canım önceki sayfalarda vardır ben kullandığımı yazdım..miyomun 1-2 hatta 3 cm ise kullan.olumlu etkisi olur.ama ben 1.5 ay kullandım.küçülme olmadı biraz büyüme bile olmuştu.rahatlatıyor adet düzenini sağlar.genelde menepoz dönemindeki kadınlarda faydası olduğunu doktorum söyledi.bence her bitki hekezde aynı etkiyi göstermiyordu.Allah şifa versin..ben ameliyat oldum.bakalım 3 ay sonra kontrolüm var umarım bi daha oluşmaz(((
Ameliyat olacagin kesinse, ibrahim saracoglunu mutlaka ara derim. Miyom icin kürleri varsa deneyebilirsin. En azindan kücük olanlari yok eder belki. İnt. Sitesinde tel. Numaralari var. Arayip bilgi edinebilirsin.Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim canım geçmiş olsun inşaAllah tekrarlamazmiyomların benim miyomlarım ikisi büyük 4cm 4,5cm ve doktorumun daha fazla endişelenmiyim diye sayısını söylemediği 3cm nin altında miyomlarım var amelyattan önce deniye biliceğim ne varsa denemek istiyorum büyüklere etkisi olmasa da en azından küçükleri etkiler onlar gider belki nasip artık Şifa Allahtan iyleşiriz inşaAllah Rabbim hepimize şifa versin Başka kullanan varsa olumlu olumsuz cevap yazsın lütfen hepimiz bilgilenelim....
Ameliyat olacagin kesinse, ibrahim saracoglunu mutlaka ara derim. Miyom icin kürleri varsa deneyebilirsin. En azindan kücük olanlari yok eder belki. İnt. Sitesinde tel. Numaralari var. Arayip bilgi edinebilirsin.
Sogan kürü kimisine mucize gibi bir etki gösteriyo. 3 cm ve daha kücük miyomlar icin. Olur ki sifa bulmana sebep olur. Allah yardimcin olsun ve acil sifa versin arkadasim. (sana ve hepimize)
mrb kizlar 7 sm miyomum var ameliyat şart egede iyi doktor bilen kapali yapan ariyorumhepinize geçmiş olsun
arkadaslar herkese merhaba.benım rahım duvarında yaklasık 5 cm buyuklugunde myom cıktı. doktorum da hamıle kalmam gerektıgını soyledı. eger hamıle kalamazsam amelıyat olmam gerekıyormus. hamıle kalırsam da dogum esnasında myom da alınacakmış. benım merak ettıgım rahımde myomu olup da bu sekılde hamıle kalan varmı. varsa cok uzun sürede mi hamıle kaldı?yardımcı olursanız sevınırım.
mrb kizlar 7 sm miyomum var ameliyat şart egede iyi doktor bilen kapali yapan ariyorumhepinize geçmiş olsun
Canım yazalı baya olmuş ama belki hala araştırıosundur, ben kapalı yöntemle Fatih Şendağ'a ameliyat olmuştum baya iyiydi İzmirde alsancakta muayenehanesi
Selamlar.. Miyomdaşlarım..Eğer herşey yolunda giderse 10-15 gün sonra gelip bişeyler yazacağım size. Allahım nolur herşey yolunda gitsin..
Selamlar.. Miyomdaşlarım..Eğer herşey yolunda giderse 10-15 gün sonra gelip bişeyler yazacağım size. Allahım nolur herşey yolunda gitsin..
benim de 3,5 cm rahmın ıcıne buyuyozaten evlnmeden once 25 cm mıyom aldırdım evlndm yıne cıktı amelıyt ıstemıyrm yıne. ıns hamıle kalırım bu ay denedk ılk defa..senın mıyomun kc cm sımdı
Beyaz soğan kürü yap canım küçük miyomlarda etkili oluyormuş. Hamile kalırsan daha da büyüyor onun için küçültmeye çalış. Ayrıca beyaz soğan gebelik için de etkili. Bir araştır istersen.
Umarım her şey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?