- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.041
kuzucum vallahi bilmiyom yaaa nette gördüm tesadüfen sayı yoktu.... kız anaaaaam kocana söle birine sen bakacaksan ben yaparım hacı de
yine yavaşladık sankiiii..
katılıyoruuuuuuuuuummm
noldu bebişimmmm
Eşimle problemler vardı canım kaç gündür.doktor randevum 30 unda.bu ay çalışma yapmicam canım su sonuca çok taktım kafayı sinirlerim gerildi iyice.
canııııııımmm hepimizin sorunları olabiliyor....hastalığı da takma kafana prolaktin stresle çok alakalıdır biliyorsun
feryal ve alppın çok teşekkür ederim ikinize de Allah sizlere de nasip etsin.
Aminn canım sağol.kaç yıllık evlisiniz acaba
ayyy tatlim uzme kendini sagligin herseyden daha onemliiiiii stres yapmaaaa kafana birsey takma rahat ol...uzuntuyle hicbirseye varamazsin kendini yipratirsinnnn uzme o tatli canini herkes esiyle tartisir kavga eder..
Daha yeni evliyiz canım 9.5 aylık
offff yazılanları okumadan yazamıyorum ki bişiler. Eşimle özel bir hastanenin aciline gittik. kan verdim ama sonuç çıkana kadar öldük bittik :) eşime dedim ki, sen sonucu beklerken böle olursan, ben doğuma falan girsem bayılırsın heralde :) insan tuhaf oluyor, testte net gördüğüm halde ya çıkmazsa diye defalarca sordum eşime. sonucu açıklıyorum kıııızzzzzzzzlllllllaaaaaaaarrrrrrrrr beta hcg : 259.3 :)))
bu arada firar için çok sevindim, zaten şüpheleniyordum ondan. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. peşpeşe güzel haberlerimiz geldi ne güzel.. inşallah darısı diğer bütün arkadaşlarıma..
Maşallah canım benim ya ne gÜzel çok mutlu olun bebisinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?