RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım siz nerdesiniz, senn eşinde mi asker

kötü şeyler düşünme canım inşallah her zaman sağ salim gelecek diye düşün gerçi her şeye hazırlıklı da olmak lazım, yoksa insan isyan edebiliyor o zamanlarda malesef

Son düzenleme:
her nekadar ismim dua listenizde yazılmış olmasa da benden 30 tane ayetel kürsiyi sıradaki arkadaş kimse ona alısan sevinirim canım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin

ne demek tatlımmm yeşil çay vs. de içmeyin hamiş arkadaşlar dikkat edinnnnn

her nekadar ismim dua listenizde yazılmış olmasa da benden 30 tane ayetel kürsiyi sıradaki arkadaş kimse ona alısan sevinirim canım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin

canım rainbow'a yaş ve bat bilgilerini yollar mısın..seni biliyoruz tatlım benim, ablamız çok yoğun doktora da gidiyo, hem son zamanda bebişler artınca topik aldı başını yürüdü, gözünden kaçmıştır canımm, sana da okuyacaz inşallahhh

yeterki bebişler artsın cnm yaa
dua duadır :Allah ım herkeslerin dualarını kabul eylesin.ben özelden mesaj yollarım ona

tabiiiiiiiiiiii bi de artık hamişlerimizin de adı aklımdan geçiyo "hayırlısıyla alsınlar kucaklarına bebiklerini diyorum, sağlıklı doğumlara girsinler, hayırlı evlat olsunlar diyorum"

amin canım amin, ben kime okursam okuyayım ardından hepinizin adını geçirip tüm isteyenlere ver allahım diyorum

allah razı olsun cnm.

kızlar ben bu akşam erken kaçacağımm.yarın tiroidimden biyopsi olacağım kısmetse:18::18:
akşama yemeğe misafirim gelecekmiş
ee sabahtan işede gitmem gerekiyor.iş dr.misafir derken yoğun bir tempo olacak
akşamdan tatlımı bari yapayım

hepinize iyi geceler diliyorum

Allah razı olsun canım benimmmmmm..................

allah sizden de razı olsun canlaaarrr

geçmiş olsun canım, haber ver bize, kolay gelsin

ben de yarın doktora gitmeyi düşünüyorum, rahim ne durumda ona baktıracağım, yarın 10. gün benim adet hala bitmedi, soğan suyunu içtikçe geliyo,

Biz Erzuruma cıktı dıe tayınımız sewınırken Erzurumluların bıle bılmedıgı bı ılceye geldık Muş'a sınırrr bi yer eşim poliss bnmde

bende artık okulda yolda dualarımı okuyorum kısa gıbı gelıo ama uzun bı duaya zaman alıo okuması ..
ama boyle agzı dua ıle gezmekk güzel oluoo

arkadaşlar 1.saydaki msajı alıntı yapıp 14 aralığa bakın savaş arkadaşıız orada yazıı ama yine çıkmıyor.geçen gün hayalperestede olmuştu aynı şey....

özlem bir kontrol edermisin cnm.

Arkadaşlar çok az kişi kaldı lütfen bitirelim bir an önce az daha çoğaltalım okumaları..Ondan sonra farklı bir sistemle farklı bir duaya geçmek istiyorum.

ben de yarın doktora gitmeyi düşünüyorum, rahim ne durumda ona baktıracağım, yarın 10. gün benim adet hala bitmedi, soğan suyunu içtikçe geliyo,

bu soğan kürünü yapanlarıda an an takip etmiş oldukk bnde cörekotu yapmış faydasını görmustum bu ay bakalım nasıl olacak sogan kürü böylece kürler hakkında bilgi sahıbı olacagız hayıt içende wardı ne güzel denk geldi

Biz Erzuruma cıktı dıe tayınımız sewınırken Erzurumluların bıle bılmedıgı bı ılceye geldık Muş'a sınırrr bi yer eşim poliss bnmde

korkma canım oracıklarda bişe olmaz allahın izniyle erzurum ve muş iyidir, eşim muş'a 10 defa daha giderim diyor,orda da görev yaptı...bak biz hakkaideydik, eşim nöbetteyken taradılar, olduğum yerde yığıldım kaldım, her sabah o, evden çıkarken bi daha gelecek mi diye baktım, her kapı çalışında önce camdan baktım askeri birlik ambulans görmeyeyim diye...allah yar ve yardımcıları olsun her şey vatan için

dualara katkııııııııı az kaldı bacılaaaaaaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…