- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.701
teşekkür ederiz hoş geldin :) kendinden bahsedermisin biraz ne zamandır bebek istiyorsunuz?
merhabalr ben kayıtlıydım ama silinmişim sohbetlere de fırsat buduğumda katılıyorum dua da okurum dedim ama silinmişimm
hoşgeldin kardelencim üzülme lütfen bi yanlışlık olmuştur.. heh rainbow ablamda geldi işte
ben bi çorbamı yapıp geleyim..
ardından düdüklüde mantar haşlıcam hiç denemedim :18: umarım ii bişe çıkar ortaya.. normalde kremalı mantar çorbası yapacaktım ama b ulunduğumuz beldedeki markletlerde çiğ krema bulamadım iyimibende mantarı yemeğe çevirmeye karar verdim
Umut81 canım listeye ekledim seni. Onca çabanın karşılığını Rabbim sonuçsuz bırakmasın inşAllahh
canımoğlumefe hoşgeldin cnm aramıza kendindne bahseermisin lütfen
hayatimsinav canım henüz yumurtlamadım bile hamilleik belirtisi değil tatlım hastayım(
Kardelen03 canım arkadaşım geçen gün geldin ve neden ilk sayfadaki listede adım var dedin bende istemediğini düşünüp sildim.Ama farklı bir şey demek istedin ve ben yanlış anladıysam kusura bakma lütfen yeniden hemen eklerim seniii
ben bi çorbamı yapıp geleyim..
ardından düdüklüde mantar haşlıcam hiç denemedim :18: umarım ii bişe çıkar ortaya.. normalde kremalı mantar çorbası yapacaktım ama b ulunduğumuz beldedeki markletlerde çiğ krema bulamadım iyimibende mantarı yemeğe çevirmeye karar verdim
canım benım.. kayınvalıdenı kafana takma.. yanı ınsallahh bız oyle kayınvalıdelerden olmayız ama en iyisi bile en fazla kendı kadar ii olmanı ister kıskanc kardes hesabıı.. benımkı de yanımıza gelcek yakınlarda.. kötü olmamı ıstemez ama kendınden daha ii olmamı da istemez.. neyse.. bende eylulde HSG yaptırdımm.. tabıı HSG yle beraber smear testi hormon testi(3. gün) olan,eşime spermıyogram testii.. cok sukur hepsı ii.. içimiz rahatladı.. ama bu demek deılkı hıc problemın yok hemen olcak dıe.. kısmet bırazda.. kac aydır denıosunuz eger 6 ayı gecmemısse doktor HSG cekmez erken deneyın die.. bırde bazıları agrı duyarken bazıları hıc bıse hısstmıo.. ben cesaret edemedım anestezılı yaptırdım.. gerekırse sen 1-2 ay daha bekle paranı bırıktır.. RABBIM goruodur ne kadar ıstedıgını ve nasıl ımkan yaratmak ıstedıgını.. inşallah bu ay hamılesındır zaten
Canım oğluş iyi çok şükür ama ben hastayımyediğim bişeymi dokundu midemimi üşüttüm bilmiyorum ama geceden beri midem ağrıyor hiç uyumadım desem yeridir ve afedersiniz ishalde oldum.Çok kötü hissediyorum kendimi.Yatıyorum kalkıyorum ev işlerim birikmiş yemeğim yok.offfffffffffffffffffffff Allahım beterinden korusun
Canımoğlum listeye yazılıyorsun sıran gelince sana okunuyor sende sıradaki arkadaşlara istediğin kadar alıp okuyorsun cnm
beni de yazarmısın sıraya ben bu gece 50 tane okuyabilirim inş çok iyi düşünmüşsün Allah ilk başta senin sonra hepimizin muradını versin
senin de bi oğlun var heralde kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?