Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Moralim bozuk olmazmi canım. ..cok üzülüyorum. .Rabbim cok bekleymesin insallah.zihnen okadar yoruldum ki düşünmekten. .
Ben iki gün oldu Kamboçya mantarı çayına basladim.2-3ay kullanicam düzenli. Insallah işe yarar. Insallah hayirli sağlıklı evlatlar nasip olur bizede.

amin canım inşalllah. internette miyomu araştırırken şu topiğe rastladım. okumadıysan kesinlikle okumanı isterim. karamel06 adlı bir arkadaşın miyomu da aynı senin ki gibiymiş. gerisini ordan oku. ben okuyunca moralim düzeldi biraz. belki de stres daha fazla büyütür miyomu. hem stresli olunca bebek de olmuyor. burada yazılanları okuyunca insanın biraz olsun içi rahatlıyor.
civanperçemi, aslanpençesi, ısırgan ve hayıt tohumu da miyom için iyi olduğunu okudum ama biraz daha araştırıp birine mi başlasam, hepsini karıştırsam bilmiyorum. neyse sen altakki linki incele istersen:)

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...2-7-cm-disa-dogru-buyuyen-miyomu-olanlar.html

şaşkınanne mrblar benimde ameliyatımın 18. günü şimdi iyiyim çok şükür...doktor bize 3 ay hamilelik yasağı getirdi...bilgi alışverişinde bulunalım...

Ben de ameliyat olacam yakinda.. aynen korkuyorum. Benim miyom dokuz cm bir tane ve rahmin dışına dogru. Senjnki nasıldı.
Allah bir daha yasatmasin. Çok geçmiş olsun

bence için rahat olsun büyüdü büyümedi sıkıntısı yaşamayacaksın..hamile kalsan miyomla o da sıkıntılı herşey güzel olacak..ameliyatın 3.gününden sonra hızla iyileşiyorsun...benim rahim duvarında 2 tane bi tane dışa doğru biri de içe doğru büyüyordu...Amin Allah bir daha bize yaşatmasın..iyi bir doktor da şart..memorial hastanesinde oldum...memnun da kaldım

arkadaşlar bende pek çok şey denedim durdum inanın engelliyemiyorsunuz...maalesef miyom farklı küçülmüyor işte...bitki çaylarını içtim büyük bi faydasını görmedim...1-2 ay civan perçemi aslan pençesi içtim ve miyomum biraz büyüdü...ters de tepebiliyor dikkatli olun...iyi bir doktor eşliğinde tedavileri aksatmayalım

canım çok geçmis olsun. ameliyatının detaylarını anlatırmısın bizlere

canım ya bitki çaylarını iyice arastırmak gerek . ne bilim ya ne yapacağımızı sasııdık

canım ya bitki çaylarını iyice arastırmak gerek . ne bilim ya ne yapacağımızı sasııdık

Canim yaa işte kendime mühlet verdim 3-4 ay.bu kombu cayini kullanmaya başladım düzenli şekilde. Hatta topik açtım kombu çayı günlüğüm diye.neticede tek faydadi miuoma degil. Genel itibariyle cok saglikli biseymis.denemekte zarar görmedim. Baktim olmuyor miyomda değişme yok bebegimde olmadiysa ocaga kadar ocakta olabilirim ameliyat. Ama nedense umutluyum yine ben :) bu kez işe yarayacak sanki. Hayirlisi inşallah hepimizin için.

insallah ise yarar canım bu sefer

canım burda anlatmıssın zaten görmemişim ben.cok gecmış olsun tekrardan.peki kontore gıdıceksın dımı tekrarlama yapıormus cunku myom. ınsallah hersey yolunda gıder canım senın ıcın. bizlere yardımcı oldugun içinde teşekürler sana

canım ameliyat sonrası bi kontrolüm oldu..çok şükür bi sıkıntı yok dedi...3 ay sonra bi daha kontrolüm var...bende tekrar oluşmasından korkuyorum..umarım bir daha oluşmaz canım

Çok geçmiş olsun canım.. Açık miydi ameliyatın. Bana doktor açık ameliyat önerdi. Myomum büyük olduğu için.. Korkuyorum sonrası için

Geçmiş olsun canım Allah hepimize tez zamanda şifa ve evlat nasip etsin
Bende de 4cm 4,5 cm büyük doktorum daha fazla endişelenmiyim diye sayısını sölemediği bi kaç tane daha küçük miyomlarım var bu ay klomen kullandım ama 1 yumurta oluşmuş .. Dr. nin tavsiye ettiği günlerde ilişkiye girdik bekliyoruz
belirsizlik kadar hiç bişey koymuyo bana çok yıprandım ağrılar ,üzüntü ,stres çektiğimiz yetmiyo gibi bunlar arttıkça dahada büyüyolar bu ay hamile kalamazsam izmite gitmemi söyledi doktorum
ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum tükendim resmen

Canim stres yaptikca büyüyor belkide bu myomlar.stres yapma diyeceğim ama elde degil biliyorum. . Ne cok sey denedik miyom belasindan kurtulmak icin..bi ameliyat kaldi galiba.. ben şuan bide kombu cayi kullanıyorum bununla olumlu sonuc alan olmuş baya.bende inşallah güzel sonuclar alirimda paylaşırım sonucumu sizinle.
Neden izmite git dedi? ordan bi dr mu tavsiye etmişti?
Biz şifa için elimizden gelen gayreti gösterelim. Netice Rabbimden..hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere..isteyen tüm myomdaslara..

Evet canım izmitte kocaeli ünv. umuttepe hastanesi var orada çalışan hekimlerden birini önerdi doktorum adı Doç. Dr. Eray Çalışkan doktotum myom konusunda iyi bir cerrah ve tüp bebek uzmanı olduğunu ve amelyat olmaya karar verirsem çok sayıdaki myomlerı en az tahriple alabiliceğini söyledi rahmim ne kadar korunursa hamile kalma süreçi o kadar kolaylaşırmış

Selam kızlar bu sabah annem beni arayıp tv de Aslan pençesi ve civanperçeminin Myomları geçirdiğini duymuş nette ararştırdım buldum ama kullanıpta iyi veya kötü yorum yapan kimseyi bulamadım civanperçemi ve soğan kürü kullanıp myom mu küçülen ve hamile kalan bi yakınımız var kadının miyomları yüzünden 3 -4 ay da bir adet oluyomuş üstelik ...
bilgisi olanlarınızın cevap vermesini ricadiyorum Amelyattan önce yapılabilicek bişey varsa denemek istiyorum lütfen yardım edin

canım önceki sayfalarda vardır ben kullandığımı yazdım..miyomun 1-2 hatta 3 cm ise kullan.olumlu etkisi olur.ama ben 1.5 ay kullandım.küçülme olmadı biraz büyüme bile olmuştu.rahatlatıyor adet düzenini sağlar.genelde menepoz dönemindeki kadınlarda faydası olduğunu doktorum söyledi.bence her bitki hekezde aynı etkiyi göstermiyordu.Allah şifa versin..ben ameliyat oldum.bakalım 3 ay sonra kontrolüm var umarım bi daha oluşmaz(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…