RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım yaa sendede mi troit var bendede var (
yarın nasipse biopsi olacağım çok korkuyorum:18::18:
hormon değerlerin nasıldı
ne zaman ameliyat oldun ve memnun musun?
ben çok kararsız kaldımda
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Biyopsi biraz sıkıntılı bir süreç ben o dönem hem biyopsi hemde sintigrafi yaptırdım iyi huylu çıkmıştı fakat çoğalıyordu sürekli 1 nodulum vardı 1 yıl içinde 6 taneye çıkmıştı.O dönem bebekte düşündüğüm için bu süreci uzatmak istemedim ve ameliyat oldum.Sürekli ilaç kullanmak zorundayım canımı sıkan o ömür boyu takipte olacağım ama memnunum cnm.Sende kaç tane nodul var boyutları ne.Çok geçmiş olsun cnm.

ben ameliyatı 2006da oldum cnm.

yehanım hoşgeldin kuzum gitmedin mi doktora

Allah iyiliğini versin koptum ben burda conta ha
geçmiş olsun canımmm

sağol canımmm erken kaçmaya çalışıyorum ama biraz zor gözüküooo

sağol canım ben de iyiyim, evin işe yakın mı

yürüyerek 30dk sürüyor canım yakın ama şu haldeyken o yol gözümde büyüyor resmennn

evet tatlım herşeyi içlerinde yaşıyorlar nedense halbuki bizimle paylaşsalar aramızda ki o dengede bozulmayacak
bizim durumumuzu ilk öğrendiğimizde eşim kaçmaya çalıştı ancak ben kovalama taktiğini uyguladım yoksa uzaklaşacaktık birbirimizden
ama şimdi rahatlıkla konuşuyoruz
hiç oralı olmazlar canım anne-baba evet anne-baba ama sadece sözde öyleler bizde hep aynıyız tatlım evlenirken bile babasının takacağı takıları eşim aldı ki bırak destek vermelerini ama şimdi iyi ki yapmamışlar diyorum çünkü hep karşılığını beklerler zaten bizi bizden başka kimse anlamıyor ki
adı üstünde kaynana iyi bişey olsaydı anne olurdu
eşin içinde bişey diyemiyorum zavallım dengeyi bulamıyorlar bir türlü şu teraziyi iyi ayarlayabilseler sıkıntı olmayacak ama erkek işte düz mantık ne yapacaksın

aRkadaşlar duygusalsınız bende öyle hormonlardan sanırım aldım papatya çayımı geldim :))

özlemcim bu ay inşAllah hamilesin cnm ama değilsen aldığın kararlar yerinde beklemekte yoruyor insanı çünkü.Bende bu ay olmazsa gelecek ay doktordayım bekleyecek zamanım yok benim

evet tatlım ama orada değil çapa tıp fakültesinde çektirdim öyle anlatıldığı gibi ağrılı sancılı da geçmedi
en fazla adet sancısı gibi bir sancı

gemiş olsun canım, ben çekilmedim doktor tavsiye etmişti de ben belki yanlış anladım kamerayla vs diye çapa da ücretsiz mi çektirdin

evet canım yaa benimde ihtiyacım var onaaa
beklemek çok yoruyor insanı yaaa

inşallah ablammmm, okulda düşündüm, hisseddiyorum sanki seninki de aralık da gelecekmiş gibiii bebiş çok bekletmicek abisini

gemiş olsun canım, ben çekilmedim doktor tavsiye etmişti de ben belki yanlış anladım kamerayla vs diye çapa da ücretsiz mi çektirdin

evet tatlım ücretsiz çektirdim....
normalde çekmiyorlar zaten çapada ama benim eşimin teyzesi orada çalışıo o rica etti dr.a sağolsun öyle çektirdim çok daha rahat geçti
acaip tırsarak gittim ama epi topu 10dk sürdü onunda 1dk sında biraz sancı oldu o da sıvıyı enjekte ederken sıvıyı verdikten sonra röntgen makinesi gibi bişeyle yukardan yandan filmi çektiler ve bittiiiii
korkmayın bacılarımm hemde sonunda bebişimize kavuşacaksak herşeyi göğüsleriz biz bebişlerine kavuşmak isteyen anne adaylarıyız kim tutar biziiiii

sağol canım iyi oldum artık yaralarım kabuk tuttu neyseki
kız sen baya hamaratsın o zaman tunus işi zor biliyorum ben... ellerimdeki kabuklar geçsin bende başlıcam arrık bebiş için bişiler örmeye..ayy nasılda heyecan yaptım şimdiii :)))) ben genelde örüp sökerim çunku beceremem :))) ama böyle böyle öğreneceğim örmeyi video izlemek iyi fikir bende öyle yapayım ozaman cünkü anlatılanlardan bişey anlamıyorum cevap verdiğin için sağol

hayırlısı olsun fatmacım..eşin içinde çok geçmiş olsun... nerden bilecektinizki hakkınızda hayırlısı buymuşl demekki.. bundan sonra geçmiş için vahvahlanmak yerine geleceğe umutla bakıp pozitif düşünmek önemli bence..

kızz feryalnur ben rüyamda hep ikiz bebek görüyorum bu dalalet olabilir mi acaba? genelde erkek yada bir kız bir erkek olarak :26:

ablam bende senin gibi plan yaptım çünkü eşim 2 yeterli diyorrr ilk tek olsun sonrası ikiz olsunki 3 çocuğa denkleyeyim diyorum senin yine Allah bağışlasın 1 evladın var bende o da yok neyime plan proje yapıosam kafamda :)))
bence bekleme canım.. bı arkadasım vardı 24 yasındaydı.. tüplerini açtırdıktan 2hafta sonra hamile kaldı.. onlarda 4 yıllık evlilerdi.. bi düşün derim.. arkadaşım böyle olcağını bilsem daha önce yaptırırdım demişti hatta.(doktora ona 3ay sonra seni hamile bekliyorum demişti)
anam bizim kocalara da görevleri nöbetleri aynı mı yazıyolar kiiii benimki de nöbette bugün
seninkide mi nöbette.. ömrümüz bu kocaları beklemekle geçiyor yaww

pztsi nöbetçi olan cuma,cmt,pzda nöbetçi oluyor ..senin eşinde demi aynı şekilde oluyor? branşlar farklı olsada sistem aynımı onu merak ettim yani

kadikoy810

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
RainbowColors:53
8scorpions:30
zehra9090:20
rmzeynep:60
oz_lem:20
asbelove:50
ALPPIN:40
missyaman:20

Toplam:313

zerbas

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:53
ALPIN:20
hayatimsinav:50

leylam123

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:43
8scorpions:30
hayatimsinav:50

hayatimsinav

Toplam:273

gamzesena

Kalan:273

ebal16

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Toplam:273

Hayatim sinav RABBİM gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Daha çokkk gençsiniz maaşallah önünüzzde çok yolunuz var 2de 3te olur inşAllah

bence bekleme canım.. bı arkadasım vardı 24 yasındaydı.. tüplerini açtırdıktan 2hafta sonra hamile kaldı.. onlarda 4 yıllık evlilerdi.. bi düşün derim.. arkadaşım böyle olcağını bilsem daha önce yaptırırdım demişti hatta.(doktora ona 3ay sonra seni hamile bekliyorum demişti)

inşallah canım yaaa ben de çok yerde okudum öyle hamile kalan çokmuş

seninkide mi nöbette.. ömrümüz bu kocaları beklemekle geçiyor yaww

pztsi nöbetçi olan cuma,cmt,pzda nöbetçi oluyor ..senin eşinde demi aynı şekilde oluyor? branşlar farklı olsada sistem aynımı onu merak ettim yani [/QUOTE]

kuzum bizde 3 kişi çalışıyolar, şöyle oluyo; pazartesi, perşembe, pazar nöbetçi yani 3 güne bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…