RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım ben de seni çok merak ettim, yarın kanda baktırsana bi

merak ettigin icin sagol canim. burda hemen kanda bakmiyorlar önce idrarda cikmasini bekliyorlar.sistem cok farkli almanyada.
ilk defa yasadim böyle birseyi. insanin aklina binbir türlü seyler geliyor. Insaallah kötü bi durum yoktur

kuzu çok görüyoruz topiklerde, bazısı adetinden 3 gün sonra bile idrarda çıkmıyo, 1 hafta felan geçiyo...bekle bakalım stresten kaynaklanabilir, ya da hamişsin ama daha belli değil

geldim geldimmmm.. bende özledim muhabbet etmeyi ama niyeyse hiç keyfim yok valla. niye böyle oldum ben bilmiyorum yaa.. özo senin bata az kaldı hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum.

nartanesi cnm bencede mutlaka bir dr.a görün.İnşAllah hayırlı haberlerle gelirsin cnm

insaallah canim Insaallah. yarin bi görüseyim bakalim doktorum ne diyecek. bu durumda ben Ayetel kürsi okumaya katilamayacagim galiba cünkü namazda kilmiyorum Insaallah dogru yapiyorumdur.

Masaallah 3 kisinin duasi kalmis ve onlarda bitmek üzere. yeni dualari merak ediyorum cok güzel düsünmüssün canim. Allah razi olsun. Rabbim gönlünden gecen güzellikleri nasip etsin sana Insaallah

geldim geldimmmm.. bende özledim muhabbet etmeyi ama niyeyse hiç keyfim yok valla. niye böyle oldum ben bilmiyorum yaa.. özo senin bata az kaldı hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum.

hoşgeldin yehan kuzusu özledi seniiiiiiii veee kızınıııııııııııııı keyfin olmaması normal tatlışım yazmıştım sana görmedin heralde, güzel değerlendir, canının istemediği bişeyi yapma, ev senin evin bırak öyle kalsın, bol bol uyu, yürüyüş yap, hamilelik platesine felan başla, bebeğine bişeyler yaz, yavaş yavaş araştırmaya başla kıyafet, doğum, hastane vs...oooooo ben senin yerinde olsam hemenden başlardım

kuzucum ben pek ümitli değilim ama...sen şuan öyle günhsızsın ki, hamişlerin duaları tutarmış, bol bol dua et bize olur mu

canım hamileliğin ilk zamanlarında halsizlik,bulantı vs. gibi belirtiler normal 3 ayı atlatınca inşallah daha rahatlayacaksın şuan çok dikkat etmen lazım kendine her yönden

yehaaaaaannn 3 gündür topiğe gelip geçmişi okuyup gidiyosun bacım az gel sohbet edelim özledim seniiiiiiiiiiiiiiii

feryal de gitti kociş gönlünü mü alıyo napıyo
Canimmm öncelikle basın sağolsun senin kafanı sevsinler panik insan

Kızlar işten biraz önce geldim yaaa kocamda gıcık oldu pis patron

Evt katılıyorum hamişler bolbol dua edin bizlere sizlerin duası daha çabuk kabul olur.

kuzu çok görüyoruz topiklerde, bazısı adetinden 3 gün sonra bile idrarda çıkmıyo, 1 hafta felan geçiyo...bekle bakalım stresten kaynaklanabilir, ya da hamişsin ama daha belli değil

bekleyelim bakalim . Rabbim neylerse güzel eyler.

senin batada az kalmis. hadi hayirlisi Insaallah tutmustur

inşallah içinden gelen doğrudur canım inşallah kızım olur.. iş yapmayınca rahat edemiyorum işte, yemek felan yapmicak mıyım kendimi çok huzursuz hissediyorum böle olunca. gözüme batıyo herşey. eşim ALLAH'tan bana çok yardımcı. sen hiç bişe yapma diyo ama elde değil. geleli bulaşık yıkadı, makineye çamaşır attı, ütü yaptı valla. bugün akşama kadar uyudum zaten, öle uyuyunca da başım sersem gb oluyo. bulantım yok, sadece bi keyifsizlik hali var, hiç bişeden zevk almıyorum yani. hamileliğe dair çok büyük şikayetlerim yok, tiksinme,bulantı, kokuya duyarlılık vs yok böle bişe.

Bizim patron ben işverenim benim dediğim olur havalarında ucuyor adam ama bana sökmez lafı yapistirdim ama yemedi

benimde bugün hic keyfim yok. cok sükür halime hicbir eksigim yok, esimden bir sikayetim yok ama zevk alamiyorum ne dense suan yanimda biri aglasa bende beraberinde hickira hickira aglayabilirim. hadi sen hamilesin ve hormonlardan kaynaklaniyor ya benim neyim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…