RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ozom moralim iyi oldu :) eşim koydeydi biraz uzak kalmak iyi geldi üzgün moddan çıktım şimdi bu haftaya iyi başlamak istiyorum.sen evdemiydin bugün canım esin gorevdeydi aksammi geldi

oooo iyi olmuş azcık ayrı kalmak iyidir, güzel bir hafta seni bekliyor öyle hissediyorum

evet canım ben evdeydim akşama kadar, iyi oldu aslında ütü, ufak tefek bekleyen işler felan vardı onları yaptım, gelir gelmez de çıktık, 2-3 saat gezdik ama o yorgundu ben de çok oyalanmadım, bişe almak istemiyorum, neye elini atsa zamanı değil boşver bebeğe alırız bi belli olsun modundayız :18:

maaşşallah zor vallahi işin :):) bende hepsini aynı odaya doldurdum ayrı gayrı bile durmuyorlar :):):) büyük eşyaları kaldırabilsem utanmasam onlarıda sırtıma atar götürürüm :):) inş patlamazlar gerçi adamlarla beraber inerim ben bu gidişle :):) offf ya bitsede kurtulsam artıkın

canım test yapsana gününde geçmiş

selam,
hamile arkadaslarin sayisi cogalmis buna cok sevindim rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
allahim isteyen herkeze evlatlar nasip etsin

kızlar gördüm kırmızıları malesefff.duasına katılamayacagım arkadaslarım kusuruma bakmayın.zaten her duam da sizleri de anıyorum hep aklımdasınız

Günaydın arkadaşlar.Hepinize güzel,keyifli bebek haberleriyle dolu bir hafta dilerim :))Bugün için dr randevum vardı ama işlerin yoğunluğundan iptal etmek zorunda kaldım.Yarına izin alabildim.Aslında regl gecikmesi dışında bir belirtim yok.Zaten beklentimde yok,kontrol amaçlı gidecektim.Bakalım rutin gecikmemi nedir yarın öğreneceğiz.

günaydın kızlar bugün kan vermeye gittim ama veremeden geldim aile hekimimiz yoktu başka dr.la görüştüm bugün reglin 3.günü vermem lazım dedim yok öyle bişey illaki 3.günü vereceksin diye dedi.sağlık ocağı prolaktine bakmıyormuş dr.da iki sefer kan aldırma hastanede tahlil yaptır dedi elimiz boş döndük.eşimi yolladım dr.a bakalım onda neler olcak.k.doğum acilde çalışan bir tanıdık vardı ona sorucak eşim kan tahlili için şu kanı bir verebilseydim özeldede yaptırmak işime gelmiyor en az 150 -200 tutar

günaydın gacılar iki gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş..okumakta güçlük çekiyorum...

firarperest hamileymiş çok sevindm cnm allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip eder inş...

ne güzel gebelik haberleri geliyor...ben tam yumurtlama günüm dün akşamdı ama kaçırdık maalesef..bu ay gitti bebek umutları...moralim bozuk...

batı geçen arkadşlr var inş güzel haberler alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…