- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.961
çok berbat birgün benim için maalesef dün evde yatak döşek yatıyordum
bugün geldim işe ama sürünereekkkk
Neşecim çok teşekür ederim inşallah hep birlikte muratlarımıza ereriz..Doktor işini 6.aydan sonra gideyim diyorum(biraz o konuda çekingenim de:)ama dediğin gibi bu ay olmazsa artık korkunun faydası yok o doktora gidilecekkkk .
Aramıza hoşgeldin cnm.Bence artık çevrene sorma :13: hatta bebek düşünmüyormuş ibi davran psikolojin tavan yapsın ama buraya gel yaz sor anlat deşarjol...Sonrada hamile :13::13:
Çok geçmiş olsun canım grip mi oldun?Bende yarını yatak döşek geçirecek gibi hissediyorum..eklemlerim sızlıyor,gözlerim yanıyor ağır bir grip beni bekliyor anlaşılan..
canım geçmiş olsuntam hastalık mevsimi şimdi
Arkadaşlar ben bu ay çalışma sayfasını kapattım 12.gün akıntı kasık ağrım oldu.Bu kadar erken olmazdı normalde sanırım soğan suyu hızlandırdı.Biz elimizden geleni yaptık Rabbim bu ayı hakkımda hayırlı kıldı ise nasip edr değilse gelece aya inşAllahhhhh:13:
evet tatlım mahvoldum valla içim dışıma çıktı desem yeridir
cnm çalışmanı niye bitirdin bence rahim temizlendi ve artık yumoş zamanı hem senin kaçıncı gunun bakım öyle greve gitme yokkArkadaşlar ben bu ay çalışma sayfasını kapattım 12.gün akıntı kasık ağrım oldu.Bu kadar erken olmazdı normalde sanırım soğan suyu hızlandırdı.Biz elimizden geleni yaptık Rabbim bu ayı hakkımda hayırlı kıldı ise nasip edr değilse gelece aya inşAllahhhhh:13:
Aman dikkat canım meyve suyu takviyesi yap taze sıkılmış o benim direncimi artırdı biraz yoksa bugünde gelemezdim işe
ağır bir virüs dolaşıyor etrafta şimdi sürüyle ilaç içiyorum ama bana mısın demedi bi de ilaçlar burun akıntımı durdurdu baş ağrısı geldi onun yerinee:2::2:
Arkadaşlar ben bu ay çalışma sayfasını kapattım 12.gün akıntı kasık ağrım oldu.Bu kadar erken olmazdı normalde sanırım soğan suyu hızlandırdı.Biz elimizden geleni yaptık Rabbim bu ayı hakkımda hayırlı kıldı ise nasip edr değilse gelece aya inşAllahhhhh:13:
canım bende aynı durumdayım evdeyim ama düzelmedim hala..Çok geçmiş olsun cnm
kızlar çok geçmiş olsun ya gripal durumunuz varsa bolbol c vitamini yani portakal mandalina ve her yemeğinizin yanında sivri yeşil biber tuketin bitki çayı ıhlamur limonlu için canlarım hepinize çooook geçmiş olsunnn
Canım belki yarın gece ama kesin eminim diyebilirim yumurtlamadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?