- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.921
hatayımsınav canım tşk ederim iyi dileklerin için
gerçekten ameliyattan sonra dr.6 ay korunmamı isteyecek yaa
savas canım ne amelıyatı olacaksın sen ??? buaralar gorusemedık. ne oldu ?????*
tirodim var benim hormon değerlerim normal ama nodülüm çok çok büyümüş nefes almamı tıkayan dev bir nodülmüş.dün biyopsiye gitmiştim dr.alınması gerekir biyopsi ile uğraşma direk genel cerraha git dedi
tirodim var benim hormon değerlerim normal ama nodülüm çok çok büyümüş nefes almamı tıkayan dev bir nodülmüş.dün biyopsiye gitmiştim dr.alınması gerekir biyopsi ile uğraşma direk genel cerraha git dedi
canımmmmmm cok gecmıs olsun. acıl sıfalar dılıyorum sana. moralının bozulmasını ınan anlıyorum buaralar habıre doktorlar ıle ugrastım ama bunda da var bır hayır demek lazım canım. operasyon bıter, ardından bebıs de gelır ınsaallah. 6 ay korunma verecek dıye uzulursen, bu kez zaten yumurtaların ve hormonların bozulur zaten. stres ve uzuntu, ınanılmaz kotu etkılıyor bunu en ıyı bılen ınsanlardanım
Canım çok geçmiş olsun..Bir yakınım benzer sorun yaşadı operasyon oldu ve atlattı gayet rahat...sakaryadaymışsın yakınsın istersen kocaeli araştırma hastanesinde çok başarılı cerrahlar var bu konuda uzman onları da araştırabilirsin
cnm geçmiş olsun ya inşş tedavini yaptır cnm kendine önce bakki sen iyi sağlıklı olursan bebişinde gelir cnm önce senin sağlığn cnm hem altı uzun gibi göruksede zaman okadar hızlı geçiyorki bi bakmış herşey yolunda ve sen hamişsin lutfen önce sen sonra bebiş inşşne bileyim işte 2 yıldır bebiş için uğraşıp şimdi bir 6 ay daha ertelemek üzmedi desem yalan olur.Rabbim haırlısını versin
Merhaba arkadaşlar, güzel bir gün dilerim herkese.
Akşam hiç giremedim, başım çatlıyordu ağrıdan, hala da geçmiş değil
İlaç da içemedim ya bebik tutmuşsa diye, offfffff önerisi olan? Midem de bulanıyor, baş ağrısı ile.
günaydın kızlar hayırlı günler herkese
cnm geçmiş olsun minoset içebilirsin cnm hamile bile olsan zararı yok cnm bana dr vermişti cnm bide şakaklarına ağrı kremin varsa masaj yaparak sur cnm oda fayda edebiliyorMerhaba arkadaşlar, güzel bir gün dilerim herkese.
Akşam hiç giremedim, başım çatlıyordu ağrıdan, hala da geçmiş değil
İlaç da içemedim ya bebik tutmuşsa diye, offfffff önerisi olan? Midem de bulanıyor, baş ağrısı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?