RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

feryalim ne yaptın sen eşinle aranız düzeldi mi?
Ben o akşam kafa göz daldım
Sonra barıştık sarmaş dolaş yattık

valla bende aynen sonra bıraktım uğraşmayı kendi haline bıraktım gece sarılıyor uyurken sabah dedim neden sarıldın yanlışlıkla oldu diyo dünde köye gitti şimdi durumlar iadere eder canım

valla bende aynen sonra bıraktım uğraşmayı kendi haline bıraktım gece sarılıyor uyurken sabah dedim neden sarıldın yanlışlıkla oldu diyo dünde köye gitti şimdi durumlar iadere eder canım

hadi bakalım canım yiğitliği de bırakmıyor desene
benimki o akşam binbir türlü şey yaptı gönlümü alacak diye
bir an önce toparlayında çalışmalar güme gitmesin saçma sapan tripleri yüzünden gıcık kocaların
bu arada dr.a gittin mi tatlım ilaca başladın mı son durum ne sağlığınla ilgili?

çok güzel yazmışsın üyeliğimide yaptım artık hergün kaydedeceğim.

canım endokrin.e gidicemde ayın 30 unda ondan önce bişey kullanmak istemiyorum teşhis aşamasında karışıklığa yol açmasın diye .bu ay çalışma yapmıcam canım ya zaten yumurtlamamı engelliyor bu durum olduki yumurtladım düşük riskide var çok araştırdım canım o yüzden doktora gidip ilacıma başlamadan çalışma yapmamaya karar verdim

hayırlısı olsun o zaman canım
Allahım yazmıştır zaten hakkımızda hayırlısını zamanını beklio bebişlerimizzzzz inşallahhhh

Feryalciğim öncesenin sağlığın hayatım doktorun zaten sana bir program çizecektir.Hakkımızda herşeyin hayırlısı.

asbeciğim ikiz büyütmek kolay değil bacım 90da olsan 3a gider hepsi :118: hayırla sağlıkla nasib olsun inşAllahhhhhhhh

yaa ben veremiyorum çok sinir oluyorum gerçi kilon normal diyorlar ama bu kiloyla hamile kalırsam 80kiloyu bulurum diye korkuyorum yaa

canım benim boyum var birazda iri yapılıyım kilom kötü durmuyor ama kilo işte tiroide de baktırıcam bu yıl 9 kilo verdim durdu dahada vermem gerek

Arkadaşlar bugün soğan küründe 6.günüm dün ağrım çok olunca akşam içmedim bugün tekrar içtim öğlen.sizce 1 bardakmı içsem günde ne yapsam ? 15 günü tamamlamak isitiyorum faydasına çok inanıyorum.Rahmi temizliyor diyorlar inşAllah

aynen ablacım ya sakin ve huzurlu bir hayat yaşamaya çalışacağım öncelikle,bazen aşırı sinirleniyorum belki psikoloğa falan da giderim gitmişken bide diyetisyene de giderim hehehe

canım benim boyum var birazda iri yapılıyım kilom kötü durmuyor ama kilo işte tiroide de baktırıcam bu yıl 9 kilo verdim durdu dahada vermem gerek

Kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben yine de hatırlatayım, tiroid bozuklukları hamiile kalmayı zorlaştırıyor. Baktırmayan varsa mutlaka baktırsın derim. Hepinizi öperim :))

Kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben yine de hatırlatayım, tiroid bozuklukları hamiile kalmayı zorlaştırıyor. Baktırmayan varsa mutlaka baktırsın derim. Hepinizi öperim :))

haklısın canım hatırlattığın için sağol

abla hiç bir bilgim yok bu konuda (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…