğrendim. Şimdi uzanıyorum sürekli. Salı günü kontrolüm var inşallah bebişin kalp atışlarını duyarım. Kese nerede miyom nerede onları adam akıllı öğreneceğim. Buraya taşınalı 1,5 sene oldu. Ben de ilk sağlık ocağına sonra devlet hastanesine gittim. Ama artık devlet hastanesine gitmek istemiyorum; çünkü ilk gittiğim doktor beni mahvetti Önce hamile olduğuma inanamadı bu miyomla hamile kalamazsın dedi... Tekrar hcg istedi. Sonra da bebeğin düşeceğini söyleyerek beni bitirdi. Ertesi gün tüm tahlillerle devlet hast. başka doktora gittim. Neyse ki o bu kadar olumsuz konuşmadı. Miyom çok büyük ama takip edeceğiz. İstirahat etmen lazım vs. dedi...Şimdi özel hastanede bir doktor buldum Salı ona gideceğim. adam gibi bir ultrasona gireyim istiyorum. Son adet tarihime göre 6 hafta 4 günlük hamileyim. Mide bulantılarım çok fazla olmasa da var. Yatmaktan peklik oldum Salı günü güzel haberler duymak ve sizinle paylaşmak istiyorum, o kadar heyecanlıyım ki ve bir o kadar korkuyorum. Burada eşimden başka kimsem yok. Duygu ve deneyimlerimi sizlerle de paylaşmak istedim. İlk deneyimim siz siz olun işti güçtü düzendi diye benim gibi hamileliği ertelemeyin. Bu miyomlar 30 lu yaşlardan sonra ortaya çıkıyormuş.. Çevrenizde evliler varsa çocuk için çok beklemesinler:)
Sevgili Sema (sana kısaca Sema diyebilir miyim:)) çok teşekkür ederim. İlk defa büyük şehri bıraktığıma üzülüyorum. Ben Fethiyedeyim. Burada bir devlet hast. iki de özel hast. var. Hepsi de çok doluSahire hangi şehirdesin bence imkanın varsa özel hastaneye git. Eğer istanbuldaysan sana bir doktor adi verebilirim. Miyomlu hamile hastalarının oldugunu, onlari sıkı takibe aldığını ve saglikli doğum oldugunu anlatmıştı o doktor bana
Sevgili Sema (sana kısaca Sema diyebilir miyim:)) çok teşekkür ederim. İlk defa büyük şehri bıraktığıma üzülüyorum. Ben Fethiyedeyim. Burada bir devlet hast. iki de özel hast. var. Hepsi de çok dolu( Şimdiye kalp atımını duymalıydım ama en erken Salı ya randevu alabildim. Doktor durumu zor. İnşallah gideceğim doktor iyidir.
Biliyorum miyomla hem iyi hikayeler hem de kötü hikayeler var. Durumumun ciddiyetinin farkındayım ama elden bir şey gelmiyor. Dediğin gibi bol bol uzanıyorum. Kalp durmasının miyomla bir ilgisi var mıydı Semacım yoksa stresten mi oldu dediler? Çok geçmişler olsun. İnşallah bundan sonra her şey dilediğince olsun. Ben yedi senelik evliyim çocuğum olmuyordu ben de durumu kabullenmiştim Allah ın takdiri böyleydi. Eşimle birbirimize yeteriz diyorduk. Bu Ağustos ta hem çok sevindim hem şaşırdım hem de üzüldüm. Bebişe tam sevinemiyorum doğrusu , düşük ihtimalimin yüksek olduğunu biliyorum, sadece eşimle annem biliyor gebe olduğumu, söylemeye dahi korkuyorum... , ben elimden gelen özeni göstermeye çalışırım ama yine Rabbimin iradesine kalmış.
Amin canım. Çok sağ ol.Yok miyomun bir etkisi olmaz dediler. Miyomu olmayip kalbi duran bir sürü hamileler var dediler. Ben anneannem vefat etmişti uzun yolculuk yaptim çok da uzulmustum hani derler ya içime ateş düştü öyle olmuştum. Annem bizdeydi ona nasil söyleyeceğim diye geceden sabaha sikinti etmiştim. Ben ondan olduğunu düşünüyorum.
Inşallah mucizene kavusursun. Sana tavsiyem buyuyene kadar kimseye söyleme canım.
benimde 6,5 cm rahmin dışında miyomum var kalın bağırsağa yakın.hamile kalmada problem oldu mu? ne bende 30 yaşındayım.senin miyom nerdeydi biliyomusunAmin canım. Çok sağ ol.Tabii stres üzüntü yorgunluk bunlardan kaçınmak gerek. Bazen insanın elinde olmuyor işte. Tekrar çok geçmiş olsun.
Benim ki rahim ağzında. Allah izin verirse sezaryen olacak o yüzden... Bence bir doktor görüşü almanda fayda var, sanırım önce miyomu alıp sonra hamile kalın diyorlar. ama ben miyomdan habersiz hamile kaldım...ama miyomun alınması bazen hamileliği de riske atabiliyormuş, işte bunu iyi bir doktorun değerlendirmesi gerek, hatta iyi bir kaç doktorun değerlendirmesi iyi olur. Şu anda miyomla hamileliğim devam edip gidiyor, tüm duam sağlıkla sıhhatle bebeğime kavuşabilmek....Seninki rahmin dışında hamileliği pek etkilemez gibi duruyor canım...benimde 6,5 cm rahmin dışında miyomum var kalın bağırsağa yakın.hamile kalmada problem oldu mu? ne bende 30 yaşındayım.senin miyom nerdeydi biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?