RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

firarperest canim benimmmmmm ayyy cok sevindimmmmmm hayirlisiyla kapl atislarini duyar hayirlisiyla kucagina alirsin darisi basimizaaa topikteee ne cok hamisimiz olduuuu darisi tum isteyenlereeee

Eşimle problemler vardı canım kaç gündür.doktor randevum 30 unda.bu ay çalışma yapmicam canım su sonuca çok taktım kafayı sinirlerim gerildi iyice.

canııııııımmm hepimizin sorunları olabiliyor....hastalığı da takma kafana prolaktin stresle çok alakalıdır biliyorsun

ayyy tatlim uzme kendini sagligin herseyden daha onemliiiiii stres yapmaaaa kafana birsey takma rahat ol...uzuntuyle hicbirseye varamazsin kendini yipratirsinnnn uzme o tatli canini herkes esiyle tartisir kavga eder..

feryalnurrr tatllimmmm olacak beebgin icin pozitif dusun herseyin bir caresi var sadece icindeki umutu yitirmee...guclu olmalisin...bu erkekler bazen anlamiyor kadini...uzme tatli canini canim senin icin uzuldummm yaaaa kiyamam sana

ayyy tatlim uzme kendini sagligin herseyden daha onemliiiiii stres yapmaaaa kafana birsey takma rahat ol...uzuntuyle hicbirseye varamazsin kendini yipratirsinnnn uzme o tatli canini herkes esiyle tartisir kavga eder..

Sağol canım benim Allah razı olsun.çok kafaya takan biri değilim ama ben nelerle kafa yorarken onun düşüncesizlikleri beni bu sefer gerçekten üzdü.şimdi aramız iyi huzursuzluk olmasın diye uzatmadim ama çok kırıldım bi sizlerle paylaşıyorum

offff yazılanları okumadan yazamıyorum ki bişiler. Eşimle özel bir hastanenin aciline gittik. kan verdim ama sonuç çıkana kadar öldük bittik :) eşime dedim ki, sen sonucu beklerken böle olursan, ben doğuma falan girsem bayılırsın heralde :) insan tuhaf oluyor, testte net gördüğüm halde ya çıkmazsa diye defalarca sordum eşime. sonucu açıklıyorum kıııızzzzzzzzlllllllaaaaaaaarrrrrrrrr beta hcg : 259.3 :)))

bu arada firar için çok sevindim, zaten şüpheleniyordum ondan. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. peşpeşe güzel haberlerimiz geldi ne güzel.. inşallah darısı diğer bütün arkadaşlarıma..

evet canım söyledim. o zaten sürekli adet oldun mu falan diye soruyodu. Önce erken falan dedi, daha yeni evliyiz ya.. ama sonra güldü öptü beni hayırlı olsun dedi, sevindi. sıkıntı yok yanii

Yehannnn ne güzel kan testiyle sonucu kesinleştirmişsiniz Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alabilmeyi de nasip etsin.
Ben de seni takip ettim işte sonuç bu Peş peşe de doğurucaz inşallah hepimiz

Maşallah canım benim ya ne gÜzel çok mutlu olun bebisinizle

Sağol canım Allah razı olsun sizler de çok mutlu olun bebişli bebişli inşallah. Sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…