- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.681
Arkadaşlar 1.sayfada okunacak 4 arkadaş daha var dualarımız henüz bitmedi...
selamlar benide katın listeye
Abla sağolasın bir dahaki kontrolde yükselmiş olur heralde di mi? Bu arada bu akşam gidiyoruz ev bakmaya çok ani oldu. Haftasonu taşınacakmışız. Şu an panik haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün gidiyoruz perşembe akşamı dönücez sanırım pazar da temelli gidiş. Ne zaman fırsat bulursam o zaman tekrar aranızdayım inşallah. Son aldığım duaları bugün yolda okuyucam. Hepiniz hakkınızı helal edin. Tekrar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın.
tşk ederim rainbowcum iyiyim tatlım iş guç aynışeyler hergun sende iyisin oğluş nasıl
Tabiki cnm benim sen içini ferah tut.Farklı bir ilemi çıktı cnm tayininiz maaşallah bebiş kısmetiyle geldiHelal olsun cnm benim sende helal et.Allaha emanet ol..Bak çok sıkılıyordun hemen Mevlam bir kapı açtı
Hoşgeldin cnm kendinden bahsedermiisn lütfen.Listeye eklenmek içinlütfen bat tarihini ve yaşını yazdır.
Tamda yumurtlama dönemlerimde hastalandım vardır bundada bir hayır.Benn az dinleneyim gelirim yine inşşş
Canım oğluş iyi çok şükür ama ben hastayımyediğim bişeymi dokundu midemimi üşüttüm bilmiyorum ama geceden beri midem ağrıyor hiç uyumadım desem yeridir ve afedersiniz ishalde oldum.Çok kötü hissediyorum kendimi.Yatıyorum kalkıyorum ev işlerim birikmiş yemeğim yok.offfffffffffffffffffffff Allahım beterinden korusun
slm arkadaşlar topiği baya bi okudum çok hoşuma gitti beni de aranıza alırmısınız
maşallah bizlere hızlanmışız yineToplam:313
çok geçmiş olsun ablacım.. bence hiç bişey içme.. hamile olabilirsinCanım oğluş iyi çok şükür ama ben hastayımyediğim bişeymi dokundu midemimi üşüttüm bilmiyorum ama geceden beri midem ağrıyor hiç uyumadım desem yeridir ve afedersiniz ishalde oldum.Çok kötü hissediyorum kendimi.Yatıyorum kalkıyorum ev işlerim birikmiş yemeğim yok.offfffffffffffffffffffff Allahım beterinden korusun
hayırlı olsun yeni tayininiz canım.. sakın ağır bişey kaldırayım deme.. hafif bu yaa taşırım filanda deme bakem..dikkat et kendine ve yeğenimeYok ablacım farklı bi ilçeye gidiyoruz Ayvalık'a taşınıyoruz. Allahıma çok şükür gönlümüze göre verdi hep şükrediyorum.Biraz acele olacak taşınma ama olsun artık.Sİzler de Allah'a emanet olun.Çok geçmiş olsun ablacım.
teşekkür ederiz hoş geldin :) kendinden bahsedermisin biraz ne zamandır bebek istiyorsunuz?
Canım oğluş iyi çok şükür ama ben hastayımyediğim bişeymi dokundu midemimi üşüttüm bilmiyorum ama geceden beri midem ağrıyor hiç uyumadım desem yeridir ve afedersiniz ishalde oldum.Çok kötü hissediyorum kendimi.Yatıyorum kalkıyorum ev işlerim birikmiş yemeğim yok.offfffffffffffffffffffff Allahım beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?