- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.441
ben hepten kötü oldum kızlarr yaaa burnumun contası su sızdırıyor
canımm okul iyiydi şükür, eve geldim ama kociş nöbetçisen nasılsın, günün nasıldı? kociş yanlışlıkla sarıldı haaa, benimki de bazen aynısına yapar yanlışlıkla oldu felan diye
kızlar bana bakın eğer bu ay da cortlarsam gelir burda salya sümük ağlarım haaaaona göre
noldu anaaaaamm
ağla bacım ağla biz burda birbirimize destek olmak için varızzz ben ağlarken siz bana nasıl sarıldınız bizde sana sarılırız
amma bir şartla ertesi gün kaldığımız yerden hayata devam edeceğiz yılmak asla yazmaz bizim defterde biliosun
racona terssss
anacım adet oldummu da çok seviniyom yeni bi yarış gibi geliyo banaama azcık ağlıyom azcık, eşim görmeden
selam kızlaaarnasılsınız
kızlar bu arada ben adet olursam bu ay HSG' ye gitcem vee karar verdim narkoz alacamayrıca eşim de ben de tahlilleri baştan başlatcaz, artık ne gerekiyorsa ilaç felan alalım...
ama daha aşılama tüp bebek felan yapmam diyorum; çünkü daha 24 yaşındayım bedenime ve ruhuma bu kadar zarar vermek istemiyorum...eşim de öyle düşünüyor, 4-5 sene daha bekleriz diyo, ama inşallah tüplerim açık çıkar
kızlar bu arada ben adet olursam bu ay HSG' ye gitcem vee karar verdim narkoz alacamayrıca eşim de ben de tahlilleri baştan başlatcaz, artık ne gerekiyorsa ilaç felan alalım...
ama daha aşılama tüp bebek felan yapmam diyorum; çünkü daha 24 yaşındayım bedenime ve ruhuma bu kadar zarar vermek istemiyorum...eşim de öyle düşünüyor, 4-5 sene daha bekleriz diyo, ama inşallah tüplerim açık çıkar
ben hepten kötü oldum kızlarr yaaa burnumun contası su sızdırıyor
sağol tatlım dk sayıyorum evime gideyim diye sen nasılsınnn
özlemcim eğer istanbula gelmek gibi bir imkanın olursa, fındıkzade de bir merkez varmış orda yeni teknolojiyle-ince bir kalem gibi kamerayla- 1-2 dakkada çekiyorlarmış rahim filmini hiç acımadan, hemde öbürlerine nazaran baya uygun fiyata
tabissiiii bende accık ağladım bu ay ama kocişten gizleyemedim sarıldı bana geçecek aşkım gelecek bebişimiz dedi bu sefer suçlu hissettim kocişi üzdüm diye daha ağladım sonra ne oldu geçtiiiii
şimdi iyileşemde çalışmaya başlayam diye debeleniyorummmm
tatlım zaten kamerayla işleri yok ki yorgan ipi inceliğinde kateter yerleştiriyorlar içine ve sıvı enjekte ediyorlar
fındıkzadede ki yerin adı da radyomar ve 400tl idi geçen ay filmin tutarı şekerler
bilginizeee
kızlar merhaba
ben bu ay çmrekotu bal tarçına başladım.ateş ölçme yöntemini yapmaya başladım.az çok biliyorum arık ovi.günlerimi testlede kontrol edeceğim
Birdeeşimin kontrolü var oda hayırlısıyla güzel haberler verirse bu ay tam teşekküll hazırlanmış olacağım bakalım
çok geçmiş olsunnn canım Allahım bir daha göstermesinnnn....
aminnnnn
özlemcim eğer istanbula gelmek gibi bir imkanın olursa, fındıkzade de bir merkez varmış orda yeni teknolojiyle-ince bir kalem gibi kamerayla- 1-2 dakkada çekiyorlarmış rahim filmini hiç acımadan, hemde öbürlerine nazaran baya uygun fiyata
anam bizim kocalara da görevleri nöbetleri aynı mı yazıyolar kiiiiiyi akşamlar kızlarrr
evimi tmizledim ve ancak gelebildim..
bugun eşim nöbetçi olduuu içün akşama boşum yani2 arkadaşa 50 er almak istiyorummm..Rainbow ablacım duy beni
okuyup bitireyim bi haber vermeye gelirim yine..
bi geçmişi okiyimm
aralık ayında bende düşünüyorum hsg yi ama kararsızım işte herşey eşimin tahlil sonucuna bağlı.narkozda almak istemiyorum ama öbğr tğrlğde tırsıyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?