RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gunaydınnnn arkadaşlarrrrr inşşşş hepiniz iyisinizdir sayfaları okuyamadım inşş guzel haberler vardır int sorundan dun giremedim rainbow sen nasılsın tatlım sıradaki uç arkadaşa benden 30 yaz tatlım öpuldunuzz

Günaydın hanımlar nasılsınız?

Rainbow ablam nerdesin? Değerim için bir şey söylemedin... :26:
Bi de abla son üç arkadaşın 53 er tanesini alıyorum ben. Bugün okurum inşallah.
Abla hani hamile kalmak isteyenler için meryem suresi okunuyomuş ya onun belli bir sayısı var mı?

ben meryem suresini 41 duymuştum ama bilemiyorum yinede.

kızlar bugün yoğun bir iş tempom var girebielceğimi pek zannetmiyorum.hepinize bol huzurlu ve verimli gün diliyorum

Ya ben bu topikteki herkes için okumak istiyorum da 313 ayetel kürsi mi okusam meryem suresi mi bilemedim. Ama meryem suresini bitiremem yarım kalır diye korkuyorum. :26:

arkadaşlar netim sorunlu geceden beri yazamıyorum dua listesinide düzenleyemedim bu sfeer sayfa açtı bu mesaj gidecekmi onu bile bilmiyorummm..mesajlrınızıda okuyamadım

slm kızlar şimdi tesadüfen gördüm topiğinizi Allah kabul etsin öncelikle Ayetel kürsi okunuyor galiba bi kişiye kaç kere okuyorsunuz belli bi avkati varmı bilgilendirirmisiniz lütfen

hayatimsinav

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
oz_lem:40
asbelove:50
savas5482:30
LEX:20
feryalnur:30
nese77:30
firarperest:53
RainbowColors:20

Toplam:313

gamzesena

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

hayatimsinav:50
rainbowColors:20

ebal16

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

hayatimsinav:50
RainbowColors:20

dualar bittimi ablacaim okunmasi gereken varsa okuyum ben goremedim kime okunacagini nasilsiniz bu aradaaa

Nartanesi güzel duan için çok teşekkür ederim Rabbim güzel gönlüne göre versin kabul etsin inşAllah.Amin

neşeciğim iyiyim tatlım sen nasılsın.

firarcığım ne büüyk şanssızlık yaşamışsın üzüldüm ama sonrasında şükür sorun çözüldü.Canım evet haftana göredeğer düşük belliki geç yumurtlamışsın cnm.dokor muayne edince zaten söylecek bunu sana.Tekrar hayırlı olsun bitanem

Maaşallah

duaya gelince tatlım az bekle yeni dualar gelecek inşAllah birlikte okuruz.

Merhabalar,
Bende dua okumak istiyordum ama farklı bir dua okunacak sanırım bilgi verirseniz sevinirim çok takip edemiyorum yazıları

teşekkürler arkadaşım dogru anlamışsın .ama dün idrar testide negatif çıktı yerleşme kanamasından kaç gün idrar testinde çıkar acaba...çok karıştım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…