RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hoş geldin canım, yumurtlama gününü tesbit edebilmek için çeşitli yöntemler var, ateş tekibi, ovulasyon testleri gibi onları dene istersen

merhaba, bu ay arkadaşım ovulasyon testi verdi birkaç tane onları deneyeyim dedim adetimin 16. gününden itibaren yapmaya başladım 20ve 21. günde 2.çizgi hafif silik çıktı bir önceki ay reglm 37 günde olduğu için pek de ümitlenmedm açıkcası ama 20.günde ilişki sonrasında 21.gün rahatsızlandım ondan sonra bir daha 2. çizgi çıkmadı, bu ay için pek umudum yok ama bir sonraki ay inşallah, daha iyi takip ederim de bende adımı yazdırırım altın harflerle:):):) Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin...

Kızlar benim kızmızılar hafiften göründü.Karnımdada ağrı başladı ...Beklemiyordum çünkü yumurtlama gününde olmadı bişey ama içim bir tuhaf oldu ..sanki yarın bana dr müjde verecekti bende burda size...

Sana da mı ikiz doğuyor tatlım ay inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir tek ikiz farketmez hayırlısıyla gelsinlerde

Amanda aman ne güzel hatunmuşsun bacım sennnnnn
Allah nazardan saklasınnnnnn
Bir an önce bebişini de yollasın rabbimmmm

habibtem tsk ederimmmm baglantim gittti yazamadim hemen eminimmm sende ve burdaki herkess cok guzelll cunku iclerindeki guzelligi hissedebiliyorummmmm...ayyy hepimize en kisa zamanda bebisimiz olur onun yaramazliklarini anlatiriz ilk dis cikarmalarini ilk adimlarini ilk anne deyisini ne guzell yaaaa allahim herkese gonlundekini nasip etsinnn

canım benim boyum var birazda iri yapılıyım kilom kötü durmuyor ama kilo işte tiroide de baktırıcam bu yıl 9 kilo verdim durdu dahada vermem gerek

Ya ben 170im 63kiloyum herkes şu anda çok iyisin diyor ama benim normal kilom 58olduğu için kötü hissediyorum kendimi bi de hiç spor yapmayınca daha da kötü oluoooo

Hay Allah yaa.Bende hep öyle hissetmiştim ve belkide seninde böyle hissetmenin sebebi oldum.Üzüldüm şimdi.Ama lütfen sen üzülme Müjde sadece 1 ay gecikti o kadar

asbelove'ciğim ikizi bende çok istiyorum Rabbim hakkımızda hayırlı ise nasip etsin inşAllah.Şahsen benim hayalimde 3 çocuk vardı 1 i için 2 sene bekledim.2.si için ne kadar daha bekleyeceğim bilmiyorum .3.ye ne yaşım nede sağlığım kaldırırmı bilmem.İkiz olsa hiçde fena olmazdı.Ama işte hayırlı sağlıklı inşAllahhhhhhhh..

Ya ben 170im 63kiloyum herkes şu anda çok iyisin diyor ama benim normal kilom 58olduğu için kötü hissediyorum kendimi bi de hiç spor yapmayınca daha da kötü oluoooo

kız seni gebertirim manyak kafaya taktığı kiloya bak ahhh ahhh şimdi gircem bunalıma az kaldı

Hay Allah yaa.Bende hep öyle hissetmiştim ve belkide seninde böyle hissetmenin sebebi oldum.Üzüldüm şimdi.Ama lütfen sen üzülme Müjde sadece 1 ay gecikti o kadar

Yok canım benim sen gayet mantıklı olan olasılığı söyledin.Üzülme sakın..içim bi buruldu sadece ,ama aylarca uğraşanları okuyunca üzülmeye hakkım yok diye düşünüyorum.Doğru dürüst çalışmalara başlayalım kısmetse olur inşallah :))

kızlar merhaba

ben bu ay çmrekotu bal tarçına başladım.ateş ölçme yöntemini yapmaya başladım.az çok biliyorum arık ovi.günlerimi testlede kontrol edeceğim
Birdeeşimin kontrolü var oda hayırlısıyla güzel haberler verirse bu ay tam teşekküll hazırlanmış olacağım bakalım

canım geçen ay aynısı banada oldu çok düşük ihtimale bile umut bağlamıştım artık daha temkinliyim tecrübe oldu bunlar bize ama bende senden umutluyum yakın zamanda olacağına dair.özlemden de umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…