- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.001
Çok sağol ablam.. Reglin son gününü soruyosun di mi? 17 Ekim di canım.
Ya ben hamileyim ya Allahımmmmm...
Ya kızlar şimdi çıldırcam çift çizgi gördüğüm certain ikinci yaptığım test laboquick bu test için nette yanlış sonuç veriyo demişler. Su içtiğim için mi oldu acaba çünkü iki idrar arasında renk bakımından fark vardı ilki koyu sarıydı diğeri normal beyaz gibi açık yazdım çok özrü dilerim. Şu an moralim düştü resmen. Niye yaptıysam hemen.
Belirtilerimi en kısa zamanda yazmaya çalışıcam şimdi şu durumu bi çözeyim.
feryal-asbelove-seaside-8scorpions ve diğer tüm dostlarda keşke burada olsalar şimdi.
Eşim sizler için dua edecek ve tabi ki ben de kızlar. Burdayım bundan sonra da inşallah sizin çift çizgilerinizi de görücem.
Eşimle zaten günlerdir var mı yok mu konuşması yapıp duruyoduk. Test yapacağımı da biliyodu. Ben testi yaptım hemen çizgi belirdi zatenEşimi çağırdım ya canım bi baksana ben göremedim bi şey sen görüyo musun dedim. Görüyorum dedi Sonra beni şöylleeee bi kavradı bi hoplattı sarıldık uzunca bi süre canım olabilir mi dedi bi daha sarıldı canım olabilir mi ya gerçekten dedi. Sonra resmini koy yorum yapsınlar hemen dedi. Diğer testleri yap nolur ne yapcaz biz şimdi süreç ne doktora gidelim iyi bi doktor bulmak lazım falan. Bunları sıralayıp durdu peş peşe Sonra gözleri doldu Allah' a şükürler olsun hemen nasip etti bize dedi. Gelip gelip öptü beni. Uzun süre oturamadı sağa sola gidip geliyo falan..En sonunda ben bi dua ediyim namaz kılıyım dedi şimdi namaz kılıyo böyle işte. İkimizde testi gördüğümüzden beri titreyip duruyoruz
Eşimden yana çok mutluyum çocuk severken içi giden bi insan o, merhamet dolu kalbi biliyorum. Onu mutlu ettiğim için çok mutluyum.
Ya kızlar şimdi çıldırcam çift çizgi gördüğüm certain ikinci yaptığım test laboquick bu test için nette yanlış sonuç veriyo demişler. Su içtiğim için mi oldu acaba çünkü iki idrar arasında renk bakımından fark vardı ilki koyu sarıydı diğeri normal beyaz gibi açık yazdım çok özrü dilerim. Şu an moralim düştü resmen. Niye yaptıysam hemen.
scorpicim gelen giden yok demi
yok cnm bu günü atlattım çok şükür
yani bi belirti de yok gini..sadece zaman zaman özellikle otururken kasıklarıma garip sancılar giriyo ama tektaraflı adet sancısı gibi de değil..pek akıntım da yok oyüzden umutlanamıyorummm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?