- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.541
Selam kızlar çok yoruldumbende bugün haftabaşı oldugu için evi temizledim. Çamaşır yıkadım, yemek vs. derken yeni oturabildim. Kadın olmak zor zanaat valla. Ama iş bitipte ev toka gibi oldumu o zaman temizliğin gözünü seviyim diyorum Şimdi aldım kahvemi sabırsızlıkla KK yı bi açışım var neler oldu acaba diye merakla görmelisiniz
merhaba arkadaşlar bende aranıza yenikatıldım ocak ayında hamile kalmayı planlıyor ve istiyorum her ne kadar eşim ile ayrı şehirlerde yaşamak zorunda olsakta ocakta geldiğinde artık korunmayacağım...1 yıl 3 ay falan var eşimin gelmesine yani temelli gelmesine...umarım ALLAH isteyen herkese bu duyguyu yaşatır..ama benim için daha zor olacak olursada çünkü yanımda eşim olmayacak ben ailemin yanında kalıyorum kendi evimde yakın anneme ama korkuyorum yanlız kalmaya.
dur ben tahmin edeyim ya asker eşisin ya polis
öyle değil tatlım alıntı yap ... altta mesajını yazarken bak.14 aralıkta var ama gözümüyor..bak bakalımmmm
evet canım polis eşim
özlem sendemi polis yadaasker eşisin
evet abla alıntıda gözüküyo ama yazınca yok neden acaba?
neyse olmazsa dua okuruz ona, mesaj at durumu bildir ama dua okuyacağımızı söyle istersen
ooohhhhh mis gibi oluyo dimi, heleki sabah kalktığında ev pırıl pırılben de çalışmazken pazartesileri temizlik günümde herkes de bilir rahatsız etmezdi o gün beni ama artık hafta sonu
Firrperest tebrik ederim canim hamilesin. Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin Insaallah. cok sevindim. Allahim ya ne güzel bir duygu böyle mutlu verici haberler almak
kizlar ben esimin istegi üzerine test yaptim cumartesi ama negatif cikti malesef. Bugün 33. gün ve dünden beri kahverengi akinti geliyor. peceteyle silince birsey yok. sanirim akintim kahverengi. bu durumdan hicbirsey anlamadim eger yarin sabaha kadar adet olmazsam doktoruma soracagim.
böyle birsey yasayan oldumu? normalde ben gecikmeli olarak dün olmaliydim en gec. dünde bu leke gelince acaba bu ay böylemi adet görüyorum diye düsündüm acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?