- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.361
merhaba arkadaşlar bende heyecanla karıştırırken forumları size rastladım. bat ımı eklermisiniz benimde 4 aralık olarak? inşallaah bende hamiş olarak yer alırım sonra listedeeee
asbelove çok çok teşekkür ederim yardımların için üyeliğimide yapayım yemek dönüşü. bakayım neymiş ne değilmiş. afiyet olsun sizeee.
asbelove çok çok teşekkür ederim yardımların için üyeliğimide yapayım yemek dönüşü. bakayım neymiş ne değilmiş. afiyet olsun sizeee.
rainbowcummmm ben dun kadikoy810 40 tane okumustum sanirim gormedinnn ve ben 9 kasimda adet oldummm 10 aralik yazarmisin bitanemmm habibtem benim haber verdigimi sandimmm simdi listeye bakinca gordum kusura bakma:26::26::26::26:
Firarperest hamiş miii aaaaa çok sevindimmmmmm
Allahım kucağında göstersin tatlımmmmmm
Ya ilk defa sayfaları okumayayım dedim hamiş haberini kaçırmışım görüyor musunnnnn
Fatmacık senin eşinde de varikosel mi çıktı ameliyat tek çözüm diye duydum nasıl olacak dr. ne dediiii
Hastayım kaçırdığım arkadaşlar kusuruma bakmayın nolurrr
Reglim yeni bitti dualara da son hızla katılacağım Allahımın izniyle okuyamadığım arkadaşlarım hakkınızı helal edin kusuruma bakmayın lütfennn
düzelttim bitanem.habibtem..
resim koymuştun bir ara o fıstık senmisin tatlım
evet habibtem bendeim dun kinam gecemdi yarin 1.evlilik yildonumumuzzz kizlara gostermek istedimmm tsk ederim o senin gonlunun guzelligi habibtemmm
Tatlım hsg değerinle biraz bağlantılı oluyor hcg değerin normalin üzerindeyse ikiz olma olasılığı olabiliyor diye biliyorum kaç en son hcg değerin
an be an yaşadık o heyecanları acayip güzeldi.MaaşallahDarısı hepinize inşAllahhhhhhhhhh
evet habibtem bendeim dun kinam gecemdi yarin 1.evlilik yildonumumuzzz kizlara gostermek istedimmm tsk ederim o senin gonlunun guzelligi habibtemmm
Kan testi yapılmadı bana.Ultrasonda görüldü gebelik...
İnşAllah canım benim
Sabah dr. gittim dişlerime yine işlem yapıldı .2 randevum daha var onlar narkozsuz olacak sanırım.çalışmalara devammŞimdi evde iş zamanı dünde yoktum evde işler birikti...Arada yazarım ama sevgilerrrrrrrr
Maaşallah maaşallah hamişlerimiz artıyor çok şükürrrrrr
Bende bakmak istiyorum kaçıncı sayfada tatlım ben bi kaç gündür giremedim yaa çok ilerlermişsiniz maaşallahhhh
50.yılınızı da böyle mutlu huzurlu sağlıkla kutlamanız dileğiyle canımmmm
asbeloveeee canim benimmm senin icin tekrar koyarim fotoyu habibtem benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?