RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Abla sağolasın bir dahaki kontrolde yükselmiş olur heralde di mi? Bu arada bu akşam gidiyoruz ev bakmaya çok ani oldu. Haftasonu taşınacakmışız. Şu an panik haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün gidiyoruz perşembe akşamı dönücez sanırım pazar da temelli gidiş. Ne zaman fırsat bulursam o zaman tekrar aranızdayım inşallah. Son aldığım duaları bugün yolda okuyucam. Hepiniz hakkınızı helal edin. Tekrar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın.

Tabiki cnm benim sen içini ferah tut.Farklı bir ilemi çıktı cnm tayininiz maaşallah bebiş kısmetiyle geldi Helal olsun cnm benim sende helal et.Allaha emanet ol..Bak çok sıkılıyordun hemen Mevlam bir kapı açtı

tşk ederim rainbowcum iyiyim tatlım iş guç aynışeyler hergun sende iyisin oğluş nasıl

Canım oğluş iyi çok şükür ama ben hastayım yediğim bişeymi dokundu midemimi üşüttüm bilmiyorum ama geceden beri midem ağrıyor hiç uyumadım desem yeridir ve afedersiniz ishalde oldum.Çok kötü hissediyorum kendimi.Yatıyorum kalkıyorum ev işlerim birikmiş yemeğim yok.offfffffffffffffffffffff Allahım beterinden korusun

Yok ablacım farklı bi ilçeye gidiyoruz Ayvalık'a taşınıyoruz. Allahıma çok şükür gönlümüze göre verdi hep şükrediyorum. Biraz acele olacak taşınma ama olsun artık.Sİzler de Allah'a emanet olun.Çok geçmiş olsun ablacım.

Hoşgeldin cnm kendinden bahsedermiisn lütfen.Listeye eklenmek içinlütfen bat tarihini ve yaşını yazdır.

hsbuldum. 15 yıllık evliyim.. ilk olarak normal tedavi, sonrasında asılama bikaç kez, sonrasında 3 kez tüp bebek.. maalesf ..
aradan bikaç yıl geçti...
ve geçen ay üye oldum buraya çok sey öğrendim.. öğrendiklerimden uyguladıklarım var..
iltihaplarım vardı. soğansuyu kürü nü duydum onu uyguladım adet öncesi bikaç kere yaptım zor içildiğginden dolayı çok yapamadım.
civanperçemi karısımı var aktarlarda onu içtiydimm.. o da rahim için iyi geliyorlar diye duymustum..
ve Meryem Süresini duydum burada onu okudum bol bol, genelde sabah namazlarımın ardından..
ve esimde arısütü içti iki kutu ve keçiboynuzu kürünü kaynatıp içmis oldu..
ve son bikaç aydır adet günüm hep bigün öne kaymaya basladı.. ve burada bi arkds bizim büyükler adetin öne öne kaymayabaslıyorsa bebek tutunmak için yer arıyordur dedilerdi.. epey bi umutlandım günüm de geçmeye baslıyordu..
ve bütün belirtiler vardı... sürekli uyuma isteği ve uyuyordum.. çok sık idrara gitmeye baslamıstım.. ağzımda buruk bi tad ..ve belime atesli bi ağrı saplanırdı..
ve adetimin geçmeye basladığı 4.günümün gecesinde bir rüya gördüm çok korktum birsey beni çok krkkuttu.. ve ertesi günü adet oldum..
bunu burada bikaç yerde anlattım dedim böle bisi olabilir mi..?
dediler sirkeli su yap evin her yerini sil..ve kendinde dus al gerçekten iyi gelicek fln yazmızlardı..
ve bi iki ablama danıstım sordum.. onlarda sirkeli su deyince .. yaptım halen daha yapıyorum duş alırken fln.. gerçekten ferahladığımı düsünüyorm.. pskolojik değil ..
ve bu ay yine çok çalıstık, esim yine keçiboynuzu yapıyor.. bende adet olup bittikten sonra, soğansyundan sonra kaldığımı düsünerekten, yinede iyi gelir diye, bal+çörekotu+tarçın .. bunu da yapmaya çalıstım ...birde incir kürünü yapmaya çalıstım .. ve arada incir de yiyorum öle..
....
Meryem Süresini sürekli okuyorum.. ins diyorum bu ay sirkeli su tedbirimi aldığım için Rabbim den meleğimi istiyorum..
umarım sıkmamışımdır biraz uzun oldu ama:)
simdi ise bat tarihim 27 kasım .. 33 yasındayım..

Çok geçmiş olsun

Kızlar çalıştığım için ve çok yoğun bir işim olduğu için ancak öğleden sonraları girebiliyorum siteye.. Dualarımı hepimiz için eksik etmiyorum. Bol bol okuyorum hepimize dilerim ki allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür. Sizin dualarınız içinde ağzınıza sağlık.sizin kadar çok vakit geçiremesemde sitede aklım hep sizde . Işten çıkış 7 7 buçuğu buluyor gidincede evle uğraşmaktan vakit bulamıyorum. Ama beni unutmayın.. Kendinize iyi bakın. Morallerimizi hep yüksek tutalım ki güzel şeyler devamında gelsin.. Benimde bat bu ay 4 aralık inş bu ay olur inşallah. çoook ama çook istiyorum artık bir bebişimin olmasını)))bu arada rainbow çok ama çok geçmiş olsn ...kib...

slm kzılarrr..nabersinizzz

bugün için aldıklarımı okudum yarın içinde 50şer iki arkadasa alıyorumm

Rainbow ablam c.dışıymış yaw özel msj atem du

maşallah bizlere hızlanmışız yine benim için okuyan arkadaşlarımdan Allah Razı Olsun.. Rabbim gönüllerine göre ne muratları varsa versin inşaAllah
çok geçmiş olsun ablacım.. bence hiç bişey içme.. hamile olabilirsin bazı kadınlar ayda 2 kez yumurtluyormuş ,belkid öyle bişey oldu.. kimine ishallik kimine kabızlık yapıyormuş hamileliğin ilk başları..oğlunda nasıldın? ben gebe olabileceğini duşunuyorum şahsen
hayırlı olsun yeni tayininiz canım.. sakın ağır bişey kaldırayım deme.. hafif bu yaa taşırım filanda deme bakem..dikkat et kendine ve yeğenime
teşekkür ederiz hoş geldin :) kendinden bahsedermisin biraz ne zamandır bebek istiyorsunuz?

bende sandımki topikte tek ben varım ..özlemden aldım nöbeti diyordum hatta kendi kendime

nasılsın canım,nasıl geçi,yor günlerin feryalcim?

geçmiş olsunn rabinbow bu havalr çok kötü dikkatli olmak lazım

umut81 canım umudunu yitirme hiç bi zaman..birde yanlış anlama ama sen çok fazla karıştırmışsın..incir kürü-soğan kürü vs vucudunun bunlara tepkisi ne yönde acaba? en azından bi 40 gün vucüdünu dinlendirip diğer karışıma geçseydin..

arka sayfalarda bir arkadaş paylaşmış.. soğan kürü; kisti olanlar için ve rahim duvarının kalınlığı acısından içilmeliymiş.. rahim duvarını inceltiyormuş yani .. çok fazla incelirse rahim duvarı bebek tutunamaz ve düşer Allah korusun..

dua olarakta sana tavsiyem yatsıdan sonra vakıa süresini okumandır..

tez zamanda meleğin gelir inşaAllah canım..hoşgeldin aramıza

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…