RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Anaaaa benim kocada fenerli tüm kocalar fenerli oleyyyyy.Bende fenerliyim Alex in gittiğinde mahvolmuştum tek derdim oymuş gibi şimdi bir papağınıma alex adını verdim hatırasını yaşatıyorum
hahahhaaaaaaa ben cimbomluyum çok takışıyoruz bu yüzden. köpişe alex diyelim dedim baya bozuldu

canım çok geçmiş olsun ben hsg çektirdim inşallah gerek olmaz bu arada kaç yaşındasın canım içini rahat tut rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize

amin canım 24 yaşındayım

hahahahaaaa ablaaaaa öldüm gülmekten, eşime de anlattım helal olsun diyo

annaaaamm kaçmayın duruuuuuuuuunn

neyse hadi tutmayayım sizi iyi geceler, iyi çalışmalar

öptüm çok çoookk

bende adamın dibisin dedim okuduğum gibi :)) seni cinconlu seni köpişe alex dicekmiş bu arada tebrikler canım maç güzeldi bana müsade öptüm canım iyi geceler.Yehan gece nöbetçisi birazdan gelir belki gelirse selam ve sevgilerimizle

aminnnnnn inşallah canım benim.. senin yine özelde tecrüben var ..bende o yok..sap gibi kaldım iimii okulu nerdeyse çift dikiş bitirdiğim için (tembelin tekiydim ) bütün her bişey aklımda oyuzden kurumlar sınavını gözüme kestirdim ya
okunuyor ben de okumak istiyorum[/QUOTE]
canım öncelikle rüyalarına bu kadar takılma yoksa günlük hayatını yaşayamazsın.. iyi veya kötü rüyalarını düşündükçe hayattan koparsın,hayatın tadına varamazsın canım..
bende senın gibi rüyalarımın etkisinde çok kalırdım..baktım ömür geçiyor akşam bile oluvermiş..ne ara!!.. düşünmemeye başladım..kitaplar okudum.. son ses raddyo dinledim arada örüp söküpte olsa örgü ördüm ,,bilmediğim için ör-sökle geçirdim :))) Kuran oku,yasin oku..ve inanki bence en büyük terapi bunlar yani..duaların gücü..basucunda yasin,kuran ,cevşen vs bulundurma bunlar sana ağır gelebilir ,karabasan tarzı şeyler görebilirsin..
benimde dönem dönem bu tarz kötü rüyalar görüyorum bazen 1ay boyunca geçmiyor bildiğin uyku haram olduğu aylar oluyordu bana.nasıl biliyomusun sabrediyordum hadi korkmayayım diye bekliyordum ozamanda eşim sıçrayarak uyanırdı ..ozaman kafama dank etti üzerimizde /eviizde bişey var ve bizi rahatsız ediyor o zaman ayetel kürsi okumaya başladım ..sonra güllü yasin kitabımda bir dua gördüm böyle karabasanları def etmek için onu okudum bidahada böyle şeyler görmedim.. haa arada sıçrayarak uyanıyorum ama ozmanda hemen dilimde olan ayatel kursiyi okuyorum ve bidaha uyanmıyorum.. bende senin gibi rüyalarımı en ince ayrıntısına kadar hatırlayan biriyimdir.. ama artık önemsemediğim için gece yatıyorum sabah kalkıyorum bu kadar hiç bişey hatırlamıyorum..çokta iyi oluyoır..çünkü sürekli kafamı mesgul edip duruyor gördüğüm rüyalar..

tabiki tabiki adet olabilmek biz kadınlar için en buyuk lütuf haklısın.. bende sana şu tavsıyeyı vereyım keçiboynuzu pekmezi sütten 3kat daha fazla kalsiyum varmıs hemde yumurta oluşumuna katkısı varmıs ben 1 tatlı kasığı yıyorum ,sorunum yok ama olsun
kuran okumayı bilmiyorsan en azından uğrassan yada atıyorum ispanyolca,italyanca,almanca öğrenmek için kolları sıva bu sana kendini mesgul edebileceğin oyalayabılecegın bir hobi gibi düşün

masallah herkes hamile
listeye ismimi yazdirim da hamile olmayan biri olunca listede nazar olmassiniz
7 aralik

ben buggun orucluyum dua etcem size Allah hayirlisini nasip etsin die

cok hosuma gidiyor birbiri icin dua ediyor olmaniz
deli musakka ve kardelencim sıradaki arkaşa şu kadar okumak istiyorum diye belirteceksiniz okadar.. kişi sayısı ayetel kursi 313 olacak atıyorum siz 15-30-60 vs okumak istiyorum diceksinişz;9
bende baktım o filme :))) ilk başları korknç geldi ama sonrası cıvıttı yaww mumyadan kopya çekmişler resmen :))))
eşin yaptığı ayıp ama sen şu aralar kesinlikle ağır kaldırma canım... hadi bebeği geçtim fıtık olabilirsin.bak ben yaptım yaptım beni,m öküz kaldırmadı ,yardım etmedi bana şimdi bende fıtık başlangıcı olmuş... 10kgnun üzerinde bişey kaldırdığım zaman hemen sol ayak altım uyusuyor yada sol ayak başparmağım (oda omirikilte disk sıkışması diye gecıyor tıpta)aman dikkat et kendine...
nasıl bu kadar ruhsuz, sorumsuz, umursuz oluyorlar yaaaa yeminle 1 hafta bunları evde tek bırakacan, 3 gün sonra pislikten, dağınıklıktan, açlıktan ölürler
alll benden de okadar..işleri gorulmesın hemen akılları sıra bize boyle ceza vereceklerini sanıyıorlarrrrr

ol vaktinde zaten ameliyat olduktan sonra 6ay koruma isticek doktorunuz sizden.. geçmiş olsun bu arada.. bende 9ay önce saframı aldırmıştım.menemen devlet hasatesinde.. korkmana gerek yok canım.. şimdiki hastaneler tam teşekküllü.. özel oda gibiydi benim kaldığım yer 2 kişilik yataklar halind eyani.
evet canım farkettim.teşekkür ederimdün akşam adım yok derken zaten atlandığını ve düzeleceğini düşünmüştüm.

burada hakikaten çok sıcak bir ortam var.Herkes çok cana yakın
savascım bat tarihine göre liste yapılıyor şimdi ben listeye bakmadım ama önce duaları okunacaklar bitsin sonra sana sıra gelıcek..
wayy bee ne sadıkmıs eşin ablacım ..takdir ettim inanki bir gsli olarakkk maçı kaptık bu arada hehe
kızlar hala gelmıo benım kırmızılar

acabaaaaaa????????????????
insallah canımmm insallahhhh...
ne zaman yazssam buraya kımse cevap vermıo bana yawf

benimde vbazen olee oluyor ama yinede ben yazıyorum yılmadan
belirtilerin var mı canım? nasıl hissediyosun kendini ?

hahahhaaaaaaa ben cimbomluyum çok takışıyoruz bu yüzden. köpişe alex diyelim dedim baya bozuldu

amin canım 24 yaşındayım

hahahahaaaa ablaaaaa öldüm gülmekten, eşime de anlattım helal olsun diyo

:13: Fanatiktir benimki maçlarınada gider Ben anlamam futboldan

offff anca girebildim, misafirim vardı yine bu akşam. tam 10 kişiiiiiiii şu hamilelik durumu çıktığından beri adam gb giremiyorum buraya ve çok özlüyorum sizi yaptığımız muhabbetleri. ben girdiğim zaman da kimse kalmamış oluyor.

ablacım seni de çok özledim. ben özlem in 140 tane duasını okumuştum, ona hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş diliyorum canı gönülden. bunun dışında 35 tane daha okudum, hangi arkadaşa gerekiyosa, bu 35 taneyi ekleyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…