RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

henüz gitmedim canım doktora. benim gideceğim doktor bu hafta içi hep doluymuş, önümüzdeki haftaya kaldı, tekrar haberleşicez.. valla anneme söylesem oyar beni, çok kızar. doktora tabiki sölicem durumu, beni yönlendirsin istiyorum. süt ve yoğurt yememiz lazım zaten bebeğin gelişiminde çok faydalı ama sigaradan sonra yendiğinde etkisini azaltıyor mu bilmiyorum. Allen carr diye 1 saatlik bi film var, onu izlicem yarın, biraz araştırınca buldum. onu izledikten sonra kesinlikle sigaraya veda edeceksiniz diyor.

kızlar selam. bana yrdımcı olurmusunuz? ben 2,5 yıllık evliyim. çocuk sahibi olmayı eşim de ben de istemiyoruz. ben bazen hevesleniyorum ama eşimden istek gelmeyince hevesim kırılıyor, ben de vazgeçiyorum. yaşımız da ilerliyor. ben 27, eşim 35 yaşında. ne yapmam lazım bilemiyorum.

Canım inşallah bebeğin sana vesile olur tamamen bırakırsın kurtulursun inşallah. Süt ve özellikle yogurtun panzehir özelliği var. Sigaranın zararlı etkisini bir nebzede olsa bastırıyodur diye düşünüyorum canım. Tabii gönül isterki tamamen bırakırsın inşallah gerek kalmaz böyle şeylere. Ama içersende üstüne süt yada yogurt ye mutlaka yinede bi önlem canım. Doktorunlada konuşursun en doğrusunu doktorun söyler zaten.

ya kusura bakma da şu evlenip de çocuk istemeyenlere çok kızıyorum. eşin gelmiş 35 yaşına daha neyi bekliyor ki ?? bugünü değil biraz da geleceği düşünerek hareket etseniz daha iyi olur. burda insanlar bebek sahibi olmak için kendilerini paralıyor, denemedikleri kalmıyor, dualarla herkes birbirine destek oluyor. sizin yazdığınızı eshefle kınıyorum kusura bakmayın ama. ben 5,5 aylık evliyim ve 1 aylık hamileyim bi düşünün yani. neyi bekliyosunuz neyin kafasını yaşıyosunuz ben anlamıyorum yaaaa...

canım işte eşin istemeyince senin de hevesin kırılıyor. ne yapacağımı bilmiyorum. o istemeden çocuk sahibi olmak da istemiyorum. forumda yazılanları okuyorum, çocuk istemeyen adamlar çocuk olduktan sonra eşlerinden uzaklaşıyorlarmış korkuyorum. offfffffffff....

Haklısın valla canım bizler burda çırpınıyoruz hepimiz aynı amaç için toplandık. Bende istemeyenleri anlayamıyorum sonuçta yaş da önemli artık evliliklerde erken yaşta yapılmadıgından fazla bekleme lüksüde yok. Herşey zamanında yaşanmalı bayan açısından yaş çok önemli 30 yaşından sonra doğurganlıkda giderek azalıyor malesef.

ben de bakıyorum çevreme erkekler kadınlardan daha çok istiyor çocuk sahibi olmayı ama benimki aklından bile geçirmiyor. bu fikre nasıl alıştırmalıyım fikir verin lütfen.

ben de bakıyorum çevreme erkekler kadınlardan daha çok istiyor çocuk sahibi olmayı ama benimki aklından bile geçirmiyor. bu fikre nasıl alıştırmalıyım fikir verin lütfen.

eşinle evliliğiniz nasıl ? gerçekten aşk var mı ? valla insan sevdiğinden çocuk ister gibime geliyo, gece gece atarlandım bak..

Ozaman eşinizle oturup neden istemediği konusunda konuşmanız gerekiyor. Bizler bişey yapamayızki. Eşinizin istememesinin bir sebebi olmalı mutlaka.

5 yıl flört ettik, 2,5 yıllık evliyiz. çok seviyoruz birbirimizi. yeğenim var mesela çok yaramazdır. onlar bize geldiğinde stres oluyo adam resmen. gittiklerinde de ohh diyo. çocuklarla arası yok. evlenmeden önce 2 sene sonra çocuk sahibi oluruz diyorduk ama şimdi hala erteliyoruz sebepsiz yere. bilemiyorum ne olacak :2:

eşinle adam gb oturup konuşmaktan başka yapacağın bişe yok. sorunu kendi aranızda çözemezseniz, o zaman eşinin ailesine bebek istediğini ama oğullarının bebek istemediğini söyle. eşin de gün gelir ister ama bişiler için artık çok geç kalınmış olur. Ömür boyu sap olarak yaşamayı düşünüyor sanırım.

Eşin seni düşünmeyerek bencillik ediyor o 50 yaşınada gelse baba olur ama senin anne olmak için en verimli yaşların geçiyor. Kararlı bir şekilde eşinle konuş.

canım bu soda eger kaynagının oldugu yerden mesela ankarada kızılcahamam war ordan almalısın biz gittiğimizde ordan alıyoruz.. diğerleri fabrıkasyon oldugundan asit miktarını korumak için colanın ıcınde olan gazlardan koyuolarmıs.. yanı faydası oldugu kadar zararı da olabılır.. folık asit i folıkplus alıosun sanırım onun ıcınde calsium da olması lazım dı öyle hatırlıorum.. ilk 3 ay sinir ve kemık gelısımı ıcın bu yeterli..

allen carr videosu güzel.. ben onunla bırakmıstım.. kilo da alınıo ama olsun bebişin için deger.. birde bırakana kadar muzlu süt iç yanı gercek muz ve sütten yap bunu.. az bılınen bişe ama harıka..

Arkadaşlar ben soğan kürü içiyorum bugün 5.günüm kasıklarım çatlayack gibi yumurtlama desem bu derece ağrı olmaz.bU Soğan suyu içimde ne var ne yok temizliyor galiba :)))

rainbowcum ablacım.. soğan kürü kisti olanlara ve rahım kalınlıgı fazla olanlara ıyı gelebılıo.. cunku soğan kürü rahmı ınceltio.. rahım kalınlıgın normal ya da azsa daha ıncelterek bebegin tutunmasını zorlastırabılır..dikkat et ablacım.

canım benım.. kayınvalıdenı kafana takma.. yanı ınsallahh bız oyle kayınvalıdelerden olmayız ama en iyisi bile en fazla kendı kadar ii olmanı ister kıskanc kardes hesabıı.. benımkı de yanımıza gelcek yakınlarda.. kötü olmamı ıstemez ama kendınden daha ii olmamı da istemez.. neyse.. bende eylulde HSG yaptırdımm.. tabıı HSG yle beraber smear testi hormon testi(3. gün) olan,eşime spermıyogram testii.. cok sukur hepsı ii.. içimiz rahatladı.. ama bu demek deılkı hıc problemın yok hemen olcak dıe.. kısmet bırazda.. kac aydır denıosunuz eger 6 ayı gecmemısse doktor HSG cekmez erken deneyın die.. bırde bazıları agrı duyarken bazıları hıc bıse hısstmıo.. ben cesaret edemedım anestezılı yaptırdım.. gerekırse sen 1-2 ay daha bekle paranı bırıktır.. RABBIM goruodur ne kadar ıstedıgını ve nasıl ımkan yaratmak ıstedıgını.. inşallah bu ay hamılesındır zaten

olabilir canım..zaten gecen ay basladın sayılmazkı.. yumurtlama gununden sonra oldu hem,olsa mucızen olmus olurdu yani :) tuhaf olma please .. inşallah hepimizin olcak 1 günnn

kızlaaar acaba bu kadar çabuk yumurtluyo olabilirmiyim dediğim gibi ayın 14 akıntıyla 1 gün kan geldi 4 gün oluyor yani kan geleli peki bunu adetten saymalımıyım yoksa adet olmadımda geçen ayın 8inde adam gibi adet oldum onun yumurtlamasımı bu yani geçmi yumurtluyorum çıldırmamak elde değil yoksa gebelik testi yanlış göstermiş olabilir mi mesela geç tutunma aman salak etti bu bebişler bizi offffff offff aralık ayına kaldı benim donmuşlara herhalde kısmettttttt..bide bu test yumurtladığımı ifade edicek kalınlıktamı tekrar bi bakarmısınız....

merhaba,

öyle okurken farkettimde sen 8 ekimde adet oldun ve 14 kasımda bir damla kan geldi buda yumurtlama testin ve bugün çift çizgi doğru anladım dimi.. Eğer öyleyse gebelik testi yaptır... :)) Yumurtlama testleri gebelik olduğunda da çift çizgi çıkabiliyo..

gokcebuket hamilesin 2 cizgi var idrar testinde birde kan aldir degerlerine bakalim yerlesme kanamasi olabilir cok cok az olur bir kac leke kahve rengi yada pembe en fazla 2 gun surer adet gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…