- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.401
Bende hipotiroitte var :ilaç kullanıyorum ykında baktıracağım hormonlarıma.
hoş geldin canım, yumurtlama gününü tesbit edebilmek için çeşitli yöntemler var, ateş tekibi, ovulasyon testleri gibi onları dene istersen
aaa geçmiş olsun rainbow ablacığım inş.hormoncuklar iyi durumdadır
bana çok çektirdi cnm bu tiroit ameliyatta oldum ilaç kullanıyorum şimdi.Takipteyim cnm.İnşAllah iyi durumdadırlar:)) Allahım kötüsünden korusun...Dermansız dert vermesin şifa versin inşAllah tüm hastalara.Amin
Feryalciğim öncesenin sağlığın hayatım doktorun zaten sana bir program çizecektir.Hakkımızda herşeyin hayırlısı.
asbeciğim ikiz büyütmek kolay değil bacım90da olsan 3a gider hepsi :118: hayırla sağlıkla nasib olsun inşAllahhhhhhhh
Amanda aman ne güzel hatunmuşsun bacım sennnnnn
Allah nazardan saklasınnnnnn
Bir an önce bebişini de yollasın rabbimmmm
canım benim boyum var birazda iri yapılıyım kilom kötü durmuyor ama kilo işte tiroide de baktırıcam bu yıl 9 kilo verdim durdu dahada vermem gerek
Kızlar benim kızmızılar hafiften göründü.Karnımdada ağrı başladı ...Beklemiyordum çünkü yumurtlama gününde olmadı bişey ama içim bir tuhaf oldu ..sanki yarın bana dr müjde verecekti bende burda size...
Ya ben 170im 63kiloyum herkes şu anda çok iyisin diyor ama benim normal kilom 58olduğu için kötü hissediyorum kendimi bi de hiç spor yapmayınca daha da kötü oluoooo
Hay Allah yaa.Bende hep öyle hissetmiştim ve belkide seninde böyle hissetmenin sebebi oldum.Üzüldüm şimdi.Ama lütfen sen üzülmeMüjde sadece 1 ay gecikti o kadar
Yok canım benim sen gayet mantıklı olan olasılığı söyledin.Üzülme sakın..içim bi buruldu sadece ,ama aylarca uğraşanları okuyunca üzülmeye hakkım yok diye düşünüyorum.Doğru dürüst çalışmalara başlayalım kısmetse olur inşallah :))
gelecek ay çok güzel olacak cnm.
bana çok çektirdi cnm bu tiroit ameliyatta oldum ilaç kullanıyorum şimdi.Takipteyim cnm.İnşAllah iyi durumdadırlar:)) Allahım kötüsünden korusun...Dermansız dert vermesin şifa versin inşAllah tüm hastalara.Amin
Yok canım benim sen gayet mantıklı olan olasılığı söyledin.Üzülme sakın..içim bi buruldu sadece ,ama aylarca uğraşanları okuyunca üzülmeye hakkım yok diye düşünüyorum.Doğru dürüst çalışmalara başlayalım kısmetse olur inşallah :))
çok geçmiş olsunnn canım Allahım bir daha göstermesinnnn....
aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?