RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Selam kızlar çok yoruldum bende bugün haftabaşı oldugu için evi temizledim. Çamaşır yıkadım, yemek vs. derken yeni oturabildim. Kadın olmak zor zanaat valla. Ama iş bitipte ev toka gibi oldumu o zaman temizliğin gözünü seviyim diyorum Şimdi aldım kahvemi sabırsızlıkla KK yı bi açışım var neler oldu acaba diye merakla görmelisiniz

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenikatıldım ocak ayında hamile kalmayı planlıyor ve istiyorum her ne kadar eşim ile ayrı şehirlerde yaşamak zorunda olsakta ocakta geldiğinde artık korunmayacağım...1 yıl 3 ay falan var eşimin gelmesine yani temelli gelmesine...umarım ALLAH isteyen herkese bu duyguyu yaşatır..ama benim için daha zor olacak olursada çünkü yanımda eşim olmayacak ben ailemin yanında kalıyorum kendi evimde yakın anneme ama korkuyorum yanlız kalmaya.

ooohhhhh mis gibi oluyo dimi, heleki sabah kalktığında ev pırıl pırıl ben de çalışmazken pazartesileri temizlik günümde herkes de bilir rahatsız etmezdi o gün beni ama artık hafta sonu

dur ben tahmin edeyim ya asker eşisin ya polis

yehaaaaaannn 3 gündür topiğe gelip geçmişi okuyup gidiyosun bacım az gel sohbet edelim özledim seniiiiiiiiiiiiiiii

feryal de gitti kociş gönlünü mü alıyo napıyo

evet abla alıntıda gözüküyo ama yazınca yok neden acaba?
neyse olmazsa dua okuruz ona, mesaj at durumu bildir ama dua okuyacağımızı söyle istersen

Sıradaki her arkadaşa dua okunacak canım.Fakat bu dua bittikten sonra farklı bir dua okuyacağız ve orada sistem farklı olacak.
Herkes kendi duasını kendi takip edecek ve foruma aktif yazmayanların dışındakilere dua okunmayacak...İsteye diyecekki ben şu duayı okumak istiyorum liste yapacağım isteğe göre.

Atıyorum

RainbowColors:4444 salatı tefriciye

özlem: 50 meryem suresi vs. gibi.

tanıkıı çokk şükürr ya dıorum hakkarıye atansaydım eşim bnm yanıma geldı eş durumundan zaten dıorum ona doğu görewını hafıf atlattın sayemde..Ama senın yaşadıgın şey gercekten korkunc helal olsun sna

ooohhhhh mis gibi oluyo dimi, heleki sabah kalktığında ev pırıl pırıl ben de çalışmazken pazartesileri temizlik günümde herkes de bilir rahatsız etmezdi o gün beni ama artık hafta sonu

Aynen canım yaa aslında hiç halim yoktu ama yapmasan kim yapacak mecbur 3 gün ellemesen batıyo ev. Bende çalışırken haftasonu yapıyodum şimdi pzt yapıyorum iyi oluyo. Kızlar bu arada çalışmadan önce eşimize sert kahve içirmek faydalı diyorlar uygulayan varmı

Firrperest tebrik ederim canim hamilesin. Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin Insaallah. cok sevindim. Allahim ya ne güzel bir duygu böyle mutlu verici haberler almak

kizlar ben esimin istegi üzerine test yaptim cumartesi ama negatif cikti malesef. Bugün 33. gün ve dünden beri kahverengi akinti geliyor. peceteyle silince birsey yok. sanirim akintim kahverengi. bu durumdan hicbirsey anlamadim eger yarin sabaha kadar adet olmazsam doktoruma soracagim.

böyle birsey yasayan oldumu? normalde ben gecikmeli olarak dün olmaliydim en gec. dünde bu leke gelince acaba bu ay böylemi adet görüyorum diye düsündüm acikcasi.

canım ben de seni çok merak ettim, yarın kanda baktırsana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…