RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

teşekkür ederiz hoş geldin :) kendinden bahsedermisin biraz ne zamandır bebek istiyorsunuz?

tşk ederim benim 4 yaşında bi oğlum var biz 2. bebeği istiyoruz 27 yaşındayım mayıs ayında kürtaj oldum hcg değerindeki artış çok azdı kaybettim şimdide kist var dedi dr önemli değilmiş ama ilaç verdi korkuyorum açıkçası ya olmazsa diye Allah herkezin muradını versin inş

ben bi çorbamı yapıp geleyim..

ardından düdüklüde mantar haşlıcam hiç denemedim :18: umarım ii bişe çıkar ortaya.. normalde kremalı mantar çorbası yapacaktım ama b ulunduğumuz beldedeki markletlerde çiğ krema bulamadım iyimi bende mantarı yemeğe çevirmeye karar verdim

Umut81 canım listeye ekledim seni. Onca çabanın karşılığını Rabbim sonuçsuz bırakmasın inşAllahh

canımoğlumefe hoşgeldin cnm aramıza kendindne bahseermisin lütfen

hayatimsinav canım henüz yumurtlamadım bile hamilleik belirtisi değil tatlım hastayım (

Kardelen03 canım arkadaşım geçen gün geldin ve neden ilk sayfadaki listede adım var dedin bende istemediğini düşünüp sildim.Ama farklı bir şey demek istedin ve ben yanlış anladıysam kusura bakma lütfen yeniden hemen eklerim seniii

düdüklüde dağılmaz mı mantar çabuk pişer

sanırım canım aramıazda bir yanlış anlaşılma var onu listede ben de varım ben de arkadaşlar için dua okuyayım benim için de okuyalım anlamında dedim

canım iyiyim ne olsun iş güç aynı şeyler sende iyisindir inş.canım mantar çok uzun sürede pişmiyo zaten düdüklüye neden attın :))

ben şu an ilaç kullanıyorum sanırım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde adet olacakmışım 2 gün kaldı ilacın bitmesine kesin bi tarih veremeyeceğim dualara katılmak isterim ayetel kürsi okunuyor galiba ben de okuyum ne kadar gerekiyorsa lütfen bilgilendirin beni

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm össledim hepinizi kocam evi mahfetiş onla uğraştım, iyice dağıttı bu ara sinir oluyorum yaaaaaa
kızlar bugün baya kasıklarımda sancı oldu ama daha uzun süreli ve anlık, ve yaklaşık 2 saattir alt karnımda ağrı var, sancı gibi değil ama, patlayacakmış gibi ve acayip şiş, acaba kırmızılar mı gelecek ya da üşüttüm mü ooooooooooffff geçsin şu 3 gün

rimelciğim yeni evli değiliz, 4 yıllık evliyiz ve 20 aydır istiyoruz, bebiş bu ay da gelmezse tekrardan detaylı yaptırcaz tahlillerimizi

ablacım geçmiş olsun dikkat et kendine, patates haşla öyle ye iyi gelir

Beğen tuşuna bile tıklamak için epeyce bekliyorum tüm geçmiş olsundilekleri içinn çoookkk teşekkür ederim.Sabahtan beri ağzıma bir lokma almadım az önce pilav yaptım az yerim sanırım.Allahım kimseyi elden ayaktan dşürmesin çok zor..

Kızlarrrr hastayım falan ama çalışmaları ertelemeyeceğim Mevlam yazdıysa olur inşAllahhhhh

özlemcim hoşgeldin bitanemm

Soğan kürünüü bıraktım rahmi inceltiyormuş dedi rimel arkadaşımız birde bu halim ondanmı diyede düşündüm.6 gün içtm yeter sanıırm.

Sonunda bıtırdımmm yaa bn işten sonra gezmeye gıttım eşimle patila yemeye buraya özgu guzel bırseyy ( daha montumu cıkardım bilg basına gectım hemen eşim dio barı ustunu deiştır ama belkı guzel hbrler wardır dddm ...
İnşAllah gelecekkk yenı güzel hberler....
dua lıstresıne bakmadım bı onu da bakayım sayıyı yazayımmm

beni de yazarmısın sıraya ben bu gece 50 tane okuyabilirim inş çok iyi düşünmüşsün Allah ilk başta senin sonra hepimizin muradını versin

senin de bi oğlun var heralde kaç yaşında

Amin hepimizin inşAllah..Canım sırada 4 arkadaş var istersen onu bölebilirsin 4 arkadaşa.yada istediğin gibi ama lütfn hangi arkadaşa ne kadar okuyacağını söyleki bölerken hata yapmayayım cnm.
Allahım hepimizin evladını bağışlasın inşAllah.Benim paşamda 4 bitirdi cnm.Rabbim sağlıklı hayırlı kardeşler nasib etsin inşAllah yavrularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…