- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.501
canım hamileyken hormonlar yüzünden hem alıngan oluyorsun hem acayp duygusal.Birbirinizi kırmadan atlatın bu süreci en keyif alman gereken zamanlar cnm.Gerçi hamileliğin en güzel dönemi 3-6 ay arasıçevrem biliyor evet. telefonlarım susmuyor sağolsunlar.:) eşimin ailesi de çok sevindim. eşim baba tarafından ilk torun zaten ve onun çocuğunun olacağını duymak onlariçin bambaşka bişe. ben çok kötüyüm yalnız, bi sinirliyim ağlıyorum sürekli, eşime gıcık kapıyorum resmen, her söylediği batıyor bana. dün gece gece 3 e kadar ağladım yani, her lafını yanlış anlıyorum her dediğine çok takılıyorum. ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. hiç bişeden zevk almıyorum, hayattan soğudum diyebilirim..
ablam yakın çevrem biliyor gebe olduğumu ama öle her önüme gelene de söylemedim, biraz zaman geçsin istiyorum.akşam çıkarken pantolon giydim, ne çok dar ne bol, streç ama rahat. oturunca biraz belden rahatsız ediyor sadece. insan böle durumda ne giyeceğini de şaşırıyor..
evimi süpürmem lazım, tozlandı bunlar hep gözüme batıyor ama yataktan kafamı kaldıramıyorum, kaldırsam bile hiç bişe yapasım yok.. elimi kolumu kaldıramıyorum, bi bıkkınlık hali.. ne olacak bu böyle ? çok akıntım var, günde 2-3 kez çamaşır değiştirir hale geldim..
bu arada özo başın sağ olsun. ALLAH yerinde rahatlık versin. Hep diyorum hep de diyecem, bu baştakiler durdukça bunları görmek zorundayız. Yazık ne ocaklar söndü, hala da devam ediyor biteceği yok gibi.
missyaman canım düşünmemeye çalış bende çok zor atmıştım gçen günkü o halimi
Kızlar ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın.desteğiniz için çok teşeşkkür ederim.iyi ki varsınız.dualara katılamayacağıma üzülüyorum sadece .sizi seviyorumm
Kızlar ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın.desteğiniz için çok teşeşkkür ederim.iyi ki varsınız.dualara katılamayacağıma üzülüyorum sadece .sizi seviyorumm
gaipten bi el geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ey ruhhhhhhhhhhhhhhhh
kız korkma şimdi
ben önceden eşim nöbete gidince ewde cok korkardım hoş hala ışıklar acık yatıyorum
kızlarrrr çok kötüyümmmmmm, 2 yıl beraber oturduk lojmanda, karısı yıllarca bebek tedavisi gördü, bebekleri oldu 2 yaşındaydı, sonra geçen yıl hakkari'ye tayin olduk beraber , biz döndük onlar kaldı ve şimdi o kadını haberlerde gördüm eşi şehit düşmüş şemdinlide, yakın arkadaşlarımızdıııııııı, dünya iyisi bir adamdı, şoktayım şoktayııııııııııımmm
kendini yorma cnm git uzan dinlen.yemek yoksada yap bir çay koy ne varsa afiyet şeker olsun.öptüm bendeee
hoşbuldum cnm iyiyim neşeliyim niyeyse kazasız belasız evede geldim acayip özgüvenim arttı.hatta yemekte eşime diyorumki kızdırma bak arabaya atlar giderim diyorum
cnm dediğim gibi nüksetmiş varikosel spermiyoğram ve ultrasonu var bu hafta bakalım sonuç ne çıkacak
hasta mı olduuu bn görmedım onuuu )):
bi dahkı ay inşALLAHHHHHHHHHHHHH (
cay degıl bız kışları ıhlamur ıcerız eşim hiç çay sewmezzz maleseff o içmeyınce bnde demlemıoyrumm ama Allahyan ıhlamuruda sewerımmm gelın bırlıkte içelim içine cubuk tarcık wede karanfıl koydunmu kışın hastada olmuosunuzzz
kızzz ne diyon ben de öyleyim hala...salonda yatıyorum, tv açık ışık açıkaslında çalışmıyoken sabaha kadar uyanık kalıyorum ama artık erken işe gittiğim için mecbur sızıyorum, her ne kadar yarım saatte bir kalkıp etrafıma baksam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?