- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.461
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Biyopsi biraz sıkıntılı bir süreç ben o dönem hem biyopsi hemde sintigrafi yaptırdım iyi huylu çıkmıştı fakat çoğalıyordu sürekli 1 nodulum vardı 1 yıl içinde 6 taneye çıkmıştı.O dönem bebekte düşündüğüm için bu süreci uzatmak istemedim ve ameliyat oldum.Sürekli ilaç kullanmak zorundayım canımı sıkan o ömür boyu takipte olacağım ama memnunum cnm.Sende kaç tane nodul var boyutları ne.Çok geçmiş olsun cnm.canım yaa sendede mi troit var bendede var(
yarın nasipse biopsi olacağım çok korkuyorum:18::18:
hormon değerlerin nasıldı
ne zaman ameliyat oldun ve memnun musun?
ben çok kararsız kaldımda
mrb kızlar..Offf ne zamandır giremiyorum yaaa ama aklım hep burda inanın. dün eşimle geç kalktık kahvaltı falan sonra dolaşmaya çıktık, sahile. kuzenim de vardı, akşam hep beraber bize geçtik, geç geldik yazamadım bişe. girdim ama geç saatti, kimse yoktu, tüm sayfaları okuyamadım bile. bugün de yine çok geç kalktım, kafamı kaldıramıyorum, ancak girebildim, nasılsınız yeni hamiş var mı ?
Allah iyiliğini versin koptum ben burdaconta ha
geçmiş olsun canımmm
sağol canım ben de iyiyim, evin işe yakın mı
canıııımm kıyamam yaaa, onlar ne kadar da güçlü durmaya çalışıyor değil mi? halbuki nasılda üzülüyodur.
ben 2 aydıır eşime hiç bişe belli etmiyorum, hep adet olcam diyorum, inanın sizden başka kimseyle doğru düzgün dertleşmiyorum...
dün akşam yatarken eşimle konuştuk, kayınvalidem biliyor bebek istediğimizi ve antalyaya gelince doktor tedavisine başlicam diyodum. daha bir defa bile sormadı beni naptın diye...üstelik en son 2-3 ay önce aramıştım ve salak gibi ben doktora gittiğimi anlatırken susturdu beni, konuyu değiştirdi...HSG için 350 tl ayıramadık, aciil ödemelerimiz vardı,bunu da biliyodu yani hiç bişe demedi yine konu değiştirdi... hiç ama hiç ormadı..ben onların parasına puluna muhtaç değilim zaten yapsalar 2 gün sonra kafamıza kakarlar ama bi sorabilir değil mi 2 yıl oldu ...ben bunları konuştum eşim de tek kelime etmedi, biliyo sonuçta
sen çektirdin mi,
yehanım hoşgeldin kuzumgitmedin mi doktora
yok canım, istediğim doktor bu hafta hep dolu. önümüzdeki hafta gidicem inşallah.
evet tatlım ama orada değil çapa tıp fakültesinde çektirdim öyle anlatıldığı gibi ağrılı sancılı da geçmedi
en fazla adet sancısı gibi bir sancı
aRkadaşlar duygusalsınız bende öyle hormonlardan sanırım aldım papatya çayımı geldim :))
özlemcim bu ay inşAllah hamilesin cnm ama değilsen aldığın kararlar yerinde beklemekte yoruyor insanı çünkü.Bende bu ay olmazsa gelecek ay doktordayım bekleyecek zamanım yok benim
aRkadaşlar duygusalsınız bende öyle hormonlardan sanırım aldım papatya çayımı geldim :))
özlemcim bu ay inşAllah hamilesin cnm ama değilsen aldığın kararlar yerinde beklemekte yoruyor insanı çünkü.Bende bu ay olmazsa gelecek ay doktordayım bekleyecek zamanım yok benim
gemiş olsun canım, ben çekilmedim doktor tavsiye etmişti de ben belki yanlış anladım kamerayla vs diye çapa da ücretsiz mi çektirdin
inşallah ablammmm, okulda düşündüm, hisseddiyorum sanki seninki de aralık da gelecekmiş gibiiibebiş çok bekletmicek abisini
kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş
eve gitmem lazım acil tarafından çok yorgunummmm
öpüyorum sizi şimdilik
sağol canım iyi oldum artık yaralarım kabuk tuttu neysekihayatımsınav ve rmzeynep çok teşekkür ederim darısı size inşallah
rmzeynep hayırdır inşallah diyelim rüyan için kafana taktıysan ondan görmüşsündür. Sıkma canını.
hayatımsınav öncelikle çok geçmiş olsun Allah'tan bi şey olmamış.Örgüden bahsetmişsin ben 1 ay önce falan tunus işi bebek battaniyesine başladım yarıladım nerdeyse ama bu ara ihmal etmiştim. Artık devam edebilirimBu arada ben pek becerikli değilim bu konuda. Netten video izleyerek öğrendim. Tunus işi kolay geldi ondan başladım. Ucu tığ gibi şişlerle yapılıyo bilen vardır belki. Battaniye bitsin başka şeyler de yapmak isterim ama dediğim gibi pek bilgim yok olduğu kadar artık :26:
hayırlısı olsun fatmacım..eşin içinde çok geçmiş olsun... nerden bilecektinizki hakkınızda hayırlısı buymuşl demekki.. bundan sonra geçmiş için vahvahlanmak yerine geleceğe umutla bakıp pozitif düşünmek önemli bence..cnm acilde çalışan bir tanıdık var o yardımcı olursa acilden yaptırmayı istiyorum eşim soracaktı bakalım.bu arada eşimde çıkmış dr.dan varikosel nüksetmiş demiş çarşambaya ultrason randevusu vermiş.bekarken olmuştu varikosel ameliyatı ama belki şimdide olması gerekebilir böylece bizim bebek planlarıda başka bahara kalırherşeyin hayırlısı tabiki allahım ne zaman nasip ettiyse ozaman olur.keşke eşimde benimle birlikte 6-7 ay önce dr.a gitseymiş hiç değilse onca ay ümitle beklemezdik.
İkiz Bebeklere Hamile Olabileceğinizin 9 İşareti
1. Birden fazla bebek taşıdığınızı hissedersiniz. Sezgilerinize ve rüyalarınıza kayıtsız kalmayın. Bazı ikiz anneleri ( veya daha fazlasının) en başından beri birden fazla bebek taşıdıklarını bildiklerini söylerler.
''ALINTIDIR''
ablam bende senin gibi plan yaptım çünkü eşim 2 yeterli diyorrrasbelove'ciğim ikizi bende çok istiyorum Rabbim hakkımızda hayırlı ise nasip etsin inşAllah.Şahsen benim hayalimde 3 çocuk vardı 1 i için 2 sene bekledim.2.si için ne kadar daha bekleyeceğim bilmiyorum .3.ye ne yaşım nede sağlığım kaldırırmı bilmem.İkiz olsa hiçde fena olmazdı.Ama işte hayırlı sağlıklı inşAllahhhhhhhh..
bence bekleme canım.. bı arkadasım vardı 24 yasındaydı.. tüplerini açtırdıktan 2hafta sonra hamile kaldı.. onlarda 4 yıllık evlilerdi.. bi düşün derim.. arkadaşım böyle olcağını bilsem daha önce yaptırırdım demişti hatta.(doktora ona 3ay sonra seni hamile bekliyorum demişti)kızlar bu arada ben adet olursam bu ay HSG' ye gitcem vee karar verdim narkoz alacamayrıca eşim de ben de tahlilleri baştan başlatcaz, artık ne gerekiyorsa ilaç felan alalım...
ama daha aşılama tüp bebek felan yapmam diyorum; çünkü daha 24 yaşındayım bedenime ve ruhuma bu kadar zarar vermek istemiyorum...eşim de öyle düşünüyor, 4-5 sene daha bekleriz diyo, ama inşallah tüplerim açık çıkar
seninkide mi nöbette..anam bizim kocalara da görevleri nöbetleri aynı mı yazıyolar kiiiibenimki de nöbette bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?