- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.621
Hoş geldinn arabayida kullanmisin ne güzel maşallah
şu saatler benim bişeler atıştırma saatlerim :) zaten hamileliğim ilk turşu isteğimle kendini gösterdi, sonra da geceleri midem kazınmaya başladı. genelde 1 den sonra bişiler yiyorum. Canım sen ne zamandır bebek için uğraşıyorsun ?
bende 2 aydır istiyordum, zaten hepi topu 5.5 aylık evliyim :) çok şükür fazla bekletmeden geldi minnakım :) peki 2 aydır gebe kalmak için elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyor musun ??
sert kahvenin faydası olduğuna inanıyorum. bende eşimde denedim. yanına da lokum falan koydum mesela, onlardan yedi. en son diz dirsek pozisyonunu denemiştim, onun bi faydası oldu mu bilemiyorum. ben sigara olayını nasıl çözücem onu merak ediyorum. sen kullanıyor musun sigara
Evt canım kahveyi mutlaka deniycem. Ben sigara kullanmıyorum ama eşim kullanıyor. Bir arkadaşım dogum yaptı o kullanıyordu hamileliği boyuncada içti tabi azalttı doktoru günde 3-4 taneye kadar içebilirsin demiş. Bebeğinde bi sorun yok saglıklı dogdu çok şükür.Tabi bırakılabilirse en güzeli tamamen kesmek. Acaba sigarayı azalttın ya oda belki halsizliğini tetiklemişmidir ne kadar içiyodun günde ??
canım ben günde nerdeyse 1 pakete yakın içiyordum, sabaha kadar ayaktayım tabi oturdukça içiyordum. şimdi günde 4-5 tane falan içiyorum canım istiyor, henüz tiksinmem olmadı sigaradan keşke olsa ama içince de pişman oluyorum. yani eskiye nazaran çok aklıma gelmiyor epey azalttım ama keşke hepten bırakabilsem. içim sızlıyor ama yapamıyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?