RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Cepten yaziyorum o yuzden yazarken zorlaniyorum

Beni merak eden arkadaslar icin soyleyeyim ben bugun kirmizilari gordum

Uzuldummu? Evet uzuldum ama bi nevide rahatlamis oldum. Belirsizlik cok zormus ve cok sukur saglikliyiz ve adet goruyoruz.

Bidahaki aya hazirmiyiz adetli bayanlar haydi Bismillah diyoruz ve yeni dua listemizide sabirla bekliyruz

savas canım ne amelıyatı olacaksın sen ??? buaralar gorusemedık. ne oldu ?????*

tirodim var benim hormon değerlerim normal ama nodülüm çok çok büyümüş nefes almamı tıkayan dev bir nodülmüş.dün biyopsiye gitmiştim dr.alınması gerekir biyopsi ile uğraşma direk genel cerraha git dedi

canımmmmmm cok gecmıs olsun. acıl sıfalar dılıyorum sana. moralının bozulmasını ınan anlıyorum buaralar habıre doktorlar ıle ugrastım ama bunda da var bır hayır demek lazım canım. operasyon bıter, ardından bebıs de gelır ınsaallah. 6 ay korunma verecek dıye uzulursen, bu kez zaten yumurtaların ve hormonların bozulur zaten. stres ve uzuntu, ınanılmaz kotu etkılıyor bunu en ıyı bılen ınsanlardanım

Canım çok geçmiş olsun..Bir yakınım benzer sorun yaşadı operasyon oldu ve atlattı gayet rahat...sakaryadaymışsın yakınsın istersen kocaeli araştırma hastanesinde çok başarılı cerrahlar var bu konuda uzman onları da araştırabilirsin

ne bileyim işte 2 yıldır bebiş için uğraşıp şimdi bir 6 ay daha ertelemek üzmedi desem yalan olur.Rabbim haırlısını versin

canım saol .sakarya araştırmada akrabam var genel cerrahi bölümünde.şehirrdışındaymış.pazartesi bir onunla görüşeyim eğer tatmin etmezse beni izmite giderim

gunaydın arkadaşlar guzel birgun olsun dun çok guzel muhabbetler olmuş buarada bizde ailecek fenerbahçeliyiz eşimde benim mersinden ist alexi yolcu etmek için gitti geldi bir gun sureyle

ne bileyim işte 2 yıldır bebiş için uğraşıp şimdi bir 6 ay daha ertelemek üzmedi desem yalan olur.Rabbim haırlısını versin
cnm geçmiş olsun ya inşş tedavini yaptır cnm kendine önce bakki sen iyi sağlıklı olursan bebişinde gelir cnm önce senin sağlığn cnm hem altı uzun gibi göruksede zaman okadar hızlı geçiyorki bi bakmış herşey yolunda ve sen hamişsin lutfen önce sen sonra bebiş inşş

Merhaba arkadaşlar, güzel bir gün dilerim herkese.
Akşam hiç giremedim, başım çatlıyordu ağrıdan, hala da geçmiş değil
İlaç da içemedim ya bebik tutmuşsa diye, offfffff önerisi olan? Midem de bulanıyor, baş ağrısı ile.

geçmiş olsun canım ya ilaçsız ne yapabilir bilemedim

selam arkadaşlar..bende dün akşam keşfettim burayı ve çok samimi buldum maşallah sizlere:) muhabbet super valla..hele dün akşam okurken çok güldüm:)
kızlar bende kendimi biraz anlatayım..
3 yıllık evliyim..çocuk 5 ay öncesine kadar düşünmüyoduk..evlendik eşim belli bir dönem şehir dışında kaldı iş dolayısıyla,part time evliydik yani 15 günde bir geliyodu vs..neyse hedeflerimizde 1.ev almak sonra çocuk vardı..çok şükür eşim artık yanıma geldi, sonra ev aldık..ve sıra çocuğa geldi..
tabi ben baya cahilmişim çocuk işşinde zannediyodum ki yapısyosun hemen haile kalıyosun..(ah şu türk filmleri)..ya bir ay oldu yok..dedim zaten ramazandı filan...internete bakyım dedim annnnnaaaa bir sürü şey:) ovulasyon tarihi,yok yumurta,yok çatladı,bilmem sperm 2 gün yaşar..bir sürü şey...kafam karıştı..ben bu yaşa kadar herşeyden habersiz yaşamışım bide okuduk:)yani sağlık dersi gördük zamanında:) neyse başadım hesaplara ,vucudumdaki gözlemlere, ha bide ovulayon testide aldım ...o ya da olmadı..tabi bu arada bana kayınvalide geliyo 15 gün kalıyo,diğer ay annem geliyo oda kalıyo (laaa hepside körün taşı gibi tam kritik zamanda geliyor..)böylelikle geçtimi 3 ay daha..
bu arada çevremde herkes pıt pıt hamile doğuran doğruna bende şokkkk...
ben başladım paniklemeye..ve artık kim hamile kalsa iş yerimde şöyleee bir bakıp"gerçekten tebrik ediyorum sizi" diyorum sonra tutup"nasıl yaptınız?" diye sorma gafletinde bulunuyorum. bu arada bu işe girişipde evlenen arkadaşlarıma telefon açtım ve selam vermeden ilk söyleğim şey"kızım çocuğa başlayın bırakın korunmayı,o filmlerdeymişşş hemen...:)"
kadınlar klubuni forumu çok gezdim ,hikayeleri okudum hamile kalanları okudum ...soğan kürünü yaptım..vs..ama tık yok..
anlıycanız 5ay oldu ve paniklemeye başladım..şimdi regl dönemim ctesi bitecek ve yeni çalışmlara start vericez..dua ediyorum..Tabi şaka bir tarafada RABBİM NE eylerse güzel eyler.Hayırlısı ne ise olur zaten..ama işte bu beklemede döneminde bende sizlerle olmak beraber stresimizi atmak istiyorum..zaman geçmiyo ..çalışıyorum iş yerimde bile millet bıktı bende:) nerde hamile görsem hemen yapışıp soru yağmuruna tutuyorum..
sizlerleyim ...bekliyorum bende.... dua ile ...

cnm geçmiş olsun minoset içebilirsin cnm hamile bile olsan zararı yok cnm bana dr vermişti cnm bide şakaklarına ağrı kremin varsa masaj yaparak sur cnm oda fayda edebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…