RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rainbowcummmm ben dun kadikoy810 40 tane okumustum sanirim gormedinnn ve ben 9 kasimda adet oldummm 10 aralik yazarmisin bitanemmm habibtem benim haber verdigimi sandimmm simdi listeye bakinca gordum kusura bakma:26::26::26::26:

Firarperest hamiş miii aaaaa çok sevindimmmmmm
Allahım kucağında göstersin tatlımmmmmm
Ya ilk defa sayfaları okumayayım dedim hamiş haberini kaçırmışım görüyor musunnnnn
Fatmacık senin eşinde de varikosel mi çıktı ameliyat tek çözüm diye duydum nasıl olacak dr. ne dediiii
Hastayım kaçırdığım arkadaşlar kusuruma bakmayın nolurrr
Reglim yeni bitti dualara da son hızla katılacağım Allahımın izniyle okuyamadığım arkadaşlarım hakkınızı helal edin kusuruma bakmayın lütfennn

kadikoy810

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
RainbowColors:33
8scorpions:30
zehra9090:20
rmzeynep:60
oz_lem:20
asbelove:50
ALPPIN:40

Toplam:40

zerbas

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Toplam:110

leylam123

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

8scorpions:30

Toplam:80

8scorpionsummm nasilsin habibteee...hayirlisi olsun bitanem senin icin en kisa zamanda bebisin seninle olurrrr....canimsin sen

rainbowcummmm ben dun kadikoy810 40 tane okumustum sanirim gormedinnn ve ben 9 kasimda adet oldummm 10 aralik yazarmisin bitanemmm habibtem benim haber verdigimi sandimmm simdi listeye bakinca gordum kusura bakma:26::26::26::26:

düzelttim bitanem.habibtem..

resim koymuştun bir ara o fıstık senmisin tatlım

Son düzenleme:

an be an yaşadık o heyecanları acayip güzeldi.Maaşallah Darısı hepinize inşAllahhhhhhhhhh

iyi dileklerin icin tsk ederim ablacimmmmmm ins bu topikte sevincimizi yasiayacazz hep birlikteeeesiradaki arkadastan 20 tane dusermisin habibteeee hem dolma yapiyorumm hemde okuyorumm hemdee yaziyorum sizeee

İnşAllah canım benim

Sabah dr. gittim dişlerime yine işlem yapıldı .2 randevum daha var onlar narkozsuz olacak sanırım.çalışmalara devamm Şimdi evde iş zamanı dünde yoktum evde işler birikti...Arada yazarım ama sevgilerrrrrrrr

an be an yaşadık o heyecanları acayip güzeldi.Maaşallah Darısı hepinize inşAllahhhhhhhhhh

Maaşallah maaşallah hamişlerimiz artıyor çok şükürrrrrr

evet habibtem bendeim dun kinam gecemdi yarin 1.evlilik yildonumumuzzz kizlara gostermek istedimmm tsk ederim o senin gonlunun guzelligi habibtemmm

Bende bakmak istiyorum kaçıncı sayfada tatlım ben bi kaç gündür giremedim yaa çok ilerlermişsiniz maaşallahhhh
50.yılınızı da böyle mutlu huzurlu sağlıkla kutlamanız dileğiyle canımmmm

kolay gelsin bitanemmmm hadi bakalım bende iyileşeyim son sürat başlayacağız çalışmalaraaaa

asbeloveeee canim benimmm senin icin tekrar koyarim fotoyu habibtem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…