RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

günaydınn aynen canım özele verilen test parasına bende yanarım.Sağlık ocağında bakmazlar canım ya kadın doğum hemen yazardı hem 3 olmassa en geç 4.gün diyor doktorlar hep bana geçen 4.günde verdim mesela en kötü ihtimal yarın kadın doğumda ver tahlillerini inş.

merhaba, ben aranıza yeni katıldım, uzun zamandır takip ediyorum ama üye olma cesaretini bulamamıştım kendimde, birkaç aydır bebek düşünüyoruz bizde fakat bir türlü uygun zamanı yakalayamadık. inşallah bu ay olur, Allah isteyen herkesin gönlüne göre verisn inşallah:)

Canım eğer muayene olacaksan sskan varsa gebelik kan testleri ücretsizmiş özel hastanelerde..Hatta ben yarın içn randevu aldım yeni öğrendim.Sen başka testler mi yaptıracaksın? Ayrıca eğer sskn yoksada 60 tl ye yapılıyormuş gebelik testi

kızlar gen yıl eltim yılbaşında hamile olduğunu söylemişti doğum ağustosta olcaktı bende dedimki niye ayarlamadın bebişi izinlerin hep boşa gidecek (eltimde bende öğretmeniz) bu ay bebek olursa ağustosda doğacak ama umrumda değil olsunda ne zaman doğarsa doğsun

Merhaba ,aramıza hoşgeldin :) Allah en kısa zamanda bebeğine kavuşturmayı nasip etsin

bende hep yazın sıcakta çok zor olur hamilelik son aylar falan derdim :) şimdi umrumda değil

Banada aynı tavsiyede bulundular..son ayrar yaza gelince hamileler çok zorlanıyormuş..ama istek olunca insanın umrunda olmuyor :)

günaydın kızlarr

hafta sonum yoğun geçti evde değildim giremedim.herkese bebişli ve herşeyden önemlisi bol sağlık ve huzurlu günler diliyorum

canım hormon testi farklı oluyor onu ayrı sormak lazım.Sende gidememişsin bugun çokmu yoğunsun canım

canım hormon testi farklı oluyor onu ayrı sormak lazım.Sende gidememişsin bugun çokmu yoğunsun canım

Canım Hormon testi sormadım ben doğrudur fiyatlar farklı olabilir.Saate 8 de havaalanından Ürdünden bir müşteri geldi onu aldım.İşyerine getirdim şimdi gezdiriyorlar onu işletmede.Benim müşterim diye benim karşılamam gerekiyormuş.Saçma sapan işler yani...Bugün çakıldım kaldım burda. pazar günü evde çalıştım teklif hazıladım sırf dr a gidebilmek için ama emir geldi dün akşam bende dr a gidemedim :S

olsun canım vardır bi hayır regli belirtin varmı

Kıyamam sana sorumluluk sahibi olunca böyle oluyor tatlım yaa mahvoluyorsun ordan oraya normal bir işçi olsan umurları olmazdııııı
Akşam acile git tatlım aciller yapıyor kan testini kaç gündür giremiyorum idrar testi yaptın mı pozitif mi çıktı ay çok soru sordum galibaaa

hoşgeldin canım naber nasıl geçti hafta sonu

Napalım ekmek parası diyip katlanıyoruz.Aslında seviyorum yoğunluğu ama dr a gitmeyi daha çok istiyormuşum :))Ne idrar ne kan testi yaptım canım çünkü yok hiçbir belirtim.Genelde 3-4 gün oynar regl günlerim o yüzden beklemedeyim anlayacağın.Ama yarına randevum var iznimide aldım genel muayene olacağım rahatlarım :))

kızlar gördüm kırmızıları malesefff.duasına katılamayacagım arkadaslarım kusuruma bakmayın.zaten her duam da sizleri de anıyorum hep aklımdasınız

üzülme canım, kırmızıları görmekte iyi yani, hiç olmazsa yeni bir başlangıç yapacaksın, inşallah bu sefer gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…