- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.481
rainbow ablacığım hoş geldin diş randevun nasıldı
merhaba hatunlar ben geldim...
hoşbuldum cnm iyiyim neşeliyim niyeyse kazasız belasız evede geldim acayip özgüvenim arttı.hatta yemekte eşime diyorumki kızdırma bak arabaya atlar giderim diyorumfatmacım hoşgeldin cnm.nasılsın.
Eşin ne haberlerle geldi cnm.
kızlarrrr çok kötüyümmmmmm, 2 yıl beraber oturduk lojmanda, karısı yıllarca bebek tedavisi gördü, bebekleri oldu 2 yaşındaydı, sonra geçen yıl hakkari'ye tayin olduk beraber , biz döndük onlar kaldı ve şimdi o kadını haberlerde gördüm eşi şehit düşmüş şemdinlide, yakın arkadaşlarımızdıııııııı, dünya iyisi bir adamdı, şoktayım şoktayııııııııııımmm
inanamıyorum hakkari'ye nasıl gitcez oralarda ne yapcaz diye koşuşmuştuk elim ayağım boşaldı yaaaallah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun şehitimizin elden birşy gelmiyor yaşıyacak ömrü okadarmış ecel geldimi herşekilde buluyor malesef
kızlarrrr çok kötüyümmmmmm, 2 yıl beraber oturduk lojmanda, karısı yıllarca bebek tedavisi gördü, bebekleri oldu 2 yaşındaydı, sonra geçen yıl hakkari'ye tayin olduk beraber , biz döndük onlar kaldı ve şimdi o kadını haberlerde gördüm eşi şehit düşmüş şemdinlide, yakın arkadaşlarımızdıııııııı, dünya iyisi bir adamdı, şoktayım şoktayııııııııııımmm
Özlem önceliklee basınız sağolsun bugun burdada bızım bı öğretmen arkadasımız kaza gecırdı annesı wefat ettı karı koca we cocukları iyiler çok şüür ama arkadasımızn annesı wefat etti.Doğuda dıe torununa bakmaya gelmşti daha gecen hafta yan komsumuza gelmışlerdı torunu kucagında ıdı sewdım teyzenin kucagından.Çok kötü oldum yaa hayat ne kadar kısa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?