RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

RainbowColors 'cum soruna cevap vereyim tatlım :) 1.5 yıldır evliyim 2ay önce düşünmeye başladık. ama düştü 2 ay dinlenmem gerek olduğunu söyledi doktor şimdi yine düşünüyoruz rabbim inşallah tüm istiyenlere verir

Ya kızlar şimdi çıldırcam çift çizgi gördüğüm certain ikinci yaptığım test laboquick bu test için nette yanlış sonuç veriyo demişler. Su içtiğim için mi oldu acaba çünkü iki idrar arasında renk bakımından fark vardı ilki koyu sarıydı diğeri normal beyaz gibi açık yazdım çok özrü dilerim. Şu an moralim düştü resmen. Niye yaptıysam hemen.
Belirtilerimi en kısa zamanda yazmaya çalışıcam şimdi şu durumu bi çözeyim.

canım bakkk sakın stres yapma sen hamilesin...kendin söyledin su içiyodun ve şimdi onu atıyosun laboquick'te o yüzden çıkmadı

Firarcığımm sen suyu yeni içtin ve rengi zaten beyaz diyorsun yeni içtiğin suya hormon hemen gelirmi a be güzelim..Anca sabaha kadar kalacak mesanede öyle..Sen boşuna kafanı bulandırma güzelim okşa bebişini huzurla uyu..

ne kadar güzel yazmışsın cnmm.çok duygulandım.senin anlattıklarını ben haya ettim..ne güzel bir mutluluktur o an eşin ve senin için..mutluluğunuz daim olsun canımm

Tatlım bence hiç moralini bozma.Sabah ilk idrarınla tekrarla testi. İçin rahat etsin.

firarcığım bu yüzden diyorlarki su içtikten en az 4 saat sonra test yapın.Akşam yaptığın test içerde kalandı canım benim şimdi yaptığınsa yeni gelen :)) bende nasıl anlatıyorum yaaa:)))

yahu kendini sıkıntıya sokma..bekle biraz bidaha yap.yanlış bir sonuç çıktığını sanmıyorum.negatif çıkanın yanlış olduğu açık mantıken.

Ohhh Allah razı olsun iyi ki açıkladınız. Niye içtiysem o suyu illa acele edicem ya. Sabah ilk iş elimde bulunan son testi yapmak. İnşallah çift çizgi sonrası hastahaneye gidip şansımı denicem pazar pazar yaparlar mı kan testi?
Benim reglim hiç gecikmezdi ya zaten bu bi ilk hamileyim inşallah sağolun kızlar...

gözümden uyku akıyo ama hala gidemiyorum burdaaaaaannn hadi gidin ben de gideyim aklım kalıyo yaaaa ben kapatıp çıkayım

firarcım bırakıp gidemedim seni eşim bekliyor içini ferah tut bitanem o kadar belirgin çıkmaz test üstelik akşam vaktinde hamilesin Rabbim sağlıkla kucağıı almayı nasip etsin.

Hepiniz duanızı eksik etmeyin çalışma sezonunu açıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah.sizi seviyorum.

Feryalcim özlem bişeyler dedi ama bilmiyorum artık

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni de şüpheli listeme ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…