RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ooooooo herkesss burdaaaa... çok üzüldüm belki de kimse kalmamıştır diye ama hepinizi burda görünce sevindim.

ablaaaaaaaaaaaaa kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiinnn

firarcimm canım tebriklerrr maşallah..darısı başımıza inşallahh..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin..dikkat et kendineee

ne kadar güzel yazmışsın cnmm.çok duygulandım.senin anlattıklarını ben haya ettim..ne güzel bir mutluluktur o an eşin ve senin için..mutluluğunuz daim olsun canımm

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbim size de nasip etsin. Hepiniz çok mutlu olun.

ben umutlanıyorum vallaa

firarcığım yaparlar cnm .bizide habersiz bırakma tatlım dediğim gibi bu kadar belirgin testin yanlış çıkması mümkün değil cnm hele günün
bu kadar geçmişkennnnn

Kızlar oluşturduğum kısa süreli gerginlik için çok özür diliyorum. Şimdi eşleri bekleyenler gönül rahatlığıyla gidebilirler Şaka bi yana tuttum sizi hakkınızı helal edin. Yarın sabah test fotomu ve inşallah tahlil sonuçlarımı paylaşıcam sizlerle. Sağlıcakla kalın iyi geceler

beyazlim

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
lex:20
oz_lem:30
rmzeynep:30
nese77:30
missyaman:30
8scorpions:33
RainbowColors:20

Kalan:80

endozlem

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Kalan:120

wavybalsam

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

zehra9090:20

Kalan:100

Canım ben helal olsun ne demek.Sen stres yapma yeterkii..İiyi gecelerrrrrrrrrrr

anamm eşim ikiz diye kuduruyo..okusammı acep özlemcimm..yoksa kendime mı acısam da okumasamYasin suresinden dimi bu ayet sayısı falan varmı yoksa dua ederken mi okuyoruz öyle

ablaaaaa feryali listeden at artık daha yeni teşrif edebildiler gendileriiiiiiiiiii

Canım benim bu aralar durumların karışık ondan bole oldu mucks
feryal-asbelove-seaside-8scorpions ve diğer tüm dostlarda keşke burada olsalar şimdi.

Canım ablam hep aklimdasiniz hamisimiz var masaallah firarperest rabbim tamamına erdirsin ya okadar seviniyorumki hamisler arttıkça hep sıra bana gelicek diye geçiyor içimden ne gÜzel topigimiz var yaa

anamm eşim ikiz diye kuduruyo..okusammı acep özlemcimm..yoksa kendime mı acısam da okumasamYasin suresinden dimi bu ayet sayısı falan varmı yoksa dua ederken mi okuyoruz öyle

kuzucum vallahi bilmiyom yaaa nette gördüm tesadüfen sayı yoktu.... kız anaaaaam kocana söle birine sen bakacaksan ben yaparım hacı de

yine yavaşladık sankiiii..

noldu bebişimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…