- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.381
Habibtemyerim seni tatlımmmmmm
Çok tşk ederimmmmmmm
İyi ki varsınız kızlarrrrrrr
asil ben seni yerimmmmm sekerparem benimmmmmm sende iyiki varsin habibtemmmmmm
feryalim ne yaptın sen eşinle aranız düzeldi mi?
Ben o akşam kafa göz daldım
Sonra barıştık sarmaş dolaş yattık
digital termometre olmasına dikkat et tatlımm
kayınvalidem ben zaten torunlarıma diye 2 tane almıştım dedi lazım olur diye. yani evden vericek inşalah dediğin gibidir. alından ve kulaktan ölçeni varmış hangisini alayım peki?
valla bende aynen sonra bıraktım uğraşmayı kendi haline bıraktım gece sarılıyor uyurken sabah dedim neden sarıldın yanlışlıkla oldu diyodünde köye gitti şimdi durumlar iadere eder canım
Tablo yapmak ve fertility friend sitesine üye olmak için öncelikle google dan arayıp fertility friend sitesine giriyoruz.
√ Orada kullanıcı adı ve şifre isteyen kısımda sign up yazısını buluyoruz ve ona tıklıyoruz.
√Çıkan sayfada choose a username kısmına bir kullanıcı adı seçip yazıyoruz.
√ Your email address kısmına email adresimizi giriyoruz.
√ Next yazısına tıklıyoruz ve çıkan sayfada send the course directly to my email inbox yazan kutucuğu işaretliyoruz.
√ Daha sonra çıkan sayfada start now yazısını tıklıyoruz ve I accept all terms yazan kutucuğu işaretliyoruz.
√ Bu işlemlerden sonra, çikan sayfada your date of birth olan kısma doğum tarihimizi giriyoruz.
√ Calendar week starts on Sunday yazan yeri Monday olarak değiştiriyoruz.
√ Your Menstrual Cycle Setup: Last Menstrual Period yazan yere son adet tarihimizi giriyoruz.
√ Usual Cycle Length yazan yere adet döngümüz kaç günse onu giriyoruz.
√ Thermometer and Temperature Method olan kısımda Units yazan yeri celcius olarak değiştiriyoruz.Orally yazan yer aynen kalsın.
√ Daha sonra set up yazısını tıklıyoruz.
√ Bu işlemden sonra karşımıza bir takvim çıkacak.Takvimde ateş ölçmeye başladığımız günü buluyoruz ve temperature yazan kısma derecemiz kaç çıktıysa onu giriyoruz.
√ Time olan kısma hergün saat kaçta ölçüyorsak onu giriyoruz.Onu otomatik ayarlamak için set default diyoruz ve çıkan sayfada Default Wakeup Time yazısının olduğu yere hergün ölçeceğimiz saati yazıyoruz.
√ Başka birşey işaretlemeden en son set yazısını tıklıyoruz.
√ Cervical Fluid olan kısm akıntı gireceğimiz yer ve oraya tıkladığımızda karşımıza çıkanlar ise
dry kuru, sticky yapışkan akıntı, creamy krem kıvamındaki akıntı,watery su gibi olan akınti ve eggwhite olansa tam yumurtlama zamanında gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı demektir.
√ Menses/Spotting olan kısım adet olduğumuz günlerde işaretleyeceğimiz kısımdır; örneğin leke geliyorsa spotting,hafif geliyorsa light, orta derecede ise medium, ağır geliyorsa heavy yazısını işaretliyoruz.
√ Intercourse/Insemination olan bölüm ise ilişki var mı yok mu onu belirten kısım. Oraya yes ya da no girmek yeterli. Ya da ilişki sabah olduysa am akşam olduysa pm seçenegini isaretliyoruz.
√ Tüm bu işlemlerden sonra save yazısını tıklıyoruz ve girdigimiz bilgileri kaydediyoruz.
Buyur canım nasıl yapacağın siteye üye olman gerek
çok güzel yazmışsın üyeliğimide yaptım artık hergün kaydedeceğim.
hadi bakalım canım yiğitliği de bırakmıyor desene
benimki o akşam binbir türlü şey yaptı gönlümü alacak diye
bir an önce toparlayında çalışmalar güme gitmesin saçma sapan tripleri yüzünden gıcık kocaların
bu arada dr.a gittin mi tatlım ilaca başladın mı son durum ne sağlığınla ilgili?
canım endokrin.e gidicemde ayın 30 unda ondan önce bişey kullanmak istemiyorum teşhis aşamasında karışıklığa yol açmasın diye .bu ay çalışma yapmıcam canım ya zaten yumurtlamamı engelliyor bu durum olduki yumurtladım düşük riskide var çok araştırdım canım o yüzden doktora gidip ilacıma başlamadan çalışma yapmamaya karar verdim
hadi hayırlı olsun tatlımmm inşallah bu ay ilk ve son olurrr
hayırlısı olsun o zaman canım
Allahım yazmıştır zaten hakkımızda hayırlısını zamanını beklio bebişlerimizzzzz inşallahhhh
oyle canım ya vardır bir hayır biraz kilo veririm belki o arada
yaa ben veremiyorum çok sinir oluyorum gerçi kilon normal diyorlar ama bu kiloyla hamile kalırsam 80kiloyu bulurum diye korkuyorum yaa
Feryalciğim öncesenin sağlığın hayatım doktorun zaten sana bir program çizecektir.Hakkımızda herşeyin hayırlısı.
asbeciğim ikiz büyütmek kolay değil bacım90da olsan 3a gider hepsi :118: hayırla sağlıkla nasib olsun inşAllahhhhhhhh
canım benim boyum var birazda iri yapılıyım kilom kötü durmuyor ama kilo işte tiroide de baktırıcam bu yıl 9 kilo verdim durdu dahada vermem gerek
Kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben yine de hatırlatayım, tiroid bozuklukları hamiile kalmayı zorlaştırıyor. Baktırmayan varsa mutlaka baktırsın derim. Hepinizi öperim :))
Arkadaşlar bugün soğan küründe 6.günüm dün ağrım çok olunca akşam içmedim bugün tekrar içtim öğlen.sizce 1 bardakmı içsem günde ne yapsam ? 15 günü tamamlamak isitiyorum faydasına çok inanıyorum.Rahmi temizliyor diyorlar inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?