tekrardan bitkileri denemeyi düşünüyorum. civan perçemi, aslan pençesi falan deneyen var mı acaba? offfffffff
arkadaşlar buraya yazmayı ihmal etmeyelim. birbirimize destek olalım. heralde hepinizin morali benim gibi çok bozuktur. dua edelim birbirimize. Allah yardımcımız olsun. hayırlı kapılar açsın.
Moralim bozuk olmazmi canım. ..cok üzülüyorum. .Rabbim cok bekleymesin insallah.zihnen okadar yoruldum ki düşünmekten. .
Ben iki gün oldu Kamboçya mantarı çayına basladim.2-3ay kullanicam düzenli. Insallah işe yarar. Insallah hayirli sağlıklı evlatlar nasip olur bizede.
Çok geçmiş olsun arkadaşım,hangi ildesin ,nerede oldun?
nurusima canım Allah yardımcın olsun insaallah bebeğini alırsın kucağına
profiterol tatlım gülün diye anlattim bende anı çok ara ara.anlatirim. 6 ay bebek yasak sonra.mujdeli haberi veririz insaallah teyzesi
derindenizlerden canım hiç korkma benim kadar ameliyat korkusu olan bir insan yoktur hayatta ben bile oldum Allah beterinden korusun
umutsuzvakalar canım geçmiş olsun bende annemdeyim benim 2 hafta oldu hala acı var neyse iyi ol birbirimizi degerlendiririz
Ben de ameliyat olacam yakinda.. aynen korkuyorum. Benim miyom dokuz cm bir tane ve rahmin dışına dogru. Senjnki nasıldı.
Allah bir daha yasatmasin. Çok geçmiş olsun
arkadaşlar bende pek çok şey denedim durdum inanın engelliyemiyorsunuz...maalesef miyom farklı küçülmüyor işte...bitki çaylarını içtim büyük bi faydasını görmedim...1-2 ay civan perçemi aslan pençesi içtim ve miyomum biraz büyüdü...ters de tepebiliyor dikkatli olun...iyi bir doktor eşliğinde tedavileri aksatmayalım
Moralim bozuk olmazmi canım. ..cok üzülüyorum. .Rabbim cok bekleymesin insallah.zihnen okadar yoruldum ki düşünmekten. .
Ben iki gün oldu Kamboçya mantarı çayına basladim.2-3ay kullanicam düzenli. Insallah işe yarar. Insallah hayirli sağlıklı evlatlar nasip olur bizede.
canım ya bitki çaylarını iyice arastırmak gerek . ne bilim ya ne yapacağımızı sasııdık
Canim yaa işte kendime mühlet verdim 3-4 ay.bu kombu cayini kullanmaya başladım düzenli şekilde. Hatta topik açtım kombu çayı günlüğüm diye.neticede tek faydadi miuoma degil. Genel itibariyle cok saglikli biseymis.denemekte zarar görmedim. Baktim olmuyor miyomda değişme yok bebegimde olmadiysa ocaga kadar ocakta olabilirim ameliyat. Ama nedense umutluyum yine ben :) bu kez işe yarayacak sanki. Hayirlisi inşallah hepimizin için.
ben de geçen salı günü sabah ameliyat oldum.ameliyattan korkuyordum iyi ki ameliyat olmuşum..doktor kesinlikle önemli..benim doktor bayağı beni sakinleştirdi...genel anestezi istedi doktor ama ben korktuğum için spinal anestezi ile oldum.ameliyat boyunca doktora ne oldu,nasıl gidyor.herşey yolunda mı diye sorular sorup durdum..arada sakinleştirici etkisi ile uyuklama...kısacası ameliyatım iyi geçmiş.doktorum..hiç çocuğum olmadığı için çok hassas davrandığını belirtti.hastanede sadece 1 gün kaldım..ameliyatımın 1. ve 3. günleri arası sancım vardı sorası çok iyi..evde bol bol yürüyüş yaptım...dün kontrolüm vardı..doktorum herşey yolunda dedi...kendimi daha rahat hissediyorum 2 miyomdan kurtuldum..her ay strese giriyordum büyüdü mü büyümedi mi diye...büyüyünce inanın ameliyatı daha zor oluyor çünkü kanama riski daha fazla oluyor.Allah hepinize şifa versin...iyi bir doktorla iyi bir tedaviye başlayın arkadaşlar...bende çok şey içtim küçülsün diye büyüdü küçülmedi...annemdeyim net yok şuan bi arkadaş vasıtasıyla bunları yazdırıyorum..evime gidince size daha detaylı yazarım.Allah hepimize yardım etsin...inşallah hepimizin kucağına bebek nasip etsin:))
canım burda anlatmıssın zaten görmemişim ben.cok gecmış olsun tekrardan.peki kontore gıdıceksın dımı tekrarlama yapıormus cunku myom. ınsallah hersey yolunda gıder canım senın ıcın. bizlere yardımcı oldugun içinde teşekürler sana
bence için rahat olsun büyüdü büyümedi sıkıntısı yaşamayacaksın..hamile kalsan miyomla o da sıkıntılı herşey güzel olacak..ameliyatın 3.gününden sonra hızla iyileşiyorsun...benim rahim duvarında 2 tane bi tane dışa doğru biri de içe doğru büyüyordu...Amin Allah bir daha bize yaşatmasın..iyi bir doktor da şart..memorial hastanesinde oldum...memnun da kaldım
Çok geçmiş olsun canım.. Açık miydi ameliyatın. Bana doktor açık ameliyat önerdi. Myomum büyük olduğu için.. Korkuyorum sonrası için
Sevgili Miyomdaşlarim;
Miyomum hala 3.5 hatta 4cm e yakin.devitin faydasini göremeyenlerden oldum bende.
Suan canim cok sıkkın. Ufukta ameliyat var galiba.
7aydir bebegimin gelmeme sebebi galiba bu miyom.
Kendime bi 4ay daha süre veriyorum. Olmadigi takdirde ameliyat olacagim.
Bu 4ayda kombu çayını deneyeceğim miyom icin.insallah ise yarar.
Aslinda cokta umutluyum bu caydan Rabbimin izniyle.
ama suan moralim okadar bozukki size yansitamiyorum cumlelerimde.
İnşallah Şafii olan Rabbim kombu çayını vesile kilar şifam için.
Kullandikca değişimleri yazacagim kizlar.
Geçmiş olsun canım Allah hepimize tez zamanda şifa ve evlat nasip etsin
Bende de 4cm 4,5 cm büyük doktorum daha fazla endişelenmiyim diye sayısını sölemediği bi kaç tane daha küçük miyomlarım var bu ay klomen kullandım ama 1 yumurta oluşmuş .. Dr. nin tavsiye ettiği günlerde ilişkiye girdik bekliyoruz
belirsizlik kadar hiç bişey koymuyo bana çok yıprandım ağrılar ,üzüntü ,stres çektiğimiz yetmiyo gibi bunlar arttıkça dahada büyüyolar bu ay hamile kalamazsam izmite gitmemi söyledi doktorum
ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum tükendim resmen
Evet canım izmitte kocaeli ünv. umuttepe hastanesi var orada çalışan hekimlerden birini önerdi doktorum adı Doç. Dr. Eray Çalışkan doktotum myom konusunda iyi bir cerrah ve tüp bebek uzmanı olduğunu ve amelyat olmaya karar verirsem çok sayıdaki myomlerı en az tahriple alabiliceğini söyledi rahmim ne kadar korunursa hamile kalma süreçi o kadar kolaylaşırmışCanim stres yaptikca büyüyor belkide bu myomlar.stres yapma diyeceğim ama elde degil biliyorum. . Ne cok sey denedik miyom belasindan kurtulmak icin..bi ameliyat kaldi galiba.. ben şuan bide kombu cayi kullanıyorum bununla olumlu sonuc alan olmuş baya.bende inşallah güzel sonuclar alirimda paylaşırım sonucumu sizinle.
Neden izmite git dedi? ordan bi dr mu tavsiye etmişti?
Biz şifa için elimizden gelen gayreti gösterelim. Netice Rabbimden..hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere..isteyen tüm myomdaslara..
Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yasatmasin. Miyomun kac cm di kac taneydi ve rahminin neresindeydi. Ben de yakın zamanda olacağım ve korkuyorum inan
Selam kızlar bu sabah annem beni arayıp tv de Aslan pençesi ve civanperçeminin Myomları geçirdiğini duymuş nette ararştırdım buldum ama kullanıpta iyi veya kötü yorum yapan kimseyi bulamadım civanperçemi ve soğan kürü kullanıp myom mu küçülen ve hamile kalan bi yakınımız var kadının miyomları yüzünden 3 -4 ay da bir adet oluyomuş üstelik ...
bilgisi olanlarınızın cevap vermesini ricadiyorum Amelyattan önce yapılabilicek bişey varsa denemek istiyorum lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?