RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım hamileyken hormonlar yüzünden hem alıngan oluyorsun hem acayp duygusal.Birbirinizi kırmadan atlatın bu süreci en keyif alman gereken zamanlar cnm.Gerçi hamileliğin en güzel dönemi 3-6 ay arası

Geçen konuşmuştuk hani hamilleikte doğumda ev iş kalıyor diye..ohooooo o ev daha çok tozlanacak dağılacak

kusura bakmayın kızlar boş bulundum hamilelerimiz var topikte, onarı düşünemedim kusura bakmayın...evde yalnızım sizden başka kimsem yok acımı paylaşmak istedim...

değiştirelim konuyu bana da iyi gelir, yehanım yaşadıkların çok normal canım, istemiyosan temizlik de yapmaa, yemek de yapmaaaaaa, boşveeeerrr, ev senin evin, canın ne zaman isterse o zaman yap...kaç kere hamile kalacan şu hayatta.....bilirim titiz kadının hali başka olur, yapmak istemezsin, ev işlerine sinir olursun bi de canının istemediğine şu miskinliğine sinir olursun ama dediğim gibi sen şuan bebeişinle en sarsıntılı dönemdesin rahat ol, hormonların sana oyun oynuyo

missyaman canım düşünmemeye çalış bende çok zor atmıştım gçen günkü o halimi

eşimla aldık kestane poşetini önümüze çiziktiriyoruz.Şükürler olsun hayatımız dewam edıo..Rabbım en yakınlarımızın acısını göstermesin hiç birimize çalan her telf bize hayırlı müjdeli haberler getirsin..

Kızlar ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın.desteğiniz için çok teşeşkkür ederim.iyi ki varsınız.dualara katılamayacağıma üzülüyorum sadece .sizi seviyorumm

Iyi akşamlar kızlar...
Özlem başınız sağolsun.ölümün hertürlüşu acı ama genç yaşta ölüm daha çok uzuyor insanı.Allah kimselere yaşatmasın.

Ben dua okumak istiyorum ama suan kimlere okunduğunu söylermisiniz.telefondan girince doğru düzgün göremiyorum malesef

hasta mı olduuu bn görmedım onuuu )):
bi dahkı ay inşALLAHHHHHHHHHHHHH (
cay degıl bız kışları ıhlamur ıcerız eşim hiç çay sewmezzz maleseff o içmeyınce bnde demlemıoyrumm ama Allahyan ıhlamuruda sewerımmm gelın bırlıkte içelim içine cubuk tarcık wede karanfıl koydunmu kışın hastada olmuosunuzzz

Kızlar ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın.desteğiniz için çok teşeşkkür ederim.iyi ki varsınız.dualara katılamayacağıma üzülüyorum sadece .sizi seviyorumm

canımmmm yılmak yok yola devam inşllaaaaaahhh, hayırlı zamanı değilmiş, rabbim onu vereceği zamanı biliyor

kızlar azcık gülün başıma ne geldi

kanepede otuyorum şimdi, üzerimde pike var ama resmen dolanmışız birbirimize..kumandayı kaybettim ellerimle arıyom, bi o yana bakıyom bi bu yana..pikeyi havaya doğru bi savurdum, kumanda arada kalmış,uçtu uçtu kafama donkladı..evde yalnızım bi de etrafıma bakıyom noldu lan noluyo noluyo modundayım, oyyy anam kafam zonkladı yaaa

ben önceden eşim nöbete gidince ewde cok korkardım hoş hala ışıklar acık yatıyorum

ben önceden eşim nöbete gidince ewde cok korkardım hoş hala ışıklar acık yatıyorum

kızzz ne diyon ben de öyleyim hala...salonda yatıyorum, tv açık ışık açık aslında çalışmıyoken sabaha kadar uyanık kalıyorum ama artık erken işe gittiğim için mecbur sızıyorum, her ne kadar yarım saatte bir kalkıp etrafıma baksam da

Canım sözün bittiği yer...... Başınız sağolsun...... Allah sabır versin.............

kendini yorma cnm git uzan dinlen.yemek yoksada yap bir çay koy ne varsa afiyet şeker olsun.öptüm bendeee

Eve geldim yattım valla direk evde yemek vardı Allahtan eşim hazırladı yedik kıyamadı kocişimmmmmm.....SAğol canımın içi

Oh oh yaşasın bir bayan sürücü daha eklendi kafileye İnşallah değerler iyi çıkar canım....
Bu arada varikoseli muayene ile anlıyorlar dimi cnımmm

Bizde seni seviyoruz tatlımmmmmm

Canım hamilelikte ıhlamur düşüğe sebep olabiliyormuş tüketmemen yararına olur aman dikkat

ayyy ii ki söledınnnn bızde wazgectık bu aksam ay ıı kııı içmedimmmmmmm ))):
Alah razı olsunnn
Özlem benımn ışık açık tw acık telf elımde sarja takılı olur ku elktrk kesılırrr ( şarjı olsun dıe we sabaha kadar yarı uykulu yarı uyanıkk eşim sabh gelınceee bı oh cekıyorum bıde korkuyorum ya bı sabah gelmezse dıe )): bak yıne duygusala bagladımmm

Kıyamam tatlım benimmmm..........
Benim eşim bir kere cenaze dolayısıyla memlekete gitmişti de mahvolmuştum her taraf açık uyumuştum ona da uyumak denirse dk başı kalkmıştım
Allah yardımcınız olsun şekerlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…