- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.901
hahahhaaaaaaa ben cimbomluyum çok takışıyoruz bu yüzden. köpişe alex diyelim dedim baya bozulduAnaaaa benim kocada fenerli tüm kocalar fenerli oleyyyyy.Bende fenerliyim Alex in gittiğinde mahvolmuştum tek derdim oymuş gibi şimdi bir papağınıma alex adını verdim hatırasını yaşatıyorum
canım çok geçmiş olsun ben hsg çektirdim inşallah gerek olmaz bu arada kaç yaşındasın canım içini rahat tut rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize
Eşim bana alexin gittiği gün dediki bugün çok önemli bir işim var Havaalanına gideceğim yarım saate gelirim dedi..İiznliydi o ara evdeydi ne işi ya dedim hemen gelirim falan..Sonradan öğrendim ki Alexi yolcu etmeye gitmiş
iyi gecdeler kızlar ben daha ders çalışacağım sizinle sohbet etmek yazılanları okumak çok zevkli geldi dersi unuttum
hahahhaaaaaaa ben cimbomluyum çok takışıyoruz bu yüzden. köpişe alex diyelim dedim baya bozuldu
amin canım 24 yaşındayım
hahahahaaaa ablaaaaa öldüm gülmekten, eşime de anlattım helal olsun diyo
kızlar hala gelmıo benım kırmızılar
acabaaaaaa????????????????
aminnnnnn inşallah canım benim.. senin yine özelde tecrüben var ..bende o yok..sap gibi kaldım iimiibende kamu mezunuyum canım uludag.. b kadro ıstıorum ben 2013 te gırmeyeceım o yuzden.. 2012 puanımla olmazsa die bi de bebiş olur die şimdiden calısıorum 2014 e.. ALLAHIM bize hem bebiş hem de meeeemurluk nasip etsinn..özelde cok yoruluo ınsan.. ya da oz_lem gibi örtmen olabilrim
okunuyor ben de okumak istiyorum[/QUOTE]
hayatimsinav...umudumu bazen tekrar yeniliyorum, adetlerimden bttikten sonra..ve tabi bu her adetten sonra olmuyo ki yine sükrediyorum adet olabiliyorum diye...
nedense şu son bikaç aydar yaşadıklarımı anlatsam sizde benim gibi karmakarısık birsey olursunuz..
ve gördüğüm rüyalarımın etkisinde çok kaldım ben..ve son ki yaşadıklarımın hepsi gebeliğe çıkıyor.. o yüzden bu böyle oldum..
şimdi anlatıpta gebe arkadasları etkilemek istemem..(etkilenmicek olana özel de anlatırım)
yok yanlıs anlamam tabiki..söyleyin siz bildiklerinizi..
simdi şöyle söyliyeyim..
iltihaplarım vardı.. o yüzden soğan kürü yaptımm..hem yapması zor olduğu için aç karnına, hem de fazla yapınca zararı oluyor diye çok yapmadım..
incir kürü ise, yumurtalarım da biraz sorun vardı, onları gelistirmek için yapmaya çalıstım onuda, ve arada bir smdilerde inciri sadece yiyorum..
eğer bu ay da böle geçerse biraz dinlenmis olmayı isterimm..
inş.. Vakıa Süresini de okumaya çalısırım..
tsk ederimm.. hsbuldumm...Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın.. zor gerçekten çok zor..
deli musakka ve kardelencim sıradaki arkaşa şu kadar okumak istiyorum diye belirteceksiniz okadar.. kişi sayısı ayetel kursi 313 olacak atıyorum siz 15-30-60 vs okumak istiyorum diceksinişz;9masallah herkes hamile
listeye ismimi yazdirim da hamile olmayan biri olunca listede nazar olmassiniz
7 aralik
ben buggun orucluyum dua etcem size Allah hayirlisini nasip etsin die
cok hosuma gidiyor birbiri icin dua ediyor olmaniz
bende baktım o filme :))) ilk başları korknç geldi ama sonrası cıvıttı yaww mumyadan kopya çekmişler resmen :))))eşime sinir oldumm bugün, bende mi bi tuhaflık var onda mı anlamadım, sinirlerim boşaldı güngür hüngür ağladım valla böyle allah ne verdiyse dalmak istiyorum..
bugün bütün gün evdeydi, okuldan geldim akşam, be adam 2 yumurta kırsana yoooookk, kalk beraber yapalım yemeği diyo halaaaa, bişe demedim gittim kendim hazırladım, tabağa turşu koysana azcık dedim sofrada, kalk kendin koy dedi.
ardiye odası birbirinde alı alıp atmış her şey, gel düzenleyelim dedim, bi sürü laf saydı, koca elektrik sobası var, tut şunu diyer odaya koy diyo..dedim ben şüpheleniyorum ağır kaldırmak istemiyorum...bi fırlattı koca sobayı anlatamam, zaten mamayı taşıdım 15 kilo karnım ağrıyo
çay hazırla dedi, hazırladım, çayı koltuğa döktü, ben de telefondayım, ne yapayım der gibi aval aval suratıma bakıyo, kalk bez getir işareti yapıyorum yoooookkk, yine kendim temizledim..
her gün 40 dk yol çekiyorum okul için, yoruluyorum, artık ben de çalışıyorum diyorum, yoookkk
hiç böyle biri değildi, ağlamaktan bi hal oldum sinirden ölcem şimdi...
bi de kalkmış evde "ben efsaneyiiiiiiiimmm" diye bağırıyor hem gülüyorum, hem ağlıyorum, hem sinirden ölüyorum
alll benden de okadar..işleri gorulmesın hemen akılları sıra bize boyle ceza vereceklerini sanıyıorlarrrrrnasıl bu kadar ruhsuz, sorumsuz, umursuz oluyorlar yaaaayeminle 1 hafta bunları evde tek bırakacan, 3 gün sonra pislikten, dağınıklıktan, açlıktan ölürler
kızlar ben bugün tiroidim için biyopsiye gittim yapmadı dr.Geçen seneye nazaran çok büyümüş içe doğru.Sağdan sola doğru uzanan dev bir nodülün var dedi.Sen güvendiğin bişldiğin bir cerrah varsa onla görüş dedi(ben endokrin bölümüne gitmiştimde)dr dr gezme artık dedi
savascım bat tarihine göre liste yapılıyorevet canım farkettim.teşekkür ederimdün akşam adım yok derken zaten atlandığını ve düzeleceğini düşünmüştüm.
burada hakikaten çok sıcak bir ortam var.Herkes çok cana yakın
Eşim bana alexin gittiği gün dediki bugün çok önemli bir işim var Havaalanına gideceğim yarım saate gelirim dedi..İiznliydi o ara evdeydi ne işi ya dedim hemen gelirim falan..Sonradan öğrendim ki Alexi yolcu etmeye gitmiş
insallah canımmm insallahhhh...kızlar hala gelmıo benım kırmızılar
acabaaaaaa????????????????
ne zaman yazssam buraya kımse cevap vermıo bana yawf
hahahhaaaaaaa ben cimbomluyum çok takışıyoruz bu yüzden. köpişe alex diyelim dedim baya bozuldu
amin canım 24 yaşındayım
hahahahaaaa ablaaaaa öldüm gülmekten, eşime de anlattım helal olsun diyo
bende adamın dibisin dedim okuduğum gibi :)) seni cinconlu seni köpişe alex dicekmiş bu arada tebrikler canım maç güzeldi bana müsade öptüm canım iyi geceler.Yehan gece nöbetçisi birazdan gelir belki gelirse selam ve sevgilerimizle
Yehancığım bizde özledik tatlım.Daha erken saatlerdede gel ama olmuyr böyle
Allah kabul etsin cnm.
Siz iyi olunca önemli değil tatlım.Doktor kontrolun ne zaman..
haftaya ablacım
çok güzel heyecanlar bunlar.Haftaya keseyi göreceksin sanırım.Kalp atışı için henüz erken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?