RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

feryalnurrr tatllimmmm olacak beebgin icin pozitif dusun herseyin bir caresi var sadece icindeki umutu yitirmee...guclu olmalisin...bu erkekler bazen anlamiyor kadini...uzme tatli canini canim senin icin uzuldummm yaaaa kiyamam sana

tatlimmmm bende senin gibi ayni seyleri yasadim her adet olusumda yasiyorummm biz daha guuclu oldugumuzu saniyorlar nazlari bize geciyor ama bu kadinin neyi var caresini bulalim demeyi dusunmeden once suratlari 5 karis asiliyor...hersey allahin takdiri bunu anlamiyorlar..kadini uzuyorlar bu sekilde...sikma canini bitanem uzatmamakla en iyisini yapsmissin...her zaman istedigin an bizimle icini dok icine atma sakin...optum seni tatlim

Canım çok şükür kan testi kesin sonuç zaten. Darısı başımıza inşallah. Bu topik ugurlu geldi hergün hamiş haberleri geliyor. Bende seni merak ediyordum ne yaptı acaba diye çok sevindim canım Allah kucagına alacağın günüde göstersin.

Kızlar ben yatıyorum mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Darısı sizlerin başına.
Hepinize iyi geceler...

evet canım söyledim. o zaten sürekli adet oldun mu falan diye soruyodu. Önce erken falan dedi, daha yeni evliyiz ya.. ama sonra güldü öptü beni hayırlı olsun dedi, sevindi. sıkıntı yok yanii

Iyi canım mutluluk en güzel anneyle paylaşılıyor dimi kendine çok dikkat beslenme programını hazırla sigarayı bıraktın dimi canim

amin canım inşallahhh.. çok sağol.. darısı başına..

Çok haklısın canım bende seni öptüm Allaha emanet ol

ya ben nasipsizimm ya butun aksam bılg basında oturuyorumm bi bebek haberı gelecek mı dıe beklıyorummm sonra ben uyuyuncaaa hopppp gelıo heberlerrr
firarperesti tebrık edıyorummmmmmmmm
yehan kanv testı sonucunu grmek kadar güzel birşey yok ınsan yınede emın olamıoo
bn keseyı gördugum halde yaşadıgım düşükten dolayı test aldırdım eşime yıne yapcam bakalım hala koyumu dıe (
ama gun ortası cok su içmiştim çizgi silik çıktı ahada silikleşio işte falan dıe ewi eşimin başına yıktım sakın aynı hatayı sizde yapmayın ((
sabah yaptgmda ılk cıgzı ıle ıkıncı cızgı aynı renkteydı boş yere kendımı kahrettım ..
özlemden bende umutluyum bu ay inşAllah guzel haberler gelecekk
feryalnur Rabbım ııcndekı sıkıntıyı gıdersın hastalığına şifalar wersın
onun içinde okuruz ne warr.
ne demişler yer gök dua ..
ama dua listesi ilerlemio rainboww abla bı kızsın bence bızeee...

oyyy firarperest de hamişşşşş... ALLAHIM sağlıkla mutlulukla kucaına almayı da nasıp etsınnnn..
Teşekkür ederim canım aminnnn darısı başına
O hatayı ben de yaptım dün akşam panik yaşadım resmen.
Neyse ki sabah yeniden test yapılmış ve ikinci çizgi görülmüştür hanımlar

Hepinize günaydın

ohh ohh süperrrr hcg ne maşallah kuzummm
ee buna bi halay .çekilir işteeee

hadiiiiiiiiiiiiii uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnn eşim nöbetten geldii kahwaltı yaptık o uyuyoo tw.yı acamıorum ses olmasın dıeee burdada kımse yokkk

Eşimle problemler vardı canım kaç gündür.doktor randevum 30 unda.bu ay çalışma yapmicam canım su sonuca çok taktım kafayı sinirlerim gerildi iyice.

Canım benim herşeyden önemli olan senin sağlığın ve biliyorsunki bu ciddi bir durum değil anne olmanıda asla engellemeyecek.Sende bana benziyorsun takıyorsun kafana ama emin ol bu şekilde belkide daha çok tetikliyorsun hormonu Allah korusun.Eşinden beklentini azalt bitanem olmuyorsa olmuyordur.

Ben azalttım.Bak ne anlatacağım geçen ayların bbirinden bir gece sol tarafıma bir ağrı girdi ölüyorum zannettim dakkalarca hıçkırıklarla ağlıyorum eşim sıcak su torbası koy geçer dedi düşünebiliyormusun.Üüzldüm unutmadım ama ya tehlikeli bişey olsaydı.İşte eşimde böyle biri iyi yanlarını görüp o tarflarını görmüyorum yoksa mutlu olamazki insan..

Maaşallah cnm benimm :118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…