- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.981
ya cnm biliyorsun benim belim ağrıyor eşime diyorum ki çalışacağımızda şu pozisyon bu pozisyon diye oda diyorki lannn sen şaşırdınmı bende di yorum herşey bebiş için denemediğimiz şekil kalmadı karışırsak bizikim ayıracak bilmem artık yani pes etmek yokkkyok yok greve gitmedimtamam madem gün aşırı devam :))
Hayırlısı olsun ama sen yinede çalış biraz daha istersen ablacığım :)) çok erken kapandı bu ay
çok geçmiş olsun canım işe gelmek o halde ne zordur bilirim.Rabbim yardımcın olsun
selamm kızlarrr nasılsınızben geldim de birascık
ne bileyim işte 2 yıldır bebiş için uğraşıp şimdi bir 6 ay daha ertelemek üzmedi desem yalan olur.Rabbim haırlısını versin
mehlik aramıza hoşgeldin cnm pes etmek umudumuzu kırmak yokkk.
ben kaçar arkadaşlar arada uğrarım ama önce şu havalandırma camını sileyim bir en tepeden başlayayım :))
Arkadaşlar bugün büyük çaplı kış demizliğine başlıyorumHer gün bir yer parlatılacak.Bugün banyodan başlıyorum.Duvarlar silinecek dolap silinecek havalandırma camı silinecek.Makine örtüsü yıkanacak.yerler yıkanacak paspaslar yıkanacak.
Bugün banyoyu bitirebilirsem aferim bana :18:
mehlik aramıza hoşgeldin cnm pes etmek umudumuzu kırmak yokkk.
ben kaçar arkadaşlar arada uğrarım ama önce şu havalandırma camını sileyim bir en tepeden başlayayım :))
hoşeldin cnm.sen nasılsın bugün :)
tirodim var benim hormon değerlerim normal ama nodülüm çok çok büyümüş nefes almamı tıkayan dev bir nodülmüş.dün biyopsiye gitmiştim dr.alınması gerekir biyopsi ile uğraşma direk genel cerraha git dedi
hsb tsk ederim.. iyidir ne olsun .. sabah beri evde iş güç.. mtfak derken.. yemeğimi bile yaptım.. reçel bilem kaynatıyom.. Allahım ne hamaratımm yarabbimmm
smdi de arkadas aradı geliyoz çay içmeye diye.. çıkabilirim az sonraaaa
sizler de iyisinizdir umarım.. .. gerçi ben biraz dünden kalma gibiyim dicem ama, yani karmakarısık...salata misali
ama işe verdim kendimi.. biraz daha iyi hissediyom simdik..
zerbascığım herşeyin hayırlısı bitanem geleceği varsa gelir sen hiç canını sıkma.Allah kabul etsin..
evt cnm gelecekse geleck bende aynı fikirdeym nasip ötesi boş..
inş cnm dualarımız kabul olur..
cnm ne temizliği yawww...gerçi sen bizdn deneyimlisin bilirsn herşeyide bebiş gelmişse ne olacak...bari yavaş yavaş yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?