RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

aramız hoşgeldin osakacım
Merak etme hiç sorun olmayıp 1,5 yıl sonra hamile kalan arkadaşlarımız varrr panik yok sakin ol ki rahat gelsin bebişin stres yapmayın diyor dr.larımızı

çok berbat birgün benim için maalesef dün evde yatak döşek yatıyordum
bugün geldim işe ama sürünereekkkk

Çok geçmiş olsun canım grip mi oldun?Bende yarını yatak döşek geçirecek gibi hissediyorum..eklemlerim sızlıyor,gözlerim yanıyor ağır bir grip beni bekliyor anlaşılan..

inş cnm yaaa o bebişler göbişlere gelecek inşş okadarrrrrr

Hoşgeldin canım..umuyorum bebeğine kısa zamanda kavuşursun..Bu topikten çok şey öğreneceksin çünkü çok bilinçli ve bilgili arkadaşlar var

Aramıza hoşgeldin cnm.Bence artık çevrene sorma :13: hatta bebek düşünmüyormuş ibi davran psikolojin tavan yapsın ama buraya gel yaz sor anlat deşarjol...Sonrada hamile :13::13:

saol canımmm,evet dediğin gibi artık çevreme demiyim..oda baskı yapıyo doğruu..

birde kızlar Rabbimizin güzel isimlerinden.."El Halik,El Bari,El Musavvir"ismileri zikretmenin çokk faydası olucağını okudum bir yerde..ben fırsat buldukça zikrediyorum..

kızlar çok geçmiş olsun ya gripal durumunuz varsa bolbol c vitamini yani portakal mandalina ve her yemeğinizin yanında sivri yeşil biber tuketin bitki çayı ıhlamur limonlu için canlarım hepinize çooook geçmiş olsunnn

Çok geçmiş olsun canım grip mi oldun?Bende yarını yatak döşek geçirecek gibi hissediyorum..eklemlerim sızlıyor,gözlerim yanıyor ağır bir grip beni bekliyor anlaşılan..

Aman dikkat canım meyve suyu takviyesi yap taze sıkılmış o benim direncimi artırdı biraz yoksa bugünde gelemezdim işe
ağır bir virüs dolaşıyor etrafta şimdi sürüyle ilaç içiyorum ama bana mısın demedi bi de ilaçlar burun akıntımı durdurdu baş ağrısı geldi onun yerinee:2::2:

Arkadaşlar ben bu ay çalışma sayfasını kapattım 12.gün akıntı kasık ağrım oldu.Bu kadar erken olmazdı normalde sanırım soğan suyu hızlandırdı.Biz elimizden geleni yaptık Rabbim bu ayı hakkımda hayırlı kıldı ise nasip edr değilse gelece aya inşAllahhhhh:13:

Hayırlısı olsun ama sen yinede çalış biraz daha istersen ablacığım :)) çok erken kapandı bu ay

evet tatlım mahvoldum valla içim dışıma çıktı desem yeridir

çok geçmiş olsun canım işe gelmek o halde ne zordur bilirim.Rabbim yardımcın olsun

cnm çalışmanı niye bitirdin bence rahim temizlendi ve artık yumoş zamanı hem senin kaçıncı gunun bakım öyle greve gitme yokk

Sabah nasıl kötü hissediyordum bişeyler atıştırıp eşimin düzenli kullandığı vitaminden aldım bitane..ne derler grip ilaç alırsan 7 güne ilaç almazsan 1 haftada geçermiş :)Eğer 1,2 saate ateşim çıkarsa dr a bir iğne vurdurucam çünkü ben çok fena oluyorum...ancak iğne beni ayağa kaldırıyor

Hakkından hayırlısı olsun inşallah..Bence kapatmayın çalışmayı :)2 günde 1 devam diyorum canım...

canım bende aynı durumdayım evdeyim ama düzelmedim hala..Çok geçmiş olsun cnm

Dikkat et tatlım başımı kaldıramıyorum ama işteyim maalesefff

Sağol canım greyfurt portakal suyunu karıştırmış içirdi kociş zorla sabah iyi geldi

Hayırlısıyla nasip etsin Allahım canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…