RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Hoş geldinn arabayida kullanmisin ne güzel maşallah

evet cnm epeydir eşim yanımdayken kullanıyordum ama bugün hastaneye gidince tek gittim geldim yanlız eşim yanımdayken daha çok stres yapıyormuşum bide sürekli şöyle yapma böyle yap deyince kafamı karıştırıyordu bugün sessiz sakin geldik

bu arada bişe sormak istiyorum. eşim bugün bi arkadaşına benim durumumu söylemiş. onların da bir oğlu var. arkadaşı eşime demiş i, ben eşim hamileyken ona haftada 2-3 kez soda içiriyordum. soda mineral açısından zengin olduğu için gebelik döneminde faydalıymış bebek güçlü oluyormuş. sizce de olabilir mi ? içmeli miyim bende acaba ?

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler....

yehancığım bunu biyerde duymuştum ben ama tecrübeli anneleremize bi sormak gerek

okadarda kahve içtim yine uykum var yine uykum var.......

sorma canım aynen,, ben tabi geç kalktım o yüzden uykum gelmiyor. saat yarım oldu mu burda pek kimse kalmıyor. :)

evet canım yaa,, ben kafamı kaldıramıyorum gündüzleri. sonra da gece böle yarasa gb dolanıyorum evde.. sen ne durumdasın, moralin nasıl

Canım morelim idare eder diyelim ama sabırsızlanıyorum biran evvel bebiş gelsin istiyorum hayaller kuruyorum inşallah çok bekletmez beni bakalım kısmet :)) kendimi anneliğe tamamen hazır hissediyorum artık :)

şu saatler benim bişeler atıştırma saatlerim :) zaten hamileliğim ilk turşu isteğimle kendini gösterdi, sonra da geceleri midem kazınmaya başladı. genelde 1 den sonra bişiler yiyorum. Canım sen ne zamandır bebek için uğraşıyorsun ?

Aynen bende şuan dayanamadım bişeyler yiyorum midem kazındı :) Canım 1,5 senelik evliyim yeni yeni istiyoruz 2-3 ay oluyor

bende 2 aydır istiyordum, zaten hepi topu 5.5 aylık evliyim :) çok şükür fazla bekletmeden geldi minnakım :) peki 2 aydır gebe kalmak için elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyor musun ??

bende 2 aydır istiyordum, zaten hepi topu 5.5 aylık evliyim :) çok şükür fazla bekletmeden geldi minnakım :) peki 2 aydır gebe kalmak için elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyor musun ??

Elimizden geldiğince çalışıyoruz canım:) bakalım sert kahve olayınıda deniycem burda birbirimizdende bişeyler ögreniyoruz iyi oluyor mesela çoğu arkadaş diz dirsek pozisyonundan bahsediyo demekki onada ağırlık vermek lazım :) en önemlisi çok stres olmamak lazım elimizde olmadan yapıyoruz ama. Yılbaşına kadar zaman verdim kendime olmazsa doktora gidicem. Niyetimiz 2013 e hamiş girmek Allahtan hayırlısı İnşallah

sert kahvenin faydası olduğuna inanıyorum. bende eşimde denedim. yanına da lokum falan koydum mesela, onlardan yedi. en son diz dirsek pozisyonunu denemiştim, onun bi faydası oldu mu bilemiyorum. ben sigara olayını nasıl çözücem onu merak ediyorum. sen kullanıyor musun sigara

Evt canım kahveyi mutlaka deniycem. Ben sigara kullanmıyorum ama eşim kullanıyor. Bir arkadaşım dogum yaptı o kullanıyordu hamileliği boyuncada içti tabi azalttı doktoru günde 3-4 taneye kadar içebilirsin demiş. Bebeğinde bi sorun yok saglıklı dogdu çok şükür.Tabi bırakılabilirse en güzeli tamamen kesmek. Acaba sigarayı azalttın ya oda belki halsizliğini tetiklemişmidir ne kadar içiyodun günde ??

canım ben günde nerdeyse 1 pakete yakın içiyordum, sabaha kadar ayaktayım tabi oturdukça içiyordum. şimdi günde 4-5 tane falan içiyorum canım istiyor, henüz tiksinmem olmadı sigaradan keşke olsa ama içince de pişman oluyorum. yani eskiye nazaran çok aklıma gelmiyor epey azalttım ama keşke hepten bırakabilsem. içim sızlıyor ama yapamıyorum da..

Tabii canım normalde 1 pakete yakın içip birden bire azaltınca ister istemez zorlanır insan ama sonuçta küt diye tamamende kesemezsin şu durumda azaltmak dogru. Belki zaman içinde tiksinirsin bazılarında öyle oluyor inşallah belkide bu vesileyle tamamen bırakırsın. Sigara aklına gelince başka bişeyler at agzına canım başka bişeyle oyalan başka bir fikir gelmiyor aklıma. Kadın doğuma gittin mi ? Doktorunda seni yönlendirir tamamen bırakamıyorsan günde 3-4 tane kadar verir muhtemelen. Eğer 3-4 tane içiyorsan mümkün oldugunca hafif olan sigarayı tercih et.

Birde aklıma gelmişken hani dedim ya arkadaşım hamileliği boyunca 3-4 tane içti diye o mesela sigarayı içtikten hemen sonra üstüne 1 bardak süt içiyordu sigaranın zehirini alsın diye bolbol süt içti yogurt yedi. Sende o şekilde yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…