RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yok yok greve gitmedim tamam madem gün aşırı devam :))
ya cnm biliyorsun benim belim ağrıyor eşime diyorum ki çalışacağımızda şu pozisyon bu pozisyon diye oda diyorki lannn sen şaşırdınmı bende di yorum herşey bebiş için denemediğimiz şekil kalmadı karışırsak bizikim ayıracak bilmem artık yani pes etmek yokkk

Arkadaşlar bugün büyük çaplı kış demizliğine başlıyorum Her gün bir yer parlatılacak.Bugün banyodan başlıyorum.Duvarlar silinecek dolap silinecek havalandırma camı silinecek.Makine örtüsü yıkanacak.yerler yıkanacak paspaslar yıkanacak.

Bugün banyoyu bitirebilirsem aferim bana :18:

kızlar bugün malesef kırmızılar geldi inşallah biter bitmez ovulasyon testini deneyerek hamile kalmak istiyorum artık nasip kısmet bakalım beklemeye devam umut kesmek yok bizlerde anne olacağız inş

mehlik aramıza hoşgeldin cnm pes etmek umudumuzu kırmak yokkk.

ben kaçar arkadaşlar arada uğrarım ama önce şu havalandırma camını sileyim bir en tepeden başlayayım :))

ne bileyim işte 2 yıldır bebiş için uğraşıp şimdi bir 6 ay daha ertelemek üzmedi desem yalan olur.Rabbim haırlısını versin

canım haklısın. uzulmemen ımkansız. sadece demem o kı guclu ve dık olmaya calıs kı ısyan gıbı olmasın ısyan daha kotu seylerı getırdıgı ıcın yanı hem sans hem saglık olarak ısyan etmek daha buyuk seylerı getırıyor basıma geldı yanı. ınsaallah 6 ay sonrası cok daha guzel haberler vereceksındır bellı mı olur. nasıp yanı bunlar

merhaba kızlar yine uçmuş sayfalar okuyamadım hepsini her zamanki gibi..çok güzel topik ilerliyor maaşalalh..

ben bu topiğe geldiğimdn beri 6 hamile haberi aldım gerisi çifter çifter gelr inş...amin...

rainbow nasılsn tatlım soğan kürü nasıl gidiyo inş geçmiştir ağrıların..

bu arada bana dua okuyan herkese çok çok teşekkür ederim...

bende sıradaki arkadaşlara 20 şer tane okuyayım rainbow...bu arada bende çalışma sezonunu kapattım..hiç umudum yok bu aydan da((( kaçırdım yumurtlama günümü..herşey nasip bundan ötesi yok...

Ama ya bebişin tutunmaya çalışıyorsaaaaaaaa

zerbascığım herşeyin hayırlısı bitanem geleceği varsa gelir sen hiç canını sıkma.Allah kabul etsin..

asbeloveciğim hiç kendimi yormadan yapacağım cnm yavaş yavaş akşama kadar vaktim var:)

mehlik aramıza hoşgeldin cnm pes etmek umudumuzu kırmak yokkk.

ben kaçar arkadaşlar arada uğrarım ama önce şu havalandırma camını sileyim bir en tepeden başlayayım :))

tamam talım kolay gelsin dikkat et kendine bende hava guneşli balkonlarımı yıkama gidim bari kızlar göruşuruz

hoşeldin cnm.sen nasılsın bugün :)

hsb tsk ederim.. iyidir ne olsun .. sabah beri evde iş güç.. mtfak derken.. yemeğimi bile yaptım.. reçel bilem kaynatıyom.. Allahım ne hamaratımm yarabbimmm
smdi de arkadas aradı geliyoz çay içmeye diye.. çıkabilirim az sonraaaa
sizler de iyisinizdir umarım.. .. gerçi ben biraz dünden kalma gibiyim dicem ama, yani karmakarısık...salata misali
ama işe verdim kendimi.. biraz daha iyi hissediyom simdik..

maaşallah canım pek bir hamaratsın kesinlikle.Ben üzerinize afiyet midemi bozmuşum bugün daha iyiyim sıvadım kolları.ne reçeli yapıyorsun bakim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…