Rahimde perde varsa

Aslında hamile kalmamam lazımdı çünkü bu ay perde için ameliyat olacaktım doktor bana Korun dedi ama hamile kalmamın imkansız olduğunu düşündüm ve korunmadim hatta adet olmak için söktürücü içtim ki ameliyat olayım çünkü adetim düzensiz böyle bir mucize ye şahit olunca tek isteğim sorunsuz olmasi

Canım seni üzmek için değil asla bende senin gibi perde ameliyatı olmadım ama ben korktuğum için olmamıştım ve 2 bebeğim düştü perdeden dolayı keşke korunsaydın inşallah birşey olmaz bebeğine sağlıklıca kavusursun ben rahim ameliyatını olur olmaz hamile kaldım 1 ay sonra çok şükür sağlıklı ilerliyoruz

Tek tesselim allaha sığınmak ama ben tüplerim kapalı saniyordum ah şu doktorlar işte. . Neyse ki artık doğal yolla hamile kalma ihtimalim var öğrendim teşekkür ederim canım

Tek tesselim allaha sığınmak ama ben tüplerim kapalı saniyordum ah şu doktorlar işte. . Neyse ki artık doğal yolla hamile kalma ihtimalim var öğrendim teşekkür ederim canım
Tabiki kalabilirsin canım . nedemek ben birşey yapmadım ki

slm kızlar benim rahmimde kalp şeklinde perde varmış 4ay önce 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesinden kaybettim hiçbir dokotr bana ameliyat ol veya rahim filmi çektir demedi şuan 5 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum

Seni korkutmak için söylemiyorum beni yanlış anlama sakın bende de minicik perde vardı rahimde alma gereği duymadılar 2 beneğimi kaybettim sonra histeroskopi ameliyatı oldum suan hamileyim iyiyiz yani keşke o perdeyi aldırsaydın önce

Umarım sorunsuz olur canım

canım bana hiçbir doktor rahim filmi çektir ya da ameliyat yapalım demedi yoksa ben riske atmazdım sana rahim filmi çektiler mi yoksa ultrasondan bakıpta mı ameliyat dediler bide perde yarım mı yoksa tam mı bölmüş rahmi

ben de aynı durumdayım gebelikten önce iki kere muayene oldum iki doktor da böyle bir sorundan bahsetmedi. şimdiki doktorum gebeliğin ilk muayenesinde gördü ve söyledi ama hiç üstünde durmadı. küçük ve önemsiz olduğunu sadece biraz daha kendime dikkat etmem gerektiğini söyledi. öyle ki bazen bunu doğumda açınca farkettiğimiz bile oluyor çok önemli değil dedi. ama görüyorum ki herkes sorun yaşamış bu yüzden. acaba benim özelimde mi dedi önemsiz diye muayeneye istinaden endişelenmeye başladım okudukça biraz

yapacağımız tek şey dua canım allahım bize acılarını göstermesin

yapacağımız tek şey dua canım allahım bize acılarını göstermesin
aminn canım inşallah acaba diyorum riskli bir durumsa bu illa düşük oluyorsa gebelik büyümeden perdeyi alırlar mı ki? sonuçta gebelik durumunda da müdahale gereken durumlarda ameliyat yapıyorlar

aminn canım inşallah acaba diyorum riskli bir durumsa bu illa düşük oluyorsa gebelik büyümeden perdeyi alırlar mı ki? sonuçta gebelik durumunda da müdahale gereken durumlarda ameliyat yapıyorlar
canım hamileyken ameliyat yapılamaz diye biliyorum sadece 3.ayda rahim ağzına dikiş atılabilir

Canım benim büyük değildi yarım bile değilde küçücüktü minicik . bana rahim filmi cektiler ama ben ameliyat olmadım sonra başka prof. A gittim ultrasonla baktı oda ultrasonda görünüyo zaten rahim filmine ne gerek vardı demişti sonra enson trabzonda bi prof.a baktırdım oda ultrasonla baktı ve en son orda ameliyat oldum ben istedim olmayı oda yapmıcaktı normalde sırf 2 düşük yaptım diye ameliyat yaptı

aynı sorunu bnde yaşadm bgun biri çift rahm biri perde dedi sdece karından usg ye göre vajinalda usg de bir sorun yoktu ve hamileym 5 hftalk sizin durumnz ndr dogum flan yaptnz mı ?

mrb aynı durmu yaşadm bgun biri perde var dedi diğeri çift rahmde olabilir dedi sdece karından usg den vajinal usg de kmse bşy göremedi o kdr docentlere gttm zamanında ve 5 hftalk hamileym sizin durumnz nedr dogum yaptnz mıı ?

aynı sorunu bnde yaşadm bgun biri çift rahm biri perde dedi sdece karından usg ye göre vajinalda usg de bir sorun yoktu ve hamileym 5 hftalk sizin durumnz ndr dogum flan yaptnz mı ?
yok 23.haftaua giricem sorun gozukmuyor baska hicbir dr demedi birdaha bununla alakali

Henüz 23. Haftadayım canım. Doktorum bu konuda şuan yapabileceğimiz birşey olmadığını söyledi. Baştaki düşük riakini atlattık ve üstelik öyle aman aman kanamam bile olmadan atlattık çok şükür. Erken doğum riskini de yaşayıp görcez. İnşallah hepimiz sağlıkla vakti zamanı gelince kavuşuruz bebeklerimize.

senin adına çok sevndm cnm ve bna umut oldun inan tadını çıkaramadım biri çift rahm gbi dedi biri perde dedi ve sdece usg de bakarak ama emn dgller ins saglıcakla kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…