- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.641
henüz gitmedim canım doktora. benim gideceğim doktor bu hafta içi hep doluymuş, önümüzdeki haftaya kaldı, tekrar haberleşicez.. valla anneme söylesem oyar beni, çok kızar. doktora tabiki sölicem durumu, beni yönlendirsin istiyorum. süt ve yoğurt yememiz lazım zaten bebeğin gelişiminde çok faydalı ama sigaradan sonra yendiğinde etkisini azaltıyor mu bilmiyorum. Allen carr diye 1 saatlik bi film var, onu izlicem yarın, biraz araştırınca buldum. onu izledikten sonra kesinlikle sigaraya veda edeceksiniz diyor.
kızlar selam. bana yrdımcı olurmusunuz? ben 2,5 yıllık evliyim. çocuk sahibi olmayı eşim de ben de istemiyoruz. ben bazen hevesleniyorum ama eşimden istek gelmeyince hevesim kırılıyor, ben de vazgeçiyorum. yaşımız da ilerliyor. ben 27, eşim 35 yaşında. ne yapmam lazım bilemiyorum.
ben de bakıyorum çevreme erkekler kadınlardan daha çok istiyor çocuk sahibi olmayı ama benimki aklından bile geçirmiyor. bu fikre nasıl alıştırmalıyım fikir verin lütfen.
canım işte eşin istemeyince senin de hevesin kırılıyor. ne yapacağımı bilmiyorum. o istemeden çocuk sahibi olmak da istemiyorum. forumda yazılanları okuyorum, çocuk istemeyen adamlar çocuk olduktan sonra eşlerinden uzaklaşıyorlarmış korkuyorum. offfffffffff....
5 yıl flört ettik, 2,5 yıllık evliyiz. çok seviyoruz birbirimizi. yeğenim var mesela çok yaramazdır. onlar bize geldiğinde stres oluyo adam resmen. gittiklerinde de ohh diyo. çocuklarla arası yok. evlenmeden önce 2 sene sonra çocuk sahibi oluruz diyorduk ama şimdi hala erteliyoruz sebepsiz yere. bilemiyorum ne olacak :2:
bu arada bişe sormak istiyorum. eşim bugün bi arkadaşına benim durumumu söylemiş. onların da bir oğlu var. arkadaşı eşime demiş i, ben eşim hamileyken ona haftada 2-3 kez soda içiriyordum. soda mineral açısından zengin olduğu için gebelik döneminde faydalıymış bebek güçlü oluyormuş. sizce de olabilir mi ? içmeli miyim bende acaba ?
sert kahvenin faydası olduğuna inanıyorum. bende eşimde denedim. yanına da lokum falan koydum mesela, onlardan yedi. en son diz dirsek pozisyonunu denemiştim, onun bi faydası oldu mu bilemiyorum. ben sigara olayını nasıl çözücem onu merak ediyorum. sen kullanıyor musun sigara
Arkadaşlar ben soğan kürü içiyorum bugün 5.günüm kasıklarım çatlayack gibi yumurtlama desem bu derece ağrı olmaz.bU Soğan suyu içimde ne var ne yok temizliyor galiba :)))
canıııımm kıyamam yaaa, onlar ne kadar da güçlü durmaya çalışıyor değil mi? halbuki nasılda üzülüyodur.
ben 2 aydıır eşime hiç bişe belli etmiyorum, hep adet olcam diyorum, inanın sizden başka kimseyle doğru düzgün dertleşmiyorum...
dün akşam yatarken eşimle konuştuk, kayınvalidem biliyor bebek istediğimizi ve antalyaya gelince doktor tedavisine başlicam diyodum. daha bir defa bile sormadı beni naptın diye...üstelik en son 2-3 ay önce aramıştım ve salak gibi ben doktora gittiğimi anlatırken susturdu beni, konuyu değiştirdi...HSG için 350 tl ayıramadık, aciil ödemelerimiz vardı,bunu da biliyodu yani hiç bişe demedi yine konu değiştirdi... hiç ama hiç ormadı..ben onların parasına puluna muhtaç değilim zaten yapsalar 2 gün sonra kafamıza kakarlar ama bi sorabilir değil mi 2 yıl oldu ...ben bunları konuştum eşim de tek kelime etmedi, biliyo sonuçta
Kızlar benim kızmızılar hafiften göründü.Karnımdada ağrı başladı ...Beklemiyordum çünkü yumurtlama gününde olmadı bişey ama içim bir tuhaf oldu ..sanki yarın bana dr müjde verecekti bende burda size...
kızlaaar acaba bu kadar çabuk yumurtluyo olabilirmiyim dediğim gibi ayın 14 akıntıyla 1 gün kan geldi 4 gün oluyor yani kan geleli peki bunu adetten saymalımıyım yoksa adet olmadımda geçen ayın 8inde adam gibi adet oldumonun yumurtlamasımı bu yani geçmi yumurtluyorum çıldırmamak elde değil yoksa gebelik testi yanlış göstermiş olabilir mi mesela geç tutunma aman salak etti bu bebişler bizi offffff offff aralık ayına kaldı benim donmuşlara herhalde kısmettttttt..bide bu test yumurtladığımı ifade edicek kalınlıktamı tekrar bi bakarmısınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?