RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

belki sen de hamilesin canım nerden biliyosun ki ? çok takip edemiyorum bu ara.. bat yaklaştı mı yoksa adet mi oldun durumun nedir

gercekten keyfim yoktu topige girdigimde sirf durumumu haber edip cikayim dedim. kanepede yasadigin talihsiz olayina cok güldüm ya. bide öyle bir yazmissinki gözümün önünde canlandirdim. hemde avatarindaki bayani hayal ederek

gercekten keyfim yoktu topige girdigimde sirf durumumu haber edip cikayim dedim. kanepede yasadigin talihsiz olayina cok güldüm ya. bide öyle bir yazmissinki gözümün önünde canlandirdim. hemde avatarindaki bayani hayal ederek

hahahahaaaaa anaaaamm bak seni daha çok güldürcem özzelden mesaj atayım da asıl rezilliği gör

Bende hipotiroitte var : ilaç kullanıyorum ykında baktıracağım hormonlarıma.

Ablacım bizim ailede tiroidi olan çok kişi var. İlaçları kullanınca normale dönüyor, hiç merak etme. Ben her sene mutlaka baktırıyorum. Hipotiroid biraz kilo yapabiliyor ama o da normale dönüyor bir süre sonra. Bir tanıdığım çok kısa zamanda 20 kilo almıştı. Uyardım onu tiroid hormonlarına baktırması için, çok normal bir kilo gibi değildi. Tiroidi çıktı, ilaç kullanıyor şimdi biraz da diyet yaparak tüm kilosunu verdi.

belki sen de hamilesin canım nerden biliyosun ki ? çok takip edemiyorum bu ara.. bat yaklaştı mı yoksa adet mi oldun durumun nedir

sanirim bana yazdin bunu:26:

suan birsey belli degil canim. Bugün 33. gün ve dünden beri kahverengi akinti geliyor. peceteyle silince birsey yok. sanirim akintim kahverengi. bu durumdan hicbirsey anlamadim eger yarin sabaha kadar adet olmazsam doktoruma soracagim.

normalde ben gecikmeli olarak dün olmaliydim en gec. dünde bu leke gelince acaba bu ay böylemi adet görüyorum diye düsündüm acikcasi.

allah razı olsun canım..nur içinde yatsınlar, arkdaşım konuşacak durumda değil devamlı uyutuyolarmış, annesiyle konuştum beraber gittiniz kızım ama oğlum gelemedi dedi..yüreğim dağlandı

Başın sağ olsun arkadaşım. Allah sabır versin arkadaşına, çok zor.

kızlaaaarrr bana şu kasık batmasını bi anlatın yaaa.. azcık pıtırdama oluyor ama öyle bariz değil, ağrı felan yok yani, saniyelik bişey

Amanın ne muhabbet ne muhabbet ancak varabildim sonuna.
Güzel dileklerde bulunan asbelove, seaside ve nartanesi arkadaşlarıma (unuttuğum varsa affedin) çok teşekkür ederim. Darısı başınıza
Herkeslere merhaba yoğun yorgun bir gün geçirdim ama güzeldi

Canım melsef benimki farlı bir durum ameliyat falan oldum hatta.Yani düzelecek gibi değil tatlım.Ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor.Kilo sorunum yok çok şükür.Hatta bir dönem çok zayıftım şimdide bir kaç kilo fazlam var cnm.Ama sen sen ol sakın ihmal etme erken erken baktır cnm

yarın sabah cnm testi verecek perşembede ultrasonu var sonuçlar ne zamana çıkarki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…