RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ağla bacım ağla biz burda birbirimize destek olmak için varızzz ben ağlarken siz bana nasıl sarıldınız bizde sana sarılırız
amma bir şartla ertesi gün kaldığımız yerden hayata devam edeceğiz yılmak asla yazmaz bizim defterde biliosun
racona terssss

anacım adet oldummu da çok seviniyom yeni bi yarış gibi geliyo bana ama azcık ağlıyom azcık, eşim görmeden

anacım adet oldummu da çok seviniyom yeni bi yarış gibi geliyo bana ama azcık ağlıyom azcık, eşim görmeden

tabissiiii bende accık ağladım bu ay ama kocişten gizleyemedim sarıldı bana geçecek aşkım gelecek bebişimiz dedi bu sefer suçlu hissettim kocişi üzdüm diye daha ağladım sonra ne oldu geçtiiiii
şimdi iyileşemde çalışmaya başlayam diye debeleniyorummmm

kızlar bu arada ben adet olursam bu ay HSG' ye gitcem vee karar verdim narkoz alacam ayrıca eşim de ben de tahlilleri baştan başlatcaz, artık ne gerekiyorsa ilaç felan alalım...
ama daha aşılama tüp bebek felan yapmam diyorum; çünkü daha 24 yaşındayım bedenime ve ruhuma bu kadar zarar vermek istemiyorum...eşim de öyle düşünüyor, 4-5 sene daha bekleriz diyo, ama inşallah tüplerim açık çıkar

korkulacak bişey yok tatlım ben çektirdim 10dk sürüyor zaten ve bunun 1dk ancak acı hissediyorsun o da eğer adet sancısı çekiyorsan ancak o kadar
tetkiklerinizi yaptırın bişey yoksa yolunuza devam edersiniz tatlımmmmm ve tüplerini de tıkalıysa ilaçla vs. açabiliyorlar hiç merak etme bebişimmmm

özlemcim eğer istanbula gelmek gibi bir imkanın olursa, fındıkzade de bir merkez varmış orda yeni teknolojiyle-ince bir kalem gibi kamerayla- 1-2 dakkada çekiyorlarmış rahim filmini hiç acımadan, hemde öbürlerine nazaran baya uygun fiyata

iyi akşamlar kızlarrr

evimi tmizledim ve ancak gelebildim..

bugun eşim nöbetçi olduuu içün akşama boşum yani 2 arkadaşa 50 er almak istiyorummm..Rainbow ablacım duy beni

okuyup bitireyim bi haber vermeye gelirim yine..

bi geçmişi okiyimm

tatlım zaten kamerayla işleri yok ki yorgan ipi inceliğinde kateter yerleştiriyorlar içine ve sıvı enjekte ediyorlar
fındıkzadede ki yerin adı da radyomar ve 400tl idi geçen ay filmin tutarı şekerler
bilginizeee

aralık ayında bende düşünüyorum hsg yi ama kararsızım işte herşey eşimin tahlil sonucuna bağlı.narkozda almak istemiyorum ama öbğr tğrlğde tırsıyorum:18:

canıııımm kıyamam yaaa, onlar ne kadar da güçlü durmaya çalışıyor değil mi? halbuki nasılda üzülüyodur.
ben 2 aydıır eşime hiç bişe belli etmiyorum, hep adet olcam diyorum, inanın sizden başka kimseyle doğru düzgün dertleşmiyorum...
dün akşam yatarken eşimle konuştuk, kayınvalidem biliyor bebek istediğimizi ve antalyaya gelince doktor tedavisine başlicam diyodum. daha bir defa bile sormadı beni naptın diye...üstelik en son 2-3 ay önce aramıştım ve salak gibi ben doktora gittiğimi anlatırken susturdu beni, konuyu değiştirdi...HSG için 350 tl ayıramadık, aciil ödemelerimiz vardı,bunu da biliyodu yani hiç bişe demedi yine konu değiştirdi... hiç ama hiç ormadı..ben onların parasına puluna muhtaç değilim zaten yapsalar 2 gün sonra kafamıza kakarlar ama bi sorabilir değil mi 2 yıl oldu ...ben bunları konuştum eşim de tek kelime etmedi, biliyo sonuçta

inşAllah hayırlı haberlerle gelecekin cnm ballı karışımı kullanıp fayda gören çokk

çok geçmiş olsunnn canım Allahım bir daha göstermesinnnn....
aminnnnn

amin bitanemmmmmmmm

mrb kızlar..Offf ne zamandır giremiyorum yaaa ama aklım hep burda inanın. dün eşimle geç kalktık kahvaltı falan sonra dolaşmaya çıktık, sahile. kuzenim de vardı, akşam hep beraber bize geçtik, geç geldik yazamadım bişe. girdim ama geç saatti, kimse yoktu, tüm sayfaları okuyamadım bile. bugün de yine çok geç kalktım, kafamı kaldıramıyorum, ancak girebildim, nasılsınız yeni hamiş var mı ?

yok canım yaaa nerdeeeee, ama sağol bilgi için
anam bizim kocalara da görevleri nöbetleri aynı mı yazıyolar kiiii benimki de nöbette bugün

aralık ayında bende düşünüyorum hsg yi ama kararsızım işte herşey eşimin tahlil sonucuna bağlı.narkozda almak istemiyorum ama öbğr tğrlğde tırsıyorum:18:

yaa aslında ben de narkoz istemiyorum ama ağrı eşiğim çok düşük dayanamam, eşim de dayanamazsın diyo...kesin narkozlu olacak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…