- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.021
firarcım bırakıp gidemedim seni eşim bekliyoriçini ferah tut bitanem o kadar belirgin çıkmaz test üstelik akşam vaktinde hamilesin Rabbim sağlıkla kucağıı almayı nasip etsin.
Hepiniz duanızı eksik etmeyin çalışma sezonunu açıyorumRabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah.sizi seviyorum.
Feryalcim özlem bişeyler dedi ama bilmiyorum artık
firarcimm canım tebriklerrr maşallah..darısı başımıza inşallahh. .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin..dikkat et kendineee
ne kadar güzel yazmışsın cnmm.çok duygulandım.senin anlattıklarını ben haya ettim..ne güzel bir mutluluktur o an eşin ve senin için..mutluluğunuz daim olsun canımm
ben umutlanıyorum vallaayok cnm bu günü atlattım çok şükür
yani bi belirti de yok gini..sadece zaman zaman özellikle otururken kasıklarıma garip sancılar giriyo ama tektaraflı adet sancısı gibi de değil..pek akıntım da yok oyüzden umutlanamıyorummm:26:
ooooooo herkesss burdaaaa... çok üzüldüm belki de kimse kalmamıştır diye ama hepinizi burda görünce sevindim.
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiseni de şüpheli listeme ekledim
öptüm seni ve güzel kızınıooooooo herkesss burdaaaa... çok üzüldüm belki de kimse kalmamıştır diye ama hepinizi burda görünce sevindim.
ablaaaaaaaaaaaaa kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiinnn
beni takip et özlemcimmmm
çok dedektif gördüm seniiiii
öptüm seni ve güzel kızınıben çıkmak zorundayım cnm.
Saol cnmmmmmmmmm
Kızlar oluşturduğum kısa süreli gerginlik için çok özür diliyorum. Şimdi eşleri bekleyenler gönül rahatlığıyla gidebilirlerŞaka bi yana tuttum sizi hakkınızı helal edin. Yarın sabah test fotomu ve inşallah tahlil sonuçlarımı paylaşıcam sizlerle. Sağlıcakla kalın iyi geceler
çık sen çıkkkk..benimki olsaaaaaaamaşallah enişte sabırlıymış
anamm eşim ikiz diye kuduruyo..okusammı acep özlemcimm..yoksa kendime mı acısam da okumasamkiraz sen miydin kız topikte ikiz bebek isteyen yoksa asbelova mıydı?
bi dua buldum ikiz bebek isteyenlere iyi bi duaymış
Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ yalemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır
ablaaaaa feryali listeden at artıkdaha yeni teşrif edebildiler gendileriiiiiiiiiii
feryal-asbelove-seaside-8scorpions ve diğer tüm dostlarda keşke burada olsalar şimdi.
anamm eşim ikiz diye kuduruyo..okusammı acep özlemcimm..yoksa kendime mı acısam da okumasamYasin suresinden dimi bu ayet sayısı falan varmı yoksa dua ederken mi okuyoruz öyle
beyazlim
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:40
lex:20
oz_lem:30
rmzeynep:30
nese77:30
missyaman:30
8scorpions:33
RainbowColors:20
Kalan:80
endozlem
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Kalan:120
wavybalsam
Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
zehra9090:20
Kalan:100
Canım benim bu aralar durumların karışık ondan bole oldu mucks
Canım ablam hep aklimdasiniz hamisimiz var masaallah firarperest rabbim tamamına erdirsin ya okadar seviniyorumki hamisler arttıkça hep sıra bana gelicek diye geçiyor içimden ne gÜzel topigimiz var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?