- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.561
kızlar sert kahve içiriyormusunuz eşinizee ???????????
canım ben de seni çok merak ettim, yarın kanda baktırsana bi
merak ettigin icin sagol canim. burda hemen kanda bakmiyorlar önce idrarda cikmasini bekliyorlar.sistem cok farkli almanyada.
ilk defa yasadim böyle birseyi. insanin aklina binbir türlü seyler geliyor. Insaallah kötü bi durum yoktur
kuzum çok etkisi var bence yap...topikte yehan içirdi bak şimdi hamile
nartanesi cnm bencede mutlaka bir dr.a görün.İnşAllah hayırlı haberlerle gelirsin cnm
geldim geldimmmm.. bende özledim muhabbet etmeyi ama niyeyse hiç keyfim yok valla. niye böyle oldum ben bilmiyorum yaa.. özo senin bata az kaldı hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum.
geldim geldimmmm.. bende özledim muhabbet etmeyi ama niyeyse hiç keyfim yok valla. niye böyle oldum ben bilmiyorum yaa.. özo senin bata az kaldı hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum.
kızlar bu arada ben adet olursam bu ay HSG' ye gitcem vee karar verdim narkoz alacamayrıca eşim de ben de tahlilleri baştan başlatcaz, artık ne gerekiyorsa ilaç felan alalım...
ama daha aşılama tüp bebek felan yapmam diyorum; çünkü daha 24 yaşındayım bedenime ve ruhuma bu kadar zarar vermek istemiyorum...eşim de öyle düşünüyor, 4-5 sene daha bekleriz diyo, ama inşallah tüplerim açık çıkar
canım mesajını yeni farkettim.İyiydi canım işte fena sayılmaz bugün adamın yüzüne çok sıkılıyorum bu işlemlerden kendimi çok kötü hissediyorum dedim adam bozuldu :)) az kaldı az daha dayanacağım cnm.
kızlarrrr çok kötüyümmmmmm, 2 yıl beraber oturduk lojmanda, karısı yıllarca bebek tedavisi gördü, bebekleri oldu 2 yaşındaydı, sonra geçen yıl hakkari'ye tayin olduk beraber , biz döndük onlar kaldı ve şimdi o kadını haberlerde gördüm eşi şehit düşmüş şemdinlide, yakın arkadaşlarımızdıııııııı, dünya iyisi bir adamdı, şoktayım şoktayııııııııııımmm
kızlar azcık gülün başıma ne geldi
kanepede otuyorum şimdi, üzerimde pike var ama resmen dolanmışız birbirimize..kumandayı kaybettim ellerimle arıyom, bi o yana bakıyom bi bu yana..pikeyi havaya doğru bi savurdum, kumanda arada kalmış,uçtu uçtu kafama donkladı..evde yalnızım bi de etrafıma bakıyom noldu lan noluyo noluyo modundayım, oyyy anam kafam zonkladı yaaa
Canimmm öncelikle basın sağolsunyehaaaaaannn 3 gündür topiğe gelip geçmişi okuyup gidiyosun bacım az gel sohbet edelim özledim seniiiiiiiiiiiiiiii
feryal de gitti kociş gönlünü mü alıyo napıyo
hoşgeldin yehan kuzusu özledi seniiiiiiii veee kızınııııııııııııııkeyfin olmaması normal tatlışım yazmıştım sana görmedin heralde, güzel değerlendir, canının istemediği bişeyi yapma, ev senin evin bırak öyle kalsın, bol bol uyu, yürüyüş yap, hamilelik platesine felan başla, bebeğine bişeyler yaz, yavaş yavaş araştırmaya başla kıyafet, doğum, hastane vs...oooooo ben senin yerinde olsam hemenden başlardım
kuzucum ben pek ümitli değilim ama...sen şuan öyle günhsızsın ki, hamişlerin duaları tutarmış, bol bol dua et bize olur mu
kuzu çok görüyoruz topiklerde, bazısı adetinden 3 gün sonra bile idrarda çıkmıyo, 1 hafta felan geçiyo...bekle bakalım stresten kaynaklanabilir, ya da hamişsin ama daha belli değil
Canimmm öncelikle basın sağolsunsenin kafanı sevsinler panik insan
Kızlar işten biraz önce geldim yaaa kocamda gıcık oldu pis patron
bekleyelim bakalim . Rabbim neylerse güzel eyler.
senin batada az kalmis. hadi hayirlisi Insaallah tutmustur
hoşgeldin yehan kuzusu özledi seniiiiiiii veee kızınııııııııııııııkeyfin olmaması normal tatlışım yazmıştım sana görmedin heralde, güzel değerlendir, canının istemediği bişeyi yapma, ev senin evin bırak öyle kalsın, bol bol uyu, yürüyüş yap, hamilelik platesine felan başla, bebeğine bişeyler yaz, yavaş yavaş araştırmaya başla kıyafet, doğum, hastane vs...oooooo ben senin yerinde olsam hemenden başlardım
kuzucum ben pek ümitli değilim ama...sen şuan öyle günhsızsın ki, hamişlerin duaları tutarmış, bol bol dua et bize olur mu
inşallah içinden gelen doğrudur canım inşallah kızım olur.. iş yapmayınca rahat edemiyorum işte, yemek felan yapmicak mıyım kendimi çok huzursuz hissediyorum böle olunca. gözüme batıyo herşey. eşim ALLAH'tan bana çok yardımcı. sen hiç bişe yapma diyo ama elde değil. geleli bulaşık yıkadı, makineye çamaşır attı, ütü yaptı valla. bugün akşama kadar uyudum zaten, öle uyuyunca da başım sersem gb oluyo. bulantım yok, sadece bi keyifsizlik hali var, hiç bişeden zevk almıyorum yani. hamileliğe dair çok büyük şikayetlerim yok, tiksinme,bulantı, kokuya duyarlılık vs yok böle bişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?