Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim canım geçmiş olsun inşaAllah tekrarlamazmiyomların benim miyomlarım ikisi büyük 4cm 4,5cm ve doktorumun daha fazla endişelenmiyim diye sayısını söylemediği 3cm nin altında miyomlarım var amelyattan önce deniye biliceğim ne varsa denemek istiyorum büyüklere etkisi olmasa da en azından küçükleri etkiler onlar gider belki nasip artık Şifa Allahtan iyleşiriz inşaAllah Rabbim hepimize şifa versin Başka kullanan varsa olumlu olumsuz cevap yazsın lütfen hepimiz bilgilenelim....

Ameliyat olacagin kesinse, ibrahim saracoglunu mutlaka ara derim. Miyom icin kürleri varsa deneyebilirsin. En azindan kücük olanlari yok eder belki. İnt. Sitesinde tel. Numaralari var. Arayip bilgi edinebilirsin.
Sogan kürü kimisine mucize gibi bir etki gösteriyo. 3 cm ve daha kücük miyomlar icin. Olur ki sifa bulmana sebep olur. Allah yardimcin olsun ve acil sifa versin arkadasim. (sana ve hepimize)

Diger arkadaslar son durumlariniz nasil? Cimbom, prefotorol, özellikle pozitif enerjisiyle bize moral veren umut67, nerelerdesiniz?

Son düzenleme:

teşekkür ederim arkadaşım Rabbim Hepimizin yardımcısı olsun ...

mrb kizlar 7 sm miyomum var ameliyat şart egede iyi doktor bilen kapali yapan ariyorum hepinize geçmiş olsun

Arkadaslar intramural yerlesimli 4.5 cm miyoma sahibim 8aylik denemeden sonra hamile kaldim. Fakat 6haftalikken düşük yaptım miyomdan kaynaklandığını sanmıyorum zaten dr. Da bebegin tuplere yerlestiginden suphelendi. Keseyi goremedi. Bence vazgecmeyin en az bir yil deneyin gebeligi. Biz gundede sasirmisiz cunku adet bittikten sonra 12gun sayiyorduk. Fakat son iki ayda adet basladigu gunden itibaren 13- 14-15 saydik ve oldu. Birde ben sogan kürü ictim cokk faydasini gordum sizde kullanin. Sevgiler:)

mrb kizlar 7 sm miyomum var ameliyat şart egede iyi doktor bilen kapali yapan ariyorum hepinize geçmiş olsun

Selam canim. Bende kapali yapacak egede iyi bi dr arıyorum. Bulursan mutlaka haberdar et benide.ege derken egenin illerinde mi yoksa ege Üniversitesindemi ariyorsun? Ben manisadayim ama burda iyi bi dr yok bütün drlar izmirde bi üniversite hastanesinde yaptir diyorlar.

herzaman giremiyorum artik nete kizlar.hepinizi cok özledim.duamdasiniz.

Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım (miyom alınacak). Sizlerden benim için Dua etmenizi ve güzel enerjilerinizi yollamınızı rica ediyorum. Sağlıcakla kalın...

canım bayadır konunu takip edemiyorum sen neler yaptın.myomların ne durumda bebiş falan var mı

Denizkizi ne yaptin ameliyat oldun mu? Nasil gecti. Bende hazirana kadar denemek istiyorum bebek. Olmazsa haziranda düşünüyorum ameliyat

Kızlar ben de en büyükleri 9-5-3 cm olmak üzere bir sürü myom vardı, ilk öğrenince çok üzüldüm çocuğun olmayabilir bile denildi, ben ufak bir araştırma yaptım ve soğan kürü uygulamaya karar verdim ilk etapta soğan kürnü düzgünce uyguladım mucize gibi bişi cidden 3 büyük myomum dışında hepsi gitti adetim düzene girdi ama yine de büyük myomlar duruodu ben de ameliyat olarak myomları aldırdım çok korkulacak bir ameliyat değil ben çabuk toparlandım, ameliyattan 1,5 sene kadar sonra evlendim ve evlenir evlenmez ilk ayda hamile kaldım allah nasip ederse mayısta bir balkabağım olacak, allah isteyen herkese nasip etsin gönlünüzü ferah tutun ama gerekli deniyorsa ameliyattan korkmayın

Canım yazalı baya olmuş ama belki hala araştırıosundur, ben kapalı yöntemle Fatih Şendağ'a ameliyat olmuştum baya iyiydi İzmirde alsancakta muayenehanesi

Selamlar.. Miyomdaşlarım..Eğer herşey yolunda giderse 10-15 gün sonra gelip bişeyler yazacağım size. Allahım nolur herşey yolunda gitsin..

bana doktorum 4- 5 aylık hamıleyken rahımde mıyomum oldugunu söyledı.kontrol sırasında. ama bu mıyom onceden berı varmıydı yoksa gebelıkten sonramı olustu bılmıyorum.sormadımda doktora.4.5 cmmiş dogumdan sonra kuculur dedı.kayboladabılırmış. gebelıgıme ve doguma bı engel,risk teşkil etmeyecegını söyledı.

Selamlar.. Miyomdaşlarım..Eğer herşey yolunda giderse 10-15 gün sonra gelip bişeyler yazacağım size. Allahım nolur herşey yolunda gitsin..

benim de 3,5 cm rahmın ıcıne buyuyo zaten evlnmeden once 25 cm mıyom aldırdım evlndm yıne cıktı amelıyt ıstemıyrm yıne. ıns hamıle kalırım bu ay denedk ılk defa..senın mıyomun kc cm sımdı

Beyaz soğan kürü yap canım küçük miyomlarda etkili oluyormuş. Hamile kalırsan daha da büyüyor onun için küçültmeye çalış. Ayrıca beyaz soğan gebelik için de etkili. Bir araştır istersen.

Umarım her şey yolunda gider

2 ay yaptım mıyom buyumemis ama hamıle kalırsam duşuk olur fln dıye bırakmıştım yenıden baslayım o zman teskkr ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…