- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.281
Ozom moralim iyi oldu :) eşim koydeydi biraz uzak kalmak iyi geldi üzgün moddan çıktım şimdi bu haftaya iyi başlamak istiyorum.sen evdemiydin bugün canım esin gorevdeydi aksammi geldi
iviiiiiiiitttt
ayyy anacımmmm ben ev taşımada uzmanım, 4 senede 5 ev, asker eşi olmak zor her zaman derimbiz de hep evden eveye veririz ama öncesinde zaten onlara iş kalmaz, eşim de der biz bu adamlara boşa para veriyoz sen hepsini hallettin diye ama napalım onlar biz gibi mi bodozlama atıyolar sarıyolar, sonuçta düzenleyecek olan yine biziz, ne nerde bilmek istiyoruz..ben de bazı kıyaftleri çöp torbasına koyarım ama dikkat et patlatmasınlar
Kızlar yehandan ses yok dışarda herhalde hafta sonu ya
evet annesine gidecekti bi de zaten hafta sonları pek girmiyodu o..bebiş alışverişi yapıyodur belkiiii
ablaaaaaaaaaaammm iyi geceleeeeeeeerr
bi bişi söyleseydiniz iyiydi.
kızlar selam : )
ayın 15i bat günümdü.hala daha gelen giden yok.
3-4 gündür regl olucam gibi ağrım var hah diyorum eli kulağnda ama yok.
zaten ağrıda 10 dakka sürüyor geçiyor sonra.ara ara gelen bişi.
herhangi bir ıslaklıkta hissetmiyorum.akıntı falanda yok.
gelcekse gelse artık bende sıkıntıdan kurtulsam.
Canım bende uyuyorum iyigeceler sana vede herkese iyi haftalar ve dersler canikom
kızlar gördüm kırmızıları malesefff.duasına katılamayacagım arkadaslarım kusuruma bakmayın.zaten her duam da sizleri de anıyorum hep aklımdasınız
kızlar gördüm kırmızıları malesefff.duasına katılamayacagım arkadaslarım kusuruma bakmayın.zaten her duam da sizleri de anıyorum hep aklımdasınız
Daha yeni evliyiz canım 9.5 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?