- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.341
inşallah ameliyata gerek kalmaz, şimdi de çok geç kalmış sayılmazsınız
merhaba arkadaşlar bende heyecanla karıştırırken forumları size rastladım. bat ımı eklermisiniz benimde 4 aralık olarak? inşallaah bende hamiş olarak yer alırım sonra listedeeee
geç kaldığımızdan değil de cnm her ay umutla beklemek yıpratıyor insanı yoksa kızım daha çok büyük değil yaşımda 32 önümde zaman var ne kadar geç olursa eşimin 3.yü isteme imkanı azalır.
o iştah bendede hiç kapanmıyorsenin bu ay çalışma yeniydi ondan pek bir ihtimal vermiyordun dimi canım :)
Aynen canım körolasıca bir iştah kapansa şaşardım :))Ben daha yeni başlayacaktım yumurtlama gününde birşey olmadı..O sebeple ihtimal çok düşük:)
Hayırlısı canım yaaa o hiç belli olmaz ama sen ümitlenme çok gelirse sürpriz olsunnnn
kızlar ben çıkıyorum bugün okula biraz erken gideceğim .bana dua edin bugün ilk defa tek başıma araba kullanacağım kazasız belasız gidip geleyim
evet gerçekten ümitle bekleyip hayal kırıklığı yaşamak çok yıpratıyor insanı bunu en iyi bilenlerden biri de benimsen üçüncüyü istemiyor musun
bende öğrenebilirmiyim? nasıl tespit edicez bu günüü?
ateş takibi; her Ateş ölçme yönteminde ateş ölçme nasıl yapılıyor ?
Sevgili anne adayları sizler her gün aynı saatte yataklarınızdan kalkmadan önce dijital termomete ile dil altından ölçüm alacaksınız. Ateşinizin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edecek ve reglderecenizi öğreneceksiniz. Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0,2 derece gibi bir yükselme gösterir. O zaman yarın yumurtlama günüm diyecek ve o gün sıklıkla ilişkiye gireceksiniz. Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımız zaman ateşimiz biraz yükselir ve bizde yumurtlama durumunu anlarız.
Örneğin adet olduğun derecen 36.0′dır. Eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir
Ateş ölçümlemesinde nasıl bir yol izlemeliyim ?
Saatlerinizi kuracaksınız ve her sabah örneği 8 gibi yataktan kalkmadan önce dijital termometre ile dilinizin altından ateşinizi ölçeceksiniz. Ölçümü yaptıktan sonra bunu bir kenara tarih vererek yazacaksınız. Unutmayın her zaman kişiden kişiye bu derece değişir ve her kadının her ay aynı şekilde yumurtlaması olmaz. Hergün bu ölçümü yaptığınızda bir gün sabah ateş derecenizin 0.2 yükseldiğini göreceksiniz sevgili arkadaşlarım. İşte o günden bir sonraki gün sizin yumurtlama tarihinizdir. Kesinlikle ateş ölçme yönteminde not tutacak ve saat olayına mutlaka dikkat edeceksiniz.
ALINTIDIR
kızlar ben çıkıyorum bugün okula biraz erken gideceğim .bana dua edin bugün ilk defa tek başıma araba kullanacağım kazasız belasız gidip geleyim
Buyrun size tablo yapmanızda yumurtlama gününü bulmanızda faydalı bir site arkidişlerrrr
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
yalnız ben bundan bişi anlamadım :S
kiraztepe ve asbelove ikinizede çok çok teşekkür ederim. farkettimde bizim evde hiç derece yok. anneme aldırayım hemen şimdi 1 tanee :)
kızlar selam : )
ayın 15i bat günümdü.hala daha gelen giden yok.
3-4 gündür regl olucam gibi ağrım var hah diyorum eli kulağnda ama yok.
zaten ağrıda 10 dakka sürüyor geçiyor sonra.ara ara gelen bişi.
herhangi bir ıslaklıkta hissetmiyorum.akıntı falanda yok.
gelcekse gelse artık bende sıkıntıdan kurtulsam.
sağlıkla huzurla ve bebişlerimleeee :):) çok teşekkür ederim rainbow :):) iyi geceler Allah rahatlık versin :)
kızlar gördüm kırmızıları malesefff.duasına katılamayacagım arkadaslarım kusuruma bakmayın.zaten her duam da sizleri de anıyorum hep aklımdasınız
Ben senden umutluyum cnm hayırlısı tabikiiiGünaydın arkadaşlar.Hepinize güzel,keyifli bebek haberleriyle dolu bir hafta dilerim :))Bugün için dr randevum vardı ama işlerin yoğunluğundan iptal etmek zorunda kaldım.Yarına izin alabildim.Aslında regl gecikmesi dışında bir belirtim yok.Zaten beklentimde yok,kontrol amaçlı gidecektim.Bakalım rutin gecikmemi nedir yarın öğreneceğiz.
günaydın kızlar bugün kan vermeye gittim ama veremeden geldim aile hekimimiz yoktu başka dr.la görüştüm bugün reglin 3.günü vermem lazım dedim yok öyle bişey illaki 3.günü vereceksin diye dedi.sağlık ocağı prolaktine bakmıyormuş dr.da iki sefer kan aldırma hastanede tahlil yaptır dedi elimiz boş döndük.eşimi yolladım dr.a bakalım onda neler olcak.k.doğum acilde çalışan bir tanıdık vardı ona sorucak eşim kan tahlili için şu kanı bir verebilseydim özeldede yaptırmak işime gelmiyor en az 150 -200 tutar
Canım moralin bozulmasın öncesinde olduysa inşAllah hamile kalırsın yada belki dün yumurtlamamışsındır bazen belirtilerden 1 gün sonra yumurtlarsın belki bugündür bugün mutlaka çalışma.günaydın gacılar iki gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş..okumakta güçlük çekiyorum...
firarperest hamileymiş çok sevindm cnm allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip eder inş...
ne güzel gebelik haberleri geliyor...ben tam yumurtlama günüm dün akşamdı ama kaçırdık maalesef..bu ay gitti bebek umutları...moralim bozuk...
batı geçen arkadşlr var inş güzel haberler alırız...
digital termometre olmasına dikkat et tatlımm
Amin cnm inşAllahhhhhmerhaba, ben aranıza yeni katıldım, uzun zamandır takip ediyorum ama üye olma cesaretini bulamamıştım kendimde, birkaç aydır bebek düşünüyoruz bizde fakat bir türlü uygun zamanı yakalayamadık. inşallah bu ay olur, Allah isteyen herkesin gönlüne göre verisn inşallah:)
herkese merhaba;
Arkadaşlar cumartesi gü nü doktora gittim doktor kesyi gördü ama kese büyük ikiz olma ihtimali var 10 gün sora bidaha gel dedi.Sizce olma ihtimnali nedir.Ne gibi durumlarda ikiz gebelikten şüpheleniliyor.Tecrubesi olanlar paylaşırsa cok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?