• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahmimi aldircam sonunda dayanamiyorum

Kızlar rahim duvarı kalınlaşması olunca mı bu büyük pıhtılar oluşuyor

Rahim aldırmakla kurtulamayacaksın maalesef. Rahim alma durumları kistlerin kötü huylu olup kansere dönüştüğüne işaret edilen çok gerekli durumlarda alınır. Genç yaşlarda bu durumu hiç ama hiç tercih etmezler.. Çünkü vücudun kimyasını değiştirip oda başka sonuçlara yol açıyor. Umarım derdine bir çare bulursun.. Hangi şehir de yaşıyorsun
Ankarada canim

eğer tıbbi anlamda ciddi bir sorun olarak görünse sizden önce doktorunuz bu taleple gelirdi. yok şuram ağrıyor aldırıyım diye birşey olamaz. iyi bir doktor bulun kendinize ve dilerim en kısa zamanda bu sıkıntınızdan kurtulursunuz.

Biktim artik adet agrisindan kanamasindan yok evlenince gecer yok dogumdan sonra gecer 33 yasindayim ilk adetimden buyana duzelen bisey yok her yolu her tedaviyi denedim ama caresini bulamadim.her ay ilk iki gun ise gidemiyorum disari cikamiyorum evde cocuklarima bile bakamiyorum surekli yatiyorum tum hayatimi etkiliyo.rahmimi aldirip artikbu adet donemlerimden kurtulmak istiyorum
Herkesin derdi kendine tabi. Bende ilaçlarla zar zor adet oluyorum. Olduğumda şükrediyorum. Bence sizde şükredin tamam sancısı çoktur illaki ama aylarca olmayınca şişen göbek , ödem dolan kol bacak...
Birde böyle düşünün.

Aldır o zaman.
Menopoza girince rahat mı ediceksin sanki.
Civanperçemi ağrıyı azaltıyor tavsiye ederim.

Back
X