Aaa ne güzel haber. perde değil ama çok daha büyük bir sorun olan bikornuat uterus (rahim 2 parça) olan arkadaşım hamile kaldı doğum yaptı. kötü şeyler düşünmesin..
Ama ilk 3 ay riskli. kese kalp atışı falan görüldü duyuldu mu? tehlike olarak düşük tehlikesi var bildiğim. Ama illa düşecek diye bir şey yok , kalp atışı duyuldu ise zaten tehlike baya azalmış oluyor.. sadece işte embriyo perdeye tutunursa gelişemediğinden düşüyor.
Arkadaşın kötü şeyleri düşünmesin hiç şimdi... düşecekse düşüyor zaten. moralini bozmanın faydası değil zararı olur, bak kese görünmüş zaten. maşallah. kalp atışı da duyulur bir iki haftaya inşallah.. kötü şeyleri aklından çıkarsın , sağlıkla kucağına alır inşallahBiz hastaneye gittiğimizde bize bebeğin kesesinin göründüğünü ama bebeğin daha gözükmedigini soylediler ama nereye baksam düşük veya erken doğumla sonuçlanmış
Benim içinde aynı seyi söylemişlerde bir engel teşkil etmezmiş dediler meğer tekrarlıyan düşüklere sebep oluyomuş benimkide küçücüktü ama son gittiğim doktor iki düşük yaptığı. İçin operasyonu gerçeklestirdi ve 1 ay sonra hamile kaldımbende 2 düşük 1 kimyasal yaşadım o kadar dr a gittim herkes normal dedi en son gittiğim Dr perde gözüküyor rahim filminden daha iyi bakıcaz ona göre operasyon yapicaz dedi hemen çekildim çok az olduğunu bebeğe zarar vermeyecegini gerek yok bizim birşey yapmamıza dedi aklım karıştı benimde
İnşallah hiç bir sorun yaşamadan sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna canımbendede ayni problem var bikornuat uterus benimkiside suan 10 haftalik hamileyim kanamalarim oluyor 6. haftadan beri ama cok sukur bebek saglam ilk trimesterde dusuk riski ve sonrasinda erken dogum riski yaratiyormus bu durum eger bende pespese dusukler yasarsam ameliyat olmam gerektigi soylediler ama cok sukur smdilik iyiyiz bebegimle doktorum beninle.ayni durumda olan birkac hastasinin daha oldugunu
13. haftaya kadar kanama yasadiklarini ama.cocuklara bisey olmadigini sonrasinda bir prblemle.karsilasmadan dogum yaptiklarini soluyor
amin cnm bnm tesekkur ederim insallah tum anne adaylari kavusur yavrusuna saglicaklaİnşallah hiç bir sorun yaşamadan sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna canım
İnşallahhhhhamin cnm bnm tesekkur ederim insallah tum anne adaylari kavusur yavrusuna saglicakla
hadi yaaa varya sinir oluyorum Dr lar in değişik şeyler demesine o kadar dr a gittim değişik sordum hatta birşey var mı diye yok dediler özel muaynaney bile tavsiye üzerine gittim nasıl bulamadılar da bu Dr gördü bilmiyorumBe
Benim içinde aynı seyi söylemişlerde bir engel teşkil etmezmiş dediler meğer tekrarlıyan düşüklere sebep oluyomuş benimkide küçücüktü ama son gittiğim doktor iki düşük yaptığı. İçin operasyonu gerçeklestirdi ve 1 ay sonra hamile kaldım
Merhaba benim de uterus bicornus teshisim var . Kalp seklinde yaniMerhabalar soru aslında benimle alakali değil yengem le alakali yengem 3 yıllık evli ve hamile kalmiyordu biraz tedavi gördükten sonra Rahminde perde olduğunu ve ameliyat olması gerektiği söylendi.. Ameliyat günü için adet olmayı beklerken allahin işi ya hamile kaldı şu an nasıl bir tehlike olabilir yengem için böyle olup ta bebeğini doğuran var mı ?
Bizim bebeğimiz de 6 haftalik ama henüz bir sorun yok ama daha doktor a gitmedikBendede rahim perdeasi vardı ve korktuğum için ameliyat olmak istemedim ve 2 kez hamile kaldım ve ne yazıkki ikiside düştü eylülün 6 sında operatif histeroskopi oldum ve 1 ay gecti hemen hamile kaldım çok sükür ki allahım inşallah birsey olmaz 3 sene dile kolay çok bekledim hastanelerde süründüm resmen devamlı doktor kontrolünde olsun ayrıca rahimdeki perdesi ne derece ne kadar derin benimki küçücüktü
Benimde normalde 6 haftalık olması lazım takvimdede olduğu gibi ama doktor geç döllenme var dedi 2 hafta giriden gidiyoruz 4+3 bizde canım. Bu arada neden gitmedin doktora hala ?Bizim bebeğimiz de 6 haftalik ama henüz bir sorun yok ama daha doktor a gitmedik
Bu hafta gidecez bulantı çok kokudan kötü oluyorum halim yokBenimde normalde 6 haftalık olması lazım takvimdede olduğu gibi ama doktor geç döllenme var dedi 2 hafta giriden gidiyoruz 4+3 bizde canım. Bu arada neden gitmedin doktora hala ?
Bende cuma günü gitmiştim anca keseyi gördük minicikti kesesi yaa çok hoş bi duyguydu 2 hafta sonra kalp atışına gidicem inşallah ama bende hiç bulantı yok çok yiyorum yaaa ikimiz içinde hayırlısı olsun canımBu hafta gidecez bulantı çok kokudan kötü oluyorum halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?