- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.581
Bizim patron ben işverenim benim dediğim olur havalarında ucuyor adam ama bana sökmez lafı yapistirdim ama yemedi
gercekten keyfim yoktu topige girdigimde sirf durumumu haber edip cikayim dedim. kanepede yasadigin talihsiz olayina cok güldüm ya. bide öyle bir yazmissinki gözümün önünde canlandirdim. hemde avatarindaki bayani hayal ederek
Bende hipotiroitte var :ilaç kullanıyorum ykında baktıracağım hormonlarıma.
belki sen de hamilesin canım nerden biliyosun ki ? çok takip edemiyorum bu ara.. bat yaklaştı mı yoksa adet mi oldun durumun nedir
hahahahaaaaa anaaaamm bak seni daha çok güldürcem özzelden mesaj atayım da asıl rezilliği gör
allah razı olsun canım..nur içinde yatsınlar, arkdaşım konuşacak durumda değil devamlı uyutuyolarmış, annesiyle konuştum beraber gittiniz kızım ama oğlum gelemedi dedi..yüreğim dağlandı
adanalıyıkkkkbekliyorum mesajini
özlem sen nerelisin
Başın sağ olsun arkadaşım. Allah sabır versin arkadaşına, çok zor.
adanalıyıkkkk
allah razı olsun canım
Ablacım bizim ailede tiroidi olan çok kişi var. İlaçları kullanınca normale dönüyor, hiç merak etme. Ben her sene mutlaka baktırıyorum. Hipotiroid biraz kilo yapabiliyor ama o da normale dönüyor bir süre sonra. Bir tanıdığım çok kısa zamanda 20 kilo almıştı. Uyardım onu tiroid hormonlarına baktırması için, çok normal bir kilo gibi değildi. Tiroidi çıktı, ilaç kullanıyor şimdi biraz da diyet yaparak tüm kilosunu verdi.
dualara katkııııııııı az kaldı bacılaaaaaaaarrr
Fatmacığım araba serüeninin iyi gitmesine sevindimbende cesaretimi toplayıp kullanmaya başlayacağım inşAllah.Karar verdim 7 yıllık ehliyetim var ilk aldığım zamanlar sürüyordum ama sonra bir korktum bıraktım.Yeniden başlarım inş.
Eşin hangi gün verecek cnm testi.İyi haberler gelir inşAllah
aRKADAŞLAR DUALARI HIZLANDIRALIM LÜTFENNNNN
sıradaki 3 arkadaş bittiğinde kaldı 3 kişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?