- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.321
günaydın kızlar bugün kan vermeye gittim ama veremeden geldim aile hekimimiz yoktu başka dr.la görüştüm bugün reglin 3.günü vermem lazım dedim yok öyle bişey illaki 3.günü vereceksin diye dedi.sağlık ocağı prolaktine bakmıyormuş dr.da iki sefer kan aldırma hastanede tahlil yaptır dedi elimiz boş döndük.eşimi yolladım dr.a bakalım onda neler olcak.k.doğum acilde çalışan bir tanıdık vardı ona sorucak eşim kan tahlili için şu kanı bir verebilseydim özeldede yaptırmak işime gelmiyor en az 150 -200 tutar
merhaba, ben aranıza yeni katıldım, uzun zamandır takip ediyorum ama üye olma cesaretini bulamamıştım kendimde, birkaç aydır bebek düşünüyoruz bizde fakat bir türlü uygun zamanı yakalayamadık. inşallah bu ay olur, Allah isteyen herkesin gönlüne göre verisn inşallah:)
yorucuydu şekerimmmm
Dayım geldi balıkesirden onu göreceğim diye bütün haftasonunu teyzemlerde geçirdim giremedim de sizleri özledimmmm
Bu arada hasta da oldummmm:2:
Sen nasılsın tatlım neler yaptınız görüşmeyeliiii
Feryalciğim ne regl belirtisi ne hamilelik belirtisi hişbişey yok.Sadece iştahım açıldı(gerçi ne zaman kapandıki) cildim yağlandı,tatlı yemek istiyorum.Sadece 3 saatta 1 çok hafif bel ağrısı...
ssk lılara indirimli oluyor özelde ama devlet hastaneleri bedavaya yapıyor, ama randevu almak gerekiyormuş, bugün istersen yarın için randevu al
merhaba arkadaşlar bende heyecanla karıştırırken forumları size rastladım. bat ımı eklermisiniz benimde 4 aralık olarak? inşallaah bende hamiş olarak yer alırım sonra listedeeee
herkese merhaba;
Arkadaşlar cumartesi gü nü doktora gittim doktor kesyi gördü ama kese büyük ikiz olma ihtimali var 10 gün sora bidaha gel dedi.Sizce olma ihtimnali nedir.Ne gibi durumlarda ikiz gebelikten şüpheleniliyor.Tecrubesi olanlar paylaşırsa cok sevinirim...
Napalım ekmek parası diyip katlanıyoruz.Aslında seviyorum yoğunluğu ama dr a gitmeyi daha çok istiyormuşum :))Ne idrar ne kan testi yaptım canım çünkü yok hiçbir belirtim.Genelde 3-4 gün oynar regl günlerim o yüzden beklemedeyim anlayacağın.Ama yarına randevum var iznimide aldım genel muayene olacağım rahatlarım :))
Feryalciğim ne regl belirtisi ne hamilelik belirtisi hişbişey yok.Sadece iştahım açıldı(gerçi ne zaman kapandıki) cildim yağlandı,tatlı yemek istiyorum.Sadece 3 saatta 1 çok hafif bel ağrısı...
herkese merhaba;
Arkadaşlar cumartesi gü nü doktora gittim doktor kesyi gördü ama kese büyük ikiz olma ihtimali var 10 gün sora bidaha gel dedi.Sizce olma ihtimnali nedir.Ne gibi durumlarda ikiz gebelikten şüpheleniliyor.Tecrubesi olanlar paylaşırsa cok sevinirim...
bu konuda tecrubeli olan yada bilgisi olan arkadaşım var mıdır?
herkese merhaba;
test yaptın mı, bi test yapsaydın, hiç mi umudun yok
hoş geldin canım, yumurtlama gününü tesbit edebilmek için çeşitli yöntemler var, ateş tekibi, ovulasyon testleri gibi onları dene istersen
cnm acilde çalışan bir tanıdık var o yardımcı olursa acilden yaptırmayı istiyorum eşim soracaktı bakalım.bu arada eşimde çıkmış dr.dan varikosel nüksetmiş demiş çarşambaya ultrason randevusu vermiş.bekarken olmuştu varikosel ameliyatı ama belki şimdide olması gerekebilir böylece bizim bebek planlarıda başka bahara kalırherşeyin hayırlısı tabiki allahım ne zaman nasip ettiyse ozaman olur.keşke eşimde benimle birlikte 6-7 ay önce dr.a gitseymiş hiç değilse onca ay ümitle beklemezdik.
bizde seni özledik canım üzülme sıkma canını çalışmalara devam et :)) bizde hep aynı canım rutin hayata devam işte
bu konuda tecrubeli olan yada bilgisi olan arkadaşım var mıdır?
o iştah bendede hiç kapanmıyorsenin bu ay çalışma yeniydi ondan pek bir ihtimal vermiyordun dimi canım :)
Aynen canım körolasıca bir iştah kapansa şaşardım :))Ben daha yeni başlayacaktım yumurtlama gününde birşey olmadı..O sebeple ihtimal çok düşük:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?