RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım üzülmek yok stres hiç yok
Allahım herşeyi bilir verirrr

Canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyle bana hayal gibi geliyor artık ama er ya da geç yaşayacağız Allahımın izniyleeee

Harika olur tatlım yaaa Allahım bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin tabi ama ikizi hakkımızda hayırlı kılarsa da hiç fena olmaz hani

kız seni gebertirim manyak kafaya taktığı kiloya bak ahhh ahhh şimdi gircem bunalıma az kaldı

Yaaaa ama amaa ammmaa

Haklısın canım insan yinede umut ediyor:))Ben özlem ve reandan bekliyorum ...hadi hayırlısı :))

Haklısın canım insan yinede umut ediyor:))Ben özlem ve reandan bekliyorum ...hadi hayırlısı :))

Ben hamileyim diye dolaşıyordum ortalıkta fıstık bütün belirtiler uyuyordu meğerse vücudumun oyunuymuş acaip yıkıldım
Ama ertesi gün ayağa kalktım yeniden çünkü her ay bizim için yeni bir umutttttt
Allahım hepimizi tez zamanda kavuştursun bebişlerimizeee

cnm ovulasyon testi kullanıyrm ben cuma günü çift çizgiyi yakaladım..bu demek oluyo yumurtlama 24 ve 36 saat sonra olacak...ctesi oldu çalışma. pazar günü de olsun istedim..maalesef iki gün üst üste olmadı cnm sıkıldı..
hayırlısı cnm olacaksa olacak olmayacaksa da olmaz...yeterki yüce mevla ol desin ol demedn olmaz...ama cnm sıkıldı işte...

Ben hamileyim diye dolaşıyordum ortalıkta fıstık bütün belirtiler uyuyordu meğerse vücudumun oyunuymuş acaip yıkıldım
Ama ertesi gün ayağa kalktım yeniden çünkü her ay bizim için yeni bir umutttttt
Allahım hepimizi tez zamanda kavuştursun bebişlerimizeee

cnm ovulasyon testi kullanıyrm ben cuma günü çift çizgiyi yakaladım..bu demek oluyo yumurtlama 24 ve 36 saat sonra olacak...ctesi oldu çalışma. pazar günü de olsun istedim..maalesef iki gün üst üste olmadı cnm sıkıldı..
hayırlısı cnm olacaksa olacak olmayacaksa da olmaz...yeterki yüce mevla ol desin ol demedn olmaz...ama cnm sıkıldı işte...

ben buna kesınlıkle coook inanıyorummm Peygamber efendimiz ne demiş ya hayır söyleyın ya susun..Hatta kardeslerım bnmle bu ay cok dalga gectılerr ewrene msj yolla gelsın dıolar ama ben cook ınnadım bnm ablam ist.Tapu kads. sözleşmeli memur we eşi Samsun'da ayrılar eşi ile we gidemıoda yanına çakılı kadro oldugu ıcın ben ona hep dedım ewrene olumlu msj gönder olacak de dedım oda hep dua ettı bu ay we nıtekım bu sabah gaztelerde bütün sözleşmelilerının kadroya gecırlecegı wede artık sözleşmeli eleman alınmyacagı yazıyordu..Bnde bebek için bu ay hep aynısı yaptım eşime hep dedim ki bak bu ay olacak kan değerim normal olacak doktor hersey cok guzel diyecek dedım wede öle olduuu..Hem dua etmek hemde olumlu konusmak çokkk önemliiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi bakalımmm gelsib bebeklerrr NO'BAT (

sıaradaki arkadaslara 20 tane alıyorum raınbowwwwcolorssss bnm yas buyuk bn abla diyemıorum sana

sırasını bekliyor anası neden öyle diyorsun ama canım nasıl geçtin okul ne var ne yok

21.ayda olur tatlummmmm belki nerden bilünnnn
şu anda favori sensinnnn

sırasını bekliyor anası neden öyle diyorsun ama canım nasıl geçtin okul ne var ne yok

canımm okul iyiydi şükür, eve geldim ama kociş nöbetçi sen nasılsın, günün nasıldı? kociş yanlışlıkla sarıldı haaa, benimki de bazen aynısına yapar yanlışlıkla oldu felan diye

21.ayda olur tatlummmmm belki nerden bilünnnn
şu anda favori sensinnnn

kızlar bana bakın eğer bu ay da cortlarsam gelir burda salya sümük ağlarım haaaa ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…