RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlarrr ben bu şaşkın kocam evdeki tüp bittiktewn sonra dediki ii bare yarın doğalgazcıyı arayım 1haftada takarlar herhalde .sende piknik tüple birazcık idare ediver dedi madem niyetin vardı be adam,daha önce arasana doğalgazcıyı.. ev sahibi dedi agustosta araıo yaptırın parasaı neyse ben verecem ancak kira yukselir dedi.. ama benim adam miskin havalarda iicee soğuduuuu tüpüüüüüdeee bitirdi aklına geldi herhalll!!!! gelde sinir olmaa yaaa.... zaten dün gece ayrı yattık beyfendi dayanamadı gitti salona ev okadar soğukki ,ufoyla ısınmaya calısıyoruz ..ancak yetmiyor üşümüşüm ben üşüyüncede malum bağırsaklarımdan çıkıyor

doğalgazı sanki hemencik yapıvecek adamlar.. bgun ne gelen oldu ne giden..acaba aradı mı benim herifff

dün akşamda eşim bana balık ayıkladı saolsun ama mutfak öylece balık pulu olmuş..düştüm diye yerimden kalkmadıydım naz yapayim şu adama dediydim ama zararlı ben çıktım..mutfak çok fena kokmuş.. önce çamaırlarımı ütüleyip kaldırdım en son mutfaga gırdım artık, ellerime eldiven taktım heryeri sildim .canım çıktı ama iyide oldu..

bugünde eşime gıcıkkk olduğum için netten şunu aldım umarım ii bişidir....

http://www.hepsiburada.com/liste/ar...tails.aspx?productId=mtar258&categoryId=22056 kullanan var mı kızçeler?

hee şu hastane işide yok allahım hergün mü dolu olur randevu kardeşim... neyse yılmak yok devam randevu almak için

canım ben hiç kullanmadım tencere sağolsun :))

Ev sahipleride pek bir cımasız hemen zam yapacak evine yapıyorsun doğalgazı zaten fatura ödeyeceğim birde zam

hoşbulduk...

kızlar dr.randevumu değiştirdim bakalım yarın akşam belli olcak ne zaman gideceğim.tanıdık bir hemşire vardı onunla konuştum önce dr.a görünmen gerek kendi isteğine göre test yapmıyorlar dedi.bana dr. ismi önerdi kadın doğum hastanesinden yumurta takibi konusunda deneyimli tecrübeli.benim özelden randevu aldığım dr.uda tanıyormuş ogenç hamilelik takibi yapıyor ama sıkıntı varsa takipte zorlanabilir dedi.randevuyu nasıl alıcam iyi dr.lar dolu oluyor dedim ben yarın konuşur ayarlarım dedi

fatmacım hoşgeldin cnm.nasılsın.
Eşin ne haberlerle geldi cnm.
hoşbuldum cnm iyiyim neşeliyim niyeyse kazasız belasız evede geldim acayip özgüvenim arttı.hatta yemekte eşime diyorumki kızdırma bak arabaya atlar giderim diyorum
cnm dediğim gibi nüksetmiş varikosel spermiyoğram ve ultrasonu var bu hafta bakalım sonuç ne çıkacak

kızlarrrr çok kötüyümmmmmm, 2 yıl beraber oturduk lojmanda, karısı yıllarca bebek tedavisi gördü, bebekleri oldu 2 yaşındaydı, sonra geçen yıl hakkari'ye tayin olduk beraber , biz döndük onlar kaldı ve şimdi o kadını haberlerde gördüm eşi şehit düşmüş şemdinlide, yakın arkadaşlarımızdıııııııı, dünya iyisi bir adamdı, şoktayım şoktayııııııııııımmm

allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun şehitimizin elden birşy gelmiyor yaşıyacak ömrü okadarmış ecel geldimi herşekilde buluyor malesef

allah rahmet eylesinnnn cok uzucu bir durumm allah ailesine sabirlar versinnn...nur icinde uyusun...melegimde cennete bizi izliyor onuda cok ozledim...

çevrem biliyor evet. telefonlarım susmuyor sağolsunlar.:) eşimin ailesi de çok sevindim. eşim baba tarafından ilk torun zaten ve onun çocuğunun olacağını duymak onlariçin bambaşka bişe. ben çok kötüyüm yalnız, bi sinirliyim ağlıyorum sürekli, eşime gıcık kapıyorum resmen, her söylediği batıyor bana. dün gece gece 3 e kadar ağladım yani, her lafını yanlış anlıyorum her dediğine çok takılıyorum. ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. hiç bişeden zevk almıyorum, hayattan soğudum diyebilirim..

ablam yakın çevrem biliyor gebe olduğumu ama öle her önüme gelene de söylemedim, biraz zaman geçsin istiyorum.akşam çıkarken pantolon giydim, ne çok dar ne bol, streç ama rahat. oturunca biraz belden rahatsız ediyor sadece. insan böle durumda ne giyeceğini de şaşırıyor..

evimi süpürmem lazım, tozlandı bunlar hep gözüme batıyor ama yataktan kafamı kaldıramıyorum, kaldırsam bile hiç bişe yapasım yok.. elimi kolumu kaldıramıyorum, bi bıkkınlık hali.. ne olacak bu böyle ? çok akıntım var, günde 2-3 kez çamaşır değiştirir hale geldim..

bu arada özo başın sağ olsun. ALLAH yerinde rahatlık versin. Hep diyorum hep de diyecem, bu baştakiler durdukça bunları görmek zorundayız. Yazık ne ocaklar söndü, hala da devam ediyor biteceği yok gibi.

Özlem önceliklee basınız sağolsun bugun burdada bızım bı öğretmen arkadasımız kaza gecırdı annesı wefat ettı karı koca we cocukları iyiler çok şüür ama arkadasımızn annesı wefat etti.Doğuda dıe torununa bakmaya gelmşti daha gecen hafta yan komsumuza gelmışlerdı torunu kucagında ıdı sewdım teyzenin kucagından.Çok kötü oldum yaa hayat ne kadar kısa...

allah razı olsun canım..nur içinde yatsınlar, arkdaşım konuşacak durumda değil devamlı uyutuyolarmış, annesiyle konuştum beraber gittiniz kızım ama oğlum gelemedi dedi..yüreğim dağlandı

offfffffffff offfffffffffffffffff ne canlar yanıyor ne ocaklara ateş düşüyor hiç uğruna!!! RABBİM mekanını cennet etsin inşAllah.Ne büyük acı alesi için.Başın saolsun Özlemciğim çok acı çokkkkkkkkkkk

Allah rahmet etsin hayat çok kısa çokkkkkkk

Fatmacığım araba serüeninin iyi gitmesine sevindim bende cesaretimi toplayıp kullanmaya başlayacağım inşAllah.Karar verdim 7 yıllık ehliyetim var ilk aldığım zamanlar sürüyordum ama sonra bir korktum bıraktım.Yeniden başlarım inş.

Eşin hangi gün verecek cnm testi.İyi haberler gelir inşAllah

böyle ölüm haberleri alınca gecen gun senın gırdıgın ruh halıne gırdım cok kötu bı ölüm korkusu kapladı bu gece içimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…