RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Arkadaşlar çok saçma olabilir ama bir şey sormak istiyorum. Hiç çevrenizde enerjinizi tüketen biri var mı? Dün akşam misafirlerim vardı. Yakın çevremden biri ne zaman evime gelse ertesi gün resmen bir ağırlık çöküyor, resmen enerjim bitiyor. Hep aynı insan için konuşuyorum. Böyle bir şey hisseden var mı? Varsa rahatlamak için ne yapabilirim?

Canım eşimde aynıı söylüyor bir yakını için.Ne zaman gitse yada görse başı ağrıyor üzerine ağırlık çöküyor falan..Felak nas okumak iyi gelebilir.

canım ben hiç kullanmadım tencere sağolsun :))

Ev sahipleride pek bir cımasız hemen zam yapacak evine yapıyorsun doğalgazı zaten fatura ödeyeceğim birde zam
ayy ben tencere katiliyim ablammm :):) evde sayılı tencere kaldıda elektırıkliside yakmam umarım :))))

yaa ısıtmadan çok mutfak ve banyo için istiyoruz aslında..mutfakta tüp..banyoda elektrıklı şofben canımıza yetti elektırık faturası açısından.. gerçi zamda geldi dogalgaza ya nabıcaz bilmem.. ev sahşbimiz bi cins zaten (gavurla evlenmiş kadın) doğalgazdan sonra banyo ve mutfak fayanslarını değiştirecek bize.. eşime kesinlikle olmaz dedim başka yere taşınırız bide o masraf çıkacak basımıza..
canımm inanki ne diyeceğimi bilemedim..çok üzüldümmm Allah sabır versin... senin ve arkadasının başı saolsun.. şuan kelimeler kıfayetsiz yani..sanki tukum tutulmuş gibi oldu.. bişey diyemiyorum..içimden çok şey geçiyor ama dilimden çıkmıyor işte.. tekrar Allah sabır versin..
eşimde çayı sevmez .. ıhlamur delisi adam.. gider ağaçlardan yolar gelir :))) Allahtan belediye ses etmioo
aaa gerçkten mi? yeşil çayı biliyordum ama ıhlamuru bilmiyordum hemde görümcemmm tavsiye etmişti.içç bişey olmaz diyeee... art niyet aramazmıyım ben şimdi zaten gıcığızz birbirmizeeee kendi hamileliğinmde sürekli ıhlamur içmiş bide öyleeee demiştiii... öğrendiğim iyi oldu çok tşk ederim canımmm
Ben kahveyi çok severim türk kahvesini bundan sonra kocişede yapıyım valla bebiş gelicekse onu kahveye boğarım ben yeterki gelsin yavrumm
ayy bende bayılırımmmmm... beni türk kahve fincanlıklar idare edemiyor..nescafelik fincanlarla içiyorum günlük..Allah sonumu hayır etsin :18: eşimde çok sever ama ben onu bekleyemiyorum dayanamıyorum cunku
kız benden önce varmışsın sona güzel bir gün ise yorgunluğunu düşünme orta kattaki kiracıdan ne haber bakem ?
Hayatımsınav için 20 okuyacağım.

anaaaammmm sıra bana gelmişşşş

canımmm naz ve felak oku o sana bakarken...ben de geçen okulda bi hoca vardı kafayı bi çevirdim bana bakıyo ama çok rahtasız oldum sürekli esnedim hemen içimden naz ve felak okudum rahatladım o da kafasını çevirdi kalktı gitti..anında alırım ben de esneme ağırlık çöker

Canım kişiye göre değişiyor ama sağda solda yada iki tarafta saniyelik giren sancılar cnm kskin böyle..yani 5-10 dakka sürse sıkıntı verecek cinstenn

ablaaa yok yaaa arada parmak bastırıyo gibi oluyo saniyelik, neyse yok ben de bişe anladım

Hoşbuldum özlemcim gittim doktora o kadar karışıklık oldu ki nereden başlasam bilemedim. Ama önce kasık ağrılarını sormuşsun ya onu söyliyim. Böyle ara ara oluyodu bende. Regl olucam sanıyodum ama en fazla 5-10 dk sürüyodu. Ağrı da sayılmaz hatta hareketlenme diyeyim ben ona. İnşallah hamilesindir

Kızlar ben randevu almıştım ya gittik dedim kan testi istiyorum sadece idrar yapıyoruz dediler. Neyse dedim yapalım. 5 dakikada verdiler sonucu. Ve şok Sonuç negatif. Yıkıldım bi an. O an çıkıp gitmek istedim hastaneden. Eşim diyo dur bi sen hamilesin ben biliyorum diyo. Neyse yine de bekledim kadın doğumu. Girdik dedim ben hamileyim diye geldim test negatif doktor çıkmayabilir şimdi dedi. E dedim ultrason falan hastane yeni olduğu için yokmuş cihaz.
Hadi dedik başka ilçeye başka hastaneye. Yeniden kadın doğum sırası aldım. Dedim acilden testi yaptırıyım hazır olsun dedim. Yapamayız dediler. Doktor söyleyecek. Bekle Allah bekle öğle arasına birkaç dk kala girdik içeri. Ultrasonla baktı doktor mesanen boş gözükmüyo dedi. Kan testi verdi öğle arası oldu veremedik. Tatil bitti veznedeki kız şimdi yapamayız yarın dedi Ben tabi yine üzgün... Adadayız biz nasıl gelelim her zaman. Eşim ısrar etti oraya sorduk buraya sorduk tamam dediler. Verdik. Baya bekledik. Sonuçları dağıtıyolar benimki yok hey yarabbimmmm... Sonra internet bağlantısı kopmuş çıkaramıyoruz dediler. Benimle birlikte bir kişi kaldı. Ben yine şok Dualar ediyorum çıksın diye ve sonra adım söylendi. Daldım içeri Eşim de giriyim mi ben diyo kapıda. Hemşire gir gir sen de duy dedi Girdik ama nasıl heyecanlıyız. Doktor hemşireler gülüyo falan. Doktor gözünüz aydın dedi gülerek 10 gün sonra yine gel dedi. Vitamin yazdı. Güzel dileklerde bulundular sırıta sırıta çıktık odadan Çift olarak gelen pek yoktu herkes bakıyo gülüyo falan. Eşim volta atıyodu beklerken çünkü Öyle işte bu arada bhcg değerimiz 174,3

ayyy okurken şok oldum ben de çok üzüldüm başta şükür yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm çok şüküüüüüüüüüüüüüürrr maşallaaaaaaaahhh

ben denedim ama sonuç yok malesef

Kızlar duaları okuyup yatacağım. Hayatımsınava 20 yazabilirsin abla. Herkese iyi geceler şekerler:)

canım neyse ki zor bela halletmişsiniz, için nasıl da rahatlamıştır. yalnız beta hcg değerin neden biraz düşük? ben anlamam gerçi bunları ama aynı dönemlerdeyiz seninle ve benimki 259.3 dü.

canım en güzeli ayetel kürsi okumak (tabi abdestli olmak gerekiyor onun içinde)

birde evindeki 7 kapıya(mutfak,y.odası,oturma odası vs) 7 kapı yoksa 5 yanesini kapıya son 2sinide koridora oku . ayrı ayrı ayetel kürsi okursan Allahın izniyle daha bişey olmaz..

geçen düştüm ya valla billa nazardan daha önceden de böyle olmuştu ,it gözlü bakkalın yüzünden..bidaha uzaktaki markete gidicemde alıcam ekmeğimi..

bende bazen gece uyumadan önce bi ağırlık çöker hemen nas -felak okurum geçer ozaman..eşim çok fazla sıcrar uyurken onun üzerine okuyorum bazen ,rahat bi uyku çeksin diye.. okuduğıum an sıçraması kesilir..

canım neyse ki zor bela halletmişsiniz, için nasıl da rahatlamıştır. yalnız beta hcg değerin neden biraz düşük? ben anlamam gerçi bunları ama aynı dönemlerdeyiz seninle ve benimki 259.3 dü.

Sorma canım nasıl rahatladım. Bunlar da nazarımız olsun diyorum ne diyim. Değerim sana göre düşük evet ama doktor daha çok yeni, çok küçük dedi. Herkeste farklı seyrediyo sanırım değerler. :26:

Bu arada bugün ailelere de söyledik kızlar... Kızkardeşim çığlığı bastı Eşimin ailesi telefonda ağladılar Çok sevindiler ya...

Bi de bi de tayin durumumuz belli oldu, taşınıyoruz. Çok şükür rabbime ard arda mutluluk yaşattı bize

Bu arada çok yorgun olduğumuz için yatmak zorundayım yarın görüşmek üzere iyi geceler

Son düzenleme:

bebiş uğurlu geldi maşallaaaaaahhh

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah azinizin tadını bozmasın ınş.

allahımmm hakket nazarınız olsun buda sizinde... ben okurken stres yaptımmm! Allaha şükür sonuç mükemmel çıkmış
Ya abla hep aynı kişi. Ne zaman gelse gitse ağırlık çöküyor
canım o komsu mu desem akraba mı desem fazla gorusme en iyisi.. sende çekemediği bişey var demekki baksana gözü sana dokunuyo bi şekilde..
hani çok takıntı yapmada bu konuyu ,pimpiriklenip vesvesenenirsen senin için iyi olmaz... olmadı kadının içeceği bardağa bi aytel kursi okuyuver
Sorma canım nasıl rahatladım. Bunlar da nazarımız olsun diyorum ne diyim. Değerim sana göre düşük evet ama doktor daha çok yeni, çok küçük dedi. Herkeste farklı seyrediyo sanırım değerler. :26:
canım belki seninlisi geç döllenmiştir Yehana göre..oyuzden değerlerin düşüktür..bozma moralini

ohh ohhh engüzeeellll bebeğiniz nasibiyle geliyor baksana allah nazarlardan korusun..maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…