- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.601
kızlaaaarrr bana şu kasık batmasını bi anlatın yaaa.. azcık pıtırdama oluyor ama öyle bariz değil, ağrı felan yok yani, saniyelik bişey
Arkadaşlar çok saçma olabilir ama bir şey sormak istiyorum. Hiç çevrenizde enerjinizi tüketen biri var mı? Dün akşam misafirlerim vardı. Yakın çevremden biri ne zaman evime gelse ertesi gün resmen bir ağırlık çöküyor, resmen enerjim bitiyor. Hep aynı insan için konuşuyorum. Böyle bir şey hisseden var mı? Varsa rahatlamak için ne yapabilirim?
ayy ben tencere katiliyim ablammm :):) evde sayılı tencere kaldıdacanım ben hiç kullanmadım tencere sağolsun :))
Ev sahipleride pek bir cımasız hemen zam yapacak evine yapıyorsun doğalgazı zaten fatura ödeyeceğim birde zam
canımm inanki ne diyeceğimi bilemedim..çok üzüldümmm Allah sabır versin... senin ve arkadasının başı saolsun.. şuan kelimeler kıfayetsiz yani..sanki tukum tutulmuş gibi oldu.. bişey diyemiyorum..içimden çok şey geçiyor ama dilimden çıkmıyor işte.. tekrar Allah sabır versin..kızlarrrr çok kötüyümmmmmm, 2 yıl beraber oturduk lojmanda, karısı yıllarca bebek tedavisi gördü, bebekleri oldu 2 yaşındaydı, sonra geçen yıl hakkari'ye tayin olduk beraber , biz döndük onlar kaldı ve şimdi o kadını haberlerde gördüm eşi şehit düşmüş şemdinlide, yakın arkadaşlarımızdıııııııı, dünya iyisi bir adamdı, şoktayım şoktayııııııııııımmm
eşimde çayı sevmez .. ıhlamur delisi adam.. gider ağaçlardan yolar gelir :))) Allahtan belediye ses etmioohasta mı olduuu bn görmedım onuuu )):
bi dahkı ay inşALLAHHHHHHHHHHHHH (
cay degıl bız kışları ıhlamur ıcerız eşim hiç çay sewmezzz maleseff o içmeyınce bnde demlemıoyrumm ama Allahyan ıhlamuruda sewerımmm gelın bırlıkte içelim içine cubuk tarcık wede karanfıl koydunmu kışın hastada olmuosunuzzz
aaa gerçkten mi? yeşil çayı biliyordum ama ıhlamuru bilmiyordum hemde görümcemmm tavsiye etmişti.içç bişey olmaz diyeee... art niyet aramazmıyım ben şimdi zaten gıcığızz birbirmizeeeeCanım sözün bittiği yer...... Başınız sağolsun...... Allah sabır versin.............
Eve geldim yattım valla direk evde yemek vardı Allahtan eşim hazırladı yedik kıyamadı kocişimmmmmm.....SAğol canımın içi
Oh oh yaşasın bir bayan sürücü daha eklendi kafileyeİnşallah değerler iyi çıkar canım....
Bu arada varikoseli muayene ile anlıyorlar dimi cnımmm
Bizde seni seviyoruz tatlımmmmmm
Canım hamilelikte ıhlamur düşüğe sebep olabiliyormuş tüketmemen yararına olur aman dikkat
ayy bende bayılırımmmmm... beni türk kahve fincanlıklar idare edemiyor..nescafelik fincanlarla içiyorum günlük..Allah sonumu hayır etsin :18:Ben kahveyi çok severim türk kahvesini bundan sonra kocişedeyapıyım valla bebiş gelicekse onu kahveye boğarım ben yeterki gelsin yavrumm
kız benden önce varmışsın sonaAmanın ne muhabbet ne muhabbetancak varabildim sonuna.
Güzel dileklerde bulunan asbelove, seaside ve nartanesi arkadaşlarıma (unuttuğum varsa affedin) çok teşekkür ederim. Darısı başınıza
Herkeslere merhaba yoğun yorgun bir gün geçirdim ama güzeldi
Hayatımsınav için 20 okuyacağım.
Arkadaşlar çok saçma olabilir ama bir şey sormak istiyorum. Hiç çevrenizde enerjinizi tüketen biri var mı? Dün akşam misafirlerim vardı. Yakın çevremden biri ne zaman evime gelse ertesi gün resmen bir ağırlık çöküyor, resmen enerjim bitiyor. Hep aynı insan için konuşuyorum. Böyle bir şey hisseden var mı? Varsa rahatlamak için ne yapabilirim?
Canım kişiye göre değişiyor ama sağda solda yada iki tarafta saniyelik giren sancılar cnm kskin böyle..yani 5-10 dakka sürse sıkıntı verecek cinstenn
Canım eşimde aynıı söylüyor bir yakını için.Ne zaman gitse yada görse başı ağrıyor üzerine ağırlık çöküyor falan..Felak nas okumak iyi gelebilir.
Hoşbuldum özlemcim gittim doktora o kadar karışıklık oldu ki nereden başlasam bilemedim. Ama önce kasık ağrılarını sormuşsun ya onu söyliyim. Böyle ara ara oluyodu bende. Regl olucam sanıyodum ama en fazla 5-10 dk sürüyodu. Ağrı da sayılmaz hatta hareketlenme diyeyim ben ona. İnşallah hamilesindir
Kızlar ben randevu almıştım ya gittik dedim kan testi istiyorum sadece idrar yapıyoruz dediler. Neyse dedim yapalım. 5 dakikada verdiler sonucu. Ve şokSonuç negatif. Yıkıldım bi an. O an çıkıp gitmek istedim hastaneden. Eşim diyo dur bi sen hamilesin ben biliyorum diyo. Neyse yine de bekledim kadın doğumu. Girdik dedim ben hamileyim diye geldim test negatif doktor çıkmayabilir şimdi dedi. E dedim ultrason falan hastane yeni olduğu için yokmuş cihaz.
Hadi dedik başka ilçeye başka hastaneye. Yeniden kadın doğum sırası aldım. Dedim acilden testi yaptırıyım hazır olsun dedim. Yapamayız dediler. Doktor söyleyecek. Bekle Allah bekle öğle arasına birkaç dk kala girdik içeri. Ultrasonla baktı doktor mesanen boş gözükmüyo dedi. Kan testi verdi öğle arası oldu veremedik. Tatil bitti veznedeki kız şimdi yapamayız yarın dediBen tabi yine üzgün... Adadayız biz nasıl gelelim her zaman. Eşim ısrar etti oraya sorduk buraya sorduk tamam dediler. Verdik. Baya bekledik. Sonuçları dağıtıyolar benimki yok hey yarabbimmmm... Sonra internet bağlantısı kopmuş çıkaramıyoruz dediler. Benimle birlikte bir kişi kaldı. Ben yine şok Dualar ediyorum çıksın diye ve sonra adım söylendi. Daldım içeri Eşim de giriyim mi ben diyo kapıda. Hemşire gir gir sen de duy dedi Girdik ama nasıl heyecanlıyız. Doktor hemşireler gülüyo falan. Doktor gözünüz aydın dedi gülerek 10 gün sonra yine gel dedi. Vitamin yazdı. Güzel dileklerde bulundular sırıta sırıta çıktık odadan Çift olarak gelen pek yoktu herkes bakıyo gülüyo falan. Eşim volta atıyodu beklerken çünkü Öyle işte bu arada bhcg değerimiz 174,3
Aynen canım yaa aslında hiç halim yoktu ama yapmasan kim yapacak mecbur 3 gün ellemesen batıyo ev. Bende çalışırken haftasonu yapıyodum şimdi pzt yapıyorum iyi oluyo. Kızlar bu arada çalışmadan önce eşimize sert kahve içirmek faydalı diyorlar uygulayan varmı
Hoşbuldum özlemcim gittim doktora o kadar karışıklık oldu ki nereden başlasam bilemedim. Ama önce kasık ağrılarını sormuşsun ya onu söyliyim. Böyle ara ara oluyodu bende. Regl olucam sanıyodum ama en fazla 5-10 dk sürüyodu. Ağrı da sayılmaz hatta hareketlenme diyeyim ben ona. İnşallah hamilesindir
Kızlar ben randevu almıştım ya gittik dedim kan testi istiyorum sadece idrar yapıyoruz dediler. Neyse dedim yapalım. 5 dakikada verdiler sonucu. Ve şokSonuç negatif. Yıkıldım bi an. O an çıkıp gitmek istedim hastaneden. Eşim diyo dur bi sen hamilesin ben biliyorum diyo. Neyse yine de bekledim kadın doğumu. Girdik dedim ben hamileyim diye geldim test negatif doktor çıkmayabilir şimdi dedi. E dedim ultrason falan hastane yeni olduğu için yokmuş cihaz.
Hadi dedik başka ilçeye başka hastaneye. Yeniden kadın doğum sırası aldım. Dedim acilden testi yaptırıyım hazır olsun dedim. Yapamayız dediler. Doktor söyleyecek. Bekle Allah bekle öğle arasına birkaç dk kala girdik içeri. Ultrasonla baktı doktor mesanen boş gözükmüyo dedi. Kan testi verdi öğle arası oldu veremedik. Tatil bitti veznedeki kız şimdi yapamayız yarın dediBen tabi yine üzgün... Adadayız biz nasıl gelelim her zaman. Eşim ısrar etti oraya sorduk buraya sorduk tamam dediler. Verdik. Baya bekledik. Sonuçları dağıtıyolar benimki yok hey yarabbimmmm... Sonra internet bağlantısı kopmuş çıkaramıyoruz dediler. Benimle birlikte bir kişi kaldı. Ben yine şok Dualar ediyorum çıksın diye ve sonra adım söylendi. Daldım içeri Eşim de giriyim mi ben diyo kapıda. Hemşire gir gir sen de duy dedi Girdik ama nasıl heyecanlıyız. Doktor hemşireler gülüyo falan. Doktor gözünüz aydın dedi gülerek 10 gün sonra yine gel dedi. Vitamin yazdı. Güzel dileklerde bulundular sırıta sırıta çıktık odadan Çift olarak gelen pek yoktu herkes bakıyo gülüyo falan. Eşim volta atıyodu beklerken çünkü Öyle işte bu arada bhcg değerimiz 174,3
canım neyse ki zor bela halletmişsiniz, için nasıl da rahatlamıştır. yalnız beta hcg değerin neden biraz düşük? ben anlamam gerçi bunları ama aynı dönemlerdeyiz seninle ve benimki 259.3 dü.
Bu arada bugün ailelere de söyledik kızlar... Kızkardeşim çığlığı bastıEşimin ailesi telefonda ağladılar Çok sevindiler ya...
Bi de bi de tayin durumumuz belli oldu, taşınıyoruz. Çok şükür rabbime ard arda mutluluk yaşattı bize
Bu arada bugün ailelere de söyledik kızlar... Kızkardeşim çığlığı bastıEşimin ailesi telefonda ağladılar Çok sevindiler ya...
Bi de bi de tayin durumumuz belli oldu, taşınıyoruz. Çok şükür rabbime ard arda mutluluk yaşattı bize
Bu arada çok yorgun olduğumuz için yatmak zorundayım yarın görüşmek üzere iyi geceler
bir yığın ütüden sonra yannızdayım birde geçmişi okumadan edemiyorum :126:
allahımmm hakket nazarınız olsun buda sizinde... ben okurken stres yaptımmm! Allaha şükür sonuç mükemmel çıkmışHoşbuldum özlemcim gittim doktora o kadar karışıklık oldu ki nereden başlasam bilemedim. Ama önce kasık ağrılarını sormuşsun ya onu söyliyim. Böyle ara ara oluyodu bende. Regl olucam sanıyodum ama en fazla 5-10 dk sürüyodu. Ağrı da sayılmaz hatta hareketlenme diyeyim ben ona. İnşallah hamilesindir
canım o komsu mu desem akraba mı desem fazla gorusme en iyisi.. sende çekemediği bişey var demekki baksana gözü sana dokunuyo bi şekilde..Ya abla hep aynı kişi. Ne zaman gelse gitse ağırlık çöküyor
canım belki seninlisi geç döllenmiştir Yehana göre..oyuzden değerlerin düşüktür..bozma moraliniSorma canım nasıl rahatladım. Bunlar da nazarımız olsun diyorum ne diyim. Değerim sana göre düşük evet ama doktor daha çok yeni, çok küçük dedi. Herkeste farklı seyrediyo sanırım değerler. :26:
Bu arada çok yorgun olduğumuz için yatmak zorundayım yarın görüşmek üzere iyi geceler
bir yığın ütüden sonra yannızdayım birde geçmişi okumadan edemiyorum :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?