RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ne bileyim işte 2 yıldır bebiş için uğraşıp şimdi bir 6 ay daha ertelemek üzmedi desem yalan olur.Rabbim haırlısını versin

Bir tanıdığım 2.5 sene uğraştı aşılama ile hamile kaldı sonunda. Bir başka tanıdığım 4-5 yıl uğraştı, o da tüp bebek yaptı. O zamanlar unutuldu bile çoktan, yüzleri güldü. Kim der ki o kadar uğraştılar. Önce bizim sağlığımız önemli olan sonra gerisi mutlaka gelecek. Sakın üzülme olur mu. Ben de yaz başı bebek düşünmeye başlamıştım, sağlık sorunlarım olunca 6 ay ertelemek zorunda kaldım. Kısmet işte. İnşallah hepimiz tez zamanda bebiklerimize kavuşacağız.

merhaba canım hoşgeldin seni en iyi biz anlarız :) bende hep hedefleri olan biriyim bizde evlendik sınavlarım vardı onları hallettim,iş konusu sallantıdaydı o düzene girdi,ev alalım dedik çok şükür oda tamam,şimdi sıra geldi bebeğe ama diğerleri gibi değil işte ha dedimmi olmuyor o yüzden şimdi kendimi amaçsız hissediyorum kendime başka bir uğraş bulmam lazım 2.üniversite okuyum dedim ondanda vazgeçtim Rabbim bu günlerimizi aratmasın yine önce sağlık

cnm geçmiş olsun minoset içebilirsin cnm hamile bile olsan zararı yok cnm bana dr vermişti cnm bide şakaklarına ağrı kremin varsa masaj yaparak sur cnm oda fayda edebiliyor

Yaşasınnn o zaman evde var içeyim bir tane. Kıvranıyorum akşamdan beri.Allah razı olsun , günümün Neşe'si :))

osaka cnm hoşgeldin tatlım aramıza anladığım kadarıyla dr gitmemişsin bence en kısa surede eşinle birlikte bir dr git cnm ona göre hareket edersen bence daha iyi olur tatlım innşşş bebişin en kısa surede gelsin cnm

harika yaa:) Feryalcım keşke devam etseydin 2.üniv..bende aöf okuyorum aynı zamanda..aynı senin gibi bişeyler buluyorum hep. ama bazende çokk şey planlayıpda hiç bişey yapamayanlardan oluyorum:)

Canım beklemek zor bir süreç sonucu öğrenmek negatifte olsa insanı rahatlatıyor.Önümüzdeki maçlara bakıyoruz tatlım.Umutla devammmm:13::13:

gunaydın cnm nasılsın

İyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun dahada iyisindir inş.

canım bi yerde dinlemiştim vücudumuzda başka bir sorun varsa ufakta olsa misal veriyorum sigara tüm vücut onun verdiği zararı etkisiz hale getirmeye çalışıyormuş ve beyin böyle bir tehlikeli durumda hamileliği engelliyormuş yani hamilelik zaten vücudun tamamiyle uğraşacağı bir durum olduğu için korumaya alıyormuş.Umarım anlatabilmişimdir :)) benim anladığım iç sistemimizi hamileliğe hazır etmemiz sorunlarımızı çözmemiz lazım

Neşecim çok teşekür ederim inşallah hep birlikte muratlarımıza ereriz..Doktor işini 6.aydan sonra gideyim diyorum(biraz o konuda çekingenim de:)ama dediğin gibi bu ay olmazsa artık korkunun faydası yok o doktora gidilecekkkk .

harika yaa:) Feryalcım keşke devam etseydin 2.üniv..bende aöf okuyorum aynı zamanda..aynı senin gibi bişeyler buluyorum hep. ama bazende çokk şey planlayıpda hiç bişey yapamayanlardan oluyorum:)

ya bende aöf den bir bölüm okuyayım tekrar dedim tarımı seçicektim herkes dalga geçti :))) diğer bölümlerede benim hevesim yok.Eşimde gaz veriyor bu sene hazırlan hukuk oku yaparsın bilmemne of dedim ya onlamı uğraşıcam bebiş gelsin ben annelik lisansı yapmak istiyorum artık :))

Canım beklemek zor bir süreç sonucu öğrenmek negatifte olsa insanı rahatlatıyor.Önümüzdeki maçlara bakıyoruz tatlım.Umutla devammmm:13::13:

rainbow ablacığımmm hoşgeldinnnn

kızlar çok sağolun.işte insan amacı bebek edinice ve 6 ayı boş geçireceğini düşününce üzülüyor.(Hoş ameliyat olmasam bakalım mevlam bu 6 ayda bana çocuk nasip ettimi)ama bir an beyin iyi düşünemiyor olaya kötü yanndan bakıyor.Evet önce bnm sağlığım önemli çok doğruu.

ne bileyim işte 2 yıldır bebiş için uğraşıp şimdi bir 6 ay daha ertelemek üzmedi desem yalan olur.Rabbim haırlısını versin

Canım ben 28 yaşında evlendim.Özel sigorta yaptırdığım için sadece 3 ay korundum doğumu karşılasın diye.Sonra çalışmalara başladım yok yumurta takibi başlattım yok.Tiroidimde sorun vardı 1 nodulum vardı o dönem 6ya çıkmış ilaç tedavisi falan derken karar verdik doktorumla ameliyat olup kurtulayım bu dertten dedim hamile kalsam yine bana sorun çıkaracak elimd bebekle ameliyat olmam daha zor olacak.Ameliyat oldum iyi geçti şükür.Sonra 5-6 ay hormonların düzelmesini bekledik sonra başladık çalışmalara.Oğluma hamile kaldığımda 2 yıllık evliydim cnm.

Yani her zaman planladığımız gibi olmuyor yeterki sağlık olsun.içini ferah tut bitanem...Bende ne maceralı şeyler yaşamışım heee.Bunları yazarken anladım ki ben hayatta hi bir şeyi kolay elde etmedim belkide bu yüzden bu kadar kıymet biliyorum,hem elindekilerin hem yanımdakilerin maaşallah:)

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrr
NAsılsınız görüşmeyeliiii
Savaşcım üzülme gelecekl hayırlısıyla bebişin ama önce sağlık sen iyi ol bebiş tüple aşılamayla bir şekilde gelir Allahımın izniyle
Yeter ki korkmaa

Aramıza hoşgeldin cnm.Bence artık çevrene sorma :13: hatta bebek düşünmüyormuş ibi davran psikolojin tavan yapsın ama buraya gel yaz sor anlat deşarjol...Sonrada hamile :13::13:

ya bende aöf den bir bölüm okuyayım tekrar dedim tarımı seçicektim herkes dalga geçti :))) diğer bölümlerede benim hevesim yok.Eşimde gaz veriyor bu sene hazırlan hukuk oku yaparsın bilmemne of dedim ya onlamı uğraşıcam bebiş gelsin ben annelik lisansı yapmak istiyorum artık :))

rainbow ablacığımmm hoşgeldinnnn

pastaa

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
hayatimsinav:50
missyaman:20
canımoğlum:15
oz_lem:20
ebal16:20
nese77:20
kardelen03:30
Hayalperest:10
yehan:35
savas5482:30
asbelove:50

Toplam:330

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…